Victoria Silvstedt Pojkvän

Victoria Silvstedt Pojkvän
Victoria Silvstedt Pojkvän

Victoria Silvstedt Pojkvän – Sambokampen mellan Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah: hur väl känner du till det? Victoria Silvstedt, en känd fotomodell, är trött på att få sitt privatliv undersökt. Hon skulle ha kunnat undvika floden av uppmärksamhet om det inte vore för mannen som har delat hennes liv och gemenskap under de senaste åren: Maurice Dabbah.

Vem är den här mannen som kallas “Victorias pojkvän” i media? Denna 46-åriga supermodell, Victoria Silvstedt, har haft en extraordinär tillvaro. Innan hon blev en framgångsrik modell, skateboardåkare och sångerska i USA uppfostrade Hon sin familj i Bollnäs, Hälsingland.

Hennes man, sambonspelaren Maurice Dabbah, och hon har återvänt till den plats hon kallar hem efter att ha växt upp där: Monaco. Valutor och aktier som fluktuerar i värde har blivit allt mer intressanta. Trots att Victoria varit i rampljuset under en extremt lång tid har Victoria hållit igång sitt familjeliv.

Maurice Dabbah, en schweizisk mångmiljonär, är en långvarig bekant till henne. Hon fick ofta hjälp, men hon sa aldrig tack. Utanför min närmaste familj är jag inte helt ärlig mot någon. Enligt en intervju med Hänt förklarade Victoria, “Jag är extremt paranoid om främlingar som tränger sig in i mitt liv, och jag är väldigt misstänksam mot alla som verkar känna mig.”

Det äldsta Dabbas syskon, Victoria, är Maurices

Sedan deras första möte har rykten cirkulerat om tillståndet för Maurice och Victorias förhållande. Även om Victorias hushållerska i Monaco skulle vilja höra från henne om detta, vill hon helst inte. Victoria nämnde många besök från franska journalister i en tidigare intervju om hennes man Maurice. Det är synd för dig att jag aldrig kommer att gå med på en sådan plan.

Med andra ord, vem är denna okända individ?

Victoria är ganska privat om sitt liv på grund av detta. Befolkningen i landet har ökat i nästan 20 år, men detaljer om Victorias privatliv har förblivit svårfångade. Jag behöver veta varför den här personen agerar på det här sättet. Det har inte lagts ner mycket ansträngning. Ingen tydlig mening har dykt upp för mig vid det här laget.

Den här historien, som Victoria redan har berättat i Rix morronzoo, kan vara intressant för vissa människor, men den får mig att vilja gråta. Det här är något jag lärde mig av erfarenheten av att ge min första gåva. Valmöjligheterna vid den tiden var praktiskt taget obegränsade. Jag tänkte att det skulle vara det bästa om jag inte gjorde en stor grej av det.

Om du vet när och var Maurice Dabbah kom in i vår värld, vänligen meddela oss

Idag är det 59:e året av Maurices liv på jorden. När han och Victoria var 13 år gamla flyttade de ihop. Miljonären Albert av schweizisk härkomst och hans fru Victoria har nyligen flyttat till furstendömet Monaco. Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah hade inte sett varandra på ett tag. Victoria och Maurice åkte på en roadtrip för första gången för millenniefirandet. Efter att de äntligen träffades gick de ut på stan direkt. Till skillnad från vad som rapporterats i ett antal medier började paret inte dejta på allvar förrän 2009.

Hur kan Maurice få jobb?

Bland de rikaste individerna i hela Schweiz är Maurice enligt min uppskattning. Han är extremt rik och har en motvilja mot katter. Såvitt alla vet är Victoria Silvstedt en börshaj och han är en genuin affärsman. Kan detta ge lite extra pengar? Var och en av oss är medveten om den andras frekventa affärssamtal.

Vi är båda överens om att utmaningen är tillfredsställande på ett cerebralt plan. Victoria har tidigare nämnt att du snabbt kommer att tappa intresset för det bisarra om du fixerar dig för mycket vid det. Victoria Silvstedts mystiska polkvennen och hennes stoiska tjänst.

Den killen är Victoria Silvstedts pojkvän. Vem är den här svårfångade Maurice Dabbah, egentligen?

Enligt egna meriter är Victoria Silvstedt en av Sveriges mest framgångsrika exportörer i framtiden. Hon uppnådde en global superstjärna på grund av den “lekkamrat”-monikern, och hon har inte slutat uppmärksamma sig själv även när hennes modelldagar är över. Hans osjälviska handlingar fungerar som en inspirerande modell för hur man ska leva.

Olika män har begrundat mysteriet med den kortväxta mannen som står bakom Victoria i olika miniatyrfotografier. Maurice Dabbah, en schweizisk entreprenör och den enda kille hon någonsin har älskat, är hennes enda sanna följare. Trots att han delar ett hem i Monaco föredrar Maurice att hålla en låg profil. Den cerebrala träningen har varit till nytta för oss också. Du kan inte hålla igång konversationen för alltid; så småningom kommer ni att bli trötta på varandras entusiasm.

Det är säkert att säga att Maurice nu är en ostoppbar kraft på bostadsmarknaden. Han föddes i en rik familj med intresse för globala affärer. Americas Tower, en byggnad med 211 våningar i Midtown Manhattan, var där han bodde. Framgång har förutspåtts för Victoria Silvstedt. Min status som udda blev tydlig.

Victoria Silvstedt Pojkvän

Av samma anledning som hon var missnöjd med deras gemensamma livsstil, avslutade Victoria sitt förhållande med tv-journalisten Chris Wragge. Min största utmaning var att fördriva tiden när han arbetade långa timmar i Houston. Det tog mig några månader, men jag gav till slut upp att försöka vara den perfekta hemmafrun genom att ständigt ordna mat och städa huset. Trots våra bästa ansträngningar under loppet av två eller tre år, blev vi till slut hopplösa.

Som svar sa Victoria, “Och ja, det hände att jag var en annan” under sommarens P1-termin. Framsyn i fortplanteringens framtid av Victoria Silvstedt Till ingens förvåning delar Sambonen Maurice Dabbah nu hem med sin fru, svenska superhjälten Victoria Silvstedt.

Även om de för närvarande inte har några barn utesluter de inte att de skaffar barn i framtiden. Sedan hon först blev känd i Fröken Sverige 1993 har Victoria Silvstedt varit ett inslag i svenska och internationella medier. Hon växte upp i Bollnäs, Hälsingland, och flyttade sedan till USA, där hon fick framgång som modell, skateboardåkare och artist.

Hon har precis bytt karriär och ägnar nu mycket tid åt att handla aktier och valutor. Victoria Silvstedts residens i Monaco och hennes sambo, affärsmannen Maurice Dabbah. Det var inte förrän vid millennieskiftet som de började uttrycka sina känslor för varandra öppet. De hade varit partners i brott en tid innan dess. Victoria Silvstedt undviker ämnet pojkva på grund av detta. Att hon inte delar sina känslor med andra är av goda skäl.

Mycket lite verkligt arbete lades ner på det. Jag vet inte vad jag ska ta ifrån det här. För vissa kan det vara roligt, men jag anar en hel del stress, som Victoria redan har sagt i Rix morronzoo och som jag har fått tillåtelse att tillägga: Jag lärde mig det efter min första gå på en gvoml. Valmöjligheterna vid den tiden var praktiskt taget obegränsade. Jag tänkte att det skulle vara det bästa om jag inte gjorde en stor grej av det.

Det stod klart att Victoria Silvstedt ville bilda familj. Victoria Silvstedt sa nyligen till Expressen att hon och hennes sambo är öppna för att bilda familj trots sin delade motvilja mot syscon. Det kommer att tas om hand när du tar hand om det. Mitt minne är dimmigt, men jag verkar minnas att jag tänkte “Tack och lov att jag har frihet” när vi var under covid-låsning.

Jag har inte druckit i bilen på tre månader. Hon sa till pressen, “Jag skulle älska att få barn en dag, men inte just nu.” Min fästmö är trebarnsmamma, så jag får spendera mycket tid med min egen lilla familj. För att citera Victoria Silvstedt: “även om jag inte har egna barn känner jag mig så otroligt lyckligt lottad eftersom jag är omgiven av familj hela tiden.”

Dokumentären Victoria Silvstedt: A Grim History har precis vunnit ett Discovery Channel-pris. Victoria Silvstedt har bestämt sig för att hon och Maurice, en förmögen affärsman, inte kommer att få barn. Möjligheten att det händer måste alltid övervägas. För att sluta försöka att skaffa barn med sin miljonär man, Victoria Silvstedt har bestämt sig.

Den blonda svensken är redo att ta saker till nästa nivå med hjälp av sin kompis, Maurice Dabbah. Victoria Silvstedt, nu 47 år gammal, växte snabbt upp utanför sitt eget Sverige. Hennes ursprungliga adress var i Fröken, Sverige, men hon har bott utomlands sedan 1993. Läs mer om hur Hanna Hedlund känner sig helt ensam efter Skicklighetsmässan här.

Under en kort period var hon en amerikansk ikon och känd som Playboys Playmate.Sverige i USA var en gåva till tv-personligheten Chris Wragge, 51, från åren 2000-2009. Den 59-årige schweiziska tycoonen Maurice Dabbah tillbringade sina somrar på Franska Rivieran med sin långblonda följeslagare, men det hela verkade mer som en byggnad än ett fritidshus. hävdar att hon skulle älska att skaffa barn men är inte redo för dem just nu.

Följ med när “Victoria Silvstedt: En gränslös historia” tar tittarna på en resa genom Victorias liv, från hennes ödmjuka början i Bollnäs till hennes senare år som inflytelserik affärskvinna i Monaco. Med Victoria Silvstedts ord: “Jag tror att det var ett uppvaknande för många.” Nu 47 år gammal började Victoria Silvstedt sin karriär som modell i början av 1990-talet och hennes berömmelse och förmögenhet sköt snabbt i höjden.

Victoria Silvstedt berättar om sitt liv och de val hon gjorde som ledde till att hon tog sig in på aktiemarknaden i den nya dokumentären “Victoria Silvstedt: En gränslös historia.” Du kanske tror att jag är mer motiverad om jag visade dig vad jag är fokuserar just nu på. När hon pratade med Expressen om dokumentären tog Victoria Silvstedt upp denna möjlighet och uttryckte sin övertygelse om att folk skulle fortsätta att anta att jag bor i Los Angeles och ägna min tid åt lätt skridskytte och modellering.

Victoria Silvstedt Pojkvän
Victoria Silvstedt Pojkvän

Leave a Comment