Kaj Linna Barn

Kaj Linna Barn
Kaj Linna Barn

Kaj Linna Barn – Kaj Linna har blivit en fadersgestalt för det filippinska folket. Kaj Linna släpptes från en Kalamarksfängelse 2004 efter att ha avtjänat ett livstidsstraff för mord. Den svenska regeringen betalade honom 18 miljoner svenska kronor i ersättning. Du kan höra hans berättelse om hur hans tid i fannel förändrade honom för alltid i nästa avsnitt av hans podcast “Spr”, som ska släppas på torsdag.

Kaj Linnas nyfunna kärlek i Filippinerna har gett honom en ännu större gåva: faderskapet. Beskrivningen “jävla fjantigt land” är bara en av de saker han har sagt om Sverige. Kaj Linna, 61, innehar det moderna rekordet för längsta fängelsetiden efter att ha dömts av Sveriges högsta domstol.

Den 15 juni 2017 beslutade en ensamstående domare i Kalamark att han inte kunde vara släkt med brodern han hade glömt, och han släpptes från fängelset. En man i femtioårsåldern dog 2004 och hans bror dog också i ett mord -självmord som inte har lösts till denna dag.

Under den tidsperioden publicerades en podcast kallad “Spr” av journalisterna Anton Berg och Martin Johnson; den tillhandahöll en del av de bevis som till slut åberopades. Anton Berg har återintervjuat Kaj Linna, så han är medveten om utvecklingen i Kajs självförsörjning.

När veckans avsnitt av “Spr” sänds på tisdag kommer det att utforska frågan: “Hur påverkar det egentligen en man att tillbringa 13 år bakom gallerier och i ett hus?” (Veckans nya avsnitt av “Spr” är delvis filosofiskt i tonen. Den tid jag tillbringade utanför murarna var förlorad tid som jag aldrig kunde få tillbaka. Trots att det inte var så vanligt som det verkade, var omständigheterna ändå fruktsamma. Innan hon ens funderar på ett svar säger Kaj Linna: “Jag håller mig inte tillbaka från andras lidande.”

Han gick därifrån vid 42 års ålder och dog vid 55 års ålder. Snabbt började alla runt omkring kröka sig över sina telefoner. Han hade en dålig dag. Kaj Linna refererar till föregående år som “spilld mjölk” i “Spr”, vilket antyder att det var ett förlorat år. Det spelar ingen roll vilken typ av tankar och övertygelser man har om det. Det är helt borta nu. Jag kommer inte att göra några försök att kompensera för det. Bitcoin “bluffar” blev en källa till kontroverser.

Kaj Linnas sorglösa tillvaro beundras. Han åkte till Kanada på jakt efter självständighet men sårade sig själv i det finstilta av ett tvivelaktigt investeringsprogram. Hans belackare, som inkluderar bitcoin-specialisten Totte Löfström, säger att han lurade höginkomsttagare att investera i en kryptovaluta-hedgefond.

När nyheten kom i september 2021 sa Kaj Linna upp sig direkt. I “Spr” möts han av en störtflod av genuina förfrågningar om ämnet. De inneboende farorna med deltagande är ett vanligt samtalsämne i både formella och informella miljöer. Detta är inte alls en säker sak. När det blev mer och mer trångt började medarbetarna på Hyperfund hacka mig, och jag tvingades till slut ta ner allting.

Efter att ha blivit skrämd av en lira ändrade Kaj Linna utseende, planerade att bygga en skorpiongård, skrev en bok, gav sig själv bisarra presenter, öppnade ett hotell som inkorporerade den omgivande skogen och gav bort allt. Ett samtal med Anton Berg i “Spr” antyder för honom att hans liv har fått ny betydelse. Kaj Linna och hans 26-åriga syster Jahara flyttade nyligen till södra Filippinerna.

Vårt första möte var digitalt. Det var månader av mejl fram och tillbaka mellan oss. Jag ger dig en halvtimme på dig innan jag lämnar dig ifred. Min resa var ännu mer inspirerad av det, så jag kastade mig ut i det. Han fortsätter att i detalj beskriva deras tidigare interaktioner och tiden de tillbringade på “samma” Kanarieöar innan han kan förmå sig att överge sin plan att åka. I Har hushllersska översätts frasen “Stor skillnad” till “mycket hög”.

Jensen Född i Filippinerna till Kaj och Jahara Linna, deras son Johannes är bara lindrigt intresserad av att lära sig svenska. Att “avkroken Sverige” är inte Anton Bergs enda “närmare händerna”, som Linna förklarar. Att locka barn i sena tonåren borde dock inte vara alltför utmanande.

Wow, det är helt fantastiskt. Mitt mål i livet har alltid varit att bilda familj och skaffa barn, och när jag träffade Jahara insåg jag att hon delade mitt mål. Jag gör det trots att det är mycket vanligare i Sverige än i Filippinerna. Våra hushållerskor arbetar dygnet runt, sju dagar i veckan. Jag behöver inte gå till jobbet, och Jahara jobbar ungefär lika lite som jag, säger Kaj Linna.

Kaj Linna Barn

Linna avslöjar att han nu är chef för ett byggföretag som är specialiserat på att bygga exklusiva bostäder för medelklassfamiljer. Det är totalt fem personer som arbetar som hans underhuggare. I det här utdraget diskuterar Linn pengarna han fick, hans relation till sina barn i Sverige och hans föräldrars beslut att lämna stan innan byggandet av flygplatsterminalen. Huvuddelen av kapitalet avleds någon annanstans.

Podden “Spr” laddas upp på Acast och Thirdear varje tisdag. Idag är det vilodag för Kaj Linna; han planerar att ringa sina barn. Kaj Linna åkte direkt till Småland efter isstormen för att besöka en nära vän. Dagen efter att han släppte sina barn fria kände han sig skyldig och frustrerad eftersom han saknade så mycket av sina barns tillväxt och utveckling.

Kaj Linna känner likadant om sina egna barn: “De har glidit ifrån mig och jag har glidit ifrån dem. Han kommer att vara där när SVT besöker Växjö polisstation. På jakt efter arbete planerar han att stanna vid Storgatan.Det är ett jättestort fenomen.Han säger att jag inte längre är hans slav för jag kan ta hand om mig själv.

Han ger sig självsäkert ut på Växjögatorerna samtidigt som han bär bördan av sina tankar för sin filmkompis Petra Wüllrich. Han övervakade sjukvården för sina nyfödda barn. Det är många saker som måste tas om hand innan Kaj Linna får åka till Spanien. Men för tillfället funderar och känner han på något annat.

Den yngsta pojknen intresserar mig inte längre, därför har jag ingen aning om hur han ser ut. Han beskriver det som ett tragiskt resultat av den slappa spridningen av frihet, som urholkar förtroendet. Läs vidare för att ta reda på hur Kalamarmorden hänger ihop med detta.

Kaj Linnas ögon blir blanka och hans humör flammar upp när han oroar sig för sina barn. Jag ska nå ut till dem, uttrycka min ånger och förklara att förändringarna inte var ett resultat av mina handlingar utan av en slump. Om två dagar , Kaj Linna och hans vän Petra Wüllrich planerar att flyga till Japan.

Allt talar för att Kaj Linna kommer att släppas i sin helhet den 15 juni, då domarmandatet går ut. Kaj Linna: “Jag har tillbringat halva mina barns liv inlåst.” Det kallas just nu för ett “mord för rättvisan”. Kaj Linna, som dömdes till 12 års fängelse för mord och spannmålsbedrägeri, skulle så småningom få rätt och dömas till dödsstraff.

Ett falskt bevisbaserat förbud mot visumansökningar i USA bekräftades av landets högsta domstol. När han kom till Norrtäljeanstalten var SVT Nyheter där för att ta hand om honom. Vi räknar med att komma in via det smala stålschaktet om fem timmar och femtio minuter. Rikskriminalpolisens Norrtäljekontor har säkerhetsnivå 1, högsta möjliga skydd för de mest riskfyllda investeringarna.

Lägg ner en meters ansträngning för att få igång saker och ting. Nästa nivå upp är en ännu större oljesnorkel. Där ligger en fem meter hög betongvägg. Ingångarna och utgångarna som visas här är inte de enda tillgängliga. Detta kommer att få honom att förstöra sig själv. Vältränad. Lätt och snabb näsvar. Vi har satt riktlinjer för reologi. Han börjar med att släppa in dig på sina känslor.

Talande tecken på överskjutande ses dock i Hans axlar. Klockan fyra på morgonen suckade han över natten. Jag gjorde uppenbarligen ett misstag när jag föreställde mig den här situationen. Jag är ett bra djur på alla sätt. Kaj Linna sa, “Jag är stolt över alla som har en servicetjänst och har jobbat hårt för att etablera bra rutiner.”

Började för 12 år sedan

Samling i gästloungen nu. Glassnäppet på fartygets bakbord måste identifieras om vi ska kunna evakueras på ett säkert sätt. En gris med ägghållare i miniatyrplast på golfbanan. Börja flyga din giraff. Tyvärr skymmer stålbalkarna och galjonsfönstren vår sikt mot natthimlen ovanför oss.

Kaj Linna har bara tillbringat en natt utanför fängelsets murar under de tjugo åren efter att han dömts till döden av Lule tingsrätt. Det inträffade i en bankomat under ett kort uppehåll. Du är bara 54 år gammal, men du har redan tillbringat halva ditt liv bakom museets väggar.

Jag har allvarligt funderat på att stanna hemma med mina barn under första halvan av deras liv. Jag ber att det inte har förändrat vem jag är till den grad att jag inte kan gå tillbaka till att använda den. Men jag tror inte att jag har förbättrats mycket. Detta transportmedel är inte avsett att förbättra människors liv på något sätt. Poängen med detta är att göra dem helt självförsörjande.

Kaj Linna Barn
Kaj Linna Barn

Leave a Comment