Nathalie Björn Flickvän

Nathalie Björn Flickvän
Nathalie Björn Flickvän

Nathalie Björn Flickvän – En hushållerska njuter av en cappuccino på den blommiga Josef Frank-futonen medan hon arbetar hemifrån. Soho House är en fancy internationell medlemsklubb i stermalm belägen i en renoverad historisk metodistkyrka.

Nathalie valdes till en av Evertons största spelare efter sin andra säsong där, vilket är särskilt meningsfullt med tanke på att lagets målvakter röstade. Trots Storklubbens dystra prestation i English Women’s Super League undvek de en lång välförtjänt termin genom att helt enkelt byta ut den röda nationalsången mot den blå och flyga tillbaka till Sverige för att börja förbereda sig för det kommande VM i Nya Zeeland och Australien.

Oavsett vilket är det bra att ha en snabb paus hemma innan du går vidare till virtuell verklighet. Trots att damfoosball blir allt populärare i ett växande antal nationer har det svenska landslaget legat i toppen av den internationella rankingen sedan slutet av 90-talet. Nathalie och resten av Blgult tog sig till EM-final fyra under föregående säsong, men föll till slutliga mästaren England.

Ibland är en person helt enkelt för hård mot sig själv och behöver fortsätta. Som barn såg jag mig alltid representera Sverige inför fullsatta lokaler. Världens bästa känsla är att sjunga den svenska nationalsången med de bästa spelarna i Sverige när du kommer ut ur den spelande tunneln inför alla blågula åskådare. Hur en person känner sig för närvarande är inte abrupt.

Datorspelet mot Sambon i fotboll

På grund av att fotbolls-VM 2014 hålls i Australien kommer många av matcherna att sändas i Sverige från middagstid (lokal tid) till svensk brunch (lokal tid). Nathalie, som spelar för Everton och därför är knuten till den italienska mittfältaren Aurora Galli, kommer att möta henne i denna turnering eftersom Sverige placerades i samma grupp som Italien.

Eftersom jag redan hade deltagit i Overseas Super Cup för Japan i Tokyo skrev Hon också in för Everton, men hon gick med i klubben innan jag gjorde det. Den har ett så mjukt ljud, men vid första anblicken tyckte jag att den var ganska snäll.Även om jag alltid visste att jag attraherades av både män och kvinnor, hade jag fram till dess uteslutande dejtat män. Det var nästan över när jag kom till England, men jag träffade Aurora direkt och visste att vi var mer än bara vänner.

Liverpool, en typisk industristad i norra England och födelseplatsen för både The Beatles och den nuvarande vinnaren av Eurovision Song Contest (Loreen), är hem för Everton Football Club. Liverpool är en fantastisk stad.

Det är en historisk hamnstad, så det brukar vara en behaglig bris från vattnet. Staden är trevlig, med många utmärkta restauranger och shoppingmöjligheter. Nathalie och Aurora har ett traditionellt brittiskt tvåvåningshus med rött kakel i Liverpools Huyton-område.

I detta brittiska lantliga hus gömde vi våra dräkter, trollstavar och så mycket mer utrustning vi kunde bära i en liten skrubb under trappan, à la Harry Potter. Du kan se en liten trädgård med lite vackert gräs och en bänk på framsidan. Eftersom det alltid är samma sak kommer jag inte att påstå att det är svårt. Klockan åtta på morgonen använder vi en mobilapp för att spela in vad vi gjorde den dagen.

Där kan du dokumentera din nivå av nykterhet (eller brist på sådan) just nu. Efter att den är klar och presenterad för gruppen ska vi gå och lägga oss. Frukost serveras på träningscentret kl. 10.02 på morgonen. Rostat bröd, ägg, tomater och bacon är alla grundämnen i en traditionell engelsk frukost.

Sedan, efter en och en halv timmes uppvärmning med olika övningar, beger vi oss utomhus för att fortsätta vår fotbollsträning. Vi återvänder sedan hem runt 2:00 efter att ha duschat, ätit lunch och tränat på gymmet. Vi kan ta en buss till London och bo på hotell om vi har en match på en söndag. På vardagar och helger kör vi föreställningen. Tillvaron är över.

Önskar att jag kunde köpa ett stort svenskt hus

Nathalie och Aurora är båda landslagsspelare förutom att de spelar för ett av Englands mest framstående lag. Trots detta (eller kanske på grund av detta) avviker de från fotbollsrelaterade konversationer när de väl är i sina egna hem.

Vi pratar ofta om fotboll på vägen hem från träningen, men när vi väl kommer in i huset övergår samtalet oftast till något annat. Otroligt på alla sätt. Nathalie köpte nyligen ett hus i Uppsala, staden hon tillbringade sina uppväxtår i innan hon flyttade till Liverpool för att bo i sin mans fotbollsklubbsherrgård.

Jag hoppas en dag bli svensk husägare. Fokuserad avsikt. Jag bor mycket hellre i ett resväska, eller gästrum, hemma hos mina föräldrar än att bo själv. Nathalie växte upp i Uppsalas anrika Första stadsdel. Pappa var bonde och mamma tog hand om de äldre.

Nathalies föräldrar splittrades när hon var ung och lämnade henne att spendera mycket tid på egen hand; ändå har hon sedan dess blivit dem båda nära. När hon var fem år gammal väckte hennes pappa hennes intresse för fotboll.

Även om jag fortfarande tycker om att dansa, övertygade han mig om att fotboll är en mer produktiv användning av min tid och energi eftersom han själv var en före detta fotbollsspelare. Trots att han tillbringade mycket tid i England har pappa spelat i alla mastersturneringar sedan 1995 (exklusive den i Tokyo, som vi spelade privat på grund av pandemin). Även om mamma inte alltid gråter så dyker hon upp så ofta hon kan. Jag kan ärligt säga att det är så jag känner inför det.

Jag är inte typen som blåser pengar på en prålig sportbil; istället skulle jag hellre slå ihop mina resurser och bygga mitt eget hus nära de människor jag bryr mig om. Drömmen är att köpa ett hus i Uppsala och ett till i Italien. Kanske i Tromello, en liten stad i norra Italien cirka en timme utanför Milano. Tjejen hävdar att en enda person inte har råd att ha två separata bostäder, men vi får se.

Möjliga planer för barnomsorg ligger längre fram och inte lika enkla som de för kollegor på andra sidan, som kan låta barn, deras vänner och ladugårdsskötare göra trädgårdsarbete. Nathalie undrar hur hennes äldre landslagskamrats ska anpassa sig till masken. Jag vill inte ha barn just nu, men jag kanske ändrar mig i framtiden. Jag har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta innan jag kan börja spela fotboll igen.

Nathalie Björn Flickvän

Eftersom Caroline Seger är 38 och Hedvig Lindahl är 40 så finns det gott om tid. Att hantera en familj och en yrkeskarriär på samma gång kan vara svårt. Det skulle vara mycket lättare om folk kunde göra som Elin Rubensson och skaffa barn innan de återvände till sina hem på landsbygden.

Att jag delar arbetsplatsen med en tjej gör det svårt för mig att ge detaljerad information om processen. Ingen av tillfällena, min mamma är alltid glad över att få presenter från mig. Hon är väldigt förtjust i italienska middagar och seder. Kommer inte att vara en glad husbil vid kajen.

Antag en fotbollsspelares syn

Politiken har påverkat fotbollsvärlden mer än någonsin tidigare. Förra årets kontroversiella herr-VM i Qatar, som fokuserade mer på politik än fotboll, möttes av protester, bojkots och hetsig debatt. När det tidigare i år stod klart att kvinnor skulle förbjudas att bära “regnbgsfärgade kaptensbindlar” under sommarens damfotbolturneringar, precis som män var i Qatar, blossade debatten upp i en ny dimension. Även om det aldrig är olämpligt att använda sin plattform för att ta upp politiska frågor, kan tanken på fotboll som opolitisk arena vara mer spännande.

Man måste tänka på saker som regnbgsbindlar och lönegapet mellan könen och vara helt förbryllad över hur små ökennationer ger upphov till mäns rättigheter om man vill bli den bästa spelaren man kan vara. Alla förutsätter att du har bra känsla för tonhöjd, men tyvärr är det inte så.

Detta är särskilt viktigt för kvinnliga fotbollsspelare. De senaste sakerna som behövde ett svar var regnstormar och prislappar för virtuella maskiner. Människor försöker svara på sina politiska frågor så gott de kan utan att riktigt tänka igenom dem. Det verkar som något ur media under lång tid.

Mediehantering är svårt. Nathalie var först exalterad över att besöka ett land med en lika stark fotbollskultur som Englands, men hon har sedan dess insett att brittiska medier är mycket mer intressanta än sina svenska motsvarigheter.

Det sägs ofta att den brittiska pressen är slarvig, men jag tycker att de är mycket mer raffinerade än sina svenska motsvarigheter. Vi kan förvänta oss kritik, förlöjligande och negativa utvärderingar oavsett resultatet. Det måste anses typiskt svenskt. I England kommer vi att behandlas olika.

Nathalie Björn Flickvän
Nathalie Björn Flickvän

Leave a Comment