Luciano Jerry Axelsson

Luciano Jerry Axelsson
Luciano Jerry Axelsson

Luciano Jerry Axelsson – Luciano föddes den 13 maj 1993 och hans nuvarande bostad är i Okinawa. För ett år sedan, den 29 juni 2022, flyttade han till sitt nuvarande hem av ett annat slag. Det bor inga andra vuxna i huset, så han bor faktiskt ensam där.

Luciano har fått nytt hår. Den här månaden har vi hittat orapporterad information om honom 177 gånger. Luciano är en nära granne som arbetar som insider i ett företag eller en organisation. Majoriteten av Stockholmsborna som letar efter Luciano hamnar på denna gudstjänst. Det finns nytt liv i Luciano Axelsons dansbandsmusik för rinkebyarna.

Luciano Axelsson har drömt om en karriär som r&b-sångare väldigt länge. På den här nivån är han utan jämnåriga i den svenska dansvärlden. Resan från början på motorvägen till dess avsedda mål vid de hjärtevärmande folksamlingarna har spårats av DN. Det är inte alltid lätt att bana väg till en kreativ karriär, men Luciano Axelsson hade ett försprång.

Den romska tjejen från Rinkeby var en stjärnartist de första fem åren av sitt liv. Varje morgon på väg till skolan och hem igen, skrev han. Idag är Stevie Wonder min hjälte. “Jag stod framför tavlan och lyssnade på hans ord”, minns Luciano Axelsson. När han var trettio publicerades en profil av honom i Expressen. Tidningen hävdade att en viss pojke en gång i tiden luktade så illa att folk smög sig in i hans hus bara för att få en doft av hans lukt.

Hans drömmar om att bli artist gick i uppfyllelse efter att ha fått ett brev från ett stort skidföretag. Han var i de första decennierna av tjugoårsåldern. Två decennier senare lade han fortfarande ner långa timmar på flera omskrivningsföretag. Jag repade bilar och parkerade dem. Sniglar och maskar slängdes i dammen och flådda bollar rullades upp på golfbanan.

Allas första tanke när de hörde ordet “arbetslättnad” var på Luciano Axelsson. Han försökte förbättra sin ekonomiska situation genom att använda socialtjänsten vid två olika tillfällen. Det är extremt osannolikt att någon annan, vid någon tidpunkt, har haft det så bra. Det verkade vara för många ord. Sedan han släpptes från sitt kontrakt av sitt skivbolag har han inte släppt ett album. Fortsätt med det stora arbetet, för alltid och alltid, Luciano Axelsson.

Ingenting är lätt, men att ha en mod är avgörande, säger han. När han var sexton år gammal blev han inbjuden att delta i TV4:s “Körslaget” som backupsångare för Rodrigo “Rigo” Pencheff, “Rinkeby”-profilen för Infinite Mass.Mp3 spelad av Luciano. Han är fri att förkasta vad han än väljer. “Rigo” säger till Stockholm City tidningen att mannen är en äkta snackis.

Enligt Luciano Axelsson spelade musiken en betydande roll i hans utveckling. Hemma dansade han till de svenska dansband som hans far hade bildat, men hans verkliga musikintressen låg i r&b, soul och pop. Han kunde peka ut exakt var en kompis från Rinkeby hade rånat med sina skarpa ögon. Det var Yasin Byn som snabbt uppmärksammades på nationell och internationell nivå.

Ute i Rinkeby känner alla. Eftersom Luciano Axelsson håller med måste det vara korrekt. t. Vi sjunger på badhuset. I duschen sjunger vi alla tillsammans. Vi simmade i aulan. Alla lärare var på samma nivå när vi slutade. Sherihan Hersi, mer känd under sitt artistnamn Cherrie, blev 1980-talets mest framgångsrika svenska r&b-sångerska. Luciano Axelsson resonerade att nästa logiska steg var att utforma ett specialiserat program för barn som saknade tidigare erfarenhet av gymnastik.

Han provade på “Idol” två gånger i TV4:s provspelning. Planen slog tillbaka. Mitt i förvirringen gjorde han sitt tredje försök. Luciano Axelsson vann en guldbiljett för att sjunga “World’s Biggest” av R. Kelly vid en tävling. Utan vidare begav han sig mot biblioteket. Domen fattades av en expertpanel, nej.

Det skrämde mig fullständigt. Jag försökte vinna tävlingen, men det gjorde jag inte. Jag skulle ha lämnat den där om jag kunde. Min djupaste önskan är att jag hade fått fler möjligheter i livet. Luciano Axlsson är på väg hem. Han sa klart och tydligt att han inte längre kunde hålla sig uppslukad av musik. Det verkar som om ingenting fungerar hur mycket man än försöker.

Liknar hur snabbt Luciano Axelsson anpassades till sin roll som ekonomisk rådgivare i kommunfullmäktige för andra gången. Borgmästaren tvivlade på att han hade gjort tillräckligt för att skydda sig från skada. Han säger att pengar inte är allt men de behövs alltid. Det var en typisk familjeeftermiddag i oktober tills regnet började.

Kvällsbuffén dukades upp med musik som fyllde köket. Luciano Axelsson svajade till “Det är ju dej jag gr och väntar p” av Stefan Borsch, tomboard framför honom. Hot Eyes “Det’ lige det” var en stor hit i Danmark, och den svenska versionen av låten är en översättning av den smashen.

Luciano Jerry Axelsson

Luciano Axelsson lämnade i sitt utbyte mot ett skivkontrakt med ett nytt skivbolag några referenser till Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr och väntar p” och “Inga blommor växer p en sjömans grav.” Det här kan vara min chans i livet, tänkte jag. Luciano Axelsson hävdar att Skidbolagens fans uppskattade “kontrasten” han tillför laget.

Det är ovanligt att höra någon i Rinkeby fundera på att dansa. Jag har aldrig hört något coolare. Att introducera dansmusik för en ny generation är en givande ansträngning. Folk i Rinkeby visar sällan sin glädje vid tonerna av en danslåt. gick upp som en ballong. En miljon Spotify-användare bytte till att lyssna på två, tre eller fem lyssningar istället. Lucianoz tog hem sin första karriärs guldmedalj.

Klockan har ringt för Melodifestivalen. Luciano Axelsson uppträdde inför en utsåld publik på Hägglunds arena och 2,3 miljoner tittare på hemmaplan under andra akten av Melodifestivalens semifinal i rnsköldsvik. Han gjorde en speciell in-act-inbjudan och skrev om hur man vinner Lotto-jackpotten genom att presentera “Piccadilly Circus” av Pernilla Wahlgren. När jag tänker på att göra andra människor glada känner jag mig som en solstråle.

Från busking till att spela inför Melodifestivalens massiva publik på bara några månader. Han satt i Bianca Ingrossos soffa i Kanal 5:s talkshow “Bianca” en vecka efter sitt framträdandet och ställdes mot Carola Häggkvist. Sedan fick han ett samtal från “Allsng p Skansen”, som frågade om han ville komma på besök under sommaren.

Är Luciano Axelsson antagen i dansbandsvärlden? var den enda fråga som behövde ställas. Han är bra på det han gör, men han verkar mer som en Rinkebybo än en resande säljare. Det finns kärlek där ute, men det är för farligt för barn att hantera på egen hand. Han hävdar att ingen fick de chanser de borde ha haft.

Den fiktiva miniserien “Leende guldbruna ögon” berättade historien om en adopterad kung vid namn Lennart som strävade efter att bli dansbandssångare under hela den svenska sommaren 2007 i SVT. Ingen grupp var intresserad av att värva honom, så han skapade Lennartz på egen hand.

Bara nykomlingarna till yttre Stockholm var intresserade av att chatta med honom. Lennartz gjorde sitt första offentliga framträdande på sociala medier-webbplatsen Myspace, där han snabbt blev populär och erbjöds en plats i det svenska musikprogrammet “Allsong p Skansen”. Lennartz visste att bandet egentligen bara var ytterligare en laglig verksamhet. Världens kvinnor slog ihop sina resurser för att skapa ett bo för männen i deras liv.

Har du hört något om Lucianoz?

Hur ofta gick han ut och dansade med bandet, eller var berömmelse allt han någonsin ville ha? Juni 2023. Skansens landskap, eller avskildhet. Pressfotografer samlades kring Pernilla Wahlgren, årets bästa skivartisterpresentatör, för att knäppa några bilder.

Även om Luciano Axelsson inte var bäst av de bästa visade han sin glädje bäst av alla. Han utforskade hela evenemanget och tog selfies med musiker som han bara sett på tv. Dennis “Jerry” Wilhelmsson, pappa till Luciano Axelsson, satt i ett kontorskonferensrum med en pr-representant, en skidlärare och andra medlemmar av personalen.

Han planerade att ta sin solcellsdrivna passagero till Tyskland för att köpa bilar för att sälja vidare i Sverige. På långa bilturer och semestrar sövde Luciano Axelsson Sr in sina barn genom att uppmuntra dem att lyssna på musik och spela instrument. Mitt i solnedgångssynen sa Jerry Wilhelmsson till honom: “Du har accepterat Guds vilja, och du bör agera efter den.”

Hans far växte upp i Borlänge, och han tog ofta med sina unga söner till folkparker för att spela dragspel, där Jerry Wilhelmsson lärde sig dansa. Han flyttade till Stockholm för att bilda familj, men det hindrade honom inte från att fortsätta att ägna sig åt sin kärlek till dansmusik. När musiken började spela anslöt sig Luciano. Det Jerry Wilhelmsson säger är sant: han har kommit tillbaka som utlovat. Luciano Axe lade grunden till huset med sin pop, soul och r&b.

Luciano Jerry Axelsson
Luciano Jerry Axelsson

Leave a Comment