Henrik Wahlström Mamma

Henrik Wahlström Mamma
Henrik Wahlström Mamma

Henrik Wahlström Mamma – Där diskuterade vi bipolär sjukdom med Henrik Wahlström, profiler i sociala medier, psykolog Katrin Skogberg Wirén och läkare Karin Granberg.
Han driver en upp-och-ned-kampanj där intäkterna går till Mind som en del av sitt korståg för att få slut på diskrimineringen av dem som lider av psykisk ohälsa.[6] En representant för Mind sedan 2021.

Wahlström rullade in i Lund. Hans akademiska samhällsvetenskap på gymnasiet är lågt. Han har en grundgrund i radioteater, ljudteknik, musikvetenskap och journalistik. Han var behandlad efter att ha fått diagnos på depression i gymnasiet efter drickande 2008. 2021 informerade han världen om att han fått diagnosen bipolär sjukdom och fått behandling för det.

Henrik bosatt på Västratornsvägen 15 i Lund är för närvarande och föddes den 10 april 1984. Om 18 augusti 2022, ett år, har han försökt i den villa eller det blygsamma huset det han bor. Detta är vad Han och Emma har gjort med sin fåll. Henriks djupa kunskap om detta område är obestridlig. Vi har tipsat om honom i 366 dagar nu.

Henriks anställningsort är ett företag eller organisation där han sitter i styrelsen. Stockholms stad har blivit Henriks favoritplats under denna rättegång. Med en nick till sin bipolära sjukdom sa Henrik Wahlström, Instagram-stjärnan, “Jag är en lite spretig person.”

En tisdag äter vi frukost på Café Bl Lotus innan det blir för kallt. Henrik Wahlström bär sneakers och beställer en kaffe. Helt svart är Hans garderob. När jag påpekade detta för honom sa han att han alltid äter snabbt och pressar sina kläder snabbt för “det är jätteosexigt.” När jag frågar Henrik varför han hade 74 700 följare när den här texten skrivs svarar han “Helt ärligt s vet jag inte.”

Efter att han insett att hans uppfattning är påverkad av tjejtidningsparaden, utvecklar han en idé som han har arbetat med i mer än två år, där han presenterar fotografiska skildringar av verkliga situationer. Han har en teori om att den höga “choke”-faktorn, i kombination med det höga “okunnighet”-elementet, bidrar till epidemins snabba spridning.

Även om han nu bor i en Stockholmsförort är Henrik fortfarande hängiven sin hemstad Lund. Han har trevliga minnen från tiden på mellanstadiet och gymnasiet, men hade svårt att säga ifrån i grundskolan. Han registrerade sig på samhällsvetenskapsprogrammet, men gick över till konsten efter som han var sedan inställd på en filmkarriär.

Han har efter studierat media, musikteori, ljuddesign, radiodrama och andra växtligheter lärt sig hur man gör detta. Henrik råder dig att öva för en produktionslinje om du skulle vilja delta. Efter att ha påbörjat sin utbildning blev en av Henriks traineer på Bonde söker fru en väl integrerad medlem i teamet och krävdes att bli praktiserande producent efter examen. “Alla jobb ger varandra,” sa honom.

Henrik läser ett stort antal texter som tvekar under hela intervjun. När han får hjälp av sin assistent att avsluta ett praktiskt projekt som han har utvecklat till ett filmkoncept blir scenen mer och mer surrealistisk.

I det statliga myndigheten som utfärdade filmens produktionsorder måste han vidarebefordra. Han säger: “Jag är en ganska utåtriktad person”, vilket översätts till “Jag är lite utåtriktad”, vilket är en ledtråd om att han behöver hjälp.

Henrik hade fått pressuppmärksamhet från sin stora Instagramföljare och den 1 januari 2021 meddelade han att han hade fått diagnosen bipolär sjukdom. En symbol som han skärma för att hjälpa individer med att prata om sina egna erfarenheter av psykiska problem är “uppochner”.

När Henrik var gymnasielev fick han diagnosen depression, vilket startade hans egen kamp mot det psykiska välbefinnandet. Det var jobbigt efter gymnasiet. Han drack för mycket och gjorde en heltidsjob som.

Ändå, medan Henrik från början beskrev sin diagnos som “en dödsdom”, förstår han nu behovet av noggrann hantering och medicinering, samt att lära sig själv att leva en hälsosam livsstil. En dag kan ett av hans barn få en diagnos, vilket har gjort att planera för den möjligheten är nödvändig. Han innebär att de mindre rika personerna kan få hitta en trevlig familj som kommer att kunna hjälpa dem.

När vi har ett samtal om hans Instagram ger han mig alla detaljer han vet om det. Henrik gör allt på sin fritid och är motiveras av den uppmuntran han får där, vilket gör Instagram nyttigt. “Vad är det sexigaste du har i himlen?” Jag frågar, hänvisning för en feature på Instagram där han lägger upp anonyma hemfilmer.

“Jag kan inte publicera det avsnittet eftersom det är så sjukt sjukt,” kandet hans ord. When her manly vän lagade mat, kvinnliga värden matades med blodpudding mot hemmets handelse. Henrik Wahlström kräver extremt hög självdisciplin och har bipolär sjukdom. Han innebårer att det måste våra stora meningsskiljaktigheter med dessa frågor.

Henrik Wahlström Mamma

Det var till och med bättre än jag hade kunnat föreställa mig, sa han, och han hade ingen aning om hur det skulle bli och gav mig krypen. Bara hans närmaste vänner och familj vet om hans förestående ankomst eftersom han är upprörd över att hans två barn kan påverkas om det gör det.

Det hade varit väldigt lätt för mig att förklara varför jag kände att det var så självklart att jag borde ha tagit mig tid att göra det under hundra år senare. Det var ganska obehagligt, eller så drack jag bara en massa störningar. Varför var jag så hårt under det senaste decenniet? Han gör vidare och tar saken i egna händer:

Jag är mycket innebär att jag inte kommer tidigare om min bipolära sjukdom. Att inse att det inte var det enda jag hade att göra med gjorde det lättare för mig att acceptera att jag inte kunde låta bli att berätta historier om historia. Syftet med den här artikeln är att diskutera händelserna som följde.

Efter att han avslöjade sin sjukdom har Hans Instagramföljd ökat stadigt under de nästan två åren. Han presenterar en möjlig publik på 150 000 personer som har bipolär sjukdom. Det är inte bara han som initierat uppochner.nu; han representerar också Mind-organisation och läker sår.

Han har accepterade utverkan av “Uppochner”-symbolen, som innehåller ett hjärta med en glad och ledsen som ler inuti, på varor som t-shirts, kepsar och kavajnålar. Det är inte nödvändigt att ha en klinisk diagnos för att hantera det.

Det är en mental hälsatecken som lyder: “Bara den du är.” Enligt Henrik Wahlström borde min kock inte ha blivit förvånad över hans diagnos, som han klargjorde när han insåg att han överansträngt sig på det här sättet.

En logotyp som symboliserar Henrik Wahlström och hans “Uppochner”
“Uppochner”-loggans uppfann var Henrik Wahlström. A potent antidepressiva med eftersom de kan förvärra befintliga symtom, utgör en fara när de ges till någon med bipolär sjukdom. Oavsett hur länge du stannar kommer du oundvikligen att återgå till det normala.

Enligt Henrik Wahlströms berättelse, när jag var barn, förlorade jag mig själv i en mörk, dyster värld. På grund av mitt pågående alkoholmissbruk kände jag mig tvungen att söka professionell hjälp. Det var också första gången jag såg en verkligt anmärkningsvärd kvinna som visade genuin oro för mitt välbefinnande under de senaste månaderna.

Irgendwann var jag i brand och arbetade med hundratals kreativa projekt, medan jag månaden därpå gjorde absolut ingenting. Vi rullade tillbaka och kollade mitt födelsebevis. Anette, 55 år, förtydligade, kräver ett berg av självkontroll: “Jag har fått en bipolär diagnos, men jag är inte bipolär.”

Henrik Wahlström var tvungen att forska och gå miste om att hitta rätt medicin och dosering för sin bipolära sjukdom typ 2. Det har inte varit lätt för honom att lära sig om sig själv och sin sexualitet, men det har hjälpt honom att hantera sin hypomana och depressiva tendenser.

En särskilt svår aspekt av sjukdomen som kräver högre vaksamhet och disciplin är detta. Om jag ville ha ett lyckligt liv måste jag tvinga mig själv att delta i aktiviteter som jag normalt sett skulle ha svårt att genomföra, även om jag inte förstod dem.Henrik fick diagnosen bipolär sjukdom två år senare.

Han är öppet om sin diagnos och psykiska hälsa i stort på sitt populära Instagramkonto. Henrik är hjälpt för i olika sammanhang som Minds nya ambassadör hoppas genom att tala utifrån egna erfarenheter och lyssna på andra.

Jag och min mamma fick diagnosen bipolär sjukdom för 25 år sedan. Jag började att medicira och gå i terapi i gymnasiet redan i tvåan, där jag mådde dåligt. Mobbningssituationer letades, barndomstrauman jagades – men utan att någon utredning gjordes. Jag tänkte: ‘hur kunde de inte förstå att jag var bipolär?’ jag var länge arg över det. Jag såg då att det inte var någons fel. Depressioner var återkommandet av terapeuten. Så snart jag var hög på livet, Han träffade me aldrig.

Min dåliga mående blef dricka försökte jag eftersom medicina inte hjälpte. Det gick inte som planerat; Jag grät hela vägen. Jag gav till slut upp att försöka hitta hjälp. En kvinna som ställde rätt frågor och sa ‘det låter som om du har bipolär sjukdom’ mötte jag på missbruksenheten.

Jag fick tillgång till experter som snabbt och noggrant fastställde diagnosen, något jag till en början vägrade tro på. Man räknar med att veta att ‘det här är ditt problem, ta en tablett, snart mår du bra’, men när man beskedet har en kronisk sjukdom får det stället.

Henrik Wahlström Mamma
Henrik Wahlström Mamma

Leave a Comment