Drottning Silvia Sjuk

Drottning Silvia Sjuk
Drottning Silvia Sjuk

Drottning Silvia Sjuk – Det kunde vara inte allvarligt.Silvia drottning är sjuk.Kungligheten tvingas ställa in sina plikter nu.En riktigt snöplig start på jubileumsbesöket för kungaparet blev det. Carl Gustaf, 76, avled unisont. I sista stund rapporterade hovet att hon uteblir, var vår monark helt hjälplös och kunde inte göra något. Det visade sig vara allmänt att snuvan ställt det.

Svensk Damtidning hör hovets informationschef Margareta Thorgren, 59, säger att drottningen har blivit förkyld, det är ju sådana tider nu.Margareta Thorgren har fått mycket inställda besök på sistone och sjukdomar. Helsoläget är lite si och så hos våra kungligheter.

Skickat som det planerat i går kväll att drottningen skulle följa med, tvingades hon lämna återbud på morgonen. Det är dock inte alls hårt; snarare är det en mild varning, står det i det läsbara informationsbladet. Dock på plats i Norrbotten utan sin hustru är dock den nyligen hjärtopererade monarken. Man kan se hur kungen anländer till Luleå och Kulturens hus på fina bilder från.

Att upptäcka Luleå började med en musikföreställning på Culturens hus, och sedan blev det kunglig bilkortege till stadsparken, där vår monark sjöng till hängivna luleåborna. Det deltagande i ett besök av Norrbottens museum, som har en storartad fotoutställning om kungen och hans 50 år på tronen. Sara Dupuich, 46, kocken från Piteå, komponerats av landshövdingen bjöd på lunch. Klassiska smaker från skog och fjäll var inriktningen.

Allt det går en svärre drottning av sjukdomen, som Silvia miste om. Vi hoppas innerligt att det inte är något onaturligt. Tidigare har det hänt att uttrycket i själva verket inte förhållit sig på det sättet av “lättare förkylning” av hovet.

Silvia har en väldigt lätt behaglighet och strålande vackerhet; det är väldigt lätt att hon trots allt uppnått en respektabel ålder. Jag fyllde 80 år i december.Drottningen har inte riktigt haft hälsan med sig den senaste tiden. Om sjukdomen har tvingats ställas i sin medverkan på olika evenemang i flera tillfällen.

Nyligen var hon och göra på en synnerligen välförtjänt termin, kung Carl Gustaf.Kungaparet till ögruppen i östra Afrika i Seychellerna var tio dagar. Där kunde kungaparet ladda batterierna på paradisöarna dengan en svalkande bris från indiska oceanen.Det var ett ypperligt tillfälle till ytterligare återhämtning efter hjärtoperationen i februari från vår monark.

Av minst 23 år producerade mjölk av högsta kvalitet var det en utvilad och klädsamt solbränd kung Carl Gustaf som häromdagen delade ut medaljer till mjölkbönder. Sanningen är att kungen är extremt starka, och säger att det fanns de som jämförde honom med “Soldoktorn” och att “Solkungen” dök upp i slottskorridorerna.

Som exempel kallades Ludvig XIV som “Solkungen”. Han regerade i 72 år fram till sin död den 1 september 1715. Även om Carl Gustaf tillbringade 50 år i tornet, vore det inte rättvist att nu kalla honom “Solkungen”. Ludvig XIV hade inte många innovationer under sin livstid.

We now hope for a swift resolution for Silvia’s case!Således anlände han till Kulturens hus i Luleå för att rivstarta sina 50 år på tronen. Detta efter att han landat med statsflyget från Stockholm tidigare på förmiddagen.

Innan Svensk Dam när hovets informationschef Margareta Thorgren för besked om hur drottningen mår, så står det klart att sjukdomen har kommit. Skickat som det planerat i går kväll att drottningen skulle följa med, tvingades hon lämna återbud på morgonen. Det är dock inte alls hårt; det är bara ett mildare missförstånd.

Sedan så ska kungen möta luleåborna i Stadsparken och förstås dagens tal med bilkortege, förmodligen hålla i något extra läckert fordon.Räkna med att han kryddar på lager med en eller annan anekdot:

Säger hovets informationschef Margareta Thorgren, “Kungen har ett hästminne” och han har upplevt mycket i Norrbotten under de här 50 åren. Innan landshövding Lotta Finstorp bjuder på lunchen, dagens huvudperson ska också få se en fotoutställning om sig själv och sitta halvsekel på tronen: Fjäll och skog är klassiska smaker som kungen Sara Dupuich har komponerat ihop en specialare och kungen kan se fram emot.

Strax efter starten av “andra halvlek” på riksmötet stod det klart att något hade gått fel: Kungen bjöd in alla till firandet av invigningen av Stockholms kongresscenter. förtydligande gavs till föraren: Silvia hade stoppats från att andas av ett virus, och Svensk Dam fick utstå några tandlösa stön innan beskedet kom från huvudet:

Johan Tegel vit hovets informationsavdelning till Svensk Dam sa därför att avstå närvaron av kvällens konsert har Hennes Majestät lättare förkylningssymtom. Vi fick ytterligare information från informationschefen Margareta.

Drottning Silvia Sjuk

Det är inte en covid. Drottningen testat sig, vilket delde i negativtt. Avstå konserten av respekt för andra inbjudna gäster var drottningens edicta.Silvia putt en pappersnäsduk i handen drottning på sin plats i riksdagens kammare, medan kungen höll sitt årliga tal till riksdagen och avslutade med de uppfordrande orden:

Gud är det bästa för Sverige och dess medborgare! In ert viktiga arbete är Jag önskar, valda ombud för Sveriges människor, kraft, mod och visdom.We all understand how soon a förkylning may make someone feel better and how has soon a person can become aware of their environment. En halvt och ett barnbarn på ett är det lätt att bli däckad av något föreskolevirus, förstås.

Alltså inte vet ens hovet i nuläget hur det blir med hennes närvaro vid kungamiddagen på torsdagskvällen, där hon är den givna värdinnan. Drottningens mående och ser avvaktar.Svensk Damtidning hör hovets informationschef Margareta Thorgren, 59, säger att drottningen har blivit förkyld, det är ju sådana tider nu.

Margareta Thorgren har fått mycket inställda besök på sistone och sjukdomar. Helsoläget är lite si och så hos våra kungligheter.En phase.Kungen är i chock efter att ha fått veta att Silvia har diagnostiserats med en obotlig sjukdom. Hovet har drabbats av sjukdomen i ett pressmeddelande och inte är klart att genomföra några frågor för officiella uppdrag nu.Kung Carl Gustaf, 75, drabbar ofta anhöriga lika hårt, och chock.

återigen komma igång med sitt viktiga arbete för Sverige vid ett år har inletts och kungaparet sett framemot. Som TV4 sänt “Kungahuset”, kunde vi nyligen följa kungafamiljen i SVT som visade “Året med kungafamiljen”.

Silvia jobbar med ses kamp för en bättre värld för våra barn, minst drottning.Silvia har genomfört uttryck för att Drottningen grundade en gång i tiden Childhood Foundation och att hon önskade att stiftelsen egentligen inte skulle behövas. Det bekräftades också att Madeleine, den 39-åriga rektorn, går med sin pappa som hedersordförande i stiftelsen.

Silvias vårdgivare har varit engagerade i kampen mot Alzheimers sjukdom i många år och vi är medvetna om det livsviktiga arbete som Silvias vårdgivare gör. Slutet av sin levnad att plågas av sjukdomen och Silvias engagemang mot sjukdomen bottnar i hennes personliga upplevelser som anhörig kom Drottningens mor Alice Sommerlath.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf påsa sina uppdrag måste docka drottning. Kungaparet är smittad av covid-19. Speciellt för Carl Gustaf är det chockerande att han och Silvia är separerade. I “Året med kungafamiljen” berättade han att han är försiktig försiktig på grund av dödsmittan och att han fortfarande inte tar människor i hand när han hälsar. Det har avslöjat en presskonferens:

Kungen och Drottningen har lindriga symptom och mår efter omständigheterna väl, vilket är tri sprutor med fullvaccinerade kungen. Skriver hovet, kungaparet har isolerat sich i hemmet i enlighet med gällande förhållningsregler och smittspårning pågår.Rottening Silvia, 79, gräber sig i det offentliga igen och nu kan det hela gruppen som har varit oroliga för den vackra kungligheten med det härliga leendet strida ut.

Silvia såg efter drottning när hon på sitt behagligt milda sätt första gången sedan sjukdomen drabbade henne åter visade sig i det offentliga. När tiden kom för kungaparets länsbesök i Jämtland, Silvia ägde rum.Det är en hel del resande för kungaparet att kung Carl Gustaf, 76, firar 50 år på tronen, del som stora firandet.

Landshövdingarna står som värda i residensstäderna där kungligheterna besöker hela landet och resorna går till dessa län.Av ledning av 50-årsjubileet på tronen besökte kungaparet bland annat en fotoutställning i Jämtland och Östersund.

Silvia såg att trivas med att ha tillfrisknat efter att Kungen klippte band och drottning. Kungen blev ganska glada när de fick en vacker kundde från Fjällmuseet i present.Man måste dock vara medveten om att det var länge sedan sedan och att vår drottning inte gjorde sig med på uppdrag. Hon var följad med orkeslös följa.

Kungen genomförde länsresan till län av Norrbotten och staden Luleå som var residenställd. Hemma stannade drottningen då hon längre hade drabbats av en otäck förkylning. Hovet gå ut med ett meddelande i sista minuten om att Silvia tvingades ställa i resan.

Skickat som det planerat i går kväll att drottningen skulle följa med, tvingades att lämna återbud på morgonen i dag. Det är dock inte alls hårt; det är en mildare förkylning, sa Margareta Thorgren, 59. Över den jobbiga sjukdomstiden har det många landskaparats i vårt avlånga land gladats Silvia på benen igen.

Drottning Silvia Sjuk
Drottning Silvia Sjuk

Leave a Comment