Rasmus Gozzi Flickvän

Rasmus Gozzi Flickvän
Rasmus Gozzi Flickvän

Rasmus Gozzi Flickvän – Det har skett en ökning av homofobi på nationell, kulturell och politisk nivå. Tillåt inga försök att komma in. Det estetiska perspektivet är lika giltigt som det sociologiska i detta fall. Idag släpps den nya singeln “HOMOFIL” av de svenska artisterna Fröken Snusk och Rasmus Gozzi, och musikbranschen har skakat som ett resultat. Den handlar om en tjej som blir sårad när en kille inte försöker slå på henne för att han är gay. Hon sjunger deklarationen, “Han är en homofob.”

Och, “Jag är en homoboy, och jag älskar homoporn”

En häpnadsväckande ihållande ekonomisk expansion. Jag var orolig redan innan kaoset började och de nationalistiska homofoberna började komma tillbaka. Det huvudsakliga samtalsämnet kretsade kring den potentiella inverkan av konservativa ideal på den dagliga tillvaron. Tillsammans gjorde vi en betydande inverkan på samhället. Bekvämt hem med en touch av värme genomgående.

Jag skulle säga att det är en ganska vanlig smitta. På grund av var huset låg kändes allt väldigt tryggt. Men den olycksbådande tonen från kupolen gjorde mig nervös. Det har aldrig funnits en bättre familj än så. När politiker betonar vikten av familjer, kärnfamiljen – mamma, pappa , och barnen—är vanligtvis vad de har i åtanke.

Tja, vad hände efter det

Definitivt mycket eldkraft där. Det här är det mest fantastiska genombrottet; våra finaste snöflingor, de bruna bikuporna, har fötts fram speciellt för att användas som ett sätt att sprida lycka. Dessutom skryter fascister mycket om hur mycket de värdesätter sina familjer. Jag är nyfiken på att lära mig mer om din ideala familjeenhet, om du har en.

Nu mer än någonsin är det avgörande att skydda barn från “homofilerna” hemma. Fascister blev rasande när dragqueens släpptes in på biblioteket under vintern så att de kunde läsa för barnen. Samma dag ringde en kille i Malmö för ett möte med lokala Sverigedemokrater, och ytterligare ett möte hölls i Trelleborg. Snabba framsteg med grannskapets shadmen.

Svaren på denna begränsning fick mig att känna mig överväldigad. Sedan dess har vänner tagit på sig att avsluta den kulturella krisen och flytta tillbaka fokus till frågor om identitet för att kunna söka jobb igen. Alla gräsmattor, buskar och utrymmen däremellan har städats på samma sätt.

Dessa förfrågningar var uppenbarligen inte tomma tankar som svävade planlöst över rum och tid, utan snarare något mer substantiellt. Snurrande Björn Söder gick in på Twitter i veckan för att kritisera den svenska anpassningen av “RuPaul’s Drag Race”, den mest populära dokusåpan i världen som har nominerats till svindlande en miljon Emmys.

Alla åldrar kan njuta av showen eftersom det i grunden är en tävling mellan drag queens för att se vem som är bäst på vad de gör. Kursen är organiserad utifrån grundtanken att du ska gilla dig själv. Eftersom det inte finns något annat sätt att uttrycka din kärlek för en annan människa. Herr Björn Lyssna.

Det är bara mänskligt att ha fördomar mot välbeställda män. De är inte längre ursäktade, vilket gör saker och ting mer utmanande. Trots detta har Fröken Snusk och Rasmus Gozzis “HOMOFIL”-skiva inte sitt ursprung någonstans.

Jag förstår att de komponerar musik med ena ögat stängt, och jag vet att man inte kan extrapolera politisk mening från en enda lyssningsupplevelse, men jag kan ändå inte skaka känslan av att det här är Sveriges senaste musikaliska utbud.

Föreställ dig bara alla gnistrande små homosexuella pojkar runt om i landet som firar slutet av läsåret i barer. När regnet börjar falla, tänk bara på alla sätt som deras magi kommer att komma väl till pass. Förmågan att utropa “Skit i it !” i det ögonblicket skulle ha varit fantastiskt. Det verkar som en massa disk för mig.

De bevis som Sverigedemokraterna lagt fram tyder på att det står mer på spel än man tidigare trott. Hennes framtid har inspirerat drömmar om dalahästars över hela landet, och hon har blivit en symbol för epadunk-rörelsen som helhet. Men bara ett fåtal utvalda känner till hennes sanna identitet. Aldrig, inte ens i närheten, kommer Fröken Snusk att ta av sig masken.

I en kort och överraskande introduktion presenterar hon sig som Fröken. Arbetsdräkten består typiskt sett av långa lösögonfransarna och en rosa rnarluvan. Hon säger sig ha köpt femton olika plånböcker från denna butik, men hennes favorit är denna Louis Vuitton.

Rasmus Gozzi Flickvän

Efter några år ropade landet plötsligt: “Rid mig som en dalahäst.” Fröken Snusk blev ett nationellt fenomen efter att hans videor blev populära på TikTok och ljudnätverket a-traktor. Jag gjorde en snabb kontroll och “Dalahäst” förekommer oftare i min ordbok än “Främling.” Mitt vanliga månatliga streamingtillägg har fördubblats sedan jag började använda det. Ingenting är sant, säger han.

Inom en snar framtid hoppas hon få jobba med den produktiva musikproducenten Rasmus Gozzi, som är känd för sin förmåga att skapa smittsamma dansspår. I sitt huvud ser Rasmus Gozzi en naken kvinna som sjunger förföriska sånger. Hon berättade att han förmodligen hittade sin Fröken Snusk med lite letande när de återförenades genom en gemensam vän.

Alla dessa härliga texter är Rasmus Gozzis verk. Hon minns hur svårt det till en början var att tala om vissa frågor. Gränserna har dock ändrats sedan dess. Jag kan nu se att det hela var en dåligt undersökt sprite. Allt är på gott humör, förutom att jag inte är självmedveten eftersom jag anser mig vara en luddite. Jag tror att det skulle gå bättre om du var pretentiös med det.

Hon anser sig själv vara en “snuskig” även när hon inte har på sig sin mask. Inget har hackats här. Hon förklarar, “Jag är en pretentiös fangirl.” Problemet är att de alltid verkar läsa mig. Eftersom jag heter Fröken Snusk har ingen rätt att trakassera mig. Hon erkänner att hon ägnar sin fritid på helgerna åt sina många passioner.

Istället för att fråga om din anställning, skulle jag vilja fråga om ditt föredragna tv-program. Den här typen av lärande om andra människor, säger hon, är mer intressant och engagerande. Ändå är sådan frihet starkt begränsad. Hon ger inga antydningar om sin sanna identitet och ger inga bevis.

Hon säger att hon är 18 år och hoppade av skolan efter femte klass för att ägna sig heltid åt musik. Det kan visas att hon är i en mer mogen ålder av den tillgängliga bevisningen. Bilder och språk anspelar på lantliga miljöer, men högländarnas accenter är omisskännligt svenska.

Det skulle vara oartigt att bända i hennes ekonomi och fråga vad hon gör med sina pengar. Jag vet inte svaret, men det verkar fungera. Vi sätter också stort värde på att jobba hårt. När jag övergår från att spela till att öva till en intervju förblir min mentala ram intakt. Hon säger att det är mycket press och stress.

Hotellrummet i Stockholm tillhandahölls av Universal Studios som kompensation för intervjun. Fröken Snusk finns alltid med i P3 och välkomnar gärna gäster till frukost. Det är den typen av pengar som kunde ha lugnat ner upprörda föräldrar som Eddie Meduza och Björn Rosenström.

Nätverk som SVT och TV4 skulle inte ha några problem att hålla oss borta först. De har funderat på att bjuda in oss ända sedan de insåg att det skulle passa mig och genren som helhet. Vi kan naturligtvis förvänta oss att de diskuterar det vidare. Av den enkla anledningen att inget annat är tillgängligt för användning.

Offentligt anställda har dock ett större ansvar än tidigare. Det verkar inte ha blivit så mycket motreaktion mot Fröken Snusks skriverier om stryksex och tjackballe-vurm. Kultursektionerna på Aftonbladet kunde dock deklarera att “homofobin är tillbaka” på grund av filmen “Homofil”.

Snusk the frocked tror att allt är ett misstag. I motsats till sin svenska motsvarighet är ordet “homofil” inte stötande i sin norska motsvarighet, åtminstone enligt hennes mening. Som en direkt följd av den homofobiska motreaktionen känner jag mig helt utom kontroll och tömd på energi. Alla på denna jordklot älskar mig lika mycket som jag älskar dem. Oavsett din smak eller tillvägagångssätt så stämmer detta.

Som någon med exceptionellt höga förväntningar på det här märket tyckte jag att det här var en stor besvikelse. Hon säger att alla måste se kritiskt på det någon gång, men att den enda lösningen är att fortsätta. Homofil, den senaste brygden från Fröken Snusk och Rasmus Gozzi, avtäcktes i torsdags.

Rasmus Gozzi Flickvän
Rasmus Gozzi Flickvän

Leave a Comment