Erik Belfrage Död

Erik Belfrage Död
Erik Belfrage Död

Erik Belfrage Död – Tulle kunde ha startat en ny razzia den 21 december med enorma mövanger droger och en massa anhängare som var erika att laggä vantarna på dem. Nu pratar vi med åtta personer om olika sorters inblandning i brottsligheten. Det finns felaktiga organisatörer, healers och donatorer bland dem.

En av talade är en 34-årig kille från Strängnäs som enligt uppgift är en av Rawa Majids närmaste manliga medarbetare inom narkotikahandel. I en äldre polisanmälan varnar Majids röstbrevlåda hans narkotikarivaler att inte ringa det 34-åriga numret och hotar att “smälla varenda trapp, skyuta varenda huvud” om de inte håller sig borta.

Använda “Animal” i dina chattloggar.

Enligt utredningen hade någon som använde aliaset “Animal shopping” en nyckelroll i brottets avskyvärda karaktär. Att Rawa Majid har använt namnet Animal i olika skepnader under de senaste åren har varit känt för polisen sedan en tid tillbaka. Han har dock inte anklagats för något brott i detta fall, och det finns inga uppenbara klagomål mot honom. På frågan om det finns några missförstånd angående Rawa Majid svarade experten Anna Strth:

Jag pratar inte om mina fördomar mot människor som inte är relevanta för vår tid. Anna Strth, en anklagare, säger: “Det finns ännu fler felaktigt anklagade, men jag kan inte gå in på vad vi planerar i det avsnittet just nu.” Rawa Majid har bosatt sig i Turkiet, bortom räckhåll för svenska myndigheter. Han har ett långt brottsregister i Sverige för narkotikahandel och mordkonspiration.

Sedan slutet av decenniet 2010 har han levt i politisk exil i Sverige. Men 2020 sattes Abdurachmanov in av Ramzan Kadyrovs säkerhetsstyrkor i ett försök att brutalt mörda en tjetjensk kille. Nu har en rysk man dömts till tjugo års fängelse i Tyskland för att ha begärt mordet på Abdurachmanovs bror Mokhmad.

Få ordet från Kadyrovs inre krets

På torsdagen dödades en man i en rättssal i München. Den tyska nyhetstidningen Tagesschau rapporterade att mordet troligen var planerat mellan mars och juni 2020. Den ryske mannen ska ha köpt en pistol och ammunition och sedan stormat Mokhmad Abdurachmanovs hem i Bayern.

Frank Stuppi, en representant från den federala myndigheten med ansvar för hanteringen av anspråk, berättade för Reuters att erbjudandet till Tjetjen-regeringen hade dragits tillbaka och att hans bror hade återvänt till staten. Beställningen, så berättar historien, kom från Ramzan Kadyrovs fru, en medlem av Tadzjikernas nationella säkerhetsråd.

Svenska grubblare reste till Vittna

Mokhmad Abdurachmanov och hans advokat skickade ett brev och Tagesschau har publicerat utdrag ur det. Eftersom jag och min bror Tumso offentligt har kritiserat Rysslandsregimen i Tjetjenien kan jag bli dödad för att ha sagt det, skriver han. Tumso Abdurachmanov, vars bror dog i mordförsöket i Gävle 2020, infann sig i rätten i november 2022, åtföljd av tungt beväpnad polis.

Enligt ett beslut som fattats av domstolens eftermiddagssession fanns inga journalister närvarande i rättssalen under Tumsos vittnesma, där han antydde att hans bror skulle avrättas eftersom hans försök att döda honom hade misslyckats. För att ha missat tre narkotikakontroller under intervallet ett år dömde idrottens skiljedomstol (CAS) Mikael Ymer till 18 månaders avstängning.

Erik Belfrage Död : 18 april 2020

Hans tidigare Twitter-handtag var X, och han skrev “Jag tror att besluet är orättvist” med hänvisning till beslutet. Den 24-åriga tennisstjärnan som har bestämt sig för att sluta misslyckades med tre drogtester 2021 (den 22 april, 10 augusti och 7 november). Alla frågor på den tredje kontrollen besvarades av Mikael Ymer. Ymer bodde på ett annat hotell än det hans ombud hade reserverat för kontrollanterna, något agenten inte skulle veta och därför inte kunde ha meddelat kontrollanterna vid tillfället.

Nu dyker nya detaljer fram om fallet.

Fullständiga CAS-beslut publicerades på torsdagskvällen och dagen efter, vilket tyder på att Mikael Ymer hade använt flera strategier för att påverka Internationella tennisförbundets beslut.

Erik Belfrage Död

Ligger av en anledning

Ymer menade till exempel att familjebanden spelade roll i avsaknaden av en andra kontroll. När Ymers lillebror blev sjuk under natten visste han att han måste komma och ta hand om honom. Ymer borde ha övernattat i samma rum som sina bröder och sovit minst en timme innan kontrollen den 10 augusti.

Men det internationella tennisförbundet backade snabbt på deras förtydligande. Ymers yngre bröder slog sig ner i Finland. “ITF lämnade bevis på att spelarens yngre bror var närvarande vid en turnering i Finland”, skriver CAS, “vilket innebär att spelarens vittnesmål, som beskrivits ovan, inte kunde vara korrekt.”

Vi beklagar att meddela alla våra medlemmar och affärspartners att vår ordförande, Erik Belfrage, gick bort under de tidiga morgontimmarna den 19 februari. Erik var mycket beundrad och respekterad, och hans frånvaro känns starkt av alla.

Många eftertänksamma ord växlades när nyheten spreds runt i ledningskontoret: Erik var en framtidsinriktad diplomat och affärsman, men alla vi som kände honom kom ihåg honom som en mycket sluten och allomfattande individ som gjorde så mycket för så många.

Under de få månader som jag har varit ansvarig har jag lärt känna Erik ganska väl. Jag tänker på är som har förlarat en stor vän sedan många år vårður. Fantastiskt generös med sin kunskap och sitt hjärta, Erik var en underbar människa. Han kommer att vara riktigt ensam länge.

Jag håller med alla om att Erik var en fantastisk person som gjorde många fantastiska saker och som jag skulle sakna väldigt mycket. Jag tycker att han har gjort mycket bra som diplomat och affärsman för SVIV och andra ställen. Även om jag bara haft nöjet att träffa honom vid en handfull tillfällen, blev jag imponerad av hans engagemang och expertis.

Belfrage skrev in eleven i den humanistiska läroplanen vid Sigtunastiftelsen, som följdes av militär utbildning på Tolkskolan. Han tog examen från Handelshögskolan i Stockholm 1970 och arbetade för svenska UD från 1970 till 1987, med tjänster i Genève, Washington, D.C., Bukarest, Beirut och Paris.

Han började sin karriär 1987 som vice operativ direktör på Skandinaviska Enskilda Banken och som rådgivare på Investor AB. Mellan 1987 och 2012 var Belfrage en betrodd rådgivare åt Peter Wallenberg och familjen Wallenberg.

Belfrage Consilio International AB grundades 2011 av Jan Nygren, Andreas von der Heide och Michael Sahlin. När det kommer till internationell politik och näringsliv är Consilio International ett företag som fungerar som konsult till andra företag. Erik Belfrage var kurator åt Peter Wallenberg och familjen Wallenberg mellan 1987 och 2012.

Hans långa karriär inom svensk industri och regering omfattade tjänst som Sigtuna Skolstiftelse styrelseordförande från 1993 till 2016. Sigtunaskolan, där Erik Belfrage en gång varit elev, flaggar på halv stång i dag, sager Anna Belfrage som mätt ett mejl av skolan.

Minnet lyder: ”Våra tankar går till Eriks familj, och han lämnar oss alla i stor sorg och saknad.” Aftonbladet rapporterade först att Erik Belfrage hade smittats av coronaviruset natten mellan torsdag och fredag.

Det bekräftar hans syster, Anna Belfrage, för Expressen.

Han fick bästa möjliga vård och hon är verkligen imponerad av läkarna och övrig personal, samt det stöd hon och hennes familj har fått i svåra tider. Belfrage hölls på Sant Görans sjukhus i Stockholm, Sverige, och varade i cirka två veckor. Det har gått 27 år sedan jag senast såg min man. En riktigt stilig man som har fått stor beröm runt om i världen idag, enligt Anna Belfrage.

Wallenbergsfären var där Erik Belfrage arbetade.

Erik Belfrage var en svensk företagsledare och ambassadör. Han gick på både Tolkstoy och London Business School innan han började på utrikestjänsten, där han var stationerad i olika internationella huvudstäder mellan 1970 och 1987, inklusive Beirut, Bukarest, Paris och Washington, DC. Därefter började han arbeta som vice vice på SEB och som konsult på Investor. Han var sedan länge medlem i familjen Wallenberg.

Sveriges förre statsminister Carl Bildt twittrade 2011:

Många goda tankar följer Erik Belfrage. Han hade en lång karriär som diplomat och i affärsvärlden, som alla var lika viktiga. Skapade nätverk och byggde ett gäng broar. Alltid där att hittas. Och en underbar, varm följeslagare. Många surmussar nuförtiden. Skandalscener utspelade sig som präglade efterfesten efter att Spanien säkrat finalseger och slogs ut genom Olga Carmona tidigt i första halvlek.

Den dagen tog den spanska fackföreningschefen Luis Rubiales tag i Jennifer Hermoso och kysste henne på munnen, precis innan sänggåendet. Något som Hermoso och många andra känner starkt för att uttrycka sitt ogillande till eftersom hon bland annat insisterar på att det inte skedde med deras vetskap eller samtycke.

Vackert “överväldigad” av händelser

Nu försöker det spanska förbundet bevisa att Hermoso lever och mår, och en strid rasar mellan de två sidorna. Då kan Marca avslöja att stjärnan planerar att flyga “hem” till Mexiko, där hon ska tillbringa sina dagar med Pachuca-klubben. Nu ska hon “gömma” själv efter rampljuset.

Hon väntar på ett definitivt svar om huruvida hon ska öppna en rättfärdig front mot Rubiales eller inte, men hon har haft tillräckligt med uppmärksamhet fokuserad på henne, enligt Marcas översättning från spanska. Ett sista fordon som misstänks ha använts för att transportera stora mängder narkotika från Spanien till Sverige uppmärksammades av Tullverket redan i somras.

Men istället för att glida rakt in, bestämde de sig för att vända bort blicken.

En omfattande satsning på kartering och mätning har påbörjats. Under loppet av månaders övervakning blev bilder av en ring som förde in stora mängder kokain, amfetamin, cannabis och andra droger in i landet tydliga. Den 13 december hölls de första stora protesterna i Danderyd och närliggande områden. Cirka 600 kg olagliga droger delades ut idag.

Dubbla hjälpmedel

De som fortfarande är på fri fot i gänget flyttade till en industrilokal i Järna utanför Södertälje och började använda den som ett nytt knutpunkt för narkotikadistribution.

Erik Belfrage Död
Erik Belfrage Död

Leave a Comment