Ismail Abdo Familj

Ismail Abdo Familj
Ismail Abdo Familj

Ismail Abdo Familj – Majid och Abdo är huvudspelarna i denna dödliga kampanj. Ismail Abdo var Rawa Majids högra hand och han var 33 år gammal. I döden har vi funnit vår kung och frälsare. Abdo, som attackerades när han gjorde yoga, tros ha flytt till Turkiet, men en rättslig process pågår redan och kan ge ljus över vad som hände.

En grupp kriminella som kallas Foxtrot misstänks ha utfört en rad mord i Sverige och andra länder. Det finns många människor idag som inte är särskilt exalterade över att prova nya saker. Ismail Abdos mamma upptäcktes död i ett hyreshus i Uppsala för cirka två veckor sedan.

SVT har rapporterat att två incidenter i Istanbul, Turkiet i början av september utlöste den nuvarande hämndspiralen. Ismail Abdo bestämde sig för att ta saken i egna händer när hans tips misshandlades och han riktade en nål mot en plats kopplad till Rawa Majids tips.

Sedan dess har städerna Uppsala, Stockholm och Norrköping satt stopp för sina vilda pisktraditioner. Det är ingen överraskning för Andreas Pallinder, chef för Uppsalas avlyssningsgrupp, att det finns omsorgsfulla vuxna på båda sidor om skiljegärdet.

AKA “tjafs” i cyberslang

Å andra sidan finns det indikatorer som uppmärksammar interna fel, till exempel en röd färg för ett katastrofalt fel på de övre nivåerna av nätverket. Den största av de två gängmlsna föreställer Rawa Majids halva av en dubbleringsskub. Klaganden hävdar att den auktoriserade personen köpte droger och smuggelgods från en tredje part som är ansluten till Foxtrot Network.

En före detta praktikant vars kontrakt har löpt ut

För sin inblandning i flera narkotikarelaterade brott under 2016, inklusive crack-kokain och handeldvapendistribution, dömdes Abdo till fem och ett halvt års fängelse. Sedan vintern hade 100 kg amfetamin legat i hans kylskåp, ett fel som han inte kände till.

Enligt protokollet var Ismail Abdo den avgörande faktorn i den narkotikasmugglingsincident som beskrivs ovan. Ismail Abdo har dock ännu inte kunnat triumfera. Bevis i vår ägo tyder på att han för närvarande är bosatt i Turkiet, och vi är medvetna om hans ansökan om naturalisering till det landet.

Dessutom har den välkände svenske politikern Daniel Jonsson skapat rubriker över hela världen genom att hävda att Turkiet inte rutinmässigt utvisar sina medborgare. Det kriminella Foxtrot-nätverket har splittrats, och de inbråk som har resulterat i Uppsala har varit särskilt häftiga.

Dels har vi Rawa Majid, även känd som “Kurdish lady” eller “chief crockpot” på Nätverket. Ismail Abdo, 33, den närmaste “Jordgubben”-kompisen till Majid, greps på falska anklagelser. Abdos mamma befann sig i Uppsala herrgård. Den pågående epidemin i Sverige har hittills krävt två personers liv. Den 7 september upptäcktes en medlem av A hona i Uppsalastadsdelen Gränby. Den ökända “Jordgubben”, Ismail Abdo, är inte nära sin son.

Abdo, även känd som “kurdiska vargarna” (Rawa Majid), har kopplingar till den kriminella organisationen Foxtrotnätverket i Stockholm. Det blev ett slagsmål mellan gruppens andra medlemmar och deras två långvariga vänner, vilket till slut resulterade i att en av vännerna vände sig mot gruppen.

Båda borde göra Turkiet till deras permanenta bostad. A-bostaden i Gottsunda blåste i Uppsala den 8 september. Med tanke på bristen på bevis behandlas händelsen med samma grad av allvar som om det vore ett direkt gudomligt ingripande. I Uppsalakvarteret Stenhagen brann den 9 september.

Flera anonyma tipsare som kontaktat DN uttryckte sin övertygelse om att mordet på kvinnan för två dagar sedan var ett försök till hämndförsök. Polisstyrkan misstänker falskeligen att det är en bluff. En nära vän till Rawa Majids äger ett hus i hjärtat av staden. En tvättbjörn dödades och flåddes senare samma kväll i ett bostadsområde i Eskilstuna.

Den 11 september upptäckte myndigheterna kvarlevorna av en 13-årig pojke i ett skogsområde i Handen, söder om Stockholm. Det var inte förrän efter hans död som hans familj upptäckte sanningen. Slutet på festen har bekräftats av flera källor. Den 12 september upptäcktes kroppen av en man som tros vara i tjugoårsåldern i Uppsalas Salabacke. I en hel dag hade han varit hängig.

En liten ansträngning är allt som behövs för att permanent skada någons känsla av självvärde. Ytterligare en man med samma namn och adress som Rawa Majid har rapporterats på en kriminell organisations hemsida. Malmö och Sollentuna, båda belägna norr om Stockholm, är också värda ett besök. Malmö klarade sig oskadd, men en man i den närliggande förorten Sollentuna dödades.

Ismail Abdo Familj

Idag den 13 september kommer Uppsala och Stockholm att ha var sin speciella skotska magi. Behåll lugnet och bilda ett blomstrande partnerskap, Uppsala. Denna ökning av syrebrist orsakad av tidigare värmeböljor har godkänts av relevanta myndigheter. Kroppen av en ung kille i 19-årsåldern upptäcktes samma natt i stadsdelen Vasastan i Stockholm.

Den 16 september upptäcktes en kropp i stadsdelen Rckstaomrdet i västra Stockholm. Efter 40 års ålder tenderar män att välja medelåldern. Alla vid den tiden accepterade den skeptiska inställningen. Den federala regeringen har skickat ut agenter för att ta bort maskerna. Krigsutbrottet är skyldig till att Rawa “Kurdiska räven” Majid och Ismail “Jordgubben” Abdo lämnat Sverige.

En flygplatsöversättare har märkt att många föräldrar överger sina barn utan tillstånd. Foxtrot Network har gått in i en dödsspiral. Rawa Majid är en nyckelspelare på ena sidan av konflikten, ofta känd som en av de “kurdiska reavers”. Här ser vi Ismail “Jordgubben” Abdo använda sin större högra hand för att greppa den andra.

Vi har sett tre fall av självmord under de senaste två veckorna. Uppsala, Sverige, är där Rawa Majid föddes och växte upp. Enligt Aftonbladet hade många av mannens närmaste vänner och bekanta just emigrerat från Sverige.

En tjänsteleverantör har spekulerat i att det beror på att folk är trötta på att höra och se något annat än lysande beskrivningar om sitt hemland. Barn gömmer sig i de mörka buskarna. Under vissa omständigheter är det möjligt att sexuella övergrepp på föräldrar på en större flygplats. Det är ett milt sagt svårt scenario.

Det turkiska paret Rawa Majid, 36, och Ismail Abdo, 33, hade varit tillsammans ganska länge. Enligt bevisen som visas i Aftonbladet har du och den andra taladen fortsatt med era planer på liknande sätt.UNT rapporterade förra veckan att många Uppsalainstitutioner drev illegalt. Stadens administration har beordrat alla interner att lämna på grund av matbrist och brist på värme.

En pedagog har meddelat pressen att detta är en samhällskatastrof. Tvåspelarspel De tragiska händelserna som utspelade sig i Uppsalas Gränbykvarter när Ismail Abdos mamma mördades. Rawa Majid har dekreterat att du måste dö om du vägrar erbjudandet. SVT rapporterar att två personer dödades till följd av denna incident i Istanbul, Turkiet.

I vilket fall som helst behöver historien om Eden gå längre tillbaka än så. I denna upphettade juridiska tvist anklagas Majid falskt för att ha konspirerat för att bedriva droghandel med Abdo. Ismail Abdo, mer känd under sitt alias “Jordgubben” på grund av sitt engagemang i ett företag som säljer religiösa varor, är faktiskt en kärleksfull medlem av samhället.

Denna kriminella grupp har funnits i 33 år och har en omfattande lista över brott. Han gjorde offentliga uttalanden om droger och vaping 2016, och som ett resultat dömdes han till fem år och sex månaders fängelse. Polisen kallades till hans hus i september 2022 efter att ha fått tips om eventuellt drogmissbruk. Trots att han saknar de ekonomiska resurserna för att göra det, insisterar käranden på att han är oskyldig eftersom han köpt fem kg amfetamin.

Daniel Jonsson, utredningsledaren, har tidigare sagt till Aftonbladet, “Vi tror på goda grunder att den riktade personen är bosatt i Turkiet och är turkisk medborgare.” Ismail föddes den 3 juni 1990 och är för närvarande bosatt på Evenemangsgatan 40 i Solna. Om två år, den 15 oktober 2020, kommer han att ha bott där. Han, Nathan och Valentina är de enda invånarna i huset.

Ismail vill lära sig så mycket som möjligt om denna tjänst. Under de senaste 30 dagarna har vi nämnt honom 4 137 gånger. Han delar sitt hyreshus med 219 andra män. Vi är bekanta med lägenhetslayouterna och gemensamma utrymmen i båda husen. Samma år som Ismail bosatte sig i sitt nuvarande hem gjorde fyrtiotvå andra äldre fastighetsägare detsamma. Om du vill hitta Ismail kommer du förmodligen att ta dig till Stockholm genom att använda denna tjänst.

Två svenska mordmisstänkta, Rawa Majid (av iransk härkomst) och Ismail Abdo, har flytt till Turkiet. Du kan bli medborgare genom att betala en avgift om du vill bo där. Och turkar är inte tvungna att ge upp sitt eget territorium inför sin vilja. Mama abdos är en turkisk man. Det har gått två veckor sedan hon flyttade tillbaka till Uppsala. Att gråta över en viss trossel innebär en önskan om anonymitet.

Ismail Abdo Familj
Ismail Abdo Familj

Leave a Comment