Filippa Reinfeldt Pojkvän

Filippa Reinfeldt Pojkvän
Filippa Reinfeldt Pojkvän

Filippa Reinfeldt Pojkvän – Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt och före detta hälsominister Filippa Reinfeldt gifte sig 1992 och fick tre barn, Erik, Gustav och Ebba. Tills deras äktenskap surnade var de ett av Sveriges mest kända par och hade varit tillsammans i över två decennier. 2012 skickade Roberta Alenius, pressekreterare för Sveriges statsminister, ut ett mejl som skulle glädja alla stora tidningar i landet: Filippa och Fredrik hade äntligen försonats.

“Hej! Här är en notis för att meddela att Fredrik och Filippa Reinfeldt har slutat som ett par. Roberta skrev i mejlet, “Filippa Reinfeldts ord om skilsmässan kommer att uttalas av Fredrik Reinfeldt som folkbokförd på familjens gemensamma bostad rätthus.” I en intervju med Dagens industri kommenterade Filippa hela cirkusen och allt som sades om splittringen.

Om jag bestämmer mig för att avvärja en risk nu kommer jag aldrig att kunna sluta undvika den risken i framtiden. Det är min dagliga rutin, därför får jag den här varje dag, speciellt under det senaste året. Du måste göra lite lätt webbsurfning om du vill ha mer skratt, sa hon. Tara berättade för Filippa i en intervju med tidningen vad hennes vänner betydde för henne under hela deras svåra separation.

När det kommer till korset är det några få utvalda jag vänder mig till, för vi har följt varandra i många år. Det var jättebra, sa hon, för ett brott är alltid ett brott. Hur är förhållandet mellan Filippa och Fredrik Reinfeldt idag? Festen med ex-svärmorMen? Trots allt har det lyckliga paret tre barn tillsammans, så de kommer alltid att vara sammanflätade i varandras liv.

Enligt Filippas senaste Instagrambild framstår hon fortfarande ganska nära sina tidigare svärföräldrar; hon var till och med närvarande vid deras födelsedagsfirande. Men, nu får syskonen tävla om sin mamma. Enligt Hänt Extra har Filippa utvecklat känslor för Odd Eiken, biträdande rektor för Kunskapsskolan Education, en privat skola.

Parets känslor borde ha mognat över sommaren, och nu berättar deras vänner att deras romans inte längre är en hemlighet. En vän från Hänt sa till mig i veckan att de inte oroar sig för något sådant. Liksom Filippas ex-man Fredrik har Odd Eiken en stark förankring i Moderaterna. Han var ett exempel på en statssekreterare på utbildningsavdelningen medan Carl Bildt (då 66) var statsminister. Han och Fredrik har träffats flera gånger, bland annat under en sen lunch med den tidigare justitieministern Beatrice Ask (då 59 år) på 1990-talet.

Den 20-åriga nyheten om Filippas och Fredriks överraskningsbröllop blev en sensation. Deras senaste offentliga framträdande var 2011 under Nobelprisceremonierna. Nyligen hittade Fredrik sitt livs kärlek hos Roberta Alenius, hans tidigare pressekreterare. Nu visar Filippa Reinfeldt för första gången sin tillgivenhet offentligt. Hon delade ett foto på sin pojkvän, Odd Eiken, på Instagram i söndags.

Efter att ha gjort slut med före detta statsminister Fredrik Reinfeldt kunde Filippa Reinfeldt börja ett nytt kapitel i sitt liv i augusti i år. Bara månader efter att det meddelades att Fredrik hade varit kär igen, i sin forna publicitetssekreterare Roberta Alenius, blev Filippa slagen.

Odd Eiken, vice v.d. av det privata skolföretaget Kunskapskolan Education, är målet för de fientliga känslorna, men de två har inte varit särskilt nära varandra. Jag har inget att säga förrän nu. I söndags la Filippa stolt upp en bild på sin nya ponny. “Efter en hektisk vecka i Karlstad är det dags att träffa gamla vänner, ge sig ut på dansgolvet och festa med darinofficial.”

Bianca Ingrossos företag Ani Jewelry var med i den svenska CV-publikationen Resumé.

Bianca Ingrosso, tillsammans med influencern och bästa vännen Lovisa Worge, lanserade smyckeslinjen Ani Jewels efter framgången med Caia Cosmetics. För att få veta mer om bolagets ägarstruktur begärde Resumé ut bolagets aktiebok men fick efteråt sparken.

Resume försökte igen och hävdade att företaget var skyldigt att ge dem en kopia av årsredovisningen enligt svensk lag, men fick svaret från VD:n Tomaj Sangchi nedan. Tyvärr kan vi inte dela vår lagerbok med tredje part på grund av interna policyer, säkerhetskrav och skydd av personlig information. Tomaj skriver ett mejl till Resumé och konstaterar att målet är att göra informationen offentlig.

Kriget har tagit slut och Resumé har poliserat företaget.

Bolagsverkets enhetschef Jan Westerberg bekräftar efteråt för media att bolagets agerande är hänsynslöst, vilket kan leda till fängelse. Jan Westerberg säger till tidningen att det är ett brott mot aktielagarna att tillåta vem som helst att stjäla en bit av företagets aktie.

Bolagsverket bekräftar att Ani Jewelry inte omfattas av undantaget som tillåter större företag eller avstämningsbolag att välja bort denna trafikförordning. Lagen säger att “den som medvetet eller hänsynslöst bryter mot denna bestämmelse kan dömas till böter eller fängelse i upp till ett år, eller båda, av företaget.”

Filippa Reinfeldt Pojkvän

Svarar om resumén

Yasmine Winberg, chefredaktör för Resumés, förklarade tidningens beslut att göra en polisanmälan i en artikel för den svenska tidningen Expressen. Hon skriver till Expressen “Det här är en avgörande principfråga för journalister och vi måste göra vad vi kan för att ta tillvara på information som vi har rätt till enligt lag.”

Yasmine bekräftar också att polisen har gripit.

Hon sa till Expressen.Maria Forsbloms tjafs i Nymo, “Hur mnga gnger ska jag behöva säg det?”, att att ha lagen på sin sida skulle öka sannolikheten för att sökande skulle välja att registrera sig. TV4:s Nyhetsmorgon gästas vanligtvis av Maria Forsblom ensam. En varm och empatisk ledare på morgnarna, när en hjälpande hand kan göra mycket för att få igång dagen.

Men på tisdagen såg vi en annan sida av Maria. Med problem med att ta sig till jobbet på grund av trafiken blottar Maria Forsblom sin själ i morgonupplagan av Nyhetsmorgon. Det har fallit mycket snö och Maria är så trött på det att hon rusade in i TV4-studiorna.

Ta reda på hur illa det var i fasen. Det är lustigt hur alla tänker på samma sätt: när det börjar snöa ska alla sätta sig i sina bilar. Och så är de där när det är bussbiljett och biljettpris för våra bilar, och folk tar busspriset. Jag kvävde henne, hon sprang igenom meddelandet.

En gång skrev jag ner registreringsnumret och tänkte ringa numret. “Hej, coolt att du har mer hjärnor än vi andra.” Men jag gick inte igenom det. Återigen var jag sur i morse. Jag kommer inte ihåg när jag senast loggade in på en dator. Då är man tacksam för snabb hjälp av medarbetare.

Efter att noga ha lyssnat på Marias berättelse sträcker Thomas Ritter ut handen med armarna. Jag har ingen aning om hur många gånger jag kommer behöva upprepa detta. Cykla till jobbet! Så det här är en bra tid att ta dig själv till jobbet; man kan skriva egna anteckningar och ta en kopp kaffe, säger han. Förutom sin lovande karriär som journalist och TV-programledare är Maria också en hängiven mamma till sina söner Matheo, 4, och Milian, 6, som hon delar med sin man, Emil Hägglöf.

Ett litet handgemäng har brutit ut mellan programledaren Anders Lundin och de andra deltagarna, och Lundin är synbart irriterad över förklaringen han får. Anders Lundin, 64, har återgått till rollen som programledare i TV4:s “Robinson”, där han underhåller deltagare och tittare med tävlingar, råd och lösning av konflikter som uppstår i de olika ligorna.

Och gårdagens avslutning bestod, åtminstone, av en handfull mysterier som Anders Lundin försökte lösa. Mitt i en avgörande pristävling är en av de stora stötestenarna svårigheten att hämta en nedgrävd skatt. Belöningen för segrarlage är en toalett, toalettpapper och en enorm hög med ris.

“Det är ju helt tyst”, skrek Anders Lundin förbittrat.

Anders Lundin konstaterar också att medan Lag Syd snabbt kan växa tillbaka efter en förlust, tar Lag Nord lång tid och tappar mycket mark. Deras kamp för att höja klotet har blivit spelets undergång, och deras resulterande frustration är påtaglig.

Filippa Reinfeldt Pojkvän
Filippa Reinfeldt Pojkvän

Leave a Comment