Kristine Stavås Skistad cm

Kristine Stavås Skistad cm
Kristine Stavås Skistad cm

Kristine Stavås Skistad cm – Nu har norska skidåkare bestämt sig för att berätta för sina familjer om hormonbehandlingarna de fick som barn genom det norska skidförbundet. Ändå har 17-åringen gjort ett så djupt intryck i backen att hon har döpts till “den nya Johaug”.

“Mediekontakter togs”

Kristine Stavs Skistad, som bara är 19, har haft fler möjligheter än sin äldre landslagskamrat och har imponerat så mycket i sprintvärldscupen att hon blir en topputmanare för det norska VM-laget i masterstävlingen i februari.

Nu har det norska skidförbundet beslutat att informera allmänheten om de hormonbehandlingar som både norska och samiska idrottare har genomgått. Sedan dess har gruppen “kontaktats av media och andra” om händelsen, som de själva uttryckte det.

Längd på barometern: 137,5 centimeter

Fossesholm fick tillväxthormon från december 2014 till september 2017. När Fossesholm var 13,5 år mätte hon bara 137,5 centimeter och hade onormal tillväxt, och rävarna började följa norskans tillväxtmönster vid den tiden. Helene Marie Fossesholms höjd är nu 151 centimeter. Fossesholm borde ha varit undantagen från relevanta dopingregler för sin behandling, eftersom Skidstad-preparat inte finns med på Wadas lista över förbjudna preparat.

Norska längdskidåkaren Marit Bjrgen (född 21 mars 1980) är den mest dekorerade idrottaren i vinter-OS-historien, man eller kvinna, med totalt 15 medaljer. I a är hon nummer ett. Therese Johaug, en norsk längdskidåkare född den 25 juni 1988, har tidigare åkt skidor för Tynset IF och IL Nansen. Hon har 10 individuella guldmedaljer och tre totalt från världsmästerskapen.

Hon kommer ursprungligen från Konnerud där hon agerar klubbens representant. Efter att ha deltagit i den viktigaste tävlingen för sin åldersgrupp inom långfärdsskidåkning togs beslutet att ägna sig åt både längdskidkning och handboll när hon var runt 14 eller 15 år. Hon hade för mycket energi för att oroa sig för att vänta på bänken under matchen. Hon lämnade sexton år gammal för att gå på NTG i Lillehammer.

Skistad började sin proffskarriär säsongen 2015-2016, då hon vann norska juniormästerskapen (7,5 kilometer). Under de kommande säsongerna vann hon ett antal juniortävlingar, inklusive Norse Masters (2 guldmedaljer), och valdes ut att tävla vid junior-VM, där hon placerade sig på nionde plats på 100 meter. Hon vann silver i damernas 100 meter häck vid junior-VM 2018 och slutade bakom Moa Lundgren. Sedan den klassiska sprinten i Drammen, VM, har Skistad sprungit, men han har inte kommit i mål än ( 51:e ).

Hon vann ett FIS-sprintevenemang i Norge i början av säsongen 2018-2019, vilket kvalificerade henne till världscuplaget i den nordiska öppningen i Lillehammer. Hon tog sig till final (topp 6) i frisbeeloppet och slutade femma totalt. Hennes nästa mål är junior-VM i Lahtis, Finland, där hon hoppas kunna försvara de titlar hon vann i klassisk sprint (före Linn Svahn) och förskjuten sprint.

Kristine Stavås Skistad cm

Efter att ha fallit lyckades hon ändå få en inbjudan till VM i Seefeld, där hon slutade åtta i sprinten (en semifinalist). 2019 blev hon tvåa till Lotta Udnes Weng, Norges nationella mästare i seniorsprint. Hon slår även världsrekordet på 100 meter.

DE svenska skidåkare var mer dominerande än i någon mästarklass, men det var fortfarande en nackdel när det var dags att ta ställningen. Kristine Stavs Skistad förtjänar beröm för: Sångerskan som skapade rubriker när hon återvände till toppen av listorna för första gången 2019 har levererat en fantastisk comeback som utan tvekan kommer att förändra den norska musikhistoriens gång. Det går bara inte att tro det. Har sett detta utvecklas sedan Konnerud-jenta kavet som verst för två, tre år sedan. Och ge inte upp henne:

Kristine klagade till Dagbladet över att hon desperat saknade allt. Jentan, som i efterhand varit realistisk om hur mycket träningstid som helst, hade på samma sätt tränat upp sig i ett trögt tillstånd.

Resultatet var chockerande förutsägbart. En gång i vintern bromsades jag av ett träningsfelsteg som bara gjorde henne svagare; Jag var tvungen att sluta och ta en veckolång paus från träningen. Jag fick ett riktigt sorgligt svar. Jag är i samma position vid hamnen som tidigare. Det är ganska oförskämt, sa Kristine.

Resten är en berättelse om en allt mer beprövad topptjuv som ändå inte skulle ge upp sig själv. Kristine visste att hennes fokuserade satsning hemma i den fridfulla miljön på Konnerud i slutet av året hade gett resultat GOTT innan den nya sångsäsongen började.

Tiden rinner ut. I en intervju nyligen sa hon: “Jag ser fram emot det”, och hon efterlyste ytterligare utvärdering av vad som hade gått så bra för den 24-åriga ringaren, som för Det visade sig vara en bra taktik för någon som annars har pratat positivt om det mesta av sporten. Men, Kristine Stavs Skistad är värt att titta närmare på om du har hand om långtidsscouterna.

Paus: Svensk klassificering

Hon fick en plats i rekryteringsteamet så att hon kunde göra den smidigaste övergången till de enorma mängder träning som ofta krävs för att briljera i sprint. Detta misstänkta åtagande orsakade bestörtning bland dem som saknade det nödvändiga sammanhanget för att göra sådana individualiserade anpassningar av landskapet:

Det finns ingen frestelse i Skistad. En anonym svensk sportkommentator delade generöst med sina tankar om lagets tränares insatser för att få övergången att se naturlig ut. Men det var precis vad Kristine Stavs Skistad var. Han eller hon som bygger varaktiga karriärer genom svårt stora doser och lugn långkjring. Någon gång längs denna väl beprövade norska träningsväg gick det fel för Skistad. Det kan också vara en privatsak.

Kristine Stavås Skistad cm
Kristine Stavås Skistad cm

Leave a Comment