Birgit Malmcrona Föräldrar

Birgit Malmcrona Föräldrar
Birgit Malmcrona Föräldrar

Birgit Malmcrona Föräldrar – Johan säger att efter en tuff vecka är det skönt att koppla av hemma med familjen. Diplom från rets Kock hänger på väggen i arbetsrummet. Golven har ett hyllsystem som täcker dem. Johan drar fram en av många kockrocks. Det är guldringen jag har använt i intervjuer och under semestermiddagar.

De studerade och sysslade med jäsning under vintermånaderna. Johan köper en flaska ingefära, en blandning av ingefära, citron och socker. När han öppnar den fyller ångan snabbt hela köket.

Vi har lite problem med att hålla ordning, säger Birgit, och det är inte första gången det händer. Det är inte så mycket säng där inne, säger Johan medan han drar tillbaka mattan. Tävlandet har dränerat mycket vitalitet från nära och kära som hoppat in i det med full entusiasm. Timmarna av korrigeringar är gömda bakom dörren framför.

När Johan satt bekvämt i målzonen kände han sig lugn och full av energi. Vanligtvis satte jag pricken över i:et inför storspelet, men den här gången var det helt utöver det vanliga. Det klingrar i pipan, lammet är tillagat och Johan och Birgit serverar festmåltid i skålar som de gjort av keramik. Johan varnar för att det asymmetriska arrangemanget av maten på det höga gallret kommer att få det att se ut som en tjurfäktning.

Paret har spännande tider framför sig, inklusive bröllop, resor och restaurangförberedelser. Och de har stort stöd från Johans föräldrar, Christer och Ingalill, som inte är hysteriska över hur stolta de är över sin son. Johan säger: “De satte upp en bild på mig på verandan till mitt hus.” Han visar sedan en bild på sig själv på sin telefon.

Salta och peppra lammspetten och doppa sedan köttet i olja. Tillsätt lite salt och peppar, lite hackad lök och lite brynt köttfärs. Håll det goda borta från papperskorgen så att det kan användas för sitt avsedda ändamål. Vänta i en varm ugn uppvärmd till 120 grader tills innertemperaturen når 56 grader. Kasta skulden på galleriet.

Häll potatisen i en bunke och smaka av med salt, peppar, krossad röd peppar och olivolja. Rosta i ugnen (170 grader i ca 40 minuter), och när det börjar få färg, tillsätt citronpeppar och timjan. Matforskillen Johan Backéus vann äntligen 2017 års kocktitel på sitt femte försök. Han har stora kulinariska planer för framtiden tillsammans med sin fru Birgit Martin Malmcrona.

Han växte upp i Norrlindsjö, Matfors, på en gård befolkad av höns, kors och andra djur, och matintresset blomstrade när han var i köket med sin mamma och pappa.

Han har stora kulinariska planer för framtiden tillsammans med sin fru Birgit Martin Malmcrona.Nu håller jag på med årets Kock-Year, och sedan åker vi tillbaka till Sundsvall och öppnar en restaurang, säger Johan Backéus.

Birgit Malmcrona Föräldrar

Det är lunchtid i Bromma och smörgåsfatet bubblar av tal om lammrostbiff serverad med ramslök, ugn-bakade tomater, rostad potatis och tzatzikisås vid sidan av.

Arbetet för Johan går snabbt och avslappnat.

Enligt Johan är hon formidabel men ändå bra. av sommaren.När det kommer till ett lyckligt hemliv är köket hjärtat. Majoriteten av argumenten kretsar kring mat. Vårt omgivande samhälle består främst av människor som arbetar på restauranger och barer. När de kommer hit sätter vi dem i arbete, säger Johan och suckar.Det gör att köket känns mer rustikt. Knivar och afghaner i alla former och storlekar är uppträdda runt åsen.

S.K.P.D.P.

När jag började jobba över på Smedjan i Matfors började det ta fart på riktigt. Han flyttade till Stockholm 2008. Sedan dess har det gått smidigt. När Birgit flyttade tillbaka till Spanien från Sverige fortsatte de att vara goda vänner och fann att de brydde sig om varandra under sina dagliga samtal.

Hon fortsätter:

Hans föräldrar är trollkarlar. LS VEN: Villapriserna har ökat med 68% i Säter De planerar att gifta sig i augusti och bilda familj i framtiden. Vi bor i ett kvarter i staden.Den ska inte vara för stor och gästerna ska känna sig bekväma med att dela upp maten mellan sig. Tror du att de har spenderat hela året på besök som jag?

Efter att ha jobbat sena nätter är deras sängar det första stället de går för att koppla av.De hängde upp en världskarta på en vägg och deras mål var att samla flaskor vin från hela kartan. En idé eller skiss kan fästas på en plexiglasskiva, som fungerar som en slags inspirationstavla. Vad betyder “hem” för dig?

Birgit Malmcrona Föräldrar
Birgit Malmcrona Föräldrar

Leave a Comment