Petronella Andersson Pojkvän

Petronella Andersson Pojkvän
Petronella Andersson Pojkvän

Petronella Andersson Pojkvän – HoppningEM-aktuella Hästarna och sporten följden visionen och kärleken av Petronella Andersson och Stephan Conter. Han gär tävlingsstallet är hjärtat och Petronella en av de toppryttare som bygger framgången i ett mångmiljonbolag.

Petronella Andersson hade sedan mängder med framgångar på ponny och storhäst efter hajade rida som treåring. Hemmade hon Sverige för att satsa på att lära sig mer utomlands för lite mer än sju år sedan. Hon körde fast hos Stal Hendrix i Nederländerna innan han fortsatte till Stephex Stables i Belgien.

Här har hon tillbringat de senaste fyra åren som student, och det går bra. I handelsteamet drevs Stephex av Stephan Conter och betraktades som en av världens bästa handlare för topphästar. Övriga ledamöter var bland annat Daniel Deusser, en tysk toppryttar, och Jonna Ekberg, petroleumrepresentant.

Jag har ett bra jobb; Jag kör underbara tävlingar på högsta nivå och ser utmärkt åkning hela tiden. Jag fick mycket hjälp och jag lärde mig till och med att läsa handelsavtalet, sa Petronella. Att följa säsongen med hästarna i Wellington, Florida, är hon på plats just nu.

Vi har 27 hästar och fem ryttare med oss. Ihop har det varit mycket med logistiken att få det, men det har gjort fint. Jag rider fem hästar på egen hand, och jag lägger upp min träningsplan för dem i lagmiljö, säger Petronella.

Detta är eftersom hästarna kan stå uppstallade på olika platser, beroende på de tävlar nationellt eller internationella FEI-klasser. Samtliga ryttare har två hästskötare med sig. Det krävdes mycket planering och att alla skulle förstå sina egna begränsningar. Men jag tror att det ska vara en fantastisk gång.

Första hand är det de äldre, mer regementerade hästarna som sträcker sig till USA. Det är meningen att Stephex ska sälja hästar på plats är till största delen. Många ryttare på olika nivåer är lockar på Wellington, och de är ett bra skyltfönster för ett handelsstall.

Alls har vi inte med några unghästar. Det är dyrt att flyga över dem hit, med dem åker vi liknande eller snarare till tourerna i Spanien. Här gäller det att sälja hästar och få fina tävlingsresultat. Det är enklare för eventuella köpare att provrida hästarna och att se dem över en längre tid, men det finns många fördelar för oss att vara på plats i Florida, säger Petronella.

Hon liknas att prestera på topp, men det är det den tävlingsmänniska hon som vill ha bra resultat. Jag eftersom det är en stor startfält med många duktiga ryttare är det igenomförbart här. Majoriteten av de bästa amerikanska spelarna börjar sin karriär när tävlingen är ganska svår. Men att komma i gång ska bli jättekul.

Det är ganska svårt att jobba på en handelsstation där alla anställda står på lönelistan. Men i det långa loppet är Petronella inte i någon annan situation. En dag hoppas jag kunna starta eget, men det är inte läge för det som det sekreterar i dag. Mycket mycket kostar det att komma i gång. Jag har det väldigt bra nu, säger hon och fortsätter: jag får rida fina tävlingar på bra hästar.

Det är uppenbart att jag älskar min familj och mina vänner i Sverige. Jag kunde bara nå mamma och pappa när jag var för trött för att gå och lägga mig. Jag kan sakna det, men flytta hemåt ännu är inte aktuellt. Det är ganska svårt för mig att lära ut.

Liane Wachtmeister pekar på att det är hästarna själva som blir lidande eftersom utbildningen ska gå så fort som möjligt för att hästarna ska säljas. En annan stallhund med ur och skur är med i de flesta stall. Även en hunds päls bör skötas, och det bästa sättet att göra det beror på olika faktorer.

companionsAfter gymnasiet lämnade Hon Sverige för att arbeta med hästar utomlands. Ha ha ha hamnade i ett av världens största handelsstall, Stephex Stables, några år senare, med kollega Daniel Deusser som världsstjärnan. – Det är en inspirerande arbetsplats, säger Petronella Andersson.

De slutade trea i fredegens 1,50-hoppning på fyrstjärniga tävlingar på den lilla strandorten på Franska rivieran. Felfria på tid endast av Penelope Leprevost, Frankrike, och Max Routledge, Storbritannien, i både grundomgång och omhoppning.

Hon gjorde det ochrädligt. Igår och trea idag var hon placerad i 1,45-hoppningen. Säger Petronella Andersson, landslagsryttare i A-truppen, det var hennes första tävling i Europa sedan vi kom tillbaka från USA och hon kändes väldigt redo.

In Wellington, Florida, Hon red för belgiska toppstallet Stephex Stables, och precis som flera år sedan har Petronella Andersson startat säsongen. En av hästarna som inledde säsongen under Floridasolen är Opaline de W&S (äg: Stephex Stables), och resan gav det nioåriga stora erfarenheter.

I Florida finns det många konkurrenter, särskilt stora hinder och stora barriärer. Det krävs mycket hopp för att de ska lyckas där, och även om resultatet inte blev exakt som förväntat, kan jag ändå se.

Petronella Andersson Pojkvän

Hon har mycket scoop och hoppning, men hon behöver lite tid för att komma tillrätta i alltihop. Nu bygger hon mot femstjärniga med start under försommaren vid tredjeplatsen fredeagen.

Det är en klocka av extremt hög kvalitet. Hon har mycket scoop och hoppning, men hon behöver lite tid för att komma till rätta med alltihopen. Det känns väldigt mycket som ett hejdå, säger Petronella Andersson.

Av en tiondeplats var också placerad Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka van de Nachtgaele (äg: Jennifer Carmichael, Malin Sköld Invest Ab) i fredets 1,50-hoppningen. Uppfostrad omgiven av hästar, blev Petronella inspirerad av en mamma som gillade att rida. Hon börjar rida vid tre års ålder och blir en riktig hästälskare.

Ända sedan hennes första mästerskap i Sverige när hon var tio år gammal har Petronella alltid haft en tävlingsanda. Några år senare tävlar hon för sin nation vid ponny-EM där hon tar hem silvermedaljen för individuell tävling och bronsmedaljen för laget. Hon tar emot sin första CSI 2* Grand Prix-triumf 2012.

Petronella bestämmer sig för att gå med i Stephex Stables 2013 för att avancera som ryttare och nå prestationsnivån CSI 5*. Hon går fortfarande uppåt i den globala leden idag. Hon har under hela sitt arbete upptäckt att uthållighet är det enda sättet att förverkliga dina mål. Den 21-åriga Petronella Andersson kan bli Sveriges nästa popstjärna.

EM-silver för unga ryttare och får högsta betyg tog hon i helgen. Han red som senior internationell anställd, enligt Pether Markne, chef för landets ungdomsorganisation. Pether Markne blev imponerad på Hollandsbaserade Petronella Andersson från skånska Ljunghusen under EM i österrikiska Ebreichsdorf i helgen.

Hon får tio betyget. Hon är en ryttare som är gudabenådad. Alltid är rytm på manschetten, bestämt, lagom starkt och darrar aldrig. Hon är litar på henne och både tuff och lugn. Klistermärke ut, hon, sagt Markne. Men han inte är förvånad. Han har tagit Petronella som junior och ponnyryttare.Hon har varit bra alltid, men det har inte helt det större materialet.

Hästen var ägs av Petronellas hölländska arbetsgivare, handelsstallet Hendrix, och heter Nosco de Blondel. Ja, vi har ett riktigt gott hopp. Jag är glad kvar kan stanna länge. Han är en healer och kan läka vilken dag som helst, säger Petronella utan att avslöja sin identitet.

Hans uppgift är att träna och träna unghästar. Bonusen är att få låna en häst till EM för Sverige. Petronella Andersson har arbetat med Jimi Hendrix sedan början av 1970-talet. Nosco har sålt två gånger på denna tiden och kommit tillbaka ägge gångerna.

Enligt Petronella var paren inte vänskapliga. Andra sa, att Nosco har hela livet på ryggen med Petronella. Historien liknar Angelica Augustssons och den riktiga Mic Mac du Tillard. Mic Mac kombasse sin nya ryttare och kom tillbaka till Angelica för att stanna där efter såldes från det tyska handelsstall där Angelica jobbar.

Det finns fler likheter mellan svenskar. Petronella Andersson kommer inte heller en ryttarfamilj än Angelica Augustsson. Min mamma är röd, men bara i hennes intresse. Min mamma spelade golf och min bror spelade hockey. Petronella berättar om hur hennes mamma en gång hjälpte hennes pappa att ta sig på tåget.

EM-guldet i Österrike gick till Martin Fuchs i Schweiz, vars son Marcus Fuchs hade varit världens lyssnare i många år. Det unga ryttarlaget i Sverige tog brons. Helena Lundbäck, Douglas Lindelöw och toppryttaren Malin Baryard-Johnsson har alla belönats med EM-medaljen som junior eller unga ryttare.

FAKTAJessica Springsteen satsar på en karriär inom ridsporten utan att gå inte i sin fotspår. Han har också upptäckt nyckeln till den italienska landgriparen, Lorenzo de Luca. Den 26-åriga Jessica Springsteen är dotter till den legendariske musikern Bruce Springsteen. VM i banhoppning är hennes mål, men hon satsar inte på en karriär inom musiken.

Honnar på Instagram visar det sin pojkvän nu, och det är inte mindre än den 31-åriga italienska ryttarkollegan Lorenzo de Luca. Just now ligger De Luca på plats 21 på världsrankingen, tävlar i Italiens landslag. Han är deltagit i en virtuell maskin, men inte inte OS. Från och med nu arbetar Luca för Stephex Stables, där hon samarbetar med svenska idrottare Jonna Ekberg och Petronella Andersson.

Petronella Andersson Pojkvän
Petronella Andersson Pojkvän

Leave a Comment