Roger Nordin Pojkvän

Roger Nordin Pojkvän
Roger Nordin Pojkvän

Roger Nordin Pojkvän – Roger Nordin har återförenats med sin forna låga. Roger Nordin och expojkvännen Jonas Elgh har träffats romantiskt. Radion tystar de överväldigande förfrågningarna och de massiva donationerna nu. Vi har kommit på att du och jag inte är där vi var tidigare, sa han till Aftonbladet. Roger Nordin, 43, har haft ett tumultartat kärleksliv de senaste åren (Profil av Rix Morronzoo).

Han knöt knuten med sin mångåriga älskling, Jonas Elgh, 34, 2017, men paret gick snart sina egna vägar, och i slutet av 2018 hade Roger återförenats med en pilot vid namn Anton Lundbäck. En försoning som avslutade föregående kalenderår.Nu har Roger Nordin meddelat att han och hans ex-pojkvän, Jonas Elgh, är tillsammans igen och att de delar sin hund, Tella.

Oväntade vändningar till det bättre är ofta i livet. Våra hundpromenader blir längre och känslan av att vi är hemma har blivit starkare de senaste månaderna, men det är fortfarande väldigt trevligt och inte helt dystert, som Roger Nordin sa till Aftonbladet, där han också diskuterade tillväxten inom den akademiska förlagsbranschen .

Det har blåst omkull i en glöd av härlighet nu. Vi hade inte direkt en gyllene möjlighet, men vi känner att vi har kommit långt från var vi var tidigare. Jag har blivit lite bättre på vissa områden, medan han har blivit mycket bättre på andra. Efter att ha pratat ett tag tillsammans insåg vi att vi har samma syn på många frågor; detta är inte ett misstag. Vår syn på livets kopplingar, mål och betydelser är densamma.

De är slarv, som man säger, och det är så det ska vara

Vi kommer att fortsätta göra som vi alltid gör. Både jag och Jonas bor i Hammarby, men han bor i kvarteret Hammarbyhöjden och somrarna i Sjöstan är brutala. Jag tror dock att ni kan leva lyckliga tillsammans om ni har diskuterat vad som gick fel första gången och hur ni vill undvika att göra samma misstag två gånger. Även om jag generellt är emot att komma i kontakt med ett ex, har jag lärt mig att saker och ting inte alltid är så svartvita som jag skulle vilja tro att de är.

Vad gillade du senast förändrats?

Ja, vi knöt ihop väskan i gamla stan 2017, men kalla oss inte D.R. Men jag tror att jag fortfarande har min ring här; får se om jag kan överleva det en annan gång. Eftermontering håller snabbt på att bli en av mina favorittekniker.

Ser du glad och omtänksam ut?

Svaret är ett bestämt ja; det känns jättebra. Jag såg det inte komma, men när det gick upp för mig att det är så här saker ska vara slog det mig som en ton tegelstenar. Både Jonas Elgh och Roger Nordin gav bort sig igen. Ljuset i “Rix Morronzoo” släcktes på grund av ett skrivfel. Besegrad i rätten vid Kärlekssagan.

Radioprogramledaren Roger Nordin sa äntligen “ja” till sin mångårige vän och partner, Jonas Elgh, efter mycket funderande och övervägande. Att komma tillbaka i telefon var “en härlig känsla”, skriver Nordin till Aftonbladet. Både Roger Nordin (44 år) och Jonas Elgh (35 år) passade “Rix Morronzoo”-profilen.

Direktsändningarna av “Rix Morronzoo” övervakas av radiochefen och producenten Olivia Berntsson, en 29-årig kvinna. Vad… Vet du vad som finns på hans anteckningsblock? berättar Laila Bagge, som är 49 år. Vad har du i din skissbok? frågar en likaså förvånad Laila Bagge.

Radioprogramledaren Roger Nordin sa äntligen “ja” till sin mångårige vän och partner, Jonas Elgh, efter mycket funderande och övervägande. Nordin skriver för Aftonbladet och beskriver den behagliga känslan av att lyfta luren igen. Både Roger Nordin (44 år) och Jonas Elgh (35 år) passade “Rix Morronzoo”-profilen.

Direktsändningarna av “Rix Morronzoo” övervakas av radiochefen och producenten Olivia Berntsson, en 29-årig kvinna. Har du sett vad som står i hans skissbok? berättar Laila Bagge, som är 49 år gammal. Vad har du i din planerare? en lika förvånad Laila Bagge säger. Efter att ha träffats 2014 och utbytt presenter för första gången 2017 gick paret sina egna vägar och bröt upp året efter.

När Roger Nordin och Jonas Elgh äntligen skildes åt med hunden de hade delat så mycket kärlek till, var det sista gången de hade någon meningsfull kontakt med varandra. Men ingenting hände på det sättet. Roger Nordin och Jonas Elgh kom tillbaka i kontakt med varandra föregående år. Och nu kan de gå med framgång igen! När det gäller sega- och torrakullen som hans vänner skickat till honom, som Roger Nordin sagt.

Vad betyder detta för Roger?

Absolut, det är fantastiskt. Jag har övervägt möjligheten att lyfta ett finger för anständighetens skull. Jag vet inte varför, men min sambo och jag har märkt att vår hund har flyttat in i åtta olika hus under de senaste tre åren. De kommer snart att vilja ta hand om henne. Du är inte bara den mest karismatiska radiopersonligheten i hela Sverige.

Roger Nordin Pojkvän

Eftersom jag är glömsk och för att jag har ett fruktigt sinne, håller jag en lista hemma för sinnesfrid. Det här är den förkortade versionen; ja. Även om det är möjligt i teorin är jag inte helt såld på idén att använda revanish som en drivkraft. När jag granskar min att göra-lista säger jag ofta till mig själv: “Nu borde du ha uppnått ditt mål.”

När tror du att din kompis Jonas tycker att du är en galning?

När vi diskuterar de senaste händelserna och synen på “livet efter detta”. Du och Jonas var tillsammans i ett antal år. Det var en trasig relation, men du har jobbat på att fixa det. Jag vill veta vad ditt första drag var. Pojkvännen, Roger Nordin och Jonas Elgh. Ett uppbrott inträffade, men paret hittade så småningom varandra igen.

Hur gick explosionen till?

Den tid vi tillbringade med att ta hand om vår hund, Tella, blev längre och längre när vi gjorde det. Någon märkte efter en vecka av att vi var borta och avskilda att “det kommer att bli det bästa någonsin just här.” Du kan inte bara gå tillbaka till hur saker och ting var och agera på samma sätt som du gjorde tidigare.

Många terapitimmar ägnades åt att försöka ta reda på vad problemet var, och vi tror att vi äntligen har hittat en lösning. Det gjorde vi genom att köpa en av de dyraste lägenheterna i Stockholm. Säg tre saker som får dig att tro att det bor en homosexuell man i ditt hem.

Bara det faktum att vårt hus är så högt att det har fått smeknamnet “popperflaskan”. Vi bor i ett riktigt bögtätt böghus. Och när han eller hon går med oss kommer vi alla att känna det. Vi är lika djupt nedsänkta i “mormorskaffekoppar” och porslin som vilken galoot som helst, och vi har “lätt bögig konst” på väggarna. Och vikten av glaskärbräd över verktygsslod är större. Det säger mycket i alla fall.

Har du någonsin drömt om Jonas, antingen i ord eller bild?

Faktiskt aldrig. Aldrig i mitt liv har jag varit en del av någon form av mobb. Jag har aldrig kunnat acceptera tanken att jag är död. Det är verkligen utmanande för mig att förstå män som konsekvent landar i hörselgångens resonanskammare. Jag förstår verkligen inte hur de lyckas få till det.

Det har varit blod, svett och tårar, men jag har ingen aning om vad slutresultatet kommer att bli. Det stör mig att ingen verkar märka att hon blivit lurad, som om ingenting har hänt; det är som om alla bara fortsätter som förut. Och det är här prishöjningar kan börja hända.

Hur skaffar du en innan det här mördardjuret kommer in i ditt hem? En tv kanske?

Bästa tv någonsin! Nej. Men jag och min tidigare arbetskamrat Magnus har… Det har gått mer än ett halvt sekel sedan dess, men vi byter fortfarande gåvor mellan varandra. Detta verkar vara ett pågående problem som aldrig kommer att lösas. Han köpte en snygg svart tv.

Jag kunde köpa den och lägga 20 000 svenska kronor i den. Jag måste fortfarande erkänna att Magnus är min vän. Jag var omgiven av mörker och kände mig på gränsen till sömn. Jag hade svårt att bilda sammanhängande mentala bilder när jag var anställd i radiobranschen. Så jag gick till apoteket och tog mitt blod.

Var är du idag?

Situationen är hopplös. Mitt hus är utrustat med både en “smartklocka” och en blodtrycksmätare. Toppmodellen, för att använda en slangterm. Jag tar väl hand om min hälsa, och det märks.

Roger om sexuella övergrepp

Berätta för mig vad du har gjort för att få ditt blodtryck under kontroll. Jag ska gå vidare och somna tidigare. Det är den avgörande faktorn i allt annat. Jag tror att anledningen till att jag blev gravid i så ung ålder (20 år) var på grund av mina skadade äggstockar. Därför är Guds gåva till medelålders män överallt som går i spetsen för högt testosteron ett glas rostad betjuice.

Roger Nordin Pojkvän
Roger Nordin Pojkvän

Leave a Comment