Per Sinding-Larsen Olycka

Per Sinding-Larsen Olycka
Per Sinding-Larsen Olycka

Per Sinding-Larsen Olycka – Programledaren tränar om olyckan och den här ardut vägen tillbaka. I dag väljer han att berätta om det inträffade för första gången. Jag förstår att det är nödvändigt att ta itu med alla frågor kring detta. Per Sinding-Larsen träder att jag har inget med premiären med “Studio Pop” att göra.

På kvällen den 1 oktober 2003 stod han i SVT:s Studio och repeterade tillsammans med programledarkollegan Victoria Dyring i SVT:s “Lilla Melodifestivalen”. Det var plötsligt olyckan framme. En järnkrok som hängde i en vajer träffade honom i bakhuvudet med våldsam kraft och lossnade från studions innertak. Per Sinding-Larsen sade, “Jag hann aldrig uppfatta att kroken kom farande och smällen gjorde fruktansvärt ont.

Programledaren föll ihop uppe på ställningen och förlorade medvetandet. Anglavakt hade det för han. Sedan kunde ha dött i studion, per Sinding-Larsen. Så hade vi kanske inte gjort den här intervjun i dag, säger jag som jag hade ramlat framåt, tri meter ner i cementgolvet. Ambulans omedelbart tillkallades. Efter att ha gjort en utredning i ärendet kunde Per Sinding-Larsen bekräfta samma diagnos hjärtsvikt.

Per Sinding-Larsen sjukskrevs från jobbet på SVT och Hans medverkan i “Lilla Melodifestivalen” ställdes in. Jag skulle definitivt leda “Lilla Melodifestivalen”. Jag tror inte på Olycks omfattning, sa han. Minnet av händelsen var till en början utsuddat.
Det var något chockerande att inte minnas. Men efter några dagar började olyckans spela igen. En rad känslor blev kolliderade plötsligt.

Jag hade ett jobb som jag älskade, var lyckligt nygift och en vecka tidigare hade jag fått beskedet att jag skulle bli pappa. I ett sånt läge när döden knackar på dörren sätter det saker och ting i perspektiv. Vetenskapen av det kunde ha gått som etsade sig hurväst var känslan.
Han valde flera vägar under sjukskrivningen för att komma tillbaka. Jag åkte till Jämtland för att fiska, men det slutade med att jag åkte till Sydostasien och spenderade mycket tid med min familj där.

Jag har både min mamma och pappa, som går tillbaka till fem år sedan. För att söka hjälp av präster och andra som kan ge vägledning och stöd fick jag lära mig i samband med det. Jag gick i terapi igen också. Sakta men seriöst återkom en harmonium och balansen. Jag har trott att vända det svåra till att ställa sig i ett slags lärdom. En sorg kan ha något som är väldigt bra, vilket gör att det gör att man utvecklas som en person.

Astrid, hans och hustrun Madeleines första barn, föddes tio månader sedan sedan, efter heltid jobbar Per-Sinding-Larsen. Jag går hela vägen till de traditionella klyschkören. Det är verkligen underbart att få barn. Iggy Pop togs ner till jorden av mig, och han skrev på en sparkdräkt. Astrid svaldes av hajen, enligt Per Sinding-Larsen och Skrattar.

Det är en ganska grov och smärtsam repa. Enligt Sinding-Larsen tvingar “Lilla Melodifestivalen” hoppa. Sjukskriven programledaren på obestämd tid efter att ha fått en järnstång i huvudet är programledaren. Han är frustrerad och ledsen, beror på Helga Baagøe på SVT. Den slutliga slutsatsen är dock att SVT – mot hans vilja – måste avstås från kvällens direktsändning.

Per fortfarande har ont i huvudet, vilket är hans närmaste chef som tagit beslutet. Helga Baagøe sagt, det är inte värt risken att Per ska få några men i framtiden.Men ville genomföra sändningen persjälv. Han fortsätter att respektera ändå beslutet och känner sig uppriktigt ledsen och frustrerad. De två programledarna skulle öva på ett “hemligt” moment, vilket skedde Olyckan.

Idag är ingen som har betydelsefullt något eller varit kundig. Just väldigt olyckliga omständigheter var det. Men jag kan inte säga så mycket om situationen eftersom det verkar så orättvist mot tjejerna, säger hon. Men att lösa problemet med bara en programmerare utelämnar allvarligare problem. Ja, vi har redan upplevt det i några dagar. Allt är väldigt sorgligt, säger Helga Baagøe.42 är tillbaka i rampljuset som programledare för “Tv-stjärnan”, enligt Sinding-Larsen.

Och sedan gick han tillbaka till studion där hans liv kunde ha tagit slut. Varje gång jag går tänker jag på vad som har hänt, sa han till Expressen. Oktober 2003. Programledaren Per Sinding-Larsen upprepar “Lilla Melodifestivalen” i SVT:s Studio 1. En järnstång i bakhuvudet får han plötsligt, så passar hårt att han tappar medvetandet.

Raka tillkallas ambulans. Sinding-Larsen blir hemskickad från sjukhuset på kvällen.
Doctorn sagt att jeg have svår chock och hjärnskakning, säger han. Enligt Sinding-Larsen, det meråket än ett år efter olyckan blev sjukskriven men återvände till SVT. Han är tillbaka i rampen som programledare för “Tv-stjärnan” nu.

Per Sinding-Larsen Olycka

Per Sinding-Larsen har under programmets inspelningar till och med åkt tillbaka till den plats där hans liv kan ha tagit slut. Sått spår har Olyckan satt. När jag går in i Studio 1 känner jag mig direkt tillfreds. Irrigt på minns jag om vad som hände, varenda gång jag är där. När vi började spela hade jag inte varit där alls. Det var ingen bra idé att gå tillbaka.

Enligt Sinding-Larsen blev kunskapen om hur illa det kunde ha slutat för honom den kvällen i oktober för bara fem år senare en vändpunkt i hans liv. Längtar tiden tecknet att hitta ett värde och se ljusare på framtiden var det som överraskade mig mest. Två gånger sedan olyckan hände har jag blivit pappa och har en fantastisk fru. Även om Klara Hammarström är ett helgon är det inte säkert att hitta en ny följeslagare just nu.

Konstnären har utan tvekan upptäckt en ny kärlek till löpning och vandring. Berätta hon, jag får kickar av ett sådant projekt. Den 23-åriga artisten Klara Hammarström hade tidigare varit i ett förhållande med hockeyspelaren Alexander Holtz. Han svarar kryptiskt när hon får frågan om det går med kärleken på röda mattan inför “Lol: Skrattar bäst som skrattar sist”.

Mycket kärlek har jag i världen om man säger så. Jag är på en bra plats och mår riktigt bra. Jag har inte författat döda länge. Innan relationen tog slut i tre år, paret var tillsammans.
Klara Hammarström berättar Expressen att det inte känner att hon behöver någon partner helt nu. Jag hoppas att det blir en mycket tillfredsställande död, eftersom jag är ganska missnöjd med min nuvarande situation i livet. Får det vara annars.

Inte annat finns det något som tar upp mycket tid av artisten. I olika sporter har Klara Hammarström nämligen fått upp ögonen för att utmana sig själv. Så småningom flyttade han till Malibu, Kalifornien, och blev en halvmaraton. Vasaloppet och maraton väntar nästa år.

Klara Hammarström säger att det känns som att hålla i gång och ha ett vida utan för artisteriet.In a vansinnesdåd var Lisbeth Liljegren, 78, på väg till Lidl för att handla kaffe när hon mördades. När det kunde inträffa, sörj av familjen som försöker få svar på den kunde.
Det är ett vakuum som man måste leva i. – Det är en överväldigande oro, säger dottern Camilla.

Lisbeth Liljegren, 78, gick ut på en promenad till Gottsunda centrum i Uppsala van lunchtid i fredags. Mamma sa att kaffet var ovanligt dyrt på Lidl och hon var oerhört glad över att hon hade kunnat få hjälp med att få jobb och betala för det. Efter femton minuter ringer Camillas telefon. Det är Systern Anita som försöker förklara vad hon har. Camilla har trott svårt att höra hela henne.

Tills de hade fått i ett larm om en misshandel, tar över och berättar en polis. Att det var mamma. Att hon inte vill ha mer.20 minuter efter Camilla och Lisbeths samtal, Vid 13.30-tiden på fredagen larmades polispatruller till bostadsområdet i Valsätra. Innan hon dog i Uppsala år 2000 hade Lisbeth Liljegren blivit attackerad i sitt kvarter av en okänd kvinna. Med ambulans, hun fördes till sjukhus, avled män av sina skador.

Enligt anmälan är den försvunna kvinnan känd av polisen. Hon skulle köras till psykiatrin för vård samma dag som attacken skedde, uppger tidningen. Upp starka känslor hos Camilla rör den vetskapen. På samma gång känner man sig ilsken, ledsen och förtvivlad. Nottatt den här människan var så aggressiv och att psykiatrin inte fungerar var en satt inlåst. Människor som är i behov av hjälp men inte vill be om det finns.

Så ofattbart att det får vara så är det går det ut och slår ihjäl någon.Hon och systrarna Anita och Carina lever det värsta tänkbara mardrömmen, säger Camilla. Lisbeth minns barnbarnet Linnéa som en bristligt och omtänksam mormor. En mormor där barnbarnen heter lätt fritt i hemmet. När vi var små, Hon brukade låta mig och min bror Rasmus bygga en koja i sin säng.

Åt förråd på balkongen hade hon också alltid en massa saft och läsk. För alla oss som kunde bestämma vad vi ville göra. Jag trott aldrig att det var något sånt som hade kunnat välja. Det irriterar oss eftersom vi inte såg att det var en konstig man i världen. Jag hade köpt ett litet armband till henne som jag tänkt ge henne i min julklapp. Jag ska snart träffa henne igen.

Per Sinding-Larsen Olycka
Per Sinding-Larsen Olycka

Leave a Comment