Fredrik Karström: Fastighetsmäklare

Fredrik Karström: Fastighetsmäklare
Fredrik Karström: Fastighetsmäklare

Fredrik Karström: Fastighetsmäklare – Vilket av följande är det mest övertygande skälet till att kalla Fredrik en lögnare? Samtidigt som jag jobbar med att slå prisrekord jobbar jag mycket hårt för att du som säljare alltid ska få en säker transaktion. Det som skiljer Fredrik Karström från andra värderingsmän är den stora kundkrets han byggt upp genom åren genom mun till mun och återkommande affärer med Länsförsäkringar.

Jag är tillgänglig via e-post och telefon 24/7; allt jag behöver är att höra från dig medan jag brainstormar idéer. Jag är expert på fastighetsrättsområdet och kan ge dig aktuell information gällande Sundsvalls olika fastighetsrättsföreningar.

Vad vill du förmedla om regionen och

bostadsmarknad där du får arbete. Sundsvall är en fantastisk stad med en fascinerande fastighetsmarknad som har förändrats mycket de senaste åren. Hur ska Fredrik annonsera försäljningen av sina bostäder? Fredrik Karström bor i ett hus i Sundsvall med sin fru, skidläraren Charlotte Kalla, och de har två barn.

Du hittar dem på de stora marknadsföringskanalerna och jag berättar gärna mer om hur vi lägger upp en plan i god tid för att få ut det mesta av annonstiden. Karström har uppmärksammats flera gånger för sina insatser som fastighetsvärderingsman. Han jobbar för närvarande på Länsförsäkringar hela dagen. Kalla och Karström har varit ett par ganska länge.

Fredrik Karström är en framåtblickande matematiker.

I anrika Sundsvall arbetar Fredrik Karström som revisor. Redan 2018 vann Karström priset för att vara tydligast på Länsförsäkringar i Sundsvall när det gäller att sälja flest bostadsrätter. Framgångsrika fastighetsmäklare är de som kan bygga relationer med sina kunder. När de köper bostad gör många män sin enskilt största investering.

Det är en möjlighet för många att känna sig sårbara och oroliga samtidigt som de måste fatta många beslut med långtgående effekter på sin egen ekonomi. Drömmar och möjligheter går inte alltid hand i hand, men en bra advokat kan vara kopplingspunkten som hjälper saker att gå smidigare annars.

Detta kan vara ganska långvarigt om advokaten kan etablera trovärdighet hos sina klienter. Dagens män ger inte tjänster till vem som helst; att göra det är svårt arbete. Fredrik Karström vann 2018 års pris för att han sålde flest bostadsrätter, och hans investeringar har fått överväldigande positiv feedback från hans kunder. Flera säljare och köpare har recenserat Fredrik Karström som mäklare i “hitta mäklare”-tjänsten och de recensionerna vittnar om Karströms höga beröm för hans trevliga uppträdande, entusiastiska uppträdande och den lätthet med vilken han kan tänkas.

Charlotte Kalla och Fredrik Karström har dejtat i ett antal år. Innan de köpte sitt drömhus 2021 delade paret en lägenhet i Sundsvall. Kalla bestämde sig för att det var dags att avsluta sin lovande skidkarriär och ansluta sig till vår. Hon sa att hon berättade detta för Fredrik och att han tog det som ett mycket gott tecken att hon äntligen kommit fram till ett beslut. Kalla ser nu på framtiden med hopp och optimism när hon och hennes partner har anpassat sina scheman för att fokusera på sina barns utbildning.

Carsten och Sundsvall

Sundsvall är Norrlands tredje största stad och har varit bebodd sedan 1600-talet; 400-årsjubileumet firas 2024. Sundsvall har cirka 58 000 invånare, vilket placerar det på tjugoförsta plats efter antalet svenskar som bor i varje kommun i landet. Stadens kärna består av en rekonstruerad trästad som förstördes i en brand 1888.

År 2017 utsåg en grupp vid namn arkitekturupproret Sundsvall till Sveriges vackraste stad. Det är ingen hemlighet att många människor skulle vilja bo i ett fint hus i en härlig stad. Otroligt nog finns det tydliga tänkare som Fredrik Karström som kan guida dig i rätt riktning.

Instagram och Facebook-inlägg av Fredrik Karström

Det är alltid intressant att läsa folks profiler på Internet. Även om Fredrik Karström inte nämns i Flashback räcker det knappast för att tappa sömnen över. En snabb koll på Merinfo bekräftar att Fredrik Karström firar Alla hjärtans dag varje år. Sedan kan han förvänta sig att Charlotte, kvinnan han älskar, ska vara ännu mer uppskattande. Letar du efter Fredrik Karström på nätet hittar du fem-sex andra personer med liknande namn, och håller du koll på Instagram eller Facebook ser du att den riktige Fredrik Karström har trasslat till sin profil.

Fredrik Karström: Fastighetsmäklare

Att värna om sitt privatliv kan vara en mycket sund och klok inställning till offentligheten, som en person med en mycket känd sambo och ett yrke som för med sig mnga kontaktytor kan ha stor nytta av. När du arbetar med en mängd olika kunder och säljare kan det vara bra att konsolidera dina kommunikationskanaler så mycket som möjligt.

I Karströms fall har han en god räckvidd mailadress. För en köpare som vill lägga mycket pengar på en ny bostad är möjligheten att snabbt komma i kontakt med säljaren när frågor och funderingar uppstår avgörande, så det är bra att han är villig att gå utöver vad som krävs.

Charlotte Kalla, 34, är alltför fokuserad på att säkra en operativsystemposition hos den svenska militären. Skidstjärnans chanser att ta sig till OS i Kina i februari skulle förstärkas av en stark prestation i Tour de Ski. Dessutom har 2008 års Tour de Ski-mästarinna Charlotte Kalla inte fått en ren start på årets repris av långfärdsskidtävlingen. Sanningen är att hon inte kunde ta sig förbi sprintpunkten på tisdagsmorgonen.

Analytiker Mathias Fredriksson säger till SVT att man inte ska räkna bort Pajala skidstjärna och att Charlotte Kalla kan studera tillbaka och säkra en OS-plats mycket bra. Stora idrottare har förmågan att göra det. Att vinna och vinna är det enda alternativet. Men att vinna och sedan ha ett eller två år när det ordnar sig, analysera situationen, göra justeringar och sedan komma tillbaka ännu starkare är något jag tror att Charlotte Kalla har gjort flera gånger, som Mathias Fredriksson nyligen sa till SVT.

Men om Charlotte Kalla inte går till OS kan hon se matcherna hemifrån i soffan. Expressen har tidigare rapporterat att Charlotte Kalla köpt ett falskt lyxhus med sin pojkvän Fredrik Karström. På frågan om köpet sa Kalla “Bästa tiden.” Karström jobbar som mäklare för Länsförsäkringar. Det var kanske han som lade märke till att huset i kvarteret Sidsjö/Sallyhill i Sundsvall såg ut som en riktig kap.

Charlotte Kalla beskriver det som ett “drömhus” och ett “litet hus” trots omständigheterna.

Det är den bästa tiden som kommer, helt klart. Men det har varit härligt att ha ett helt hus att landa i även på vintern, som Charlotte Kalla tidigare sagt till Expressen. Sambon Fredrik Karström har varit ett stort stöd för Charlotte Kalla.

I en intervju med Sundsvallstidningen beskriver advokaten — som också har hedrats för sina insatser på jobbet — hur livet med en skidstjärna är. Faktum är att vi ses oftare än du kanske tror. Vi anpassar oss, då det oftast är resor för henne under helgerna som gör att vi kan ses under veckan. Fredrik Karström berättade för tidningen att landarmén reser självständigt, men han har deltagit i en rad tävlingar med dem.

Fredrik fick också frågan om sin egen karriär som prissättningsrevisor och hur han vanligtvis ställer sig till husjakt. Det spelar ingen roll för mig om villan är gammal eller ny, men jag föredrar en nyare eftersom det är lättare att hänga med. Jag överlåter större renoveringar och investeringar till andra men jag kan lägga asfalt för vägar.

Fredrik Karström: Fastighetsmäklare
Fredrik Karström: Fastighetsmäklare

Leave a Comment