Marcus Och Martinus Mamma Död

Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Marcus Och Martinus Mamma Död – Efter släppet 2015 dominerade Duons debutalbum Hei de svenska listorna i imponerande 126 veckor. 2015 nominerades de till tre Spellemannpriser: “rets Popgrupp” för deras debutalbum, “rets Lt” för sin singel “Elektrisk” och “rets Nykomling” (2015 års nykomling).

Tillsammans med Madcon släppte de sin debut engelskspråkiga singel, “Girls”, i maj 2016. Den jamaicanska sångerskan Samantha J var med på singeln “Light it up” från 2016 och året därpå släppte hon albumet Together, som toppade listorna i Sverige och Norge, samt Den självbiografiska boken We Are History släpptes ungefär samtidigt.

Vinnarna av “Rets Spellemann” 2016 var de yngsta vinnarna hittills vid 18 års ålder. Sammen om Drmmen, regissörens egen film, vann Folkets Amanda-pris i augusti 2017. Samma år som låten “Like it like it” släppt tillsammans med Silentó, släppte duon också sitt tredje studioalbum, Moments, som också nominerades till Spellemannpriset.

Marcus och Martinus, två bröder, orsakar masshysteri bland ungdomarna och lyckas få både Grönan och Liseberg avstängda som en följd. Det är dags för Emma, brödernas 8-åriga syster, att sprida sin lycka över världen. Emma sjunger låten “Engler in the Snow”, och den är så söt och glad som namnet antyder.

Många höjdes på ögonbrynen när det blev allmänt känt att de 21-åriga norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen skulle tävla i Melodifestivalen. De har kallats allt från “landsförrädare” till “backstabbers” där borta. Det är ganska oroande, men vi kommer inte att påverkas av det, säger Marcus.

Det är viktigt för oss att överväga vad som är bäst för oss själva, och det var då att vara här var som mest meningsfullt. Vi kommer ursprungligen från Norge och vi älskar det där. I sin tävling gick de direkt till finalomgången, och deras låt “Air” har blivit en av årets mest streamade låtar på Melodifestival.

Och ingen förväntade sig att det skulle bli en så stor framgång.

Det var jättekul att vi gick direkt till slutet, även om vi blev överraskade av mottagandet från svenska folket, som Martinus uttrycker det. Nu kan vi bara drömma om att svenska folket skickar oss till Eurovision också. Om det går bra kommer tvillingarna att representera Sverige i Liverpool. De sa: “D ska vi sl Norge!” med glimten i ögonen.

Marcus fortsätter i en mer allvarlig ton:

Vi tycker att det skulle vara en stor ära att få representera Sverige, så vi kommer att göra vårt bästa och göra det bästa av erfarenheten om vi får åka, men för nu måste vi koncentrera oss på Mello.

Svenskar är fler än norrmän 3 till 1

Marcus och Martinus har tillbringat mer tid i Sverige de senaste åren än i Norge. De är under kontrakt med ett svenskt skidföretag och backas upp av en svensk pr-firma. Sverige är Skandinaviens musikaliska huvudstad. Det är här vi känner oss trygga, och det är här vi har så många fantastiska medarbetare, säger Marcus.

Men det har inte blivit någon form av flykt.

Medan jag och Martinus kallar hem till Trofors tillbringar vi mycket tid i Stockholm. Vi betraktar detta som en arbetsplats; det är här vi arbetar och producerar energi; efteråt återvänder vi till vår lilla stad i Norge för att ladda batterierna.

Marcus Och Martinus Mamma Död

Vad gör du ikväll på herrgården? Har du funderat på att flytta in här permanent?

Vårt boende har varit antingen Airbnbs eller hotell. Vi har funderat på att köpa eller hyra en lägenhet, men hittills har Airbnb uppfyllt alla våra behov. I Sverige sprang tvillingbröderna Marcus och Martinus en stig med dunder och brak under namnen Elektrisk och Döttrar.
Ändå har de nordiska synpunkterna varit i rampljuset efter de senaste framgångarna.

Hur använder barn idag sabel?

De 18-åriga norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen blev snabbt berömmelse i Sverige tack vare framgångarna med deras 2015 års debutalbum, Elektrisk, och deras 2016 uppföljare, Girls.

Men de nordiska tvillingarnas musikaliska resa började långt tidigare än så. 2012 tog “To Drapers Win” förstaplatsen vid Melodi Grand Prix Junior, barnens motsvarighet till Eurovision Song Contest.

Marcus och Martinus första studioalbum, med titeln “Hei”, debuterade som nummer 1 på Sveriges VG albumlista 2015 och stannade där under de kommande 126 veckorna. Samma år nominerades de även till tre priser: Årets Popgrupps Debutalbumpris, Årets Lt för Elektriskpris och Årets Nykomling vid Spellemannpriset.

Året därpå, efter att ha slagit sig ihop med Madcon, släppte tvillingarna sin första engelskspråkiga singel, med titeln Girls. Efter släppet av singeln släppte Marcus och Martinus sitt andra studioalbum, Together, som debuterade som nummer ett i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Estelle blev övermannad av Marcus och Martinus.

Norska tvillingduon har spelat flitigt i Sverige, och när de skulle spela på Liseberg 2016 kunde publiken inte hålla tillbaka sin spänning. Många besökare som rest många mil för att nå målet avvisades eftersom trycket var så högt ställt. Marcus och Martinus deltog också i kronprinsessan Victorias 40-årsfirande i Borgholm, Eland.

Så vad gör de egentligen idag? Jag menar, om du tror på deras Instagram så lägger de ständigt upp bilder på sig själva när de gör spännande saker som att vandra, fiska och simma. De delar en kärlek till fotboll och tävlar i Mosjeen IL Fotball League.

Nya satsningar på Marcus och Martinus

Och musik idag? Ja, det har de fortsatt med. Även om norska tvillingar har hävdat att Coronation Crisis har stört deras liv, har de precis släppt ett helt nytt album med titeln Love you less, vilket gör dem väldigt aktuella. Martinus sa till norska TV-bolaget NRK att det var “helt fantastiskt att återvända med ny musik”.

Låtskrivarna Marcus och Martinus hävdar att “en tjej som inte kan bestämma sig för hur hon mår och tycker att gräs är grönare på andra sidan” står i centrum för Love you less-berättelsen. Nu när de alla har blivit vuxna är de nordiska tvillingarna redo att ta nästa steg och börja göra musik för vuxna.

Det är ett litet steg mot vuxenvärlden, men vi skjuter fortfarande på alla cylindrar. Vi tycker om att spela fotboll, lyssna till musik och umgås med kompisar efter skolan. Vi är två helt vanliga mördare.” Absolut inte normen. Tja, och nu även Sveriges.

Sommaren 2016 utropade Sverige sig självständigt. Här är äntligen den efterlängtade illustrerade boken av Marcus och Martinus otroliga framtidsdrama, deras alldeles egna historia, komplett med foton från mördarnas personliga album, intressanta trivia och faninskickade konstverk.

Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Leave a Comment