Tilda Vodusek Pappa

Tilda Vodusek Pappa
Tilda Vodusek Pappa

Tilda Vodusek Pappa – Som svar på råd från sin döende hund sökte Tilda upp American Idol. Tilda fann tröst i musik och sina egna tankar efter att ha hört nyheten om att hennes pappa hade cancer. Han sa till henne att hon skulle prova på American Idol som en av de sista saker han berättade för henne innan han gjorde slut med henne. Innan hon träffar Idol-deltagarna pratar Tilda om sin pappa och säger: “Jag vet att han är stolt.”

Kvällens Idol har Tilda Vodusek, en 17-åring från Ume, som en av de tävlande. Hon och hennes pappa delade en djup uppskattning för musik, som hon kan spåra tillbaka till sin barndom. I början köpte min pappa en rosa gitarr till mig och vi åkte på sångträffar. Sedan hennes fars cancerdiagnos har hon varit överhuvudtaget -tid hög.

Min far var väl medveten om hoppets kraft. När han väl fick cancerdiagnosen slutade jag lyssna på musik och slutade vara så känslomässigt avskild. Han uppmanade henne att sjunga för honom hemma, men hon kunde inte gå med på det. Hon tror att hennes pappa har varit död i två år.

Tildas mamma, Ellinor Springstrike, är där för att uppmuntra sin dotter och försäkra stadsborna att hon har hittat tillbaka till sig själv och musiken hon älskar. Hon har precis gett sig ut på en resa. Hans pappa lämnade för gott för några månader sedan. Hon slutade sjunga när hon slutade spela harpa. Förändringarna i Tilda var dramatiska.

Jag övar alltid, och Ellinor försäkrar mig att hon är starkare nu än hon någonsin varit. Tildas pappa uppmanade henne att provspela för programmet långt innan han gick, och vi får reda på varför innan hon går in genom dörren och blåser iväg domarna med sin sång.

Än idag är jag mycket medveten om min pappas syn på mig eftersom han uppfostrade mig. Tilda hörde nyligen att han hoppades att hon skulle prova på American Idol, vilket var en av de sista sakerna han sa till henne på hennes begäran. Han har all rätt att vara stolt över dig; Jag tvivlar inte på det. Tildas pappa sa till henne innan han gick bort i cancer, “Du borde prova på American Idol.

Under de senaste två åren sedan Tilda Voduseks pappa gick bort i cancer, har hon och hennes mamma växt närmare varandra genom deras gemensamma uppskattning av musik. När han gick började hon sjunga med i musiken och leka med fjädrarna på sin klänning.

När hon går in i juryrummet minns hon att en av de sista sakerna han sa till henne var att han hoppades att hon skulle provspela för “American Idol”. För Yttersjös alldeles egna sångsensation Tilda har att bli en idol varit en “helt otrolig känsla”. Idols framtid har varit en “helt otrolig känsla” för Tilda, en sångsensation från Yttersjö.

Idol-Tilda kryper under golvbrädorna i brevladn. Under torsdagskvällens final var det många som greps av Idol-Tildas framträdande. Efter att ha träffat Hänt delar hon nu med sig av sina tankar kring dagens ämne och juryns feedback. Återigen kommer Idol att meddela slutet av säsongen på en torsdag.

I linje med kvällens tema “idoler genom tiderna” fick varje gäst möjlighet att välja en drink vars formel har sitt ursprung i en tidigare tävling. Tatuering av Loreen-konkurrenten och den 27-årige australiensaren Aus Ayob hoppade av bron sent på natten på grund av skador.

Idols harpor, på jakt efter meditativa verser

Även efter att ha fått stående ovationer kände 18-åriga Tilda Vodusek ingen lust att lämna rampljuset. För två år sedan gick hennes pappa bort i cancer och innan han dog sjöng hon “Du” av Robin Stjernberg för honom. Slutet binder ihop alla lösa trådar. Tilda är fortfarande ensam, men hon är glad när natten kommer och Hänt äntligen kan se henne.

Det gav mig en stor, vacker glädje att sjunga det för honom. Hoppas mot hopp att han fortfarande lever och kan höra detta. Enligt hennes tankegång borde hon ha varit rädd för sms. Min mamma var tvungen att sätta sig ner och läsa det för mig innan jag kunde lägga vantarna på det. Sedan drog hon fram en mikrofon och krävde att jag skulle spela låtarna.

Pär Lernström kunde få det att gå vidare innan Idol-Tilda-finalen. Med tanke på att han lämnade Tildas pappa precis innan presentationen började kan Tildas 43-årige programledare, Pär Lernström, framstå som ännu mer spektakulär. ångestnivåerna skjutit i höjden. I efterhand önskar jag att jag hade sagt till mig själv, “nej, nu ska jag inte tänka p det här”, när tillfället dök upp. Timmarna före lunch började det kännas lite illa. Showen gick utan problem och jag lyckades hålla mig kall hela tiden.

Istället började överläggningar efteråt, där varje jurymedlem övervägde hur mycket deras tidigare erfarenheter kan ha påverkat deras nuvarande syn. Tildas gyllene biljett skapades ursprungligen under en rigorös urvalsprocess. Det finns massor av unga blivande sångare som tycker att det är hög tid att skicka ut psalmerna till nordens gud. Tilda Vodusek, bosatt i Yttersjö, fick tillstånd att resa till Ume, gudarnas stad, på torsdagskvällen.

Tilda Vodusek Pappa

Alla lärare Erik Forssell, Anneli Andersson, Pernilla Nordlund, Sofia Johansson och Erik Jönsson nominerades till Guldäpples Heder-priset för sina insatser för att främja studentinnehållspublicering på iMitten.

Dragon School anställde en ny IT-lärare under sommaruppehållet 2018, med de uttalade målen att vara tillgänglig, motiverande och krävande. Enkelt uttryckt, det fanns inga användbara hanks att få. Det krävdes inga sammankomster eller workshops för utbildare inom området informationsteknologi. Alla beslut måste styras av elevers och lärares behov. Det är oklart hur många elever som arbetade tillsammans med IT-läraren i spelen, men det är säkert att säga att många andra lärde sig av de som gick vidare.

Det är därför jag arbetar för att utöka tillgången till utmärkta läromedel online. Om vgar om vgar. De kan inte tvingas till det av mig, rektorn eller någon annan medlem av skoladministrationen eller en kollega; de måste vilja göra det på egen hand. Enligt Jennifer Hedström måste man blicka inåt för att få inspiration.

Niclas Lind, skolans dataterapeut, ger henne några råd. Men många pedagoger skulle vilja testa nya metoder i klassrummet, men de har helt enkelt inte tid att göra det. Att ha en lärare runt inte bara i klassrummet utan också i planeringsområdet har hjälpt mina elever att prestera bättre och ökat deras motivation att lära.

Dragon School iMitten.se släpps i maj 2020 och tar nu emot bidrag från elever och lärare. Det primära målet med detta system är att ge genuina elever tillgång till utbildning av hög kvalitet. Idol”-alumnen F. X. Strand ger sina två öre. Den yngsta medlemmen i “Idol”-panelen är Cimberly Wanyonyi, som bara är 18 år gå och lär. Fredagskvällens mästarmatcher kan vara stressande och nervkittlande för båda deltagarna. Det var Fredrik Strand som gick först.

Att sjunga är inte min starka sida, men jag tror att jag är kapabel till fantastiska saker, säger Fredrik Strand i programmet. Det blev femton matcher när TV4:s invigningsmästerskap på torsdagskvällen visades. Idoler fick i uppdrag att en vecka innan tävlingen skapa ett konstverk som skulle spegla evenemangets tema, “premiärfest”.

Förutom att sjunga “River” av biskop Briggs, sjöng 27-åriga Aus Ayob även “I Will Survive” av Gloria Gaynor. Garanterat munterhet i tv-studion hade börjat vid lämplig tidpunkt, men Pär Lernström hade slappat av när många av truppmedlemmarna fick kritik för sina musikaliska val.

Lägg på lite i vikt så att du inte blir igenkänd som en sjutton. Använd lamporna-taggen. Pär Lernström svarade på kritiken av 17-åriga Tilda Vodusek för hennes cover av Adeles “Rolling in the deep” med att säga “Det är första fredagen i mnaden.”

Fredrik Strand befanns oskyldig av juryn och han släpptes. Följande inträffade innan det var dags att meddela vem som hade brutit sig in i Lucianoz dansband och blivit känd. Allmänhetens reaktion tyder på att den sista punkten var slutresultatet.

I slutet av kvällen stod det dock klart att ingen av de tre idolerna hade lyckats vinna över den svenska publiken. Isak, Fredrik och Antranik gick ut trots att de fick minsta applåder från publiken. De framförde “Vandraren” av Nordman, samt “Feeling Good” och “I Feel It Coming” av Nina Simone, som båda inkluderade The Helg.

Isak kunde äntligen åka hem efter att det stod klart att han hade avslutat sitt arbete för veckan. Antranik valde den svåraste vägen. Även om Fredrik Strand erkänner att sång inte är hans styrka, är han säker på sina förmågor och snabb att besluta sig för att han kommer att lyckas.

Tilda Vodusek Pappa
Tilda Vodusek Pappa

Leave a Comment