Johan Jureskog Fru

Johan Jureskog Fru
Johan Jureskog Fru

Johan Jureskog Fru – 2016 gav Johan sin fru Paulina Fällman-Jureskog i present. Tillsammans var deras starka reaktion tydlig: mamma ville inte att jag skulle vara med i Let’s Dance. Ändå är en medlem i familjen som inte har varit lika stöttande under den här tiden Johans mamma, Ginger Jureskog. Två decennier har gått sedan jag första gången blev inbjuden att delta i Let’s Dance. Det inträffade efter det Kockarianska kriget. Det var då min mamma skrek, “Nej, vet vad Johan… Det ska du inte göra!”

Johan vet inte varför hans mamma var så emot att han skulle hjälpa till, men vi kan anta att det var hennes sätt att skydda honom. En stark antydan till måttlighet. Ändå hävdar han att andra faktorer bidrog till att han inte svarade med ett “ja” vid den tiden.

Jag hade inte hört min mamma gråta, men det kändes inte som det var då. Johan Jureskogs massiva hälsoöversyn: ett helt nytt sätt att leva Den framtidssäkra stjärnkock har gått över från matlagning till dans. Han säger sig vara den med längst väg till Let’s Dance-premiären. Eftersom flera av de andra spelarna på banan är storspelare känner han sig “svart bälte in njumping” som en spark.

Men, Jureskog lever nu ett friskare och lyckligare liv på grund av inflytande från sin danslärare och programpartner, Hedvig Löfwall. I verkligheten tränar vi… mellan sex och nio timmar varje dag just nu. Sexton timmar i veckan. Och på söndagar, berättar Johan för Femina, är det fyra timmar lång fest. Dansparet Hedvig Löfwall och Johan Jureskog i premiären av Let’s Dance 2023.

TT/Karin Törnblom

Förutom träning har de hälsosammare matalternativen som kock observerar en positiv effekt på hans kropp och humör. Ja, men man har inte ätit och tränat så mycket som man brukar eller haft lika mycket fritid att fokusera på att komma i form. Så uppenbarligen är det en del kostnader inblandade där också. Saken är den att det är högt. Kanske åker jag till stranden i sommar, säger han, “med lite mer självförtroende.”

Johan Jureskog, 41, känd för sina roller i Kändiskocken och “Kockarnas kamp”, är förlovad med sin mångåriga flickvän Paulina Fällman. Han delar det ömma ögonblicket som hans partner och honom provar en ny rätt innan bröllopsfrukosten på Instagram. Ett välklätt par väntar utanför restaurang Operakällaren för att provsmaka några av menyalternativen.

Med hashtags som #blivandefrujureskog, #bröllop och #lycka skriver en kändiskocka på Instagram, “Nu verkar det verkligen som att vi ska ge present till oss själva!! Idag provade jag en bröllopsmeny med min älskade blivande fru.” Cirka 800 personer har gillat bilden och kökets följare uttrycker sin kärlek och spänning inför den stundande stormen.

“Grattis till äktenskapet!” utbrister en lyssnare.

Någon annan har skrivit “Förskottsgrattis!” En annan Instagram-användare skriver: “Vilken fantastisk tid ni båda har framför er! Njut av det och jag önskar er båda lycka till och lycka!” Kram. I april bröt Johan Jureskog och kollegan kändiskock Sébastien Boudet upp på Instagram efter Jureskogs samarbete med snabbmatsjätten McDonald’s. Boudet kritiserade kocken för bristande integritet genom att arbeta med snabbmatskedjorna.

Johan Jureskog, den galna Kannada-clownen, har anledning att fira trots kaoset: han ska bli pappa igen! Problemet spårades så småningom till ett coronavirus som drabbade honom och många andra mycket hårt. På torsdagen började Johan Jureskog en Instagram livevideo där han förklarade sina svårigheter; men mot slutet av videon noterade han att det fortfarande fanns anledning att fira.

Han och hans fru Paulina Jureskog, båda 30, väntar tålmodigt på ankomsten av deras andra barn, vilket de räknar med ska ske i september om allt går enligt planerna. Paret har dottern Greta som fyller två år i maj.

Det känns otroligt fantastiskt; här är platsen att glädjas. Även om det inte var det riktiga budskapet så hade vi planerat att det skulle ske lite senare och vet hur vi ska fungera bra tillsammans på grund av det. Johan Jureskog sa till Aftonbladet, “Det blev precis som det blev, och det är perfekt.”

Har du kollat om det blir en kill eller en tjej?

Paulina var först osäker på det eftersom hon kände sig sårbar, men sånt är omöjligt att göra förrän i vecka tjugo. Nu funderar hon på det, och det är konstigt att vi inte har gjort det här förut, men vi har hört att datorsystemet ska kunna ta del av vilken tur som helst, och dessutom är det kul att inte hålla koll, och jag går vidare i år, så jag nöjer mig med att bara släppa det. Paulina kommer att vara säker, men det verkar som om vi inte lyssnar. Även om vår matriark Greta håller med om att det skulle vara fantastiskt att ha en syster, skulle det vara roligt om vi också fick en bror eller syster.

Frågan är, hur fungerar dina känslor?

Det är en dröm; Jag var nervös när en vän berättade för mig att hon väntade sitt tredje barn på grund av vissa misstänkta händelser. Paulina tror att hon har skäl att locka till sig tvillingar eftersom hon tvivlade fram till småtimmarna på morgonen. Men efter detta är vi äntligen säkra på att två är bra.

Johan Jureskog Fru

Johan Jureskog har ingen lust att gå tillbaka i tiden och ta en bebis igen.

Dansaktuella stjärnkocken Johan Jureskog har bytt från den relativa säkerheten i köket till den hårda konkurrensen på dansgolvet. I en intervju med Femina beskriver han sin resa så långt in i tävlingen och den djupt positiva inverkan det har haft på hans hälsa.

Stjärnkocken Johan Jureskog är känd för att ha många bollar i luften, så kanske i sommar spenderar han mer tid ensam på stranden och i bastun. Men nu står han inför en av livets största utmaningar: att dansa på tv och förtjäna det svenska folkets fiendskap.

Johan är också en av två välkända svenskar som i sommar tävlar om den prestigefyllda Let’s Dance 2023-titeln på TV4. Femina träffar kungen på en presskonferens inför kvällssändningen, som också är den första där någon av de tävlande kommer ut ur danstävlingen.

Han och hans danspartner Hedvig Löfwall har precis gjort slut. Det kändes bra, även om Johan fortfarande är nervös över dagens längre sträckor. Jag hade väldigt ont igår. Jag tyckte att jag gjorde det väldigt bra, men det ligger i mänsklig natur att vara orolig. Det här är en av de tuffaste sakerna jag någonsin gjort.

Makens stöd: “Hon är värt allt” (Hon är värt allt) Ändå är Johan Jureskog inte främmande för intensiv hängivenhet. Utöver ord och hårt arbete, finns det en sak som alltid har stått som hemligheten till framgång: familjestöd. Min familj ger mig en enorm uppmuntran. Jag sätter familjen först och främst. Vi är riktigt diskreta, säger han.

Hur hanterar du ditt dagliga schema samtidigt som du tränar hårt inför din Let’s Dance-föreställning? Svaret är en läcker bit Hon är verkligen söt, men hon har tagit lite mer tid än vanligt på att göra det hon brukar göra nu.

Johan Jureskog Fru
Johan Jureskog Fru

Leave a Comment