Arne Lapidus Ålder

Arne Lapidus Ålder
Arne Lapidus Ålder

Arne Lapidus Ålder – Fjärde stycket gäller här; tredje stycket har inaktuella uppgifter.
Samtidigt som omikron sprider sig i Israel lanserar landet en massiv vaccinationskampanj för att uppmuntra sina medborgare att få en femte dos av influensasprutan.

Efteråt har debattens vågor gått höga. Var Magdalena Anderssons känslor äkta? Drade Ulf Kristersson sina klagomål om en enda myndighetstjänsteman på sig för länge? Det finns några personer i var och en av huvudkaraktärernas partier som är medvetna om sina egna åsikter.

Partisekreteraren Tobias Baudin (S) är upprörd över statsrådets kritik. Han hävdar att det bevisar Kristersson “inte är mogen” uppgiften att leda landet och att han försöker sabotera det största oppositionspartiet genom att attackera dem.

Ett djärvt drag, säger Baudin, som föreslår att man pratar om att det socialdemokratiska partiet har en terrorromantiker i en tid då män är rädda och dåligt förberedda på krig och terrorattacker och vänder sig till politiska partier i hopp om att hitta en lösning . Det borde inte finnas en statsråd i vårt land.

Statliga myndigheter och experter hoppas på mer än de tror att de vet för att se framgång med den nya varianten. Alla vi över 60 som bor i Israel kan nu få en femte dos av poliovaccinet. En påfyllnad efterbehandling som, så berättar historien, kommer att ge kompletterande skydd mot den nya omicron-varianten. Den här, liksom på andra håll, är i direkt konkurrens med alla andra coronaversioner.

Det är enkelt, det är gratis och det orsakar ingen skada alls. Varför inte ta risken? många undrar. Personligen måste jag vänta några veckor eftersom det inte har gått fyra månader sedan jag fick trean, vilket är ett krav. Men en stor vän, som har både åldern och spruttiden inne, slog till direkt. Han säger att han ringde och bokade en tid. Nästa morgon fick han och hans fru en tid.

Jag frågade om läkare som jag är bekant med, och de sa att vi måste ta den femte dosen. Alla barnen försökte plocka näsan. Han vet inte om det gör något användbart, men det lär sig snabbt att inte skada sig själv under några omständigheter.

Israel sätter nytt rekord baserat på mikroskopiska organismer. Över 16 000 fler dödsfall på tisdagen, det högsta dagliga antalet sedan pandemin började. Det är en tuff tid för sjukdom i ett land med 9,4 miljoner invånare, men myndigheterna förväntar sig att saker och ting kommer att förbättras snart tack vare en exponentiell ökning av vaccinationer.

Det politiska etablissemanget ägnar sig åt omfattande propaganda för de två partierna. Premiärminister Naftali Bennett förespråkar vaccination men är för ung för att skaffa en själv. Han hänvisar oss till en tidig israelisk studie som visar att den femte granen fördubblar antalet akrobater.

President Isaac Herzog och hans fru Michal, båda i 60-årsåldern, firade sin femte bröllopsdag på torsdagen med en ceremoni direkt till kameran. Omikron har nu infiltrerat alla hem i Israel. President Obama beordrar oss att “gå och vaccinera oss” i ett trespråkigt (hebreiska, arabiska och engelska) tal.

Israelisk tvångspolitik präglas av dagligt kaos och kontraintuitiva beslut. Gränserna öppnas och stängs för turister, och reglerna förändras hela tiden från en dag till en annan. Israel sågs som ett globalt hot vid utbrottet av pandemin. Efter att först ha försökt med omfattande vaccination började folk spraya kraftigt redan i december 2020.

Israel har världens största vaccinationsmarginal på många år. Landet har fallit på rankinglistan eftersom många personer i betydande minoriteter, som ultraortodoxa judar och den arabiska befolkningen, har visat sig vara “skeptiska” till vaccination. Många unga anstränger sig också för att gå på obligatoriska vaccinationskliniker.

Dessutom drivs vaccinpolitiken ofta mer av politik än vetenskap. Tidigare premiärminister Benjamin Netanyahu var hyllad för att han personligen intygade att Israel fick vaccinet ganska snabbt, och han hade nästan säkert rätt i sin bedömning.

Många berömde Naftali Bennetts “handlingskraft” när han drev igenom tanken att Israel skulle ge en effektiv tredje dos, och han hoppas att den femte sprutan ska ge en välbehövlig popularitetsinjektion.

Oavsett om jag håller med om politiken eller inte så tänker jag ta fyran så fort jag kan. Den kan väl, som sagt, inte skada.Patrick Sommerlath, 52, kungens slacker, utreds för möjlig sexhandel. Han släpps på fri fot eftersom hans bror ordinerades innan han skickade in sin shammingansökan.

Jag bestämde mig för att lämna Sverige och ta de råd jag fick. Han säger till Svensk Damtidning, “I folks ögon kan jag lika gärna vara det På söndagen gjordes en beställning på en tupp. Polisen hade vid tillfället sökt mannen för att ge honom information om köp av sexuella tjänster, enligt Expressen.

De letade efter honom på hans kända bostad i Drottningholm, en egendom som står under kunglig tillsyn enligt villkoren i kungens förfoganderätt, men misslyckades. Polisen har också kontaktat Hovet för hjälp, enligt Expressen.

Nu har Patrick Sommerlath bestämt sig för att berätta historien om varför han inte har kommit till na i Svensk Dam. Han förklarade för tidningens chefredaktör Johan T. Lindwall i en intervju att “andra har ftt lida” på grund av honom.

Arne Lapidus Ålder

Kungen har tappat förståndet. Det är helt absurt det som händer. Hur de har blivit så hopplösa är ganska chockerande. Det är inte alls sarkastiskt. Till och med himlen blir ljusare på grund av detta, säger han till Svensk Dam.

Summerlath erkänner att han samarbetade med polisen och var lättad över att höra att de misstänkta kommer att åtalas formellt för sina roller i fallet med försvunnen hund. Han har varit utomlands sedan i torsdags och kunde inte delta i stakningsprocessen, säger han till Svensk Dam.

Jag visste att jag skulle bli svartlistad som sexarbetare över hela Sverige om detta skulle komma fram, så jag tog mig tid att tänka på det. Jag skulle behöva skjuta upp försöken att lugna mina nerver tills ett eventuellt rättsfall kunde ges första prioritet. Innan dess skulle jag ha setts av alla som en torsk, sexopportunist, och min frihet skulle ha resulterat i lite mer än ett offentligt tillkännagivande.

Patrick Sommerlath rapporterade till drottning Silvia att han hade fått ett samtal, men han sa till pressen att han var obekymrad. Jag är fullt medveten om det bedrägeri som finns hos alla. Av den anledningen kan jag bara veta säkert från djupet av mitt hjärta.

Men, än en gång, jag har inte gjort det jag är anklagat för. Stanken är bara en av många saker som kan spåras tillbaka till ett gammalt sexköp. En 68-årig man dömdes till två år och tre månaders fängelse för grov koppleri på sin egen thaimassagesalong.

I november 2021 antas Sommerlath ha köpt sex på en salong. Han gjorde först ett köp för en massage. Sedan kopplade han en massör ytterligare 1000 svenska kronor. Kvinnan har lärt sig av sina erfarenheter från polisarbetet att hon inte kan messa. Istället har hon hävdat att nästan alla män som besöker salongen söker och köper sex.

På frågan av polisen att förklara vad han köpte med sitt andra Swish-kort sa Summerlath att han inte kom ihåg men att han då och då köpte extrasak hos akupunktörer eller thaimassage, som tidigare rapporterats av Expressen.

Det är möjligt att den thailändska massageoljan eller den ergonomiska kudde som domarna använde i boxningsmatcher var skyldig till fighters plötsliga energiutbrott. Jag har även köpt en kosttillskott gjord på en mängd olika örter och ginseng, säger han i polisanmälan.

Express letar Sommerlath, Patrick Efter Ulf Kristerssons anklagelse om “terrorromantik” befann sig Magdalena Andersson i nära anslutning till en grupp tigrar. Händelsen har väckt stor oro bland socialdemokraterna. Tobias Baudin (S) säger att om Kristersson vet något så borde gå till Säpo, och han kallar statsrådets agerande för “ovärdigt”.

Moderatorerna slinker tillbaka och säger att S “blandar bort korten.” Det hör inte till vanligheterna att en EU-debatt i riksdagen skapar heta känslor med svallvågor som kvarstår ett dygn senare. Men efter torsdagens möte mellan S-ledaren Magdalena Andersson och M:s Ulf Kristersson blev det precis så.

I spåren av uppståndelsen kring S-ledaren Jamal El-Hajs påstådda band till terrorgruppen Hamas växte känslorna av svek och förbittring i spåren av det efterföljande replikskiftet.
Tobias Baudin hävdar att Anderssons torn var laddade. Han hävdar att hon flydde efter terrorattacker mot El-Haj, som nyligen förlorade 36 av sina söner i Israel-Gaza-konflikten.

S-ledaren har tidigare sagt att El-Haj har “vigt sitt liv” till kampen mot Hamas. Och i torsdags tog El-Haj avstånd från Hamas i en skriftlig kommentar till TT och sa “Den som kallar mig terrorist eller terroristromantiker ljuger.” “Jag tar en stark ställning mot Hamas”, skrev han.

Hur säker är du på att El-Haj inte har några band till Hamas? Vänligen meddela mig om du vet något om ett sådant förhållande. Och om Ulf Kristersson vet något ska han gå till Säkerhetspolisen och ta det i kraft, säger Baudin.

Arne Lapidus Ålder
Arne Lapidus Ålder

Leave a Comment