Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Nicolai Bjerrum Lersbryggen
Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Nicolai Bjerrum Lersbryggen – Skarsgrd sa, “Tack så mycket,” när källan gratulerade honom till födelsen av hans barn med partnern Tuva Novotny, som var frånvarande från röda mattan den kvällen. Som svar på reporterns ytterligare fråga, “Jag hoppas att du är njuter av processen att bli pappa,” svarade han, “det är jag, tack.” Han visade honom ett litet blått plyschdjur och sa: “Jag fick det här på röda mattan.” Det var för hans nyfödda barn hemma.

I november förra året fotograferades paret ute och gick i New York City med en barnvagn och en insvept nyfödd, vilket utlöste rykten om att de precis blivit föräldrar. Sju månader tidigare, i april, sågs Novotny med en babybula vid Swedish Elle Awards.

Skarsgrd pratade med Chelsea Handler om hur hans pappa, Stellan Skarsgrd, påverkade hans syn på faderskap redan 2013. Han fortsatte med att säga: “Min pappa är 65 och han fick ett barn för fyra år sedan”, efter att ha erkänt sin önskan att starta ett familj någon gång. Två med sin nya fru, Megan Everett, och sex med sin mamma, My Skarsgard. Skådespelare: “Jag vill slå min pappa”, skämtsamt. Han har åtta barn, så jag antar att jag borde röra på mig.

Skarsgrd växte upp i en enorm blandad familj och har anmärkt: “Jag växte upp i ett dårhus, men jag tyckte det var verkligen fantastiskt. Vi trivdes. Det var bara en stor grupp människor och hundar som använde utrymmet, och atmosfären var ganska bohemiskt. Mina kusiners hyreshus i Stockholm låg på andra våningen. Mina morföräldrar var grannar. Varje kväll var det minst 20 gäster på middag; det låter som den perfekta premissen för en sitcom. Det var en fantastisk tid.

Kate Bosworth, Amanda Seyfried, Evan Rachel Wood och Alexa Chung var bara några av Hollywood A-lists som var kopplade till Skarsgrd innan han började dejta Novotny. Den 46-årige svenske skådespelaren meddelade det till Entertainment Tonight på tröskeln till den 20 mars 2023, röda mattans premiär av säsong 4 av den Emmy-vinnande HBO-serien Succession.

Utan sin partner Tuva Novotny dök skådespelaren upp till det stjärnspäckade evenemanget. Efter att ha gratulerats av media svarade han med tacksamhet. Skarsgård hälsade komplimangen med ett varmt “tack så mycket” och ett flin. Han stoltserade med plyschdjuret han fick på premiären. “Jag fick den här på röda mattan”, fortsatte han och visade upp nyheten. Vi uppskattar det mycket.

Detta är Novotnys andra barn, men det första för Legenden om Tarzans stjärna. I april, på Swedish Elle Awards, visade skådespelerskan för första gången upp sin växande babymage. Ingen av parterna har kommenterat deras förhållande offentligt, men Skarsgård sa till People att ett gott sinne för humor är ett måste för honom i en partner. Förmågan att skratta åt sig själv är avgörande, sa han redan 2009.

Skådespelaren porträtterar Lukas Matsson, den smarte vd:n för streamingverksamheten GoJo, som går samman med Logan Roys Waystar Royco i det kritikerrosade HBO-dramat. Han gick med i programmet i dess tredje säsong och erkände att han inte kunde förutsäga hur Succession-tittarna skulle känna om seriefinalen, men han gav en lockande hint.

Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Publikens svar är svåra att förutse. Den här säsongen har enligt mig varit exceptionellt välskriven. Skarsgård var rättfram i sin bedömning: “Jag kan inte säga, som, ‘Du kommer att vara nöjd’.” I slutet av säsongen kommer tittarna att ha varit häpnadsväckande. Jag skulle vilja att programmet skulle göra tittarna nöjda men som vill ha mer. Skarsgrd avbildades när han gick tillsammans med Novotny, 43, medan han höll en babyfilt.

Trots att de aldrig offentligt bekräftade deras romans, inträffade utflykten sju månader efter att den svenska skådespelerskan avslöjade sin babybula. Skarsgrd var öppen om vilken inverkan hans egen far, Stellan Skarsgrd, hade på hans perspektiv på faderskap redan 2013.

Två med sin nya fru, Megan Everett, och sex med sin mamma, My Skarsgrd. Innan han började dejta Novotny, dejtade Skarsgrd en rad A-listskådespelerskor som Alexa Chung, Kate Bosworth, Amanda Seyfriend och Evan Rachel Wood.

Alexander Skarsgård är nybliven pappa! Den 46-åriga skådespelaren berättade för Entertainment Tonight att han och hans partner, 43-åriga Tuva Novotny, fick sitt första barn tillsammans under säsong fyra-premiären av “Succession” i New York City på måndagen. När ET:s Rachel Smith gratulerade Skarsgrd till att ha blivit pappa, svarade skådespelaren: “Tack så mycket.”

Skådespelaren visade stolt upp ett plyschdjur som han fått i present på röda mattan och sa till värden: “Jag fick det här på röda mattan.” Representanter för Skarsgrd och Novotny svarade inte omedelbart på POPSUGARs begäran om kommentarer.

Varken Skarsgrd eller Novotny har varit särskilt tillmötesgående om sitt förhållande, så detaljerna är få. Novotny prunkade dock med sin växande babybula vid Swedish Elle Awards i april 2022. Novotny har redan dottern Ella, 16, med exmaken Nicolai Bjerrum Lersbryggen; den nya bebisen Skarsgrd kommer att ansluta sig till familjen.

Skarsgård har varit romantiskt kopplad till både Amanda Seyfried och Alexa Chung. 2009 berättade skådespelaren för People om sina relationskrav och sa: “Att ha ett bra sinne för humor är viktigt. Att ha kvickhet och intelligens räcker långt.

Nicolai Bjerrum Lersbryggen
Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Leave a Comment