Jomark Polintan Fru

Jomark Polintan Fru
Jomark Polintan Fru

Jomark Polintan Fru – Rebecca Hällgren, kammaråklagare, har häktad Jomark Polintan idag. En avslöjade förstligen av Nordfront var att Polintan var den namngivna socialdemokratiska politikerna som blivit misstänkt för våldtäkt.

Hällgren angererade i häktningsframställan att ett av skälen till att Polintan begärs häktad är att han inte ska fortsätta med ”sin brottsliga verksamhet”, därför att det finns risk att han Menar Åklagaren också att Polintan riskerar att försvåra utredningen om att han försätts på fri fot och hävdar att straffvärdet för brottet är misstänkt för att överskrida två års fängelse, vilket är även ett antal häktningsgrund.

Häktningsförhandlingen kommer att hållas klockan 15:00 i Värmlands tingsrätt, därefter kommer information till om Polintan ska vara häktad eller försatt på fritt fot. Man har gått ut i etablerade medier att Polintan och kvinnan anklagar honom för våldtäkt där varandra känner. Att våldtäktsoffret ska vara kvinnan som Polintan är gift med, kan Nordfront nu bekräfta.

Det rör sig om ”våldtäkt i flera fall”, som haktningsframställan talar också. Den 15 och 16 september 2019 förra veckan ska vara ägt rum för våldtäkterna. Av flera våldtäkter som ska ha skett under två års tid rör det alltså.

Polintan har varit med i den S-stödda ABF-studien och har representerat socialdemokrater i kommunfullmäktige i Filipstad. Facebook har Polintan hyllats av ABF som skriver följande skriver en bild på honom. Här har du en stark ABF-personlighet. Så kan vi räkna med att någon har träffat eller i alla fall känner till Jomark Polintan var vi än reser i ABF-Sverige.

Polintan har som lokalpolitiker haft befattningar inom sociala frågor, kommunens tekniska arbetsgrupp, samt befattningar som förste vice ordförande i kommunen och kommunens arbetsgrupp. I lördagsseminat och meddelade att den misstänkte inte fick fortsätta företräda partiet gick en representant för Socialdemokraterna i Värmland ut om våldtäktsmisstanken mot Polintan uppdagades.

Partida från Polintans fru, som även är partipolitiskt inom Socialdemokraterna och aktiva kandiderade för partiet i kyrkovalet, har förmodligen agerat på att de fått förstahandsinformation. Enligt rapporter till Nordfront är Polintan en filippinsk flykting och förväntades ha rest till Sverige med sin familj när han var mindre än tio år gammal. Eftersom han är svensk medborgare kommer han inte att kunna följa den nuvarande lagstiftningen.

Efter att ha fått ett arv om det osannolika skulle bli ett våldsamt dödsfall levde han i början i tre år och tre månader. Han ska deltom betala ett stort skadestånd till sin hustru, vildtagit som kvinna. Enligt förundersökningsprotokollet rapporterade mannen på första raden att polismannen hade tvingat kvinnan att delta i sexuella aktiviteter som hon inte ville, särskilt med män han dejtade.

Nordfront kan inte gå in på exakt vad detta kommer att vara av anständighetsskäl, men berättelsen på att Polintan är porrskadad. Detta har i enlighet med hustruns instruktioner lett till att han tvingat henne tills han bland annat beröva henne receptbelagda medicin hon använder. Enligt uppgifterna, tvånget och övergreppen har varit något han utsatt för under flera år.

En något som styrks av SMS- och Facebookkonversationer som återges i förundersökningsprotokollet är att Polintan undanhållit medicin från hustrun. Hustrun beträftar även att Polintan ringt upp henne vid flera tillfällen och vetat var hon, något hon själv tror beror på att det ska finnas en GPS-sändare installerad i bilen. Enligt honom har han till och med tagit kontroll över sin ekonomi; för att uttrycka det på ett annat sätt, han har inte kunnat betala tillbaka lån via banker.

Polisen kallades till platsen den 17 september 2021 efter att hustrun informerat kocken om läget. Hon hade dagen för skador som uppkommit i samband med detta, tvingats söka vård.Jomark Polintan, 31, är en politiker med betydande inflytande över de svenska socialdemokraterna.

Efter att han under ett antal år börjat arbeta på högre förvaltningsnivå, engagerade han sig i ett antal närstående kvinnor. Efter två år började han delta i socialdemokraternas politiska uppdrag. Haglar tätt inför det kommande valåret Politikerskandalerna.

En politisk komplott från hans motståndare är Hanif Bali (M) som står under utredning för opassande sexuella kontakter, där han påstås ha bett över sexuella bilder från en idag 17-årig flicka. En socialdemokratisk politiker från Värmland, den 31-åriga Jomark Polintan, är eftertänkt för ett flertal våldtäkter mot en närstående kvinna. En SD-politiker misstänks för mord på ses hustru.

En närstående kvinna blev våldtagit vid flertal tillfällen efter att Jomark Polintan anklagat för att greps och anhölls av polisen i slutet av förra veckan. Skett från den 15 septe Mannen hade en stark hållning mot Socialdemokraterna i Värmland, men han är nu villig att avsäga sig sitt löfte. Politiken och det kvinnliga brottsoffret måste ha varandra sedan tidigare, genom olika uppgifter.

Jomark Polintan Fru

Under helgen genomfördes, även med inblandade, förutom teknisk undersökning. Rebecca Hällgren såg att mannen häktades under måndagen. En hektad misstänkt på sannolika skäl, den högre misstankegranden, för ett flertal våldtäkter är hur Åklagaren begär. Enligt Rebecca Hällgren ska brodern ha kommit över sin pappas två års fängelse och råkat ut för fler strapatser.

Jag startar häktad för flera skattförda våldtäkt. Rebecca Hällgren sa, det avser en tid om ungefär två år, från den 15 september 2019 till den 16 september i år. Enligt bedömningen finns det bland annat en potential att S-politikern medvetet undergräver och fortsätter sina skadliga praktiker. S-politikerna nekar till anklagelserna via sin advokat.

Den påstådda gärningen förnekar han, som sagt Bertil Moreau, advokat för politikern.En mejl till Aftonbladet bekräftade Camilla Anglemark, försteombudsman i Socialdemokraterna Värmland, att den anhåller en politiker inom partiet och att distriktsstyrelsen kallar till mötet på lördagskvällen.

Vi är djupt ledsna över detta. Personen ifråga kommer inte att fortsätta sina uppdrag i Socialdemokraterna, vilket är mycket allvarligt”, skriver hon.För sju fall av våldtäkt har en högt uppsatt socialdemokratisk lokalpolitik i Filipstad åtalad.

I polisens undersökning finns bland annat ett “kontrakt” upprättat mellan den målsägande kvinnan och mannen, som nekar till brott. I kontraktet går kvinnan med på att träna “utan krångel” i minst en månad och att genomgå strängterapi varannan vecka. En värmländsk socialdemokratisk lokalpolitiker greps av polisen i september i fjol. I Filipstads kommun har Mannen satt då på tunga poster inom.

Rebecca Hällgren, åklagare i målet tidigare, har sagt: “Det är en och samma målsägande som den misstänkte har en relation till.”Fjol mellan juni 2020 och september har enligt åklagaren våldtäkterna som mannen åtalats för. Rebecca Hällgren, åklagare, har tidigare samostat: “Vi har utrett fler brottsmisstankar om våldtäkt, men det är de här sju fallen som bevisningen räcker för att väga åtal.”

Den målsägande kvinnan tycker att mannen är våldsam och aggressiv, och i förhör med polis uppger hon att övergreppen pågått under flera års tid. Han var helt likgiltig inför hennes egen vilja och mående och ska vara tilltvingat sig sex vid ett oräkneligt antal tillfällen, säger henne.A woman tells about a tragedy.

Han tänkas att jag är jätteont, men han har inte bryr sig. Han åt mig säger, så att det gör det mindre ont.– Jag försöker hålla mig stilla så att inget mer behöver göras. Och försök slappna av jag jättemycket efteråt så. Jag trodde något hade gått sönder, men jag blev jätterädd.

Manten “skiter fullständigt i det,” har hon säger, men flera gånger gråtit under de misstänkta övergreppen. I utredningen finns också ett upprättat “kontrakt” mellan kvinnan och mannen: Mannen ska ha försett kvinnan med starka läkemedel i utbyte.”Extremt impulsiv” Toppolitikern bjudit in andra män tiotal stycken att ha sex mot kvinnan mot hennes vilja. Om en kvinna är lärare bör hon ha tydliga riktlinjer om hur hon ska bete sig, inklusive vad hon ska göra om hon gör misstag som kan leda till konsekvenser.

Jag känner igen mig som ett offer för (politiker). Det är ingen männen. Jag tror att det är det som är fel på dem. Sista killen gräde sig verkligen tillbaka om jag ville. Jennan säger, att jaga ja var tvungen. I en förhör beskrev polisen mannen som “extremt impulsiv” och menade att han “varit lättirriterad och brusat upp för skitsaker”.

Det är en annan sorglig historia att män använder sin politiska makt för att få vad de vill ha. Han är ovillig att erkänna att det är han som dikterar texten. I samhället tycker han att det är så högt han. Vittnet säger i förhör att budskapet och känslan är ju att det är något vi annat kan tänka på.

Men det finns också en helt annan bild av seniora politiker, vars mest framstående kock beskriver dem som raka, ärliga och ansvarsfulla. Med ett annat ord, en kvinna beskriver en man som “en underbar person”. “Han bryr sig om andra, han är omtänksam,” sade personen i förhör med polis. Mannen nekar till alla brottsanklagelser och samtycket rör sig om sex med samtycket i stället. Hennes vilja har jag aldrig gjort något mot, säger politikern i förhör med polis.

Jomark Polintan Fru
Jomark Polintan Fru

Leave a Comment