Annika Ljungberg Sjukdom

Annika Ljungberg Sjukdom
Annika Ljungberg Sjukdom

Annika Ljungberg Sjukdom – Annika Ljungbergs medicinska tillstånd: Kronisk myeloid leukemi. Eftersom jag precis påbörjat en ny behandling för att befria min kropp från toxiner efter år av försummelse, och som involverar användning av flera metoder, skulle jag vilja avsluta min nuvarande behandling så snart som möjligt. Jag är inte mycket av en ätare, men till och med jag måste erkänna att Alvedon tog det till sig.

Annika fortsätter att hålla sig till sitt “friskschema” i sommar, som innehåller en mängd olika terapeutiska behandlingar och en grön, näringsrik kost. Hon fick cancer förra sommaren och skrev om sin nyvunna frihet med sina egna ord.

Annika blir en modell för optimistiska tankar. Jag är nyfiken på om hon har upplevt några mörka tankar eller inte sedan hon fick veta att hon har cancer. Det har aldrig funnits en mörk tanke i mitt huvud. Nej. Men det var inspirerande att läsa om min cancerdiagnos i sommartidningarna.

Eftersom jag föredrar att tänka på min sjukdom som en obalans i min kropp, använder min familj och jag sällan ordet “cancer” för att beskriva mitt tillstånd. Även om Annika nyligen har återvänt till scenen som medlem i Cotton Eye Joe Show-trion ( som även visar Jens på trummor), verkar hon inte vara allt för utmattad av sin nya nomadiska livsstil.

Sjukdomen har öppnat mina ögon för att jag har mer att erbjuda mitt samhälle än att bara ställa upp på scen. Jag planerar att återvända till området när jag har återhämtat mig helt och min läkare har fått mig grönt ljus, men inte på samma sätt. Jag kommer aldrig mer att välja den väg jag tvingades till när jag var 20 och brydde mig inte om hur min egen hud såg ut.

Frasen “jag orkar inte” saknades tidigare i min ordbok, men den finns nu med. Även när det är svårt har jag lärt mig att säga “nej”. När hon återhämtar sig från sin sjukdoms uttrycker Annika sina djupaste känslor för Jens, som har varit hennes klippa och styrka. För att fortsätta utveckla ett internationellt barnprojekt som han och Annika sjösatte tillsammans Jens i Turkiet i februari.

Eftersom jag måste ta ett blodprov varje vecka behöver jag stanna i Sverige under överskådlig framtid. Molly och jag ska dock snart resa till den svenska sommaren om mina cancersymtom förbättras så mycket som jag förväntar mig.

Det är avgörande att vara på de möjligheter som kan dig och njuta av livet till fullo.Friskförklarad Rednex-Annika: Helt fantastiskt. Jag upptäckte en nyckel i min halsduk. Annika Ljungbergs inflammation i sköldkörtelet hindrade henne från att sova. Nu när problemet är löst kan hon sluta med medicinerna.

I september upptäckte Annika Ljungberg i bandet Rednex en knut på hennes hals. Det första tecknet på problemet visade sig vara ett meddelande i en flaska vid toaletten. Jag började snarka och bli varm och mysig när jag sjöng. Jag lärde mig då att knoolen inte var särskilt bra. Jag antog felaktigt att det var ett problem med sköldkörtelet. Medan min puls låg på stadiga 180 sov jag inte igenom någon av nätterna. När hon tappade pistolen insåg hon att det var på riktigt och berättade om det för Nöjesbladet.

Sätt din “heder” på din kropp. Annikas kamp mot leukemi startade 2012. Hennes tillstånd är för närvarande hanterbart, men hon är långt ifrån fri från sin sjukdom. Tumören i Orons hals var cancerframkallande, avslutade han. Efter samråd med en läkare kunde man konstatera att hon ledde av sköldkörtelinflammation.

Jag slutade ägna mycket uppmärksamhet åt min kropp när jag fick veta att jag var leukemifri för fem år sedan. Jag kommer inte att vänta. Jag är ganska känslig och skulle uppskatta snabb hjälp om du råkar veta något. För att minska svullnad tas antiinflammatorisk medicin. Annika var alltid målinställd på att bli frisk.

Det rekommenderas alltid att sätta den bästa foten fram, oavsett hur utmanande diagnosen är. Jag har tränat mig själv att känna igen obalanserade situationer när fördelar kan utnyttjas genom att bara träna sig själv att ta dem.

Är exakt definierad

Annikas tur tog slut en fredag. Hon är nu fri från alla frågor som rör sköldkörtel. Något hon tror beror på både traditionell medicin och den naturmedicin som främjar och har diskuterat tidigare. Nackens mutter har tagits bort. Jag känner mig riktigt bekväm med mig själv. – Ja, jag är herr Oförskämt bh.

(Annika Ljungberg Sjukdom : Kronisk Myeloisk Leukemi)

Annika Ljungberg Sjukdom

Det är oacceptabelt att ge kuva till människor med cancer. Marie Anne Ljungberg. Rednex-sångerskan Annika Ljungberg kollapsade och trodde att hon hade blivit förgiftad av maten, vilket ledde till denna omorganisation. röda flaggor för diagnos av blodcancer. Sjukdom har satt Annika på en ny kurs i livet. Hon har hållit sig till sin egen “hälsosamma plan”, och hennes slutmål är att resa till Turkiet.

När du kommer in i Annika Ljungbergs hem genom takkuporna hittar du inget annat än bra vibbar runt omkring dig. Trappan som leder upp till det mystiska huset är belagd med olycksbådande ord och själskrossande känslor. Annika utstrålar genuin värme och välkomnar oss som om vi vore gamla vänner. Hans långa blonda hår och blå ögon gör stort intryck.

Där bor dock en viljestark affärskvinna som vid 23 års ålder var vd för en konsultfirma med fyrtio anställda. Hennes senaste framgångar med Rednex Group kan ses i överflöd av guldstjärnor som visas på hennes och hennes mans hemmakontor.

Kanske längtar Annika nu efter de många år då hon trängde sig förbi gränserna i jakten på det sublima, även om musiken alltid har varit hennes tröst. Jag har aldrig tittat på min kropp utan att först bevittna en scen full av infektioner. Under turnéen hade jag en droppande kran och en läkare som väntade vid scendörren.

Min man och jag arbetar regelbundet som volontär på Astrid Lindgrens barnsjukhus och arbetar på onkologisk avdelning där många unga patienter lider av leukemi. Jag har gjort det klart vid varje möte att om jag någonsin får cancer kommer det att vara det sista jag någonsin vill uppleva. Jag tror att det finns en mening bakom det, men det är värt att notera att jag tappade det jag var mest rädd för att förlora.

För Annika står det för det universella sättet att säga åt henne att slappna av och ta det lugnt efter att ha fått en cancerdiagnos. Efter att hennes älskade mamma Anita gick bort i en hjärtinfarkt för fem år sedan har Annika hittat kraften att fortsätta. I början av juni föregående år tog hon sitt livs svåraste beslut: hon flyttade tillbaka till Härjedalen för att riva sitt hem och bygga ett nytt, mer traditionellt och modernt.

Hur svårt det än var att avbryta kommunikationen med min mamma under hennes sista dagar, visste jag i mitt hjärta att jag hade avancerat mycket i min roll som vaktmästare. Molly, hennes pappa Jens och Jens dotter återvände till Stockholm sent på kvällen. Annika visste direkt hur högt det gick upp i magen när hon den morgonen satte sig och åt frukost med sin familj och tre av sina närmaste vänner från Dalarna.

Efter min mammas snabba åldrande under de senaste två decennierna, upplever jag denna känsla för första gången, men aldrig i denna grad. Jag gled in på toaletten utan att någon märkte det. Efter det gick jag till min syster och bad henne om hjälp med att hämta min man. Så fort han kom in i badrummet började jag må illa och svimmade på det hårda golvet.

Annika insisterade på att stanna hemma istället för att åka till sjukhuset när hon blev sjuk. Hon fick äntligen lite vila efter snarkning i två dagar. Annikas antal vita blodkroppar var betydligt högre än vanligt, vilket tyder på systemisk infektion. Det är oacceptabelt att ge kuva till människor med cancer.

Marie Anne Ljungberg

Annika var inte riktigt bekymrad över hur hon presterade i början. Det började några dagar senare när hon åkte till sjukhuset och bagagekramaren badade med alla. Läkare har förklarat att hon kan lida av leukemi.

Själv skrek jag “Herregud!” på mig själv. Du måste bara komma över din leukemi. Jag bestämde mig dock efter att jag kom hem från sjukhuset. Jag åtog mig att bli frisk och vältränad. Trots att många läkare sa till mig att jag har en dödlig sjukdom, är detta en övertygelse som jag har hållit fast vid.

Hon fick veta att hon hade kronisk myeloisk leukemi, en långsamt utvecklande typ av blodcancer. Annika bestämde sig för att vara förstående mot sin syster Molly. Jag förklarade för henne att jag hade samma sjukdom som barnen vi träffat på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Frågande, “Ska du dö d?” hon tittade på mig med stora ögon.

När jag berättade för henne att jag hade bestämt mig för att leva lyste hon upp som en stjärna. När den interna viljan att fortsätta slåss slår in påminner jag mig själv om att om hon kan göra det, så kan jag också. Efter lite sökande hittade Annika en betrodd hematolog i personalen. Oavsett vilket accepterade hon hans råd och inledde det pågående medicineringsförfarandet.

Annika Ljungberg Sjukdom
Annika Ljungberg Sjukdom

Leave a Comment