Per Andersson Familj

Per Andersson Familj
Per Andersson Familj

Per Andersson Familj – En nystart för Per Andersson efter skilsmässa Om du tycker att Per Andersson har dragit en snabb sådan den senaste tiden kommer du inte att kunna säga något negativt om den här sommaren, eftersom komikern har sin mest genomarbetade plan hittills. sätt att hantera smärtan av separation han nyligen upplevt.

Enligt Per har det dock alltid varit så. Han vet inte så mycket om någonting, men han är ganska säker på att han kan åstadkomma något med sin trio rullar, som består av Skuggan, den lata hunden Nana och någon typ av pirat.

För all del kan det verka som om pappa nu är i en sådan bakåtställning att han kommer att hindras från att spela rollen som ett träd i den kommande jultävlingen. Långa hanar. Allt faller på plats som en del av mysteriet bakom en extremt amatörteatertrupps försök att iscensätta Peter Pan när världen runt dem kollapsar.

På affischen syns Per bära en tajt svart kroppsstrumpa som verkar ha inspirerats av Knut Agnreds satsning på samma sätt som Knut på raden i “En himla mnga program” eller Kim Kardashians senaste outstyrsel på Met Gala dök upp för att inspireras av Knut Agnred.

Naturligtvis är det inte gjort, som Per Andersson uttryckte det rakt av. Humorns zenit ligger utan tvekan mellan Knut och Kim. Däremot har jag nyligen köpt några nya, bekvämare plagg. Jag har aldrig haft en mer direkt utgång än så här.

Är detta de rätta fysiska arrangemangen?

Ja, det här är en nivå av munterhet som jag aldrig sett förut. Det finns mycket på din tallrik, men människor, platser och saker verkar alla konspirera mot dig för tillfället. Sommaren kräver en förändring i inredningen.

Kom igen, säg det med mig: “Vi ramlar runt”

Efter att ha spridit “Breaking news”, skivat en axel ur en julkalenders framsida och kramat dig själv i bröstet under en audition, har du redan skickats till sjukhuset. Oavsett om du är redo att ta den här chansen eller inte. När han börjar dra av sig tröjan säger Per: “Jag vill inte att du ska klumpa på mig just nu.”

Men i en sådan miljö kan man inte vara säker på var grekarna kommer ifrån, så han envisas och visar sina blodiga armar. Vi slår varandra hela tiden, och det är inte svårt att förstå varför. Å andra sidan bör du inte låta ditt adrenaline ta kontroll, eftersom det är då du är mest benägen att få panik och tappa lugnet, även innan ett förödande slag mot huvudet.

Gillar du när saker “ballar ur”?

Det är därför jag är en så stor förespråkare för att bryta mot reglerna. Men när det är lite för mycket är det bra. Det finns ett humoristiskt exempel med det ideala antalet sombreros. Vad skulle du föredra: en, två eller fem? En ökenoas komplett med sombreros, om du frågar mig. Det är fantastiskt när saker och ting tar överraskande vändningar till det bättre. Men jag tror att en del av det kan göra mer än det redan gör.

Kanske en humoristisk avledning för dagen också?

En reballing som görs ordentligt kan aldrig gå fel. Även om jag ännu inte har hittat min favoritkavaj, är jag säker på att jag kommer att göra det under föregående år. Sedan kom jag ihåg att jag hade varit på den restaurangen två dagar tidigare och lagt den i min systers drinkbeställning. Någon nämnde hur långa vi båda var och hur mycket han liknade mig. Han hade lite kava och tyckte att det smakade bra, så han köpte lite.

Denna struktur är belägen centralt och på en stor längd. Det verkar som om ingen är uppmärksam när jag pratar utanför min egen värld, även om jag har gjort detta väldigt tydligt. Leta efter säsongens ord Men allt har två sidor. Kanske har du hört att för att hålla sina tunga tankar i schack går din kollega Henrik Dorsin ofta på terapisessioner.

Kanske inte, men är det inte vad man borde göra? Nej, men någon borde kanske göra det. För att uttrycka det enkelt, jag kan blanda ihop vad som helst. Jag blir bättre på det också. Jag har dock spelat roller privat tidigare, och det är väldigt roligt. Det kommer bara inte att fungera, tyvärr. Hur gör veterinärerna det? Jag undrade. Det var ett tag sedan, men en gång i tiden kunde jag ägna hela min lunchrast åt att hoppa från bord till bord och försöka arbeta in mig i en konversation med den som var där innan jag gick vidare till nästa.

När en annan skidåkare berättade att jag hade ägnat två timmar åt att rita människor slog inspirationen till. Jag har äntligen slutat vara så intensivt inåtvänd. Maria Brander och Per Andersson förde ett öppet samtal. Jag kunde sätta stopp för det där.

Alla barn har vuxit upp det senaste året. Men jag hade en mardröm där jag blev min karaktär och gick tillbaka in i grottan. Det var överraskande att höra att de så småningom fick sova i ett varmt hus igen efter att ha blivit helt uppryckta.

Per Andersson Familj

Dina tankar om detta?

Mitt mest arbetskrävande skapande var andra halvan av säsongen. En titt på Per Anderssons liv efter “Skidloppet” Är det inte lite skönt att inte ha tid för eftertanke när man har förändrats så drastiskt som man har gjort? Nej, det finns inget annat du behöver göra; saker blev precis som de är nu och jag är van vid att arbeta utifrån en detaljerad plan.

I december berättade du att du och Malin hade gått skilda vägar. Så vitt jag kan säga är hon fortfarande hemma trots att du har checkat in på ett motell en bit bort. Jag är förvirrad över hur du kom fram till den här slutsatsen. Vi var båda överens om att det skulle vara bättre om någon annan stannade i huset, så vi gick tillsammans och jag hittade ett lämpligt boende i närheten.

Mitt yngsta barn tyckte det var jättebra och har förklarat det som att vi nu har tre olika sorters post. Han kan lätt besöka mig hemma och ge mig en puss. Ditt 25-åriga äktenskap med Malin innebär att du nu bor på egen hand. Ja, jag är 46 år och har aldrig varit en främling tidigare.

Har du nyligen lyckats skaffa dig ett mer civiliserat sätt att leva? Det var så lång tid innan lunch att jag bestämde mig för att ta mig själv hem ensam, och jag utnyttjade möjligheten till fullo att slö och slö i sängen och dricka vin. Selen har fått nya horn. Men det är ett dåligt råd jag har tagit till mig. Men förutom det har jag varit ganska nöjd med att använda min flygplanspapp att sitta på när jag drack rött vin från en press och snackade nötter. Jag mår ganska bra av det.

Vad gör du när du är hemma på dagarna?

Lämnar en låda eller kompis efter sig för att bli evakuerad. Min mormor och jag tar ofta ett glas vin medan vi lyssnar på musik på Spotify. Efter det ska jag duka upp ett litet bord i hallen och servera perukers och hattar.

Vad tänker du göra med den?

Förhoppningsvis kommer den andra personen att glida upp också. Jag skulle behöva lägga mina pengar på det. Tillåter du andra människor att komma in i ditt liv? Som ett sätt att fånga andras eller dig själv uppmärksamhet. Det är jag också; det är mitt eget jag. Det är inte ofta jag befinner mig på en plats där jag behöver mer än ett papper, en penna och förmågan att snabbt klottra ner några anteckningar på en idé. fest, jag förklarar varför du inte behöver terapi. Du borde veta svaret vid det här laget.

Hur såg ditt senaste självporträtt ut?

Jag köpte några lakrits och gav mig ut på jakt efter en fiskare eller en skeeter. Det varade dock inte särskilt länge. Vänta en minut. Jag är mycket medveten om att du uppskattar yrket. Du inser att din karriär har gått förbi ditt förhållande. Vi diskuterade det, och jag tror fortfarande inte på det, trots vårt samtal. Det har varit många svåra utmaningar, men nu är tiden då du kan gå framåt med självförtroende. Jag har tillbringat mycket av mitt liv fram till denna tidpunkt som barnvakt på sommaren och efter skolan.

Jag tror att Malin eller vi löste problemet riktigt bra där. Är det något du har sagt som tyder på att vårt beslut att bli vänner var motiverat. Enligt min mening måste det vara någonstans. Det finns inget utrymme för tvivel om att detta är ett fall av misstolkning. Men om man faktiskt gör det så kanske det här projektet, eller vad man nu vill kalla det för tillfället, kan lösas åtminstone en gång.

Har du någonsin haft en upplevelse som fått dig att undra vad du kunde ha gjort annorlunda?

Ja, det fungerar lika bra. Alla dina tankar kommer att beaktas. Jag tror att de bara undviker varandra där ute. Det är viktigt att arbeta tillsammans för att hitta en lösning och hålla kommunikationsvägarna öppna när man navigerar i en utmanande omständighet.
För oss är alla spel avstängda. Åh, barn, jag ser att du har vaknat en ny dag nu. Det kommer bli bra till slut.

Per Andersson Familj
Per Andersson Familj

Leave a Comment