Lars Frölander Familj

Lars Frölander Familj
Lars Frölander Familj

Lars Frölander Familj – Men uppenbarligen är tiden knapp, och det berör Ida också. Men det som fungerar för henne är att ha en bred syn på livet snarare än att fastna i detaljerna och insistera på att “allt måste göras varje dag”.

Om jag till exempel vet att det kommer att finnas en vecka på jobbet då jag förväntas arbeta långa dagar, kan jag försöka hinna med så mycket träning och familjetid som möjligt under den föregående veckan. Om jag tar hänsyn till helheten kan jag säga att jag har satsat mitt hjärta på alla de områden i livet som är meningsfulla för mig. Man måste fråga: “Vad vill jag?”

Ändå är en förutsättning för detta uppenbarligen att man själv bestämmer vilken sorts pusselbit de vill att deras liv ska bestå av. Och ibland måste du skära ner på något annat för att ge plats åt de människor du värdesätter. Prioriteringar är nyckeln till allt i livet. Därför måste frågan ställas: vad vill jag? Och vad är mest avgörande just nu? Då blir det så mycket lättare för mig att ha att göra med.

Hon fortsätter:

Till exempel kränker jag inte mig själv eftersom jag har hundratals olämpliga direktmeddelanden och likes på Instagram. Jag stör mig inte på dem och det är bra för mig eftersom jag vet att det beror på att jag har lagt andra, viktigare saker framför dem. För att vara friska och upprätthålla en harmonisk livsstil måste vi acceptera att ingenting är perfekt och att svårigheter oundvikligen kommer att uppstå.

2008 träffades Lars Frölander och Ida Kjos, två svenska eliter, i källaren och blev förälskade. När de fick barn fem år senare bestämde de sig för att flytta från sin lägenhet i centrala Stockholm till ett hus i Upplands-Bro.

Vi växte båda upp i hem i naturliga miljöer. Under sin karriär vann ars Frölander 56 medaljer över OS-, VM- och EM-kretsarna, och han vann även ett stort antal individuella silvermedaljer (SM). Ida Kjos, överdomare, är också en skicklig tävlande.

Vi är landsbygdsbor. Eftersom vi själva är riktiga vattendiriger är min hund Ida och jag särskilt nöjda med närheten till många badanläggningar. Med våra två ungar blir sommaren en bris, som Lars Frölander uttrycker det. Lykke och Jack, två små barn, går till Plask & Lek och tycker att det är jättekul. Lars Frölander, fritidskonsulent i Upplands-Bro kommun samt expertkommentator på SVT:s simsändningar, har kontor i direkt anslutning till arenan och är känd för att ofta simma flera tusen meter under sin lunchrast. Men nu är han klar med turneringen.

Enligt Instagram verkar det som att BB på Nya Karolinska i Solna, Stockholm, har fortsatt. Jag har en bra racerbilsförare för en kille. Jag är revolutionär”, skriver Ida Kjos på Instagram. Sarah Sjöström, en aktiv simstjärnan, lyssnar på de gamla gratulanterna. “

Svenska Operativsystem Gyllene handbojor

Lars Frölander vann OS-guld i 100 meter fjäril vid spelen i Sydney 2000. Han har totalt 56 medaljer över Open, VM och EM-tävlingar. Lars Frölander och advokat och socialist Ida Kjos är ett par sedan 2008 och delar bostad i Kungsängen, väster om Stockholm. Sarah Sjöström, Michelle Coleman och Jennie Johansson var bland gåvorna 2018. Lars Frölander är idag anställd som gymnasiegymnast idrottslärare, föreläsare och expertkommentator för SVT.

Lars Frölander Familj

“Det känns helt fantastiskt

Den här graviditeten har inte varit något som vi upplevde med Lykke. “Det känns helt fantastiskt!” Vi har hållit ett öga på knasarna, men den kommer vi att behålla för oss själva, skriver han och kvitterar med en smiley.

tjänade 56 medaljer för excellens

LaDe gifte sig 2018 och nu har de en 3-årig dotter som heter Lykke. Lars Frölander har vunnit 56 medaljer genom OS-, VM- och EM-tävlingar, vilket gör honom till Sveriges mest framgångsrika hjältesimmare genom tiderna.

Ida Kjos och Lars Frölander är båda framgångsrika, duktiga människor som håller sig sysselsatta med karriärer och två barn. Ida är jurist som tillsammans med sin tvillingsyster, friskvårdsgurun Elin Kjos, är värd för podden “Systrarna Kjos”. Lars är en av våra mest dekorerade idrottare genom tiderna, efter att ha vunnit dussintals medaljer på internationella tävlingar. Under deras samtal diskuterar vi det dynamiska familjelivet: hur man motiverar varandra till att ta hand om och leda i ett hektiskt hushåll.

Betydelsen av denna betydelseförändring för Ida Kjos växer för varje år som går. I en intervju berättar hon om saker som har hjälpt henne att bli mer medkännande och balanserad i hennes liv. Ida Kjos, 33, arbetar som chefsjurist, har två myndighetsposter, är ofta involverad i det offentliga samtalet om bostadsskillnader, är gift och har två små barn och övervakar just nu bygget av deras nya arkitektoniskt inspirerade hem.

Dessutom verkar hon bry sig mycket om sig själv och de andra i sin omedelbara närhet. Vi bestämde oss för att MBra skulle ställa några frågor till henne och “plocka hennes hjärna” om hur hon hanterar allt. Hälsa idag – “mer lustfyllt och snällt” Ida har i ungdomen tränat på samma elitnivå i simning som sin 33-åriga syster, träningsprofilen Elin Kjos. Ida minns en tid då det var avgörande att vara extremt disciplinerad i både sin träning och sin kost.

När jag var yngre brukade jag träna ofta och belastade min kropp mycket. Nu går jag ut längre och springer i en takt som jag kan föra ett samtal i. Jag tror att träning blir mer tillfredsställande när man gör det man är motiverad att göra än att alltid försöka pressa sig själv hårdare.

Hon menar också att det finns tillfällen i livet då arbete och familjeansvar gör att träning känns som ett jobb snarare än ett välkommet andrum som man ser fram emot och uppskattar. Det finns mycket att hålla reda på och jag tror att vi som huvudregel måste bli bättre på att hålla ett öga på oss själva. Ibland är det där extra förståndet precis vad du behöver för att komma igång. Njut av livet för vad det är.

Lars Frölander Familj
Lars Frölander Familj

Leave a Comment