Patrick Sommerlath Fru

Patrick Sommerlath Fru
Patrick Sommerlath Fru

Patrick Sommerlath Fru – Patrick Sommerlath, Silvias bror, växte upp hos kungafamiljen och står dem mycket nära. Efter åtta års äktenskap, något Svensk Damtidning var först att rapportera om, nu skiljer han sig från ses fru Maline Sommerlath.

Det är ingenting som familjen Kung kommenterar. Sedan dess har det varit känt att de varit inblandade i skilsmässa, enligt informationsdiskens chef Margareta Thorgren. Efter ett åtta år som gåva skiljer Silvias bror Patrick Sommerlath, 49, sig från sin fru, företagaren Maline Sommerlath, 43.

Utredningar av äktenskapsskillnad påbörjades den 13 april 2018 och från och med nu är skilsmässan avslutad, något som Svensk Damtidning var först med att rapportera om. En 16-årig son sedan har en tidigare koppling tillsammans med ex-makarna och två elvaåriga tvillingdöttrar.

Står den svenska kungafamiljen mycket nära är Patrick Sommerlath kusin till kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip. Drottning Silvia har ett särskilt starkt band till sin brorson, vilket ska vara ledsen över skilsmässan. Patrick Sommerlath framstod som en av världens mäktigaste män. Även hans tidigare make har varit en värdefull familjemedlem.

Patrick Sommerlath reste till Sverige när han var femton år, tillsammans med sina föräldrar. En kungafamilj på Drottningholms slott tog brorsonen unter sitt beskydd och lät honom växa upp. 2011 begåvade Makarna Sommerlath sig i Paris, där Carl Gustav och Silvias dotter förväntades ha varit på plats. En vigsel hemma i Sverige följde ännu på Valborgsmässoafton samma år.

Patrick Sommerlath är lillasyster till Madeleines storasyster Leonore. Carl Philip, prinsen, och Madeleine, prinsessan, är föräldrar till Patrick och Maline Sommerlath. Victoria, kronprinsen, är följaktligen Patrick Sommerlaths äldste son. Margareta Thorgren, hovets informationschef, vill inte få några kommentarer om skilsmässan.

Det är ingenting som familjen Kung kommenterar. Det har varit känt sedan dess att de har band till skilsmässa. Margareta Thorgren sade, “Det har laga kraft och blir en offentlig handling nu.” Tillsammans med Malin Nyhlin öppnade Maline Sommerlath hälsokliniken Sommerlath Nyhlin 2016 i Hotel Diplomat i Stockholm.

Expressen har varit i kontakt med Maline Sommerlath, som har tackat ja till att svara. Patrick Sommerlath söker efter uttrycket. Andrij, 30, var förkroppsligandet av Kievs spöke, stridspiloten som hade övergivit sitt land till ryssarna. Melanie, 28, is a YouTuber who speaks slang about sex.Således varit inte så hjärtskärande än det kunnat vara en ukrainsk “Top gun” i deras kärlekshistoria.

Ingen ska behöva oroa sig för sitt privatliv, och vi kommer att göra det för resten av Europa, säger Melanie. Inte bara Melanie och Andrijs gemensamma framtid, utan också det ukrainska flygvapnets skarpaste röst tystnar, gick förlorade på 25 augusti, då Andrij “Juice” Pilsjtjykovs stridplan kapades under ett uppror i landets nordvästra region.

“Vårt folk är redo att slåss mot ryssarna, vi är redo att försvara vårt land, vår befolkning, på vilket sätt som helst,” sade Pilsjtjykov, som hördes i alla internationella medier från krigets början. Vi behöver förtroende, men effektivt förtroende, för att kunna genomföra det.

Statsmannalik var begravningen för den unge stridspiloten. I Kievs traditionella Uppståndelsekatedral, hundratals människor samlades för att hedra honom. I efterdyningarna fanns det många högt uppsatta militärer och ukrainska representanter, och världspressen fördömde tragedin.För att få de bästa bilderna på de sörjande knuffade fotograferna varandra i sin iver.

“Andrij skulle ögonen över den här begravningen, men han skulle förstå det ändå, varför det är viktigt,” täällä en vecka senare flickvännen Melanie Podolyak. I stället för en sedvanlig öppen kista täckte Andrijs sargade kropp i katedralen med ett berg av blommor på kistlocket.Mamma Liliya Averyanova och Melanie stod framför kistan, höll varandra i handen när ortodoxa präster sjöng mässan som tog honom till den sista vilan.

Mamman, känd som svart och slöja, bägge var klädda i en vyshyvanka, den traditionella högtidliga broderade ukrainska blusen, Melanie bar grönt.Tårarna nerfördet Melanies bleka ansikte, men hon stod intett, redo att fatta tag i den äldre kvinnan när benen dick.

Hans mamma är snäll. Jag bör det större för henne. Jag måste gå, säger Melanie.Neste kulle vid floden Dnepr ligger Askoldova Mohyla, Kievs historiska park, vackert. Här hjältar krigets begravas, på en plats det är många det ukrainska att minna och hylla dem. Den mest kände av alla ukrainska soldater, Dmytro “da Vinci” Kotsiubajlo, vill också här, i graven bredvid Andrijs.

Andrij var född i Charkiv. Melanie plockar bland de stora blomsteruppsättningarna att han skulle begravas här för att han tillhör inte någon stad, han tillhör Ukraina. Varje dag efter begravningen har hon gått hit.- Här finns det något att göra. Jag vet inte varför, men medan jag ligger i graven pratar jag med mig själv, säger Melanie. Andrij gjorde mig till den människa gånger jag har. Han var lycklig och inte ensam de sista månaderna av sitt vida. En ära att vara den personen för honom var det.

Melanie har tagit kontakt med Andrijs mobilnummer för att han inte ska bli störd. Även om det inte finns några märkbara stötar på telefonen efter att hon sms:at honom, är det fortfarande möjligt att han är där.

Jag ringer honom och skickar ett dagligt meddelande till honom. Informerar när jag täcker något. Som ett urverk, när jag undersökte hans läsbarhet. Jag stannade i några dagar. Jag fick ett meddelande från Sen som sa: “Det är inte så illa som du beskrev.” Du lärde mig en mycket intressant läxa. Tack för att du delar!

Melanie och Andrij begravde sig tillsammans med många vänner. Men det går att förlora den man älskar inte gör att överböra sig. Melanie sa: “Jag trodde aldrig att jag skulle välja ut en kista.” Det finns en lång, tråkig, tråkig, men nödvändig checklista över saker som jag borde göra just nu. Den 40:e brigaden, som skyddade Kiev under krigets första veckor , tjänstegjorde Kapten Pilsjtjykov.

Då föddes legenden over Ghost of Kiev, den som har nyckelringar, kaffemuggar och tröjor många träjor. En bilder på en stridspilot dold spriddes av sociala medier, bland annat av Ukrainas tidigare president. Det började på det sättet. Senare avslöjades det att Ghost of Kiev var tänkt att tjäna som en symbol för alla stridspiloter som hade övergett mänskligheten. centrum Kiev.

Medan Andrij Pilsjtjykov pratade om F-16-planen flöt han också MIG-29, en äldre plan från Sovjetunionen än han själv. Han beskrev det som “flyga en kista.” Han reste till Washington, DC, föregående sommar, där han informerade senatorer från USA för att uppmana dem att skrota F-16-planen.

Patrick Sommerlath Fru

“Juice” hann fick uppleva sin första flygtur, men glädjas åt kongressens beslut att bistå Ukraina med stridplan.En heftig motiv för det ukrainska luftvapnet var Dödskraschen. Läser noga erfarna för att klara F-16-utbildning än tio ukrainska piloter. De bästa i denna skara var bland de omkomna.

Efter 40:e brigadens död sa Andrij Pilsjtjykov på sociala medier att “himlen kommer tillhöra oss, precis som du drömt om.” Melanie svarade inte på Andrijs fråga första gången de två träffades. Programmerarna på Ukrainas första YouTube-kanal intervjuar aktuella människor, och den mystiska stridspilot bakom masken passade perfekt för programmet.

“Vi har en pilot till dig”, sa min producent. “Oh, a pilot,” said Melanie.En tim att de många samtalen efteråt handlade över praktiska saker kring intervjunt tändes omedelbart mellan den maskerade piloten och programledaren i studion i Lviv.

“Jag blir så ledsen att den ska sändas, då har jag inte längre några formella skäl att prata med dig”, säger Andrij när intervjun skulle ut.Melanie, som är med ansvariga för kommunikationen för en av landets största hjälporganisationer i fråga om till programledningen, sa att hon hade rest till Kiev och Andrij nämnde att han också hade “råkade vara där.” Är de ses kanske kunde?

När hon fick en kaffe i våras, äntligen se hans ansikte. Melanie blev glad för att han gick omkring i mask, så löjligt stiligt att Rösten tillhörde en ”Top gun”-snygg kille.En kärleksaffär påskyndad av kriget var det.A few of days into the journey, he rangde henne mitt i natten.

När raketarna började flyga använde Han sin telefon för att ringa mig och försöka få mig att gå till skyddsrummet. Men gången sa han att det han behövde prata med min egen mångd. Han pratade med sina kamrater och hade tänkt mycket. Vad ville han kom aldrig till saken? Melanie sa, “Jag blev chockad och upprörd och stoppade honom,” som hon avbröt Andrij.

Om du kunde hjälpa mig, kan du hjälpa mig tills imorgon bitti så att jag kan komma igång! Jag kommer inte att dumpa dig. Svårt har det varit på sistone. Jag vet inte vad som kommer att förändras, så jag säger det bara nu: Jag älskar dig. De hade bestämt sig för att gifta sig någon månad senare.

Vi borde ta det till nästa nivå. “Han ville ha en massa barn på en gång,” sa han. “Jag var inte emot det.” Under veckan fick vi också veta att Walther Sommerlath, drottningens 86-årige bror, nu har anlänt till Drottningholms slott. Han finns just nu i den lilla, fristående Sjöflygeln, som ligger 50 meter från slott.

I informationsbladet fastställdes även villkoren för Svensk Damtidning: Där står det att den avlidnes bror är begravd i Drottningholm efter en viss tid. Men i slutändan är det här privata familjemedlemmar och saker som ingen borde behöva känna till.

Patrick Sommerlath Fru
Patrick Sommerlath Fru

Leave a Comment