Johanna Nordström Pojkvän

Johanna Nordström Pojkvän
Johanna Nordström Pojkvän

Johanna Nordström Pojkvän – På Johanna Nordströms turné träffades komikern och hennes pojkvän Adam Smedberg. De bodde tillsammans i tre månader efter det. Framtidsdrömmarna för Johanna och hennes pojkvän avslöjas nu.

Den 27-åriga influencern, komikern och publikfavoriten Johanna Nordström blev en känd figur på Twitter för några år sedan och sedan dess har karriären tagit fart. I dag är Johanna programledare för podden Ursäkta med sin sambo och kollega Edvin Törnblom. Podden är en av de mest lyssnade poddarna i Sverige och varje vecka släpps ett nytt avsnitt där duon pratar om allt från hästar till jords.

Förutom att vara värd för Talang har hon varit på turné med sin egen dokusåpa Ring Polisen, medverkat i Masked Singer, med mera. Johanna har minst sagt kastat många kurvbollar i luften och den ena dagen är aldrig den andra lik. Komedisensationen fann kärleken i sin pojkvän Adam Smedberg under hösten 2021, medan Johanna var på turné med livepjäsen Ring Polisen.

I en intervju med Amelia har Johanna avslöjat hur paret träffades och Turturduvorna gifte sig i oktober 2021. De följde faktiskt varandra på Instagram och medan Johanna var i Göteborg på sin turné fick hon ett meddelande från den dåvarande Göteborgspojken Adam som frågade om de skulle ta en selfie.

Bara så ni vet, efter Johannas två duschar den kvällen mötte hon upp Adam utanför stan vid 23:30-tiden och sedan dess har kärlekshistorien varit ett faktum. Det kan ha varit en ledig dejt, tänkte jag. Adam hade gjort några satsningar med sina vänner i förväg och var riktigt nöjd. Jag hade spytt upp och var sjuk. “Vi hade så roligt att klicka direkt”, säger Johanna till Amelia.

Video för HäntDet var inte möjligheten att ta miste på kärleken mellan Johanna och Adam. Tre månader efter att de sågs i Göteborg flyttade de ihop i Stockholm i Johannas lägenhet. Det är snart två år sedan paret var tillsammans, och kärleken är fortfarande lika stark som den var den där oktobernatten.

Jag är trist år yngre än han. Först blev jag lite häpen över det, men han känner sig äldre än mig när han pratar och har en väldigt djup röst. Jag är i min icke-tålamods-stress och Adam förstår mig och är enormt rolig. Enligt Johanna var det oundvikligt att det skulle bli vi, och hon fortsätter:

Vi är bästa kompisar utan att hänga med varandra. Han är snygg. En snigel. Jag älskar det. När du var yngre skulle det finnas minst en dålig pojke och du blev behandlad som smuts. Hur ser framtiden ut för Johanna och Adam? Johanna är just nu upptagen med förberedelserna inför den internationella succén 2:22 – A Ghost Story, som har premiär i Stockholm senare i år i september. Och Adams hoppas på fortsatta studier inom tv-produktion.

Visst, paret verkar ha planer på att skaffa en familj i framtiden, men det kommer att ta lite tid. Det är sant: jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag är lycklig. Jag är en sökare och jag längtar efter att känna nya saker. Adam skulle också vilja ha barn, men det blir lite svårt. Hon säger till Amelia att innan dess vill han uppfylla sina drömmar.

Som en del av Aftonbladets artikelserie “Plus på livet” i oktober avslöjade den 26-åriga komikern Johanna Nordström sin kamp mot kärlekslivet. Det verkar som att vinnaren har väntat. Johanna Nordström har nyligen diskuterat sin pojkvän i sin podcast “Ursäkta”, som hon är värd tillsammans med 25-årige Edvin Törnblom. Hon har varit otydlig om förhållandet, men hon har avslöjat att han heter Adam.

Just nu låter hon alla berätta vem den mystiske mannen är. I ett Instagram-inlägg beskriver hon sött “Paradise hotel” samtidigt som hon visar upp sin pojkvän Adam Smedberg. “Det går inte att fatta att vi träffades under den off-kilter PH-säsongen.” Vilka är Marcelo och Nya Nina? Johanna Nordström skriver om realitydeltagarna Marcelo Peña och Nina Glimsell, som träffades i “Paradise hotel” 2018, och fokuserar på dem.

Det är dock inte första gången Adam Smedberg dyker upp på hennes sociala medier. Redan i november lade hon upp en bild som han hade lagt upp på sin story. De två sågs krama varandra i en kyss på bilden. På den tiden skrev Adam Smedberg, “Gäri” (slang för “tjej” på svenska, tydligen) i Stockholm. Johanna Nordström är välkänd av Aftonbladeta.

Vi följer Edvin Törnblom och Johanna Nordström genom deras vardag när de jobbar för att sätta upp en liveshow i den nya TV4-serien Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar. I serien får vi även lära känna Adam Smedberg som är Johannas pojkvän!En av de mest spelade kategorierna i landet, Ursäkta, är en podcast av Johanna Nordström och Edvin Törnblom.

Vi kan nu följa paret på deras resa för att skapa en liveshow i TV4:s Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar realityserie. I seriens första avsnitt får vi även lära känna Adam Smedberg, som är Johanna Nordströms pojkvän. Förra året träffade Johanna Adam när hon besökte hans hemstad Göteborg på sin turné med pjäsen Ring polisen. Adam bodde då där. Båda bor idag i Stockholm.

Johanna Nordström Pojkvän

Man kan ändå säga att det gick ganska snabbt. Förutom när jag bodde hos mina föräldrar har jag bott ensam hela mitt liv. Sedan träffade jag Adam, och han bodde då i Göteborg. Jag sa dock att jag inte kommer att stanna i Göteborg; det kommer inte att hända.

“Så, jag har väl redan slagit honom”, skulle man kunna säga. Medan Johanna Nordström säger “Men jag tror att han tycker att det är kul” i tv-serien, är karaktärerna faktiskt inte överens. I den här intervjun öppnar Adam Smedberg upp om sin relation med Johanna Nordström och känslan av att ha ett förhållande med en känd person .

Att komma in i hennes vardag och anpassa sig är lite annorlunda än vad man är van vid. Det är inget jag är van vid att folk kommer fram och stannar Johanna på gatan med bild. Alternativt ger folk blickar åt det hållet, men man faller i det farligt snabbt. Enligt Adam Smedberg är hans relation med Johanna Nordström hans första, och det är oväntat.

Johanna och Edvin var två singlar som älskar fest i sin tid som utskattade duon i poddformat, ja tills Johanna fann Satan kärlek. Jag tror inte att mitt liv har förändrats sedan jag var i ett förhållande. ”Johanna Nordström säger annorlunda” (Jag tror att Edvin säger galet). Förra året sa komikern och poddsändaren Johanna Nordström att hon hittat kärleken med sin pojkvän Adam. I det senaste avsnittet av podden Det skaver öppnar hon upp om sin önskan att skaffa familj.

I januari 2022 meddelade Johanna Nordström den glada nyheten att hon träffat kärleken. Hon avslöjade senare hur de träffades i Det skaver-showen, efter att ha lagt upp en Instagram-bild på sig själv med sin pojkvän Adam Smedberg.

Vi tror på min turné faktiskt. Johanna sa, “Men vi visste vilka varandra var innan” och avslöjade att hon träffade Adam på Trubbel Tanjas YouTube. Sen när jag var där på turné träffades vi i Göteborg. Vi fortsatte ses under turnén och följde olika städer, berättade Johanna och avslöjade att de även flytta ihop eftersom vi klickade så gott och hade så kul.

Johanna gästar poddtrion Nadia Kandil, Cassandra Klatzkow och Elsa Ekman återigen med önskan att skaffa barn, och det har paret varit tillsammans i ett och ett halvt år. “Johanna planerar att bli gravid snart” är en av farhågorna som lyssnarna har uttryckt om Edvin Törnblom och Johanna Nordström som de läste i avsnittet.

Johanna svarar i podden “Ja, men jag tjatar ju hemma”, samtidigt som hon nämner att hon fortfarande har sin spiral. Jag har senaste synt att jag verkligen vill ha barn. Komikern säger dock att det inte kommer att hända nu. Att fråga om hon möjligen kan tänka sig att vara gravid nu är vad Cassandra Klatzkow gör.

“Jättegärna, jag hade inte haft något emot att bli gravid nu”, svarar komikern, som berättar att hon ofta stannar hemma med sin pojkvän. Hon berättar också att hon vill att Adam ska slappna av och jobba klart lite innan det är dags för barn. .

Han är frikänd i ett år. Enligt Johanna Nordström kan det vara två år. Alldeles nyligen berättade Johanna Nordström att hon träffat sin pojkvän, Adam Smedberg. Du kände också att Adam verkade något bekant?

Den 26-åriga komikern och poddstjärnan Johanna Nordström har i sin framgångsrika podcast “Ursäkta” under några veckor antytt att hon skaffat sig en pojkvän. Sammantaget har de nyfikna anhängarna letat med ljus och hoppas kunna avslöja vem den mystiska främlingen kunde ha varit. Till slut kom det hela till en liten fittbild på Instagram när hennes sanna identitet avslöjades, vilket är fallet med de flesta bedårande valpägare.

Adam Smedberg, 23, är Johannas hunk, och för ungefär en vecka sedan la Johanna upp en bild på paret med texten: “kan inte fatta att vi träffades på den bortklippta ph säsongen nya nina om Marcelo typ?” under inlägget från både vänner och följare som tycker att de är söta tillsammans.

För vissa var Adam inget nytt ansikte på lekplatsen. Han har nämligen aktivitet på Instagramen av en annan känd profil. De var tidigare hemmakompisar, och Adam är faktiskt väldigt god vän med Big Brother-vinnaren Tanja Kallin.

Johanna Nordström Pojkvän
Johanna Nordström Pojkvän

Leave a Comment