Jonas Von Essen Familj

Jonas Von Essen Familj
Jonas Von Essen Familj

Jonas Von Essen Familj – Jonas von Essen, bästa vän, ålder, yrke, inkomst och tilltalsnamnPostman-miljonären Jonas von Essen blev känd som “Mind World Master” efter att ha bevisat att det var möjligt att fängsla en tv-publik med psykisk ohälsa och ovilja att betala för sin egen porto .Men hur ser världen ut för tankeläsaren? Vad gör Jonas en vanlig dag, och vem är hans bästa vän?

Den här veckan vann svenske “Jeopardy”-mästaren Jonas von Essen Hanna Dorsin och Anna Charlotta Gunnarson. Han hade tidigare besegrat dem i en Jeopardy! turnering, hade memorerat namnen på alla 500 000 tävlande i en Talang-del av ett tv-program, hade svarat rätt på en miljonfråga i Postkodmiljonären och hade besegrat dem i en turnering.

Jonas föddes dock inte med några ovanliga mentala förmågor; allt började med att han som tonåring kollade in en bok från biblioteket om hjärnträningsteknik. Han försökte till en början lära sig att memorera siffror och han gjorde snabba framsteg. Strax efter att tävlingen börjat bestämde sig Jonas för att försöka slå det svenska Pi-rekordet.
Jonas lärde sig själv att multiplicera med 15 000 efter det tidigare svenska rekordet på 12 345 decimaler.

Nyckeln till att lära sig så många trick är visuellt. Tro det eller ej, bilder är nyckeln till att lära sig så mycket siffror snabbt. Det verkar komplicerat, men jag kan inte göra huvud eller svans av det. Jag skapar fotomontage. Varje triolett visualiseras som en separat bild. Dessa bilder från den kvällen är sådana jag sent kommer att glömma. En promenad genom tidningen är som att njuta av parkens sevärdheter och ljud.

Enligt hans dagbok i Aftonbladet skulle det vara så lätt att bli en fristående långfilm. När det kommer till tävlingar och matcher föredrar Jonas att vara mitt i händelsernas centrum. Jag är en ung dam från Skövde som tycker att det är tufft. att göra projekt bortom det vardagliga och intressanta.

Jag har åtagit mig att använda minnestekniker för att hjälpa mig att hålla mig lugn. På fritiden går jag med i improgrupper i Göteborg eftersom jag tycker om att uppträda inför publik. Jag skriver scenpoesi och spelar i lågbudgetkortfilmer, sa han till Aftonbladet.

Jonas von Essens familj

Jonas von Essen föddes i Skövde 1991. Hans mamma är tandläkare och pappan är privat rådgivare. Den äldsta av de tre syskonerna är Jonas.A. Jonas Flickvän von Essen På den här sidan träffar du Jonas von Essens flickvän Jessica Ahrling. De har hållit fast vid varandra i vått och tunt i över två decennier nu.

Alla i Jonas familj tycker att hans mål är beundransvärda, och hans bästa vän och träningspartner, Jessica, är alltid villig att hjälpa till. De tycker att det är roligt. Det är också så min bästa vän stöttar mig. Varje kväll i en månad fick jag och min arbetskamrat agera en scen ur “Postkodmiljonären” som Rickard Sjöberg. I en intervju med Aftonbladet sa han “Jag har haft mycket sparring med henne, så jag är helt van vid sådana här situationer.”

I samma intervju säger Jonas att det är en bra idé att använda sexteknologi för att förbättra mellanmänskliga kontakter. Som alla andra på jorden. Ja, det är möjligt om man har bildat sig en mental bild av vad som krävs. Jag kan föreställa mig allt hon förutspår kommer att hända i framtiden i mitt sinne om hon nämner det.

Jessica, född den 22 april 1991, delar för närvarande en lägenhet i Göteborg med sin pojkvän Jonas. Paret är öppna om sin relation på nätet, men Jessica föredrar att hålla ihop sitt dagliga liv en privat angelägenhet. Jonathan von der lder EssenTvå dagar efter sin fars födelsedag den 24 april 1991 föddes Jonas. På sin 30-årsdag delade han sederna av sin partners familjs firande av brollophelgen med sina vänner och familj.

Jag och min bästa vän är ökända för våra maratonskattjak-sessioner, och hon har nyligen börjat lägga till frisbee i mixen. Rickard Sjöberg på “Postkodmiljonären” uppgav i en intervju med Göteborgs-Posten att senast han såg henne var hon helt missnöjd med honom.

Vad härligt tillfredsställande! Jag tycker att det känns bra. – Det känns bra. Efter att ha haft ett så spännande och händelserikt tjugotal, kan jag inte vänta på att se vad mina trettio år har i beredskap för mig. Att döma av Jonas von Essens Worth Jonas har tävlat under flera år och vunnit en rejäl summa pengar, men han har slösat bort allt.

Jonas Von Essen Familj

Nej, jag är fortfarande heltidsstudent och mina intressen är alldeles för varierande för att få mig att dra över mitt konto. Utvecklingen av ett liroplan, säger han till Aftonbladet, är inte hans högsta prioritet. Han höll med och sa: “Det skulle vara fantastiskt att ha lite pengar om jag ville sätta upp en kurs.”

Jonas är förvisso en skurk från Skövde som hade tur och letade efter den perfekta boken vid perfekt tidpunkt. Läs vidare för att se hur han undvek en framtid inom tankeledarskap. Den unge mannen från Essen, Jonas, var fri att bli vem han ville vara. Nu när han har fullständig mental kontroll kan han använda vilket verktyg han vill.

Nr hrte det Som ett resultat gjorde han några mentala anteckningar. Jonas är nu övertygad om att vem som helst kan använda dessa strategier på grund av deras uppenbara användarvänlighet och oväntade effekt. Alla kommer inte att kunna tävla på de högsta nivåerna av mental prestation, även om alla hade möjlighet att uppleva en livsstil i världsklass.

I juni 2012 började Jonas handlägga ärenden. Hans nuvarande mål var att anmäla sig till nästa SM-träffen i Göteborg. När han äntligen satte sig vid tävlingsbordet i glasbåset på bokmässan i Göteborg hade han redan flera sommarnätter ägnat åt att skriva ner liknelser, sammanslagningar av ord, historiska händelser, utländska namn, abstrakta former och liknande på lappar av papper.

Jonas exponering för SM-ledda övningar fick honom att utveckla klumpiga händer och en överväldigande känsla av global förundran. Under de kommande åren kan han vinna världsmästerskapet två gånger i rad, spela i flera inställda kinesiska TV-program, göra affärer i Australien, testa gränserna för sitt minne i Afrika och tävla i den första Extreme Memory Tournament någonsin i Förenta staterna. Tänk bara på hur mycket kraft som kan finnas i en liten syndbok.

En månads kvällar ägnades åt att se min vän Jonas von Essen spela Rickard Sjöberg i en film, en upplevelse jag verkligen njöt av. När han blev ombedd att beskriva sin tid i Spanien efter att hans mamma dödades av ett litet djur, svarade han: “Det fanns ingen drivkraft där.” Han är tvåfaldig vinnare av miljonpusseltävlingarna “Virtuell maskin (VM) in the Mind” och “Postkodmiljonären”.

När Jonas von Essen av misstag köpte en bok om mind control fick det en djupgående effekt på hans liv. Det här är en mycket filmisk upplevelse. För de flesta män skulle “mind masters” vara den bästa självbeskrivningen om de tvingades välja en. Kanske i ett kort ögonblick tvärtom. Jonas von Essen, 32, har identifierats som den person som har setts offentligt flera gånger med VM i huvudet.

Förra veckan tävlade han mot Hanna Dorsin och Anna Charlotta Gunnarson i TV4:s “Jeopardy!” och kom ut överst. Skulle ha svarat på “Postkodmiljonären”-miljonfrågan idag. David Batra, en jurymedlem, tilldelade honom den gyllene sommaren efter att han noggrant räknat upp namnen på de 500 personer i publiken som deltog i 2018 års “Talang”-tävling. Han är ett matematiskt geni som räknade ut pi till 24 063 siffror (när målet bara var 100 000) och vann EM.

Prata på läktaren

Var passar Jonas från Essen in? Jag är rädd att jag måste svara på din fråga med ett rungande “nej”, Hans. Han kom över en bok på biblioteket som heter “Kalysatorn” som diskuterade många typer av tankeexperiment. Vi skapar mentala “arkiv” för att lagra och hämta kunskap; dessa “arkiv” är grundade i visuella associationer som hjälper oss att artikulera vad vi försöker säga i ord.

Hjälp mig här och ge mig lite sammanhang; Jag vet att du är den berömda diplomaten Jonas von Essen, men vem är du egentligen?

Jag är en ung kvinna från Skövde som tycker det är fantastiskt att utmana sig själv och testa nya saker. Precis som jag hade tänkt mig när jag tänkte träna på mitt sinne. Eftersom att stå på scen är något jag tycker om att göra, har jag nyligen börjat delta i improvisationsgrupper i Göteborgsområdet. Då och då tar jag på mig min manusförfattarhatt och skriver en scen eller två till en kortfilm.

Vill du gå på teater?

Det var vad jag tänkte säga under alla omständigheter. Jag har samma tendens att agera inom en minut när jag är tillfreds med mig själv som jag har när jag chattar med andra frågeställare. Jag kände mig tvungen att delta i en sport av nya upptäckter även om det hade gått tjugo år sedan den tiden.

Vem bryr sig?

Det är svårt att återuppfinna sig själv idag, men jag var inte din typiska tråkighet. Till att börja med konditionerade jag min hjärna genom att memorera sekvenser av siffror och decimalrepresentationen av pi. Jag fortsatte med mitt goda arbete i matchen.

Jonas Von Essen Familj

Leave a Comment