Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt Pojkvän
Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt Pojkvän – Carina kan verka tuff på utsidan, men hon är faktiskt en väldigt snäll mamma och fru. Och på torsdagar åker hon till “Renées Brygga” med Renée Nyberg, där hon öppnar upp om sin kärleksfulla relation med Jespers pappa.

Insamling 2019 Jesper Zlck för dig själv

Carina och hennes mångåriga kärlek, Jesper Zlck, hade varit tillsammans i ett antal år och 2019 tog de det livsavgörande beslutet att byta vigselringar. De blev föräldrar till sin älskade son Hamilton efter det, och i somras tog familjen det livsförändrande beslutet att köpa ett nytt hem.

Tempot i livet i vårt hushåll är riktigt högt. På måndagseftermiddagen, efter att ha lämnat Hamilton i skolan, gick jag på husjakt med min danska rumskamrat. Var och en kunde förutse den ömsesidiga fördelen som detta skulle medföra för Hamilton. Den massiva innerträdgården, lekredskapen och glassbaren.

Komplettera med en fotbollsplan. Under helgen postade Carina ett meddelande på Instagram där det stod “Han skulle få det så bra där.” Carina Bergfeldt, en välkänd tv-personlighet, har fått veta av sin sambo, Jesper Zlck, att de inte kommer att skaffa fler barn. Enligt Bergfeldt var “Jesper väldigt tydlig”, och han beskriver det slutliga avtalet.

Vid mötet med SVT:s tidigare USA-korrespondent, Jesper Zlck, blev programledaren Carina Bergfeldt överväldigad av känslor. Zlck bjöd Bergfeldt ut på drinkar, men hon hade redan ett åtagande med honom, så han fick artigt tacka nej.

Varje cell i min kropp ville svara “ja” när jag läste detta meddelande: “Jag blickade p det här meddelandet. Mitt svar var: “Tyvärr kommer det inte att hända; Jag är fullvuxen nu; fortsätt att leva det goda livet.” Hon fortsätter och förklarar för Femina: “Jag minns att jag stod med ryggen mot en lyktstolpe och bara gnisslade ihop fingrarna för att jag kände mig så otroligt skyldig efter att ha postat det.”

Den natten återvände jag till min lägenhet och sa till min hängivna pojkvän: “Han bjöd ut mig, och jag ville säga ja. Deras son Hamilton fyller två år på Allhelgonadagen 2020, men det lyckliga paret ska gifta sig 2019. Det fanns några initiala utmaningar med att bli föräldrar, men sonen visade sig vara värd det till slut. Några ytterligare barn har dock bestämt sig för att inte gå med i familjen.

Nej, vi borde inte ha fler barn just nu. Bergfeldt sa till Aftonbladet att Jesper var “väldigt glad över att det bara ska bli en bebis”. Det betyder dock inte att Hamilton är utan syskon, då Zlck sedan tidigare har två barn från ett tidigare förhållande och Bergfeldt hävdar att hon har “svart bälte in logistik” eftersom Hamiltons halvsyskon bor i Danmark.

Vi är ganska nära och friska, men hon uppfostrar aldrig sina barn av respekt för deras privatliv. Hamiltons känslor för sitt eget system är intensiva på grund av deras nära relation. Ägaren till Carina Bergfeldts telefonnummer, 43-årige Jesper Zlck, var föremål för en dejt av Bergfeldt, som då var 42.

Efter att ha insett hur starkt hon attraherades av “den danska mördaren”, som hon kallar Jesper Zlck, hon bestämde sig för att avsluta saker med sin pojkvän och ta en drink med honom. Resten är bara historia. De har fest idag och kommer snart att välkomna sin andra son, Hamilton.

Det var inte en lätt promenad till krogen. Som ett resultat av ett misslyckat IVF-försök tog naturen sin gång. Och det kan kallas en “goskanin” med all anständighet, med tanke på att barnet föddes år 2020 på en lustflytt.

Vi gav honom presenter och var på väg till sjukhuset när han fick missfall precis innan vi tillät honom att prova IVF för andra gången. Att ta testet skulle ha gjort mig sårbar för att bli lurad igen, och jag var inte villig att ta den chansen. När vi återvände från Saint Barths stannade vi till i Panama och köpte ett hotellrum för en natts vistelse. Där breder de ut sig som ett täcke av blått. Det hade hon redan sagt i en intervju med Amelia och Jesper skällde ut henne: “Jag är med dig.”

Tidigare romanser, a.v. Carina Bergfeldt

År 2021 var ett monumentalt år för Carina Bergfeldt. Som om det inte vore nog att bli utsedd till årets kvinnliga Kristallen-programledare och medverka i en kritikerrosad dokumentär på ön Utya, fick Carina Bergfeldt även ett eget diskussionsprogram i SVT under samma namn.

I en intervju med Femina nyligen berättade Carina Bergfeldt om sina tidigare relationer med män som inte kunde hantera en kvinna som var så fokuserad på sin karriär. Jag har dejtat några idioter som tycker att det är riktigt svårt att hantera kvinnors framtid. Män som inte kan acceptera att jag gör det bättre än de gör i den här situationen. Jag och Jesper har aldrig delat någon form av meningsfull koppling.

Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt återvänder efter att ha ignorerat elaka-ordern som rör hennes kropp.Carina Bergfeldt avslöjar också att Jesper helt enkelt släppte allt efter att ha insett att hans privatliv och yrkesliv inte gick att slå samman i Danmark. När vi påpekade att ingenting fungerade med de saker han hade i Danmark och de saker jag hade i USA, sa helt enkelt: I mitt fall, vårt fall. Det är något av det mest intensiva jag någonsin varit med om.

Carina Bergfeldt berättar om sitt förhållande till den danska journalisten i den senaste delen av Renees blogg. Vi såg programledaren Carina Bergfeldt, 42, en solig dag på Renées brygga. Sedan 2021 har journalisten och författaren Carina Bergfeldt varit värd för en talkshow där hon samlar fascinerande gäster för att dela sina berättelser. Carina bjöds dock in att vara gäst och lyssna på berättelser under kvällsmaten.

Vi kommer även att träffa skidåkaren Charlotte Kalla, 35, och sportförfattaren Patrick Ekwall, 57, på Renées brygga som en del av de schemalagda evenemangen. Vi kommer att äta tillsammans, gå på vandringar och ha stimulerande samtal.

Vägen till kärlek: Carina Bergfeldt

När Renée Nyberg, 56, blir ensam med Carina, börjar Carina berätta historien om hur hon äntligen träffade sin man i Washington 2017. Hon träffade den danske journalisten Jesper Zlck, 44, på en restaurang en dag när hon jobbade som utrikes korrespondent i Washington, och de två slog till direkt.

Men Carina har inte funnit din väg lätt. Bristen på intimitet i relationen till sin far och den destruktiva karaktären i hennes arbete som journalist har båda bidragit till detta.

– Man får den typ av kärlek man tror att man förtjänar, och jag trodde väldigt länge att jag inte förtjänade särskilt bra relationer. sa hon i en tyst ton. Carina fick ett sms från Jesper efter middagsmötet och frågade om de ville ta en drink, men hon tackade nej på grund av att hon var snäll mot sin pojkvän. Så fort sms:et skickades började hon gråta okontrollerat och gick hela vägen hem för att berätta för sin bästa vän. Efter att ha gjort slut frågade hon sin ex-pojkvän skriftligen om han ville ta en drink åtta månader senare, och han sa ja.

Jag skyndade iväg till Danmark, röd av kontanter och lite nedslagen, och han väntade tålmodigt på mig på flygplatsen. Sedan dess har vi varit det. Dagens lyckliga par har varit lyckligt gifta sedan 2019 och fostrar en son som heter Hamilton som fyller tre fjärdedelar av deras liv. Carina Bergfeldt gör stora framsteg.

Under premiären av sitt chattprogram “Carina Bergfeldt” i SVT i januari 2021 väckte hon uppståndelse i hela landet. Hon har fått beröm av tittare och SVT för sin insats och även de tidigare säsongerna har varit framgångsrika. Och sista omgången gick bättre än väntat.

På den tiden var hon värd av ingen mindre än Tom Hanks. Tom har nyligen bosatt sig i Sverige, där han rider högt på den internationella framgången med filmatiseringen av romanen “En man som heter Ove.” Intervjun med Hanks hade en rekordstor publik på 1,4 miljoner tittare.

Men som många vet är Carina inte bara en skicklig yrkeskvinna, utan också ett Instagramproffs som delar dagliga inlägg om allt från sina bedårande barn till sina senaste äventyr. Hennes följare godkänner överväldigande det faktum att hon ständigt klagar på mat och svårigheten att få livet att gå framåt. Benjamin Ingrosso och influencern Linnea Widmark bestämde sig för att gå sina egna vägar 2019 och avslutade deras långvariga förhållande. De har inte setts sedan dess, men det verkar som om de har försonats.

Benjamin Ingrosso, en 26-årig musiker och låtskrivare, och Linnea Widmark, 27-årig påverkan på sociala medier, var ett par i nästan sex år. Paret bestämde sig dock för att gå skilda vägar 2019, och Linnea tillbringade en tid i Costa Rica. Sedan händelsen har paret inte försonats, vilket Modette rapporterade först.

Tills Benjamin ska Linnea hyllning

Linnea har lagt upp en Instagram hyllning-video till sin ex-pojkvän. Benjamin avslutade nyligen sin omfattande turné med ett framträdande på Gröna Lunds massiva scen. Tusentals supportrar packade lokalen och Linnea var där också.

Som i, “S s stolt”

Hon har lagt upp filmer på Benjamins uppträdande till en Instagramstory. Hon säger det bäst i videon: “Det har varit fantastiskt att se dig växa som person och artist under de senaste 12 åren.” Det gör mig så glad att veta var du är just nu. Linnea skrev “Jag är en så stolt ex-flickvän”, på sin Instagram.

Carina Bergfeldt Pojkvän
Carina Bergfeldt Pojkvän

Leave a Comment