Madelene Sagström Pojkvän

Madelene Sagström Pojkvän
Madelene Sagström Pojkvän

Madelene Sagström Pojkvän – Av Sveriges mest stora kvinnliga golfstjärnor är Madelene Sagström. Hennes prestationer inkluderar att vinna Gainbridge LGPA 2020 och placera sig på andra plats i Women’s British Open 2021. Hittills i år har hon tjänat runt 326 000 USD, eller 3,6 miljoner SEK, på sitt spel i LPGA.

Trots detta spekulerar nu Monday Q Info på X, ett tidigare Twitterkonto, i att Sagström kan komma att tjäna mindre än lagkamraten Jack Clarke efter att säsongen är sammanfattad. Anledningen? Det här är en annan svensk golfare, stjärnkottet Ludvig Åberg.

Sedan en tid tillbaka har Jack Clarke arbetat med att gå över från att vara en aktiv golfspelare till att vara caddie, främst i LPGA. Där har han bland annat arbetat med Ariya Jutanugan. Schon sju miljoner har Åberg tjäna ihop. Sedan tidigare i år är Clarke Ludvig Åberg Åbergs första caddie som också är proffsspelare, därför får hon del av Åbergs vinst. Det talar om inte småbelopp.

Enligt uppgifter har Ludvig Åbergs tjänat cirka sju miljoner kronor till sig själv på två månader. Clarke har inte känt hur mycket det har gett. I allmänhet är en caddies andel 10 procent av prispengarna för en vinst, 7 procent om topp tio nås och 5 procent för det återstående fältet.

Hittills denna säsong har Åberg en seger och en fjärdeplats på Europatouren. Sammanfattningen har potential att växa rejält om Åberg fortsätter att prestera bra i de kommande stora tävlingarna, bland annat som Ryder Cup.

Nivå är med ihop för de första tävlingarna, men ingen är sagt definitivt. Åberg säger till Svensk Golf att det känns som en riktigt bra lösning. Ludvig Åberg, 23, har utmärkt sig som världens bästa amatörspelare och kommer sedan tidigare från en succé i collegegolfen. Ben Hogan Award, Jack Nicklaus Award och Fred Haskins Award är bland flera som han har vunnit.

Åberg debuterade proffs i somras och har redan lämnat en kommentar. I torsdags inledde han den första omgången av Europatourtävlingen i Wentworth och investeringen förväntades ge nedslående resultat. I det svenska landslaget fick bröderna Albin och Hjalmar Ekdal aldrig spela tillsammans.

Nu är hans landslagskarriär 70 matcher lång. “Efter din senaste match säger Albin Ekdal: “Med min självkritik, som jag alltid haft sedan jag var liten, börjar man tänka tillbaka på vad de borde ha gjort bättre.” Ekdal Albin, 34; Ekdal Hjalmar, 25. Bröderna hade pratat om att få chansen att spela tillsammans i svenska landslaget ett tag. Deras sista chans att förvandla fantasi till verklighet var söndagens landslagsmatch mot Estland.

Som lagkapten startade Albin Ekdal landslaget och bänkades i den 71:a minuten. Hej på er Hjalmar! Han var framför han fick trösta en känslosam Albin som hade svårt att hålla tårarna borta när han klev av planen.

Jag vet inte hur mycket några minuter tillsammans hade förändrats, men det är inga svåra känslor för Janne. Efter det fick vi ihop lite bilder på planet och han höll mig lite hårt på ryggen. Ett fint sätt. “Albin Ekdal” säger att det inte händer ofta att han får pigga upp mig, men han var bra på det.

“Det var väl någon högre makt”, sa Lennart Ekdal. Familjen, inklusive pappa Lennart, satt i soffan. Han kontaktades av Expressen inför matchen. Han sa att “det vore ju fantastiskt, förstås” om bröderna fick förenas i det svenska landslaget. “Åtminstone för att jag fyller 70 idag…” tillade han.

jag kan välja det. Däremot hade det regnat. På matchdagen fick Albin fel någon gång och så vidare. Det fanns definitivt någon högre makt som inte ville ha det. ”Lennars Ekdal” säger att nu kan vi bara hoppas att Hjalmar skriver på så att vi kan få in tio, tolv år av landslagsfotboll i familjen.

Angående hennes bror Albin – och bilderna på dem från ambulansen: – Det var hjärtskärande. Och det var trevligt. Det var riktigt coolt. Vi hade hoppats kunna dela det på planet, men det var skönt att kunna göra det på något sätt. Albin Ekdal: “Jag var med i Jannes rådgivande råd”

När Albin Ekdal själv träffar media efter matchen säger han att han kände sig trött och kunde ha spelat mer, men att det inte spelar någon roll här i efterspelet. Istället försöker han vara stolt över vad han har åstadkommit.

Man ser snabbt tillbaka på hela sin karriär i efterhand och med min självkritik som jag alltid varit konsekvent med sedan jag var liten så börjar man fundera på vad man kunde ha gjort bättre och dåliga matcher man gjort. Men sedan var det så många som kom fram och sa fina saker, så då bestämde jag mig för att vara tyst och stark. Frågan om vad den 16-årige Albin hade sagt på frågan vilken landslagskarriär han skulle ha fått ställs.

Alltså hade han varit konflikt. Bara 70 matcher och inga mål. Vi återkommer dock till det jag sa tidigare, som nämnts. Skramlat 70 matcher trots alla problem och nattklubbsskador och allt det som har varit jag stolt och glad att ha gjort 70 och säkert missat lika många.

Enligt Janne skulle du ha vunnit fler matcher de senaste åren om du hade kunnat spela mer. Det är din tänk om det?– Det är svårt att säga, men det är trevligt om han har bilden av det. Hundratals procentenheter för Sverige och det här laget har alltid kommit från mig. Jag har aldrig spelat som kollade med bästa tekniska utmaningar eller den coolaste. Men jag känner att jag alltid har bidragit.

Madelene Sagström Pojkvän

Lagom till den där landslagsmatchen fick han dock en hint om det. Jag har fått i uppdrag att balansera i 69 matcher, så ja, jag gjorde lite av det i Jannes tränarstab. Glöm det; Jag ska till gymmet nu. Hade jag fått bättre leverans hade jag gjort mål, men det ville inte komma digt jag var. Jag är dock inte säker på hur mycket det hade förändrats. Jag har aldrig varit målvakt.

Han hade dock tagit det om Sverige gjort mål i dag. – Jag skulle skulle gjort det. Innan hade vi snackat om det. Det är med Janne! Med Foppa och Vigge dock. Det är bättre att bli överraskad efteråt istället då han (Janne Andersson) förmodligen inte gillade det.

Det är mest en känsla som Albin Ekdal tar med sig in i resten av sitt liv från landslagskarriären. Det är kanske parningen vi har haft. Livets vänner är det finaste det kan ha.William Nylander har varit mycket framgångsrik med sina säsoninledningar. I de 17 inledande matcherna för hans Toronto Maple Leafs har 27-åringen gjort 27 poäng.

Under helgen kommer Nylander och resten av Torontos stjärnspäckade trupp att vara i Sverige för att spela två matcher på Globen, mot Detroit Red Wings och Minnesota Wild, i den ordningen.

Medan han var i Sverige har Nylander även besökt diskussionsprogrammet Bianca, med realitystjärnan, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso som värd. Publiken såg också familjen “nya laget” och lagkamrater, däribland Calle Järnkrok och John Klingberg. Det var ett utmärkt val. Han ser bra ut där. Järnkrok säger om Nylander som inte hade människor på sig under stora delar av avsnittet att det blev varmt när han tog sich av en overshirt.

I programmet hävdar Ingrosso att William Nylander är populär bland tjejerna i Toronto och undrar om NHL-stjärnan har märkt det. Det har varit en hel del, måste jag erkänna. Just i år har jag ett stort år, så jag är lite mer fokuserad på hockey. Hans kontrakt med Toronto går ut efter säsongen, säger Nylander, haha.

Samlag med Nylander i “Bianca”På frågan om han är singel svarar William Nylander med ett ja. Sedan får William Nylander förklara vad han är ute efter för en framtida partner. – Det är ett stort år, så jag faktiskt inte letar nu och fokuserar på min säsong. Då händer det bara när den personen kommer. Han säger på programmet att det inte är något han är orolig för.

Frågor om Nylanders relationsstatus är dock inte de mest privata för henne under programmet. Bianca Ingrosso tillägger att det borde vara vetenskapligt bevisat att elitidrottare bör vila sex timmar före matcher. Hon frågar nylänningarna om spelarna i Toronto har några regler när det gäller sex minuter innan match.

Då gör skådespelerskan Marianne Mörck, som också är gäst i programmet, en kommentar som får hela studion att skratta. Så… för mig sitter min mamma och pappa där, tillsammans med mina systrar. Det kan dock hända före tävlingen.

“Skam den som ger sig” av Charlotte Kalla är en av höstens mest lästa titlar. I boken berättar skidstjärnan om sin barndom, självupptäckt, karriär och människorna hon träffade när hon åkte skidor. Det kaos som drabbade det svenska skidlandslaget under 2019 och 2020 är ägnat på flera sidor med OS-hjälten. Kort därefter avgick vicekaptenen Urban Nilsson, förbundstränaren Rikard Grip slutade och längdtränaren Johan Sares sa upp sig.

Jag tyckte inte att Byström kändes som en riktig ledare på den tiden. Han vägrade att vara stel i sina åsikter och försökte istället hitta kompromisser som fungerade för alla. Författaren Kalla skriver i “Skam den som ger sig” att hon inte kunde säga att han hade tydliga ledaregenskaper.

Madelene Sagström Pojkvän
Madelene Sagström Pojkvän

Leave a Comment