Lia Larsson Pojkvän

Lia Larsson Pojkvän
Lia Larsson Pojkvän

Lia Larsson Pojkvän – Viktor Persson, 24, och Lia Larsson, 22, har gjort slut. På Instagram berättar Tiktok-profilen om uppbrottet och att hon inte må bra på grund av det. jag vill göra det helt klart att det finns Det blir inga missförstånd, det skriver hon i ett inlägg på sin hemsida som släpptes på torsdagseftermiddagen.

Hon ber att hennes följare respekterar hennes önskemål om integritet när det gäller hjärtefrågor. Jag kommer inte att kommentera detta; Det som är viktigast för mig är att ni förstår var saker och ting står.

Lia Larsson från Mora har nästan 400 00 följare på Tiktok. Hon uppträdde på scen på sommarens “Allsng p Skansen” och släppte albumen “Pank” och “Va sa ‘ru (russin p russin av). Aftonbladet har upprätthållit kommunikationen med Lia Larsson Men i takt med att antalet följare har ökat har också antalet kommentarer ökat.

Lia Larsson säger: “Vi hoppas att de som sprider hat vet att de som måste ta in dessa kommentarer är svaga för sanningen.” Lia Larsson, nu tjugoen, har alltid varit intresserad av skådespeleri, klippning och dans. När appen Tiktok kom ut, eller Musical.ly som den hette då, tyckte hon att den var perfekt för henne.Ja, coronapandemonium har anlänt.

Lia Larsson tillbringade, liksom andra på den tiden, mycket tid hemma. Det gjorde att hon hade mer tid att ägna åt att göra korta videor för Tiktok.- Omedelbart fick jag 10 000 följare, och jag tänkte, “fy fasiken, tänk att jag blev påkörd”, säger hon och ler.

Lia Larsson har för närvarande nära 180 000 följare på Tiktok. Filmer om hennes liv i Mora läggs ut på hennes hemsida. Innehållet består till stor del av musik och dans. Hon släppte låten “Va sa ‘ru (russin p russin av)” i december, och den har redan spelats en halv miljon gånger på Spotify.

Jag tror bara inte att det är så många som tittar och lyssnar på mig. Jag inbillar mig att vara där med mina några tusen följare, säger hon. Folk dyker hela tiden upp för att ta bilder med henne, som hon bara kan beskriva som “jättekul”.

De är så hippa att de vill framåt, säger Lia Larsson. Nackdelarna med att ha ett stort Tiktok-konto har också blivit uppenbara för henne. Hat stiger och faller, men enligt min erfarenhet, om någon börjar skriva något negativt i kommentarsfältet, är andra snabba att haka på.

Den senaste tiden har hon börjat dansa inifrån. Jag har skrivit: “Om du inte gillar mig, blockera mig så att du inte ser mig och jag inte ser dina kommentarer.” Lia Larsson spekulerar i att många användare inte överväger möjligheten att kontoinnehavaren läser kommentarerna de postar.

Det är inte bara jag som får en hatt; vi är flera. Och många människor är känslomässigt upprörda över det. Folk som sprider hatt borde veta att de som måste ta in dessa kommentarer är svaga för verkligheten. Tiktok har kritiserats flera gånger för sin hårda ton. Lia Larsson vid inte varför det har blivit så på just den plattformen.

Men kanske för att det är så väldigt enkelt att dölja sin identitet på Tiktok. Nästan alla som gör inlägg här gör det under ett pennnamn eller med ett privat konto. Lia Larsson sa: “Det är svårt att arbeta med Tiktok.” Den ekonomiska aspekten av Tiktok är också utmanande. Lia Larsson har nu en mängd sidospelningar att betala för sina omfattande resor.

Jag har upptäckt att det är utmanande att arbeta med Tiktok eftersom plattformen är så ny för mig. Hur mycket pengar kan jag ta ut egentligen? vad kostar det? Jag har frågat runt, och ingen verkar veta sanningen. Stockholms skivbolag och medieföretag Emperial music har skrivit på henne.

Vid det laget insåg jag att jag inte hade betalat så mycket som jag borde ha gjort, men jag hade lånat ut mycket pengar i alla fall. Så jag har fått ta på mig mer jobb. Frågan om hon ska “skaffa sig ett riktigt jobb snart” har ställts till henne flera gånger. Men jag har alltid drömt om att det här skulle fungera någon gång, att jag bara kunde hänga med i Tiktok. Det har dock verkat väldigt svårt vid många tillfällen.

Så mycket sexighet du vill, “Hur häftigt som helst”

Efter den senaste utvecklingen är hon dock nu hoppfull om att hon en dag kommer att kunna ägna sig enbart åt Tiktok. Jag hade kunnat ta det hur hårt jag ville om jag bara hade kunnat fortsätta med det här, säger Lia Larsson. Och hon har inget intresse av att ta emot hatbrevet eller de snåriga kommentarerna. Hon vill fortsätta som den glada, sällskapliga tjej hon alltid har varit.

Om du tittar på mina videor vill jag att du ska må bra. Och jag vill sprida så mycket glädje jag kan”, säger Lia Larsson. Tiktok-användaren Olivia “Lia” Larsson från Mora har precis återvänt Hon säger, “Musikvideon spelades in i Garberg, där jag åkte skridskor med kompositörerna och vi alla hade en fantastisk tid.”

Den humoristiska julsången Va sa ‘ru (russin p, russin av) var Olivias första musikaliska utflykt. Hon har varit i samma båt med den nyproducerade Banka banka, så hon håller rätt med det nu. Konstnären Lisa Larsson verkar helst utanför linjerna. Hon har precis öppnat en ny konstutställning med titeln “There are still good times to be had”, som hon tänkte ut, finansierade och organiserade själv.

Lia Larsson Pojkvän

Nu när #metoobackstage har tagit fart har kvinnorna bakom produktioner vill hålla fokus på dem. Våra berättelser avslöjar en genomgripande patriarkal maktstruktur där män förtrycker kvinnor och de lägre i rangen. De är fullt medvetna om vem som har befogenhet att tala inifrån och vem som inte har det. Det är dags att agera nu.

Det finns många olika typer av arbetare i underhållningsbranschen, inklusive regissörer, scenografer, kunder, menyförfattare, fotografer, receptionister, säkerhetsvakter, trädgårdsmästare, målare, elektriker, reseguider och många fler. Genom hashtaggen #metoobackstage har 1 644 kvinnor som arbetar bakom kulisserna i TV, film och scenproduktioner talat ut om de attityder och system som gjorde det möjligt för mäktiga män att utnyttja kvinnor inom olika delar av arbetsstyrkan.

En av grundarna av kollektivet är Anna Kalmér, regissör, scenisk designer och stuntartist. Det har tyngt i alla våra sinnen i decennier, och vi har precis lärt oss att leva med det. Det måste ske förändring nu. Upprorets många och mörka vittnesmae berättar om fysiskt och psykiskt våld som begåtts under upprorets tid. Vad Kalmér beträffar har kritiken mot arbetsmiljön inte mötts med kall axel.

Alla kan relatera till allt som diskuterats hittills. Båda könen tycker att detta är ett angenämt beteende. Vi lever för närvarande i ett stelbent, sexistiskt samhälle där kvinnor inte tillåts begå några fel och förväntas alltid verka felfria.

Varför värderar vi inte våra färdigheter som mått på framgång? Det är rätt; det är en kamp om pengar och andra resurser. Förändring är vad vi behöver. Vi skulle vilja se chefer och arbetsledare som ansvarar för människor göra det de alltid undvikit: främja jämställdhet inom leden.

Vi kräver att producenter och teaterchefer skapar en säker arbetsplats för alla anställda. Vi behöver specifika handlingsplaner som faktiskt kommer att åstadkomma förändring. Vi förespråkar en framtid där företag som tolererar sexistiska, kvinnofientliga arbetsplatskulturer kan förlora statligt stöd.

Några exempel på #metoobackstage-trakasserier hittar du nedan. Första assistenttjänst, ingen lön, åldrarna 17-18. Den manliga huvudrollen i pjäsen är på väg att träda in på scenen för den klimatiska kärleksscenen, och precis innan han kramar mig tar han tag i mig i mörkret, vänder sig mot mig, kysser min hals, biter mig och låter ena handen sväva fritt medan hålla fast vid den andre. Jag fryser till. Han sa: “Jag behöver verkligen förbereda mig lite.” Sedan halkar han och går in på scenen.

En klocka där det står “Tidigt 90-tal. Jag är tjugo år och jobbar på den hippa ungdomskanalen. Jag stöter på en snubbe som har fått tillåtelse att göra en kort video för kanalen sent på kvällen. Klockan i baren blir högre. Han har bestämt sig för att knacka på sina nycklar som förberedelse för att skatten kommer. Ja, du kan sova hos mig. Ingen vaknar vibrerande.

Jag hällde upp ett par drinkar och satte mig på min soffa mitt i rummet. På natten blir jag trött på att mina troll dyker upp i mitt skrivande. Min magkänsla säger mig att jag hålls fången i tecken.

Medan han håller strypgrepp runt min hals och upprepar frasen “Jag ska knulla din äckliga negerfitta, din äckliga, smutsiga negerfitta” i mitt öra, lägger han sig ovanpå mig och försöker kyssa mig samtidigt som han håller strypgrepp runt min hals. Jag tar mig ntt. Allt går bra. Han är inte hemma just nu. Jag har duschat i två timmar men kan fortfarande inte flina.

Lia Larsson Pojkvän
Lia Larsson Pojkvän

Leave a Comment