Milton Felländer Föräldrar

Milton Felländer Föräldrar
Milton Felländer Föräldrar

Milton Felländer Föräldrar – Milton Felländer, en 12-årig, pågår repetitionerna för fullt. Tillsammans med bland andra Björn Dixgård från Mando Diao och MSO väcker han folkmusiken till liv i den musikaliska presentationen “Infruset – Själen skrubbsår” på Malmö Live. Men första gången Milton står på scen är långt.

När Mando Diao släppte sitt album “Infruset”, som innehöll Gustaf Frödings tonsatt dikter, blev det snabbt populärt och bandet lockade en större publik än tidigare. Malmö Symfoniorkester spelar musikföreställningen ”Infruset – Själens skrubbsår” i höst sätter, där albumets låtar arrangeras för att spelas. Förståelsefulla låtar också med dessutom.

Ikoniska Arja Saijonmaa, Jacqline Mossberg Mounkassa, som slog igenom i Idol, och stjärnskottet Milton Felländer är fyra artister från vitt skilda genrer som står för sången.Regissören Moqi Simon Trolin lägger till att vi har skapat en slags linje av en människas liv som alla på scenen hjälper till att berätta.

Planerna för utställningen började redan innan pandemonium, men i november blir det pris för de sexmärkliga utställningarna där de fyra konstnärerna ska skapa en tidslinje. Milton, Jacqline, Björn och Arja tänkarna olika åldrar i ett liv, vilket tolkar de Infruset-skivan med stark röst. Interagerar de med varandra samtidigt.

Djuren är inte begränsade till bara en art; de jagar också tillsammans och jagar varandra i små iscensattabilder.Barnet är gestalta i föreställningen av 12-åriga Milton Felländer. Han skilda sig emot att få dela scenen med MSO och de andra artisterna.

Det är helt underbart att jobba med Malmö Live. Jag har några äldre kontakter, och deras scener är fantastiska. Att få komma in och sjunga där ska bli jättekul. Jag är exalterad över att göra det här med Jacqline, Arja och Björn. Milton Felländer sa: “De är alla så duktiga och har så mycket erfarenhet, så det ska bli kul att ta lärdom av dem.”

En slags linje av en människas vida har vi gjort, som hjälper alla på scenen att berätta.
Milton Felländer har redan samlat sig mycket scenerfarenhet på sin ringa ålder. Han har uppträtt i Malmöoperorna “Anastasia”, “Matilda the Musical”, “Skönheten och Odjuret”, “Sound of Music”, “Så som i himmelen” och “Matilda the Musical”.

Han har även stått på Intimans scen i TV4:s ”Talang” när han framförde Queens ”Bohemian Rhapsody” 2021 och charmade juryn i uppsättningen av Ingmar Bergmans ”Persona”. Det är ganska svårt för mig i skolan, och jag jobbar så hårt jag kan, men jag har hittat en bra balans mellan mina intressen och läroplanen. jeg kommer ta med me lite skolarbete till Malmö Live, så jag kan ta det igen när vi reparerar.

Hans mål är att jobba med musik, men han är inte riktigt säker på vad det betyder.
Jag har inte riktigt mått bra. Det hade varit väldigt kult att jag hade funderat lite på dirigent. Och till och med musikproducent i studio, men också teater- och sånglärare.

Milton Felländer, Björn Dixgård, Arja Saijonmaa, et Jacqline Mossberg Mounkassa. Fotograferad av Gustavo Elias Frödings texter har Föreställningen bygger som albumet “Infruset” på. Regist Moqi Simon Trolin, inte tycker att det inte måste vara blind på att försöka förstå allt.

Det är mer en associativ lek där musiken tolkar texterna. Lyssna på rösterna som man kan ha hört många gånger på radio på en annan kanal och i ett annat format. Han beschreibt föreställningen lik ett projekt unikt. Popmusik blir “klassifierad” med hjälp av symfoniorkestern, betydelsefullt inne i ett musikrum inte ett teaterrum.

Det går att förstå teaterkonsert; det är det jag har jobbat med på Malmö Stadsstation tidigare. Här berättas en historia associativt med iscensatta bilder och musik, och det finns ingen skriven text i sig; istället framförs musiken och berättandet av välkända skådespelare i grupp.

Men Infruset – Själens skrubbsår är nörlunda, där ligger mer vikt på tolkningarna och musiken av den. Ett slags konsertteater ligger på Tyngden, men med teatrala element. Det är något som är svårt att se, eller kanske mycket svårare att se, säger Moqi Simon Trolin. Jag är så glad att jag har möjligheten; kanske blir det fruktbart!

Milton Felländer och Moqi Simon Trolin längtar efter repetitionerna.Jag är så glad att jag har möjligheten; kanske blir det fruktbart! Milton Felländer konstaterar, och Moqi Simon Trolin fortsätter:De här låtarna bör det häftigt.

I motsats till Infrusets mer raffinerade vispop besitter Mando Diao en skarp episkhet genom hela sitt väsen. Väldigt coolt blir det när vi blåser upp den med orkestern och den stora scenen. Jag blir riktigt glad när jag jobbar med den och ser de stora bilderna i den tillsammans med musiken.

“Infruset – Själens skrubbsår” spelar sig på Malmö Live november 12–13 och 16–19. Daniela Musca är regissör, tillsammans med regissören Eilev Skinnarmo och stuntkoordinatorerna Carolinae Damkör och cirkusartisten Ida Frost.Denna text är inte skriven av Sydsvenskan utan snarare producerad av Bonnier News.

Milton Felländer Föräldrar

Malmö Live har med gratiskonsertserien Malmöiter medverkat bredden i Malmös musikliv. Noga tri akter som Pelle Cassius Lambert har valt ut att få leda besökarna i helgen med glädje och publikdans i höst.

En fantastisk bredd med rötter i alla stadens och världens hörn med ett musikliv i Malmö. När tre artister skulle medverka i tv-serien Malmöiter bidrog Pelle Cassius Lambert, som varit engagerad i musik sedan han var fjorton, Malmö Live med assistans.

Publicitetssamordnare på Malmö Live, Line Breuning, rapporterar att det under de senaste tre åren har funnits olika kuratorer för Malmöiter. Människor i staden är mer intelligenta än vi på att identifiera vad som förändras, och det finns utmärkta musiker.

En förpliktelse att stödja det som händer i stadens alla hörn och vara med och bygga ett levande musikliv i Malmö har vi med professionella musiker i ett stort hus. Vi älskar musik och Malmö och vi vill ge ett hem till så många som möjligt som kan nås med tåg.

Det verkar idealistiskt, men vi gör vårt bästa. Malmö är en mångkulturell stad; detta bör också noteras i vårt hem. Line Breuning stort att alla Malmöbor ska leva i staden som jämlikar är en samlingsnamn för aktiviteter som vi är glada över att ha fått stöd från Öppna Malmö.

Pelle Cassius Lambert har genom åren spelat i ett otaligaband i Malmö och är även ägare till skivbolaget Kaprifol Records. Jag tror att Malmö är den bästa staden att arbeta i som musiker. Jag studerade i Köpenhamn och jobbade en del i Stockholm och Göteborg. Nu när jag är i Malmö upplever jag något nytt som jag inte upplevt i andra städer.

Man kan säga att det finns ett mycket intressant samtal i Malmö som jag har sett ganska mycket; människor där är ganska snälla och inte alls som de stora som jag har sett. Jag tror att det här är viktigt för kulturlivet, säger Pelle Cassius Lambert och fortsätter:

Vi är den enda staten med en distinkt kultur, vilket gör att jag känner mig ganska ensam. Det visar att Malmö är en kulturellt mångfaldig stad och att det finns en rik historia där. Det är fint med spännvidden i Malmö, som har en stor DIY-scen och också ett konserthus i toppklass.

Publiken möta malmöiterna i KAWASAN, Vau och Tarabband, tre av Pelles egna favoriter, under tre fredagar i höst. Hoppas han med konserterna att en ny publik ska lockas till Malmö Live.Jag tror att flera har en klassisk konsert och kostym bilden av Malmö Live, men här har vi en önskan om att människor ska gå dit efter jobbet och ta en öl, ta det lugnt och njuta av musik i toppklass, ta med sig det i helgen.

Malmö Live är väldigt uppklätt, det ska också vara, men det ska vara en massa andra saker som många tror. Ett hus som ska få spegla staden är det. Enligt Pelle Cassius Lambert har musik kraften att få människor att må bättre om sig själva.

Musik har hjälpt mig mycket, men jag kan bara utgå från mina själv. Även om en livekonsert bara är en kort live, är det fortfarande något som kan uppnås på kort tid.Du kan läsa mer om Malmöiter här. Malmö Lives konceptuella ramverk PAUS innebär känd sig i konsertsalen för cirka 30 minuter långa konserter med start 08.15.

Konserterna har gratis inträde, men räkningarna måste betalas. Anna Brånhede arbetar som grafisk formgivare i Lund och bor i Malmö. Normally, hon cyklar från och till jobbet på varje dag. Att cykla till jobbet är den bästa meditationen jag kan göra för mig själv.

Åh, på samma sätt påverkar det idét PAUS som en mental dusch. Det görsätter mig i ett tillstånd följer med hela dagen harmoniskt. Det är svårt att beskriva, men du kan prova att göra lite yoga eller meditation på morgonen för att börja dagen bra.

Milton Felländer Föräldrar
Milton Felländer Föräldrar

Leave a Comment