Björn Bengtsson Flickvän

Björn Bengtsson Flickvän
Björn Bengtsson Flickvän

Björn Bengtsson Flickvän – Både en ligist och en pensionär i “Tjockare än vatten”-serien av Johan Falk. Björn Bengtsson, 42 år, är dubbelt så populär i svensk tv. Och den frågar efter ursäkt för dess utseende.

Istället för att se klok out spelar jag en viking i en brittisk tv-serie. Tror du att jag skulle välja att se ut så här annars, med krattade sidor? säger han med ett morrande. Han är en ligist i Seth Rydells (Jens Hultén) besättning i TV4:s söndagskvällsserie med Johan Falk i huvudrollen.

– Tidigare har de flesta känt igen mig från “Bröderna Karlsson”-serien. Många tycks komma ihåg en gammal Beck-video där jag kastar potatismos i en tjejs öra. Men när Johan Falk-filmerna kom förra sommaren på DVD och iTunes hade jag ingen aning om att det var så enormt.

Hade en miljardbefolkning

SVT-serien “Tjockare än vatten” har återvänt i luften på måndagskvällar. Den om tre syskon (Björn Bengtsson, Joel Spira, Aliette Opheim) som körde ett pensionat på Åland. Miljontals människor tittade på den första säsongen. Fler familjehem, kyrkogårdar och begravningar är i horisonten nu.

Jag tyckte att serien slutade bra, om jag ska vara helt ärlig. Men så frågade de Henrik (seriens skapare) och Erik (seriens regissör) om det fanns intresse för en säsong till. Vi brainstormade och brainstormade tills jag blev sur igen. Björns karaktär Lasse inleder säsongen med att gå på krog med en pianist och sedan gradvis arbeta sig tillbaka till normaliteten.

Han är en riktig fuck-up. Det är intressant att undersöka avlägsna sidor (skratts). Många av hans scener i showen delas med Molly Nutley, som spelar hans syster. Jag jobbade med hennes mamma, Helena Bergström, och kände Molly ganska väl, därför var det jag som rekommenderade henne för rollen.

Sedan första säsongen av “The Last Kingdom” sändes i SVT tidigare i år har Björn Bengtsson rest fram och tillbaka mellan Sverige och Ungern för att filma sin stora roll i serien. Vi började i maj och kommer att fortsätta till slutet av serien. år. Det är ett skämt varje gång jag försöker få min dotter. Det är trevligt att jobba utomlands och träffa gamla idoler som ishockeyspelaren Ian Hart.

Jag spelar en medlem av vikingaarmén som siktar på att erövra England. Det är som att skjuta ner cowboys och indianer, men vi är lögnare. Extremt njutbart. Och därav hans utseende. Enorm, skrämmande skreech, med vinden som piskar upp på alla sidor.

Jag oroar mig för en stamfikinfektion. Men den arbetande kvinnan sa: “Alla på Söder ser ut så.” Efter att ha gömt sig i över ett år som svar på händelserna i den förra boken är elitsoldaten Joel Adler på väg att dyka upp. Hans enda önskan är att åka norrut på sin motorcykel.

Men Adler har knappt satt sina fötter på fri mark innan han rycks upp med rötterna av den stränge mexikanen Louis. Louis vill att Adler ska inta en proaktiv hållning mot sin syster Izabela, så han ger honom ett erbjudande han inte kan tacka nej till. Efter lite övervägande bestämmer Adler att han måste svara positivt på jobberbjudandet men negativt på lönen.

Vilken stor, stark och erfaren kille han är. Därför kommer han inte att bli förvånad när Izabela förs bort. Han är trots allt ett proffs, så han gör allt han kan för att vinna tillbaka Izabela. Inget som går att förenkla. Speciellt när det visar sig att Izabela inte är den enda unga kvinnan som gått samma öde till mötes.

Det är inte Adlers muskler eller förmågan att använda ett vapen eller ens lugn och ro som imponerar mest på mig. Ja, han är helt galen. Tar alltid den svage och hjälplösa mannens parti. Det finns en scen där han avbryter en man som sköter sin sjuka väns flickvänilla på en restaurang.

Det är sådana scener som värmer mitt hjärta och påminner mig om att det finns ömhet även i de mest spända spänningsromaner. Jag tycker att du har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa en protagonist som läsarna kommer att tycka är engagerande och sympatisk.

Jag har märkt att Joel Adler ofta jämförs med Jack Reacher, och jag kan inte säga att jag håller med om jämförelsen. Han borde verkligen ha varit hans lillebror. Eftersom Magnus Roosmann är känd som R. Reacher i den svenska ljudboksvärlden anser jag att Björn Bengtsson borde göras till sina yngre bröder. Inläsningsmässigt. Adler, Björn R.

När Joel Adler lämnar sabbatsperioden borde han leta efter ett nytt jobb. I Den trvärda livvakten fortsätter Andreas Eks medhjälpare att göra livet svårt för de onda i välden. En spännande fyra är min att ge bortNu är det mer individuellt fokus.

Han tvingas ta ett flyg hem efter att hans motorcykel gått sönder. Han träffar den ljuvliga Tess på planet och lär känna henne efter att ett glas har krossats mot fönstret. Det nygifta paret fortsatte sitt firande in på natten och slutade på hennes hotellrum i Gamla stan.

Björn Bengtsson Flickvän

Efter en rastlös natt vaknar Adler nästa morgon för att hitta en glad Tess utsträckt över bröstet. Innan han hinner ta reda på vad han ska göra ringer telefonen, och uppringaren erbjuder honom en lösning på problemet om han helt enkelt gör som han blir tillsagd. Något han har jobbat med men är på väg att lyckas med.

När man diskuterar den här boken är det lätt att göra många filmreferenser. Det första uppenbara paret är Joel Adler och Lee Childs Jack Reacher. Även om den i just det här fallet är mer trogen bokens Reacher än Tom Cruise.

Nästa filmreferens får bli Ocean Eleven filmerna. Jag kommer inte att avslöja hur referenserna fungerar specifikt för att inte förstöra läsupplevelsen för någon. Men du kan lätt föreställa dig att en filmatisering av boken är möjlig.

Jag skulle gärna se den kungliga skådespelaren Björn Bengtsson i en av filmens roller. Kanske inte lika bra som Adler, men någon annan. Om man ropar till författaren och lyssnar tillräckligt noga, kanske han eller hon kan spela rollen som Adler. Andeas är en författare som lyssnade på mig och rekommenderade hans två första böcker, Raseri och Törst.

Joel Adler är en riktig tuffing som sätts på prov i den senaste delen av marionettserien. Jag gillar verkligen den filmiska miljön som Andreas Ek har skapat för sin spännande karaktärEfter frågor om hur världen började och om Gud finns eller inte tror jag att frågan om vem som är den bästa läsaren av romaner kommer att ställas härnäst.

Efter att ha sammanställt en lista över de 15 bästa lyssningarna de senaste fyra åren, tänkte jag att det var dags att göra en ny. För att jag ska kunna jämföra har jag gått tillväga på samma sätt. Under de senaste två decennierna har jag läst och lyssnat på närmare 1400 böcker. Därför har jag räknat ut ett medelvärde på en skala från 1-5 för varje tittare för att kunna sammanställa listan nedan.

Eftersom jag inte vill lyssna på mer än tre böcker i rad har jag dragit gränsen. I tabellen nedan kan du se var jag har läst och hur många böcker jag har lyssnat på. Klicka på länkarna för mer information.

Det ger följande lista. Om jag själv skulle analysera listan skulle jag inte bli förvånad om Jonas Malmsjö toppade den igen. Den och den tillhörande listan avslöjar vilka genrer jag föredrar, och det är ingen hemlighet att Jonas Malmsjö ofta får de mest lästa böckerna.

Jag blir lite häpen över att Viktor kerblom inte är här. Men om du kommer ihåg hans presentation om Shuggie Bain, kommer du att få det. Eftersom jag inte kan läsa så bra som Thomas Hanzon gör, är jag inte lika inne på böckerna om Evert Greens som han tycker om.

En ivrig observatör kommer att märka att alla fem kvinnorna på listan är kvinnor. Den tidigare listan hade bara ett objekt, så det här är inte bra men definitivt en förbättring. Det här är en fråga som jag har tänkt på de senaste åren och jag har bestämt mig för att sammanställa en ny lista under de närmaste åren i hopp om att fördelningen ska bli mer rättvis.

Detta kanske inte är så vetenskapligt som det verkar. Min definition vilar på en omfattande analys av läsaren och boken, så det är naturligt att läsare som aktivt söker efter “bra” böcker bör rankas högt. Som en läsare som inte tar in många böcker, precis. Så jag bestämde mig för att sammanställa en lista över de poddar jag lyssnat på mest.

I den femte delen av Herkulesseries kommer Zack Herry tillbaka. Till och med isbjörnen Abdullah och hans vän Deniz är här som vanligt. Vissa framsteg har dock gjorts inom fiktionens område. Kallentoft har ersatt Markus Lutteman med Anna Karolina, känd för sina hårdkokta däckare. Från den utgångspunkten tror jag att han spelar en roll i Herkulisserien.

Björn Bengtsson Flickvän
Björn Bengtsson Flickvän

Leave a Comment