Ebba Årsjö Sjukdom

Ebba Årsjö Sjukdom
Ebba Årsjö Sjukdom

Ebba Årsjö Sjukdom – Ebba rsjö är en obesegrad legend i den alpina parasportvärlden. Hon kan se ut som en soffit, men hon är så mycket mer. Hon är en föredömlig förebild på grund av hennes engagemang för att hjälpa män med sociala diagnoser och hennes drivkraft att lära sig mer om funktionsvariationer.

Ebba har alltid haft en passion för friluftsliv och extrema aktiviteter. Hon har alltid ansett sig vara en del av den allmänna befolkningen där. Tills hon nyligen la upp en bild på sig själv på internet iklädd bikini.

Jag talar ofta om vikten av att föregå med gott exempel. I så fall antar jag att jag är här ute ensam. Hon känner att det är hennes plikt att normalisera beteenden som vissa kan tycka är chockerande genom att själv föregå med gott exempel. Små framgångar och introspektion går långt för att hjälpa människor att komma överens med sin längd.

Hon hade svårt att släppa den förnedring hon kände efter att ha blivit övergiven av sin familj som barn och mobbad som följd. Samtidigt motiverar hon andra genom sitt exempel och använder sin sjukdom för att visa att allt är möjligt.

Minska fruktbarheten

Ebba föddes med den vanliga genetiska sjukdomen Klippel-Trenaunays. Det föds cirka två till fem friska barn i Sverige varje år. En enorm röd flagga visades upp till minne av hans föräldrar. Hon hävdar att hon har spenderat en stor del av sin förmögenhet på sjukvård. Tecken och symtom på sjukdom varierar från person till person.

En vanlig orsak till lycka i kroppen är bildandet av kärlmissbildningar i blodet och/eller lymfkärlssystemet. Som ett resultat av att hon är flintskallig från topp till botten säger Ebba att hennes lemmar är slappa. På grund av hennes anemi och oregelbundna hjärtslag blir hon ofta desorienterad.

Lokalbefolkningen tror att hon har en svag ven eller att hon blev sjuk av att dricka smutsigt vatten, vilket båda skulle förklara hennes onormalt låga blodtryck. Effekten är att sensoriska input är konsekvent riklig. Hon har svårt att hålla sig kall, vilket resulterar i att hon lätt blir upprörd. Hennes lilla fotsula står för höjdskillnaden på knappt 2 cm. Hon har inget minne av någon av komponenterna eller prövningarna utöver vad hon har fått höra av sina föräldrar.

Frihet från återkommande sjukdom

Ebba var inte längre i behov av kirurgiskt ingrepp efter att hon kommit in i puberteten. De gör ingenting för att förbättra det nuvarande visuella eller känslomässiga klimatet. Utan mer forskning kommer Ebba att ställas på is.

Eftersom Klippel-Trenaunays syndrom kännetecknas av en predisposition för inre blödningar, har hon ägnat de senaste fem åren åt att undersöka de mest effektiva kosttillskotten, örtterapier och mediciner för att stoppa framskridandet av sjukdomen. Hon trodde inte längre att sjukvården skulle förbättra hennes tillstånd. Hon kunde fokusera på arbetet bakom kulisserna efter att ha accepterat pengarna och jobbet.

Effekter av stress på utveckling

För mig var det helt malplacerat. Det finns verkligen inget sätt att snurra detta i ett positivt ljus. För att citera Ebba, “jag äter byx hela året och dricker olja konstant.” Vid den tiden visade hon ovanliga nivåer av blyghet och känslighet. Hon hade helst inte blivit inbjuden till mörkast. Hon hade en förändring i hjärtat efter sitt sammanbrott.

Idrotten gav henne möjlighet att förgrena sig socialt och prova nya saker. För att citera henne: “min diagnos är drivkraften för min framtid.” Den enda anledningen till att Ebba bestämde sig för att dela bilden av sitt skägg med världen är på grund av det enda som betyder mer för henne än något annat: mäns åsikter. Hon undviker negativ feedback genom att istället använda upplysande ord.

Testar en ovanlig diagnos

Ebb önskar att människor med alla diagnoser och nivåer av funktionell varians kan “gå stort, testa sig fram och leva utanför väggarna.” Det vardagliga är tillräckligt intressant för att visas och diskuteras. När du har självsäkerhet upptäcker du att uppgiften inte är så skrämmande som du först föreställt dig. Hon hävdar att detta kommer att få andra att sluta undvika henne.

Tänker noga på hur man verkar för andra och sig själv. Ebba Räsjö har ambitiösa ambitioner att fortsätta sin uppsökande verksamhet till män och föra ner det världscupvinnande uppdraget till en lokal nivå. När en Ebb Rsjö vill få dig att tänka på dig själv, blåser den i näsan för att göra bröstet mindre synligt. Ebba rsjö byggde en vägval som kom att stå för allt efter år av kamp för att försörja sin “lilleben” och bli accepterad av elitåkare. Diagnostisera och behandla Ebbs syndrom Klippel-Trenaunays syndrom.

Ebba Årsjö Sjukdom : Klippel-Trenaunays syndrom

Ebba Årsjö Sjukdom

Hon har blivit en parasportsuperstjärna under de senaste två åren, och ännu viktigare, hon har äntligen lärt sig att vara tacksam för alla möjligheter som har getts henne. Som ett resultat av att hon föddes med Klippel-Trénaunay-Webers syndrom, 21 -åriga Ebba rsjös överkropp (hennes “lillebenet”) är helt hårlös, medan hennes ben och fötter är täckta av tjocka hårstrån. Ingen visste om hon skulle få en ovanlig eller normal uppväxt.

Ebba segrade över sina motståndare utan att uppleva någon prestationsnedgång. Vindens dån vid stupet avtog när styrka var lika vanligt som flygplan. Istället bestämde man sig för att fortsätta delta i Parasport. Hon började snyfta ännu mer och det verkade som om hon var på väg att ta sitt liv. Men så började hon fundera på att gå in i Paralympics.

Banan såg ut som om den höll på att gå ner till en början, men 2020 hade hon tagit sitt första steg, vilket signalerade starten på vad som verkar vara en saga i flera delar. Även om hon har vunnit flera Peking-medaljer och två VM-guld, tycker hon inte att hon har åstadkommit någonting. För att vara mer specifik har hon tillgång till medlen på mer än en metod.

Vem bryr sig om du tar fart och lutar dig tillbaka för att lindra lite stress? Ens mentalitet är mycket mer avgörande. Jag läser om och reflekterar över vad jag hittar när jag granskar den aktuella situationen noggrant. Mina förfäder är ansvariga för min bekväma livsstil, aktiva sociala liv och övergripande känsla av välbefinnande. Det är komplicerat, men det är sant att Ebba hade samma ägande som jag, och det är det bästa möjliga resultatet just nu.

Ebba rsjö, en populär Instagramanvändare, visade upp sitt palats. Den här veckan postade hon också bilder på sig själv i bikini på en strand, något hon aldrig gjort förut. Efter sin seger i paralympics hade hon gett idén mycket tänkte och beslutade att ögonblicket var rätt för att avslöja hennes sanna identitet för världen.

Om jag vill vara den typ av förebild jag vill vara kan jag inte bara prata om att inspirera andra; Jag måste agera också. Han ska gå ner i midsommarlegenden. Som den första kvinnliga fallskärmsjägaren att någonsin vinna Victoriapriset kommer Ebba rsjö att gå till historieböckerna.

Få mig aldrig att överge min sunda skepsis. Ebba rsjö kände varje känsla för första gången på sina 22 år när hon förlorade sin fungerande version. En gång i tiden var spegelreflektionen allt hon kunde se av sig själv.När jag tänker tillbaka på den inser jag hur mycket tatueringen har blivit en del av den jag är, och jag skulle inte vilja ge upp den.

Paraskimmern Ebba rsjö föddes med en funktionell variant av Klippel-Trénaunays syndrom, som har ett antal sekundära effekter, inklusive en förlust av muskelmassa och en förändring i hudton. Under de senaste åren har hon gjort betydande framsteg på planen, och i januari i år vann hon fyra guldmedaljer för fyra olika para-VM-startare.

En 22-årig kvinna bestämde sig i juni 2022 för att blotta naveln för första gången på ett fotografi, en handling som hon fick mycket beröm för. Det var en enkel uppgift att slutföra. Svenskarna kan säga något i stil med, “S illa var det.” I podcasten Vägen till Toppen beskriver rsjö den långa resa hon tog från att ogilla sig själv till att älska varje del av sin resa.

Hon pratar om tillfällen då hon var riktigt ensam (“väldigt mycket självhat”).När jag först tittade mig i spegeln kände jag mig arg och deprimerad. Så enkelt var det. På grund av denna satsning vill jag verkligen inte bli hittad.

Det är så bekant när jag tänker tillbaka på det; Jag skulle inte vilja släppa min vakt nu. Det finns inget utrymme för tvivel. Jag värnar om min sabel för att den representerar en del av vem jag är. Jag tänker “Aldrig mer.” Ebba rsjö har nyligen bestämt sig för att sluta använda det stora snedsortimentet eftersom hon tycker att det är onödigt.

Hon pratar om mysterier i podden. Efter den tredje omgången satt jag där och tänkte: “Aldrig igen, jag kommer inte upp för att väsa.” Jag vill inte. Varför fortsätter jag att gå emot mitt dumma huvud? Jag skulle älska att luta mig framför mitt tangentbord och ta det lugnt ett tag.

Ebba Årsjö Sjukdom
Ebba Årsjö Sjukdom

Leave a Comment