Dante Zia

Dante Zia
Dante Zia

Dante Zia – Dante Zia är bror till Oscar Zia.Det var ett riktigt speciellt jobb, inget de flesta gör dagligen med sina egna system. Det är uppenbart att detta orsakade en del irritation, och det kommer att återspeglas i programmets betyg. Det var kul att umgås med Oscar i Italien, och sommaren blev fantastisk, så Dante Zia hävdar att det är det roligaste jobbet han någonsin haft.

Ändå fanns det en hel del tillbakadraganden mot att göra barnprogrammering eftersom programmets måldemografi är mycket äldre. Dante Zia reflekterar över hur konstigt det var att gå över från att spela “Sommarlov” till att dricka vin till middagen och koppla av under föreställningar.

Odla med italiensk mat.

Naturligtvis kom idén att programmet bara skulle sändas i Italien. Bröderna har familj och vänner i Italien och har till stor del vuxit upp med det italienska köket. Men trots att Dante har den största morgonmagen av sina bröder, är Oscar, enligt hans åsikt, en lika pålitlig leverantör. Oscar är en mycket bättre kock än jag. Han delar inte min entusiasm för mat, men Dante Zia försäkrar mig att han tycker om det och kan laga mat.

Krögarmardrömmar

För tillfället får Dante Zia stor uppmärksamhet för sina tv-roller. Men han har också en annan matfantasi som han hoppas kunna uppfylla någon gång. Jag har alltid drömt om att öppna ett eget matställe. Och drömmaren lever vidare, säger han. Kommer Oscar att vara till hands för att ge ett öra om du öppnar en restaurang? Jag kan inte säga säkert om jag skämtade eller inte, men vi gick definitivt varandra på nerverna. Men han är mer än välkommen att titta runt och spela som vår gäst när som helst!

Dante Zia föddes på en gård i Sverige i en familj på fem och har italienska anor. Hans kärlek till mat och matlagning kommer från hans uppväxt. I den här serien återskapar han sina favoriträtter genom tiderna från det italienska köket. Han är den stereotypa lata kocken som föredrar att äta på bensinstationer för att spara energi och miljö. Dante Zia förbereder scampi-risotto med räkor, spagetti med vitlök och olivolja och nötlimpor fyllda med halloumi och sesamfrön.

Om du tar med dig parmesan, svampbuljong, en nypa salt och en klick olivolja kan du piska ihop massor av enkel, utsökt mat. När du packar för en picknick är risotto en god maträtt eftersom den bara kräver ett fåtal högkvalitativa ingredienser och lagas snabbt. Nudlars är mycket mångsidiga och lätta att smaksätta med vad du vill, inklusive sesam, chile, soja eller ingefära. Dante Zia, som ofta använder italienska smaker i sin matlagning, säger att den absolut bästa rätten är en skål med pesto eller carbonara-pasta toppad med skinka eller svamp.

Som före detta markägare i Holmejaan har han alltid tagit sig tid att njuta av naturen i Bökebergstrakten. Kantarellerna frn hemmaskogen var det faktiskt ocks som tog han till finalen I Sveriges Mästerkock ngra r sedan. Trots att Dante Zia njuter av vattnet föredrar han kortare dagsturer med lätt packning för att slippa bära onödig vikt på onödiga kilometer. Samma filosofi definierar vad som händer på bordet.

Gasspisar är min föredragna metod för matlagning eftersom de är snabba, enkla och möjliggör exakt temperaturreglering. Att sätta upp åkrar med ved är mer ett vindskyddsprojekt och kanske lite mer Robinson, men jag föredrar ett mer rustikt kök, som kocken uttrycker det.

Dante Zia är den passionerade kock från Skne som använder italienska grönsaker som blev känd i Sverige efter att ha tävlat i Sveriges Mästerkock 2018. Eftersom han är ett vanligt inslag på dagens Köketmiddag bjuder han tittarna på några av sina italienska köksfavoriter. Han dök också upp i fanfavoriten Weekend Host Zia, där han och hans bror Oscar Zia tar emot kända gäster för en helg med nöje och skratt, delade över läckra måltider och livlig musik i deras rustika norditalienska hem.

Kocken Dante Zia är väl insatt i det italienska köket men är uppvuxen i Sverige. Han är en seriös foodie som älskar det italienska köket. De senaste åren har vi sett honom i program som “Sveriges Mästerkock”, “Sommarlov” och “Weekend hos Zia” på svensk tv. I sin Godare-serie, “Middag med Dante Zia”, delar han sina vanliga recept med tittarna.

Aftonbladets matsajt heter Godare.se. Här möter du Sveriges mest kända kockar och upptäcker tusentals läckra recept. Tillsammans med tv-kanalen Godare ger vi morgoninspiration för vardagar, helger och helgdagar. Vi befinner oss under marken, ovanför vattnet och nära värme och is. När allt sätts ihop uppstår en unik känsla. Gudlik är vad vi kallar henne. Gudlika känslor.

Vad mer behöver du veta om Dante Zia?

Dante Zia sänder just nu program på SVT Barn och TV4 i år. Ta reda på allt du behöver veta om Dante Zia och hans nya show “Weekend hos Zia”, som han är värd för med sin bror Oscar Zia. Som ett resultat av hans genomgående höga betyg i både SVT och TV4 under de senaste fem åren har programledaren och knocken Dante Zia blivit ett känt namn i Sverige. I år har han program som sänds på två olika nätverk: SVT Barn (som sänds i Sverige) och TV4 (som sänds i Italien) (Weekend hos Zia).

Dante Zia

Dante Zia kom på första plats på 2018 års “Sveriges Mästerkock.” Dante Zia blev känd i hela Sverige efter att ha medverkat i dokusåpan “Sveriges Mästerkock”. Det var 2018, och Dante hade precis tagit sig till toppen av schemat. Sommarlov på SVT Barn 2022 regisseras av Dante Zia.

Han skrev även förra årets “Sommarlov” med samma kvinna, Malin Olsson, och är programledare på årets “Fixaräventyret”. Dante och Malin kommer återigen att vara programledare för programmet “Sommarlov”.

Här är gästerna som Zia har bjudit in till helgen: Oscar och Dante

Dante Zia har fem syskon. Hans pappa heter Paolo Zia, och hans mamma heter Elisabet Zia. Konstnären Oscar Zia är en av hans sycophants. Läs vidare för ‘8 saker du inte visste om den nya bolibompadraken.’ Dante Zia är Oscar Zias yngre bror. Alla i familjen Zia är inte lika frispråkiga som Dante. Hans syskon, Oscar Zia, har också en hel del tovor på sin lyra. Oscar kan sätta på sitt CV att han är artist, programmerare och saxofonist.

Dante och Oscar Zia kommer att leda en matlagningsprogram på TV4 som heter “Weekend hos Zia”.

“NTLIGEN kommer vi att berätta för dig! “I sommar kommer Oscar och jag att resa till Italien för att filma “Weekend hos Zia”, som kommer att sändas på TV4.,” skrev Dante Zia på sitt Instagramkonto. Dante Zia är inte alltför tillmötesgående om sitt kärleksliv. Han delar ofta med sig av foton på mat och scenbilder från flera tv-program han har medverkat i, men nämner aldrig ett potentiellt romantiskt intresse.

I kväll är det premiär för Oscar och Dante Zias nya tv-program i norra Italien. Det är första gången syskonerna någonsin tittat på tv tillsammans, och om man ska tro Dante så var det en riktigt rörande upplevelse trots att det varade i flera intensiva minuter.

“Weekend hos Zia” heter bröderna Zia nya program som hade premiär i kväll på TV4. Artisten och tv-personligheten Oscar Zia bjuder in kända personer till sin hemstad i norra Italien så att de kan laga mat åt dem, spela musik för dem och leva ut den italienska drömmen.

Första gången tillsammans framför kameran

Många minns fortfarande Dante Zia som deltagare i TV4:s succétävling “Sveriges Mästerkock”, där han tävlade 2018. Sedan dess har han setts sitta vid bordet och servera mat i flera SVT-barnprogram, vilket gör honom till en naturlig framme. av kameran. Ändå hade han aldrig arbetat tillsammans med sitt syskon, Oscar Zia.

Dante Zia
Dante Zia

Leave a Comment