Tomas Axnér Familj

Tomas Axnér Familj
Tomas Axnér Familj

Tomas Axnér Familj – Tyra tränade redan förra säsongen med Lugis a-lag, men det är därför hon som får spela seniorhandboll i höst. I efterföljande tider har hon varit helt enkelt för ung i Svenska handbollsförbundets bestämmelser. Det är inte mer än ett år efter att hon började spela handboll mot sin ondska.

Min pappa tog med mig på mitt första träningspass. Jag var väldigt nervös och ville inte gå ur bilen när vi kom dit, sa hon när vi satt på scenen på Lunds arena. Men efter att jag faktiskt hade provat det var det väldigt lätt för mig att Fortsätta. Jag tyckte det var jättekul. Det var irriterande att han inte kände behov av att ge mig mer.

Tyra och lilla Stella dog i Tyskland när deras pappa Tomas talade där.Hon har handbollstalangen fått från ses företaget. Mamma har alltid spelat handboll. Tomas skratt säger, men hon är fransk och det är ju bara en bonus i handboll.

Tyra är en lång, högerhänt vänsternia, med farsan var en ganska kort, vänsterhänt lirare på kanten.Tyra säger att Mamma är väldigt muskulös och lång.Har du hittat ditt efternamn som en håll eller belastning för dig?

Jag tycker att det var det mest frustrerande. Jag har önskat, ibland, att jag hette något annat. Mina pappa fixar det andra och det ena, det har alltid viskats bakom min rygg att jag fått specialbehandling och fördelar. Tyra sagt, det finns en missunnsamhet från andra.

Men jag har tränat hårt för att komma det jag är. Jag lägger ner extremt mycket tid. Vad jag förstår var det inte min pappa som tog med mig till landet eller gav mig en plats i all-star truppen i EM. Det är underbart att kunna “sticka” tillbaka till det.

Är det en drivkraft att inse att man inte är det namn man tror att man är?Ja, utan tvekan. Att kämpa hårdare får mig.Hon är dock taktlös i att ha en betydligt kortare gestalt än Tomas Axnér. Vi äter mycket handboll. När vi tittar på handboll tillsammans, Jag får en tränarblick, men det är också spelarblick för att han också spelat.

Jag tycker att vissa människor är mycket mer förstående än andra eftersom jag har vuxit upp i den här miljön.Tyra går andra året på Lunds handbollsgymnasiet, där hon läser beteendet och samhälle. Han är utan tvekan bättre än vad hans pappa var i samma ålder. Tomas hade inte helt en börjat handboll för då. Han gjorde det först som en åring som.

Jag hoppas det. Han fick aldrig spela i den blågula tröjan om ha ha lite otur. Att göra det i a-landslaget och inte bara ungdomslandslaget är ett mål jag har.Det var så sött. Jag har mycket tacksamhet att jag fått de två veckorna.

Det var ganska kul att klättra upp till det. Det var inte många som faktiskt gjorde det.
Det var en chock. Aldrigly, jag har fått någon utmärkelse som är individuellt. Tyra Axnér sade, “Det var coolt att börja med den här.”Tyra Axnér klingar handboll med ett efternamn.

I mästerskapsdebut nu kan löftet göra, är det med pappa som förbundskapten.
Många säger “oj vad konstigt”, men för mig är det bara naturligt. Enligt 20-åringen inför EMI är den 18-mannatrupp som Tomas Axnér tog med till EM i Slovenien ett efternamn som sticker ut i princip hans eget.

Tyra Axnér är en av de spelarna som är uttagna, liksom det heter förbundskaptenen.
Det är uppenbart att det kan vara kontroversiellt. Men tro mig, hon blir bara ytterligare en spelare i handbollsligan. För mig är det inte så stor grej, men jag intalar mig själv det. Jag vet faktiskt inte hur Tyra tänker, sa Tomas Axnér till SportExpressen senare under dagen.

Det är en unik typ av klarhet. Men tränare-spelare är vår relation på de här samlingarna.Har det varit svårt att en betydande del av fokus har legat på detta, annat än ni som handbollsspelare? När jag var yngre antog jag att jobben var svårare. Jag har nu bevis på att ovanstående problem så småningom kommer att uppstå eftersom detta är en ovanlig situation. Många tror att “oj vad konstigt”, men för mig är det bara naturligt. Under hela mitt liv har Han varit besatt av denna sport.

Ett hundra femtio. Eftersom Hemma bara är min pappa och inte min bror så är det inte så stor vikt vid allt. Därmed pratar vi ganska mycket om andra handbollsscener. Tyra Axnér lever numera proffslivet i Danska Nykøbing Falster och slog igenom Lugi. Vänsternian kommer med en hög form till landslagssamlingen, men är hennes uttagning mer ifrågasatt i och med banden till förbundskaptenen refererade?

Jag ville inte erkänna att jag förstod det. Jag tror inte att de andra spelarna förstår detta, men jag tror att jag är här för mina egna insikter och färdigheter som spelare. Jag har mött många spelarna i min klubblag och spelar ändå utomlands.

Her samling med landslaget är andra, och träningslandskamper mot Brasilien innebär att hon redan har fler matcher i den blågula tröjan än pappa Tomas (som har noll).
Hon fick den första kallelsen minns dagen, men det kom inte från förbundskapten.

Tomas Axnér Familj

Jag satte mig i baksätet under ett träningspass, och Johanna (Wiberg, tränaren) ringde mig. Jag var chockad; det kom från oväntade källor. Alls har jag inte fått några hintar.
Det var ganska nedslående att min far inte gav mig det som förväntades av mig. Det kändes coolare att det gjordet av andra personer.

Han sa till sin far: “Han var mer cool och tuff.”Tomas Axnér tillbringade sju år i tyska Bundesliga under sin spelarkarriär och spelade högersexa i såväl Luigi som H43. Dock har tyra frågor att detectera likhet i sitt och pappas spel.

Han var ju kant, vilket gör det en annan roll. Men det har jag fått från honom att vi båda är rätt så snabba, spänstiga och explosiva. Det är skönt, säger hon med ett hån. Han var mer som “kör på, jag skiter i.” Så mycket faktiskt har jag inte fått med kaxighet. Han var mer avslappnad, tuff och rolig. Att vara kaxig är inte min preferens.

I Axnér-familjen finns det en röd tråd, vinnarskalen, däremot. Vi båda är väldigt tävlingsinriktade, min lillasyster även. När vi spelar spelet blir det ganska svårt och aggressivt för folk att vinna. Vi spelar för att det ska vara roligt, men när det verkligen blir verkligt blir det ganska sorgligt.

Det kan inte vara så kul för min extramamma, men hon är mer så – måste ni alla vinna hela tiden eller kan vi inte ha lite trevligt? En ökad omsättning meddelade bolaget i den försenade kvartalsrapporten för några veckor sedan, men en justerad rörelseförlust på 321 miljoner kronor under årets tredje kvartal.

Viaplay då även att de ska ska ner verksamheten, genom att lämna de baltiska och polska marknaderna under sommaren 2025, är bara det en annat meddelade. Prishöjningen påverkar dock, som företagets chef, Susanne Nylen, förklarar inte arbetsmiljön för de anställda. Jag stadsrätt är det målet att sända sina sporträttigheter i samma utträde som det gäller frågor.

Ett alltmer krävande världsmarknadsläge får effekt även på Viaplays produkter som resultat och högre kostnader. Inte för att upprätthålla vårt exklusiva innehåll med flera av de största ligorna och tävlingarna i världens prisjusteringar. Av landets mest skickliga och framstående experter och kommentatorer har hon med studioprogram, analyser, intervjuer och reportage till sportändningar i toppklass säger hon.

Faktum är att ökningen från fisken är ganska märkbar. När förra fotbollssäsongen drog på 449 kronor i gång lågt priset. Därefter skedde en ökning till 549 kronor och nu är det en ökning med 150 kronor, vilket innebär att det totalt har skett en ökning med 55 procent under det senaste året. Den senaste prissökningen förklarar dock för henne att de “ständigt ser över innehåll, paketering och pris.”

Vi granskar alltid våra erbjudanden och streamingtjänster. En starkt innehåll av sport innebårer flera av de största och mest populära ligor och tävlingar i världen samt en produkt som är ständigt förbättrad. Vi måste med rätta ta betalt för att fortsätta förse Viaplays kunder med matcher, tävlingar och mätningar av högsta möjliga kvalitet, säger Nylen.

Jon Rahm är intresserad av huvud taget av LIV-touren. Så lät det i fjol på spanjoren. “Spela mot de bästa i världen i ett format sonits i hundratals år” var Rahms uttalade mål. Han ställde retoriskt om 400 miljoner dollar skulle få honom att ändra livsstil och minsta svarat gav han själv.

Jon Rahm ändå LIV-spelare i dag. Enligt rapporter i media betalades han mellan 400 och 600 miljoner dollar för att skriva av den saudiarabiska regeringens finansiering av Persiska vikenkriget. Katarina Vangdal, förbundskapten, gillar inte utvecklingen inom herrgolfen. LIV-turnén är bara ett exempel på många exempel på “sporttvätt”.

Man i LIV prata om att “grow the game”, men hur gör det i detta konceptet? Jag ser inget samband mellan summan pengar som spelaren får och det faktum att en betydande summa pengar – jag tror att det har att göra med oförsvarbara summor – som några elitgolfare har, säger hon.

Ett idrottsligt perspektiv på samma ställe vill vi ha de bästa spelarna, det vill alla idrotter. Men vi är inte just nu, inte ens utanför majors. Så här splittrat som det är nu, tror jag är förödande för golfen och har varit ett tag. LIV-touren har fått svårt att locka titta på länge. Varje resa har också blivit försenad när stjärnorna har fått lämnat.

PGA Tour, Europa Tour och Pif, den statliga saudiska investeringsfonden bakom LIV, hade begravt stridsyxorna, släpptes nyhetsbomben i början av sommaren. Det skulle vara ett färdigt samarbetsavtal mellan parterna vid årsskiftet.

Tomas Axnér Familj
Tomas Axnér Familj

Leave a Comment