Tony Stark Död

Tony Stark Död
Tony Stark Död

Tony Stark Död – En uppdaterad Iron Man 2020-teaser, illustrerad av Inhyuk Lee, visar Tony Starks bror Arno Stark stå över sin brors grav medan han bär Iron Man 2020-kostymen. På gravstenen står det, “Here Lies Anthony Edward Stark ‘Iron Man’ R.I.P.” Marvel har släppt tips på sidorna av Tony Stark.

En man gjord av järn. Arno Stark återvände i Tony Stark: Iron Man #5, och ett alternativt omslag till finalen av “Ultron Agenda” i nummer #19 visar Iron Man 2020 som river sönder Iron Man, med det olyckliga året “2020” i bakgrunden. Arno Stark /Iron Man 2020 introducerades i 1984.

Machine Man #2 och var den första kusin som en gång togs bort (och ibland brorson) till en annan Jordens Tony Stark. Iron Man om en händelse eller en narrativ båge under år 2020, men inga ytterligare detaljer har avslöjats för teasern.Senare i veckan, möjligen på New York Comic-Con, kan mer information avslöjas. Ledande nyhetsredaktör på CBR, Tim Adams.

När Arno väl fick tag på Iron Man-dräkten använde han den för legosoldatoperationer, och slog sig ihop med skurken Sunset Bain för att bekämpa en återupplivad Machine Man.Earth-616 introducerades för en ny Arno av Kieron Gillen och Dale Eaglesham i “The Secret” Origin of Tony Stark,” men det fanns inte mycket av en koppling mellan de två versionerna av karaktären.

Upptäck en exklusiv kamp mellan Spider-Man och en tidlös fiende

Uncanny Spider-Man #2 är skriven av Si Spurrier, med konst av Lee Garbett och Matt Milla, och bokstäver av Joe Caramagna, och är nästa kapitel i den pågående “Fall of X”-historien, som började när Orchis förklarade krig mot mutantkind på årliga X-Men Hellfire Gala och nästan alla jordens mutanter drevs bort från planeten (uppenbarligen till sin död, men i verkligheten var de spridda över hela Marvel-universumet, med de allra flesta som för närvarande fastnade utanför.

Endast ett litet antal X-Men sparades, men de har varit tvungna att gömma sig för att kunna fortsätta slåss. Genom att låna en Spider-Man-kostym hjälper Nightcrawler Kurt att undvika Orchis uppmärksamhet genom att maskera honom som en ny Spider-Man.Sedan hans äldre bror först introducerade honom för serier på 1990-talet har han varit en ivrig läsare.

Oturligt nog för Kurt har Orchis härlett sin sanna identitet och har anställt Silver Sable för att ta in honom. Eftersom Orchis nyligen har tagit kontroll över Kurts kropp för att utföra en serie mord, har Silver Sable goda skäl att vilja ta in Nightcrawler, vilket gör det är lätt för Orchis att rekrytera Silver Sable för denna uppgift.

Med hjälp av Vulture (nu känd som Director Vulture) har Orchis planerat att fånga Spider-Mans ärkefiende, Nightcrawler. Som kan ses på smygtittsidorna använder Orchis tjänsterna från en annan Spider-Man-skurk, The Rhino, i ett försök att locka Kurt ur gömstället.

Författaren diskuterade också de tragiska omständigheterna kring Fall of X och karaktärens oundvikliga distraktion som ett resultat av att bli en alternativ Spider-Man.Orchis verkar kontrollera noshörningen med samma mekanismer som gjorde Kurt till en mördare. Detta betyder att Silver Sable, trots Orchis samarbete, är klok nog att veta att det finns mer i situationen än vad man kan se.Varför Nightcrawler of the X-Men blev Spider-Man’s Uncanny Ally förklaras av Si Spurrier.

Förhandsvisningssidorna visar handlingen som går utan problem, med Rhino som lockar Kurt utanför för att skydda oskyldiga åskådare medan Silver Sable och en Orchis-operatör tittar på händelsen på långt håll med hjälp av säkerhetskameror. Om Kurt lyckas övertyga Sable om att han inte är en otäck kille är det en annan historia.

Du måste vänta till nästa veckas nummer av Uncanny Spider-Man för att ta reda på det.Som man kan se i det senaste numret av Uncanny Spider-Man från Marvel Comics, är fanfavoriten Nightcrawler på gång i Big Apple. Si Spurrier och Lee Garbetts Uncanny Spider-Man är en berättelse om andra chanser, uthållighet och att hitta sin egen väg .

Nightcrawler, i sin nya skepnad som den Uncanny Spider-Man, använder sina nyfunna superkrafter för att distrahera sig från sina egna problem. Men han kan inte fly från sig själv för alltid, och om han råkar ut för ny information kan det förändra historiens gång.

Nightcrawlers författare, Spurrier, diskuterade karaktärens utveckling från Krakoan Age till den nyare Fall of X-eran i en intervju med Marvel. Med hänvisning till spelaren anmärkte Spurrier: “Han har gått igenom en hel del, eller hur? Um, ja, det har de alla gjort. Han försvarade Kurts vaksamhet och sa att det var terapeutiskt för honom.

Var drar du gränsen mellan att vara trogen dina känslor och att rusa huvudstupa in i ett spännande nytt äventyr? Omplacering är det rätta svaret. Helt bokstavligen använder Kurt sina superhjältebedrifter på gatan som en distraktion från de allvarliga saker som behöver hans uppmärksamhet.

Tony Stark Död

Spurrier noterade den betydande förändringen av Nightcrawlers signaturutseende som masken förde fram. För honom skulle det att fungera som en icke-mutant göra det möjligt för honom att gömma sig och samtidigt dra nytta av New York-bors positiva inställning till de många spindelhjältar som svänger omkring i staden.

Vaktposter som kan upptäcka mutanter patrullerar på New Yorks gator. Det är ganska osannolikt att Sentinels skulle förbise möjligheten att den mystiska nya Spider-Man faktiskt är stum. Höger? Höger? Varför de inte gör det är ett mysterium som vi kommer att reda ut längs bågen”, sa han och retade.

Nightcrawler (Kurt Wagner) lämnar Krakoa i jakten på självupptäckt men befinner sig snart på flykt i den nya serien. Efter hans eller hennes ankomst till New York City får karaktären veta att mycket av mutanttypen utrotades i Hellfire-galan i händerna på anti-mutantgruppen Orchis.För att varna Emma Frost för den överhängande faran besöker.

Eftersom staden har blivit allt mer fientlig mot mutanter, föredrar Nightcrawler nu att smälta in genom att ta på sig en Spider-Man-dräkt.Spurrier hävdade också att Spider-Mans inkludering i X-Men-serien hjälpte till att jämna ut vägen för både långvariga fans och nybörjare. Hans båge beskrivs som “ett organiskt och nyckelkapitel i Nightcrawlers pågående berättelse”, och även om långvariga fans kommer att känna igen det och uppskatta de många påskägg som göms genomgående, kommer nya läsare inte att ha några problem att hoppa in alls eftersom miljön är så enkel.

Marvel Comics har släppt Uncanny Spider-Man #1, som kan köpas i fysisk och digital form.X-Men har en ny fiende: Sentinels skapade av Stark Industries.Bad killar använder Wolverines kroppsdelar för att skapa skrämmande nya vaktposter för X-Men.

Konstnären Juan Frigeri, kolorist Bryan Valenza, letterer VC:s Joe Caramagna och författaren Gerry Duggan samarbetade på Invincible Iron Man #5. Sedan början av Invincible Iron Man-serien har Tony Stark inte kunnat återhämta sig från förlusten av sitt företag, Stark Unlimited, i händerna på Feilong, en skurk som introducerades i X-Men #1 av Duggan och Pepe Larraz 2021.

Tony Krakoa i Invincible Iron Man #5 efter att Feilong hotar att använda Stark Unlimiteds resurser för att förstöra mutanternas (relativt) lugna fristad.Med hjälp av Iron Man-teknik byggdes dessa monstruösa maskiner med det uttryckliga syftet att jaga och förstöra mutanter, precis som deras föregångare, Sentinels.

Du trodde att alla hjältar i Marvel-filmerna skulle gå under i oändlighetskriget. Kanske blev du överraskad av så många hjältars död. Uppföljaren, Avengers: Endgame, är på väg att släppas inom några veckor, och Marvel har officiellt avslöjat vem som kommer att återvända och vem som kommer att dödas.

Du kanske lär dig vad som händer i Avengers: Endgame här (men vi kommer inte att skämma bort vem som lever, dör och återupplivas i den här historien). Fanfavoriten Loki mördas under de första minuterna av Infinity War och låter tittarna vet att ingen karaktär är säker, vilket bröderna Russo, som styrde båda filmerna, gjorde det klart.

Som vi ska se mötte även andra karaktärer, särskilt Gamora, ett fruktansvärt slut i händerna på Thanos och hans hantlangare. I slutet av filmen började dock hjältarna försvinna.Tony reser till en Stark Unlimited-hangar i Texas efter att ha lärt sig mer om Feilongs historia och förmågor. Där möts han av sin svurna fiende och en hord av Stark Sentinels.

Thanos slutförde sitt uppdrag att torka bort hälften av allt liv i kosmos med ett knäpp med fingrarna, och som ett resultat började individer att lösas upp. Är de verkligen borta? Inte troligt, för att uttrycka det kort.Det förväntas att de kommer att arbeta tillsammans för sista gången i Avengers.

Med avtäckningen av deras Infinity War-överlevandeaffischer i mars 2019 bekräftade Marvel ödet för de återstående hjältarna. Black Panther slog också alla biljettrekord, så Disney är angelägen om att utveckla en uppföljare. Det fanns ett antal filmrekord som Captain Marvel själv slog sönder 2019.

Dessutom, den 26 april, omedelbart efter släppet av Avengers: Endgame, kommer den andra solofilmen om Spider-Man att presenteras. Om hjältarna utplånas, hur ska de återuppliva alla? För att upprepa, Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow och Hawkeye är alla fortfarande vid liv efter Thanos strejk.

Lösning äntligen för att bryta förbannelsen. Med Captain Marvels hjälp kommer Avengers äntligen att träffa henne efter Thanos snap i filmens scen efter krediter.Den här artikeln ger en omfattande sammanfattning av alla som dog eller levde genom Avengers: Infinity War.När mina ögon vände sig, visste jag direkt att min värsta rädsla var sann”, berättar Tony.

Tony Stark Död
Tony Stark Död

Leave a Comment