Myrra Malmberg Familj

Myrra Malmberg Familj
Myrra Malmberg Familj

Myrra Malmberg Familj – En skugga, en välbekant stenig utväxt ackompanjerad av en svärm av röster, väntar bakom de starka ljusen från de epistemiska miljöer som hon sjunger i. Myrra transplanterade sig själv till Minneapolis, Minnesota, USA, och det var i denna nya miljö som hon äntligen kunde etablera sig.

Hon letar ständigt efter sätt att öka sin styrka och smidighet. Trots din utbredda berömmelse som musiker är det väldigt få som faktiskt vet något väsentligt om dig. Hur exakt fungerar allt? Trots allt är det länge sedan du hörde det sista ordet i ämnet. Jag stönar nu om du nämner något som liknar något (skratt). De flesta män har en naturlig benägenhet att luta sig.Är det rimligt att du trots ditt eget musikaliska perspektiv söker mainstreamframgång?

Utanför hamnens kust, ja. Inte att förbise. Till och med vi har haft problem med att få skidkontrakt. Kanske kommer män att känna sig osäkra eftersom de saknar en tydlig känsla av vem de är; trots framträdanden är de mer än bara musiker, sångare och dansare. Eftersom folk inte kan avrunda visas inga korrigerande filmer.

Brukar alla se dig som en kvacksalvare? Det låter ungefär rätt. Barns rätt att skapa musikvideor stöds, medan barns rätt att skapa teater inte gör det. Popmusik kan skapas av en skdis, men musiker måste undvika sint. Operasångare är välkomna att framföra populära sånger, men de får inte framföra operor eller andra klassiska verk.

Och de kommer inte att få någon uppmärksamhet förrän de praktiskt taget är i London

Inte enligt mig, nej. Ditt framträdande som Christine i “The Phantom of the Opera” var en höjdpunkt för skådespelarna och besättningen. Majoriteten kunde relatera till det jag gjorde för första gången eftersom spelet också var väldigt populärt i Sverige.

Det skulle ta mycket tid att förmedla betydelsen på något annat sätt. Res tillbaka i tiden till 1960-talet, när ikoner som Barbra Streisand och Julie Andrews först gjorde sina spår. Musiker brukade sikta mycket högre innan filmer som “Funny Girl” och “The Sound of Music” kom. Då skulle det vara lättare att prova nya musikstilar.

Som sagt, det kan vara dags att tänka om. Är det inte spännande att du spelar rollen som Madonna brukade spela?Riktigt svar: ja (skrapa). Tittarna på utställningsfotografierna har anmärkt att jag liknar Madonna. Jag undrade om du kunde berätta för mig om Evita är mer utmanande att framföra än The Phantom of the Opera.

Dessutom är det utmanande i andra riktningar också; till exempel, i Phantom, ska jag klä mig i taspetskor? Den musikaliska utmaningen här ligger i de frekventa förändringarna i tempo och tonart, vanligtvis som svar på Evitas auktoritativa roll i diskussionen. Dina handlingar var verkligen milda. Efter att ha upprepat om och om igen till min skapare, “Jag skiter i det här, jag har ingen lust,” sa jag till slut, “Hjälp, jag vill inte.”

Allt jag behövde var ett två veckor långt överhuvudtage för att få bukt med mig, och jag sköter nu det mesta på egen hand. Det är möjligt att du har rätt, och det beror på att jag är ett kontrollfreak och perfektionist men inte speciellt solig karaktär. Eftersom jag kom till jobbet före resten av mina arbetskamrater var jag tvungen att gå utan lunch. Jag bestämde mig för att vänta och se vad tupparna hade att säga.

Jag tränade ganska regelbundet. Själv. Astråkigt(skratt). Jag blev förvånad över hur enkelt det var att spela in mig själv när jag spelade gitarr och sedan lyssna på inspelningen. Några av råden jag fick från dem var tänkta att lära mig något, men det slog alltid tillbaka. Sedan dess har jag investerat tid och pengar på att ta tre lektioner, men jag känner fortfarande att jag saknar något. Sånglärare, enligt min erfarenhet, sätter press på sina elever att bli någon de inte är.

Myrra Malmberg Familj

Myrra, en kvinna som bor på Själagrdsgatan 6 A i Stockholm, föddes den 20 december 1966. Det har gått fem år sedan hon flyttade in i sitt nuvarande hem den 14 maj 2018. Hennes två män, Peter och Mandalay, bor båda i huset.

Myrra är mycket mer sällskaplig än den du en gång kände. Hennes byggnads hiss servar två andra lägenheter utöver hennes egna. Vi är bekanta med namn och identiteter på alla som bor på varje våning. Hon och den enda andra som fortfarande bor i huset (Nils Erik Peter) flyttade in samma år. De flesta som letar efter Myrra i Stockholm slutar använda denna tjänst.

Innan hon flyttade tillbaka till Sverige med sin familj tillbringade Malmberg sitt första år i Minneapolis som undervisning. Efter avslutad utbildning på Musikhögskolan i Stockholm tillbringade hon senare delen av decenniet med att spela på Stockholms teatrar som bland annat Maria i West Side Story.

Efter att ha landat rollen som Christine i Harold Princes Phantom of the Opera på Londons Her Majesty’s Theatre, stack Malmberg iväg till den brittiska huvudstaden. I London-produktioner har hon spelat Cosette i Les Miserables, Estella i Great Expectations och Joseph, berättaren i Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Hon har varit med i flera olika musik av Andrew Lloyd Webber-produktioner, inklusive den i St. Paul’s Cathedral.

Bland de övriga rollerna hon har spelat finns Maria i “West Side Story” på teatrarna i Rom och Göteborg och Eva Perón i “Evita” på Göteborgsoperan och Stockholm Cirque du Soleil. TV och filmer. Den mäktiga Paragon har fallit! God kväll, söndag kväll! Malmberg har medverkat i ett antal framgångsrika svenska tv-program, bland annat S ska det ltt, kändis-Jeopardy (som hon vann) och Melodifestivalen. Hon uppträdde i Oktoberhallen i St. Petersburg, Ryssland, i början av 1990-talet.

The Royal Variety Show (som han var värd för live från Londons Palladium), GMTV, Blue Peter och Showstoppers (för att bara nämna några) är bara några av de BBC-program som Malmberg deltog i. Malmberg tog emot ovationer från många Disney-prinsessor, inklusive prinsessan Jasmin från Aladdin, Wendy från Peter Pan, Hercules’s Medea och Happy Feets Marianne.

Malmberg har översatt texter och manus från engelska, franska och danska till svenska för många produktioner, framför allt “Jekyll & Hyde” på Malmö Opera. I Drömmarnas Trädgrd, en svensk tv-serie, innehåller också Malmbergs sångbidrag.

Hans diskografi innehåller en mängd olika musikstilar. Myrra Malmberg har gjort om Stephen Sondheims texter. What Can You Lose av Sondheim, och Lloyd Webbers tolkning av Myrra Malmbergs mer positiva partitur för Unexpected. Hon har släppt många bossa nova-album, men Sweet Bossa och Bossa Kiss Pop är särskilt välkända i Asien.

Malmbergs Serendipity är en folk-/indie-CD. Hon har gästsång för filmmusik, scenproduktioner och andra verk. Genom att framföra “Julia” den 14 mars 1998 i Malmö, kom Vid Myrra Malmberg på tredje plats i Melodifestivalen.

Malmbergs fotografiska motiv har varit Benny Andersson, Bernt Rosengren och Sweet Jazz Trio. Både på GöteborgsOperan och i sina egna utställningar har hon fått beröm. Myrra, den allseende. Han är Sveriges mest framgångsrika musikexport, med låtar som har blivit globala.

världsscenerna. Det är dags för henne att börja göra förberedelser för att inreda sitt “Evita” hem på Evita Peróns sätt. Sa Mattsson öppnar upp om sitt privatliv i veckans Aftonbladet nutveckling som förvandlade majoriteten av befolkningen till en koloni.

Myrra Malmbergs ankomst. För att citera texten till en viss hjärtskärande ballad som alltid börjar med en stor bokstav: “Grt inte för mig Argentina, sanningen är att jag aldrig lämnade dig.” Världspremiären av Andrew Lloyd Webbers musikal “Evita” ägde rum den 24 mars på GöteborgsOperan, med Myrra som Eva “Evita” Perón, den före detta fetatjejen som blev Argentinas nationalhjälte.

Myrra Malmberg är mest lik Evita Perón jämfört med den stora majoriteten av musikbranschens elit. Efter att ha fått en bättre titt på henne är det uppenbart att hon är en “sval skolad sopran” på mer än ett sätt. Det enda hållbara alternativet till rosetternas tidigare pedagogiska erfarenhet är Myrras skola. Hon är ganska självständig och behöver ingen hjälp från någon.

Myrra Malmberg Familj
Myrra Malmberg Familj

Leave a Comment