Adam Johnson Hockey Olycka

Adam Johnson Hockey Olycka
Adam Johnson Hockey Olycka

Adam Johnson Hockey Olycka – Hockeylag som förlorade Adam Johnson spelar i minnesspel bara veckor efter hans död LONDON, England — NOTTINGHAM Nottingham Panthers hockeyarena har blivit platsen för ett improviserat minnesmärke som hedrar Adam Johnson.

Blommor, kransar, tröjor, laghalsdukar och handskrivna inskriptioner har placerats vid minnesmärket för den 29-årige amerikanen som dog förra månaden i Sheffield efter att ha fått sin hals avskuren av en rivaliserande spelares skridsko. Margaret Cartwright, en Panthers-supporter, förklarade på lördagen, “Vi är inte bara hockeyfans – vi är en hockeyfamilj.”

En brottsutredning inleddes som svar på den tidigare Pittsburgh Penguins-spelarens död, och en man greps därefter misstänkt för dråp. Panthers har inte spelat sedan matchen den 28 oktober, men de kommer att vara tillbaka på isen på lördag mot Manchester Storm i en hyllningsmatch “för att fira Adams liv och den anmärkningsvärda person han var”, som organisationen uttryckte Innan matchen hedrade Nottingham Panthers Johnson genom att dra tillbaka hans uniform nummer 47.

Han kommer alltid att vara känd som nr 47, uppgav utroparen Stef Litchfield. Han var en fantastisk hockeyspelare och ett underbart tillskott till klubben. Han var en fantastisk individ med ett långt, fruktbart liv framför sig. Hans frånvaro kommer att kännas djupt.

YouTube-spelet kommer att sändas gratis, men det kommer inte att räknas in i någon ligaranking i Elite Ice Hockey League. Istället är det tänkt att förena laget och dess supportrar under ett gemensamt mål.

Obduktionen avslöjade att Johnson, 29 år, hade dött av en nackskada. Den misstänktes ålder och identitet avslöjades inte av polisen i South Yorkshire. På onsdagen, efter att ha lagt ut borgen, släpptes han från fängelse.

Den andra spelaren som var inblandad var Matt Petgrave, en försvarare med Sheffield Steelers. När Petgrave kolliderade med en annan Panthers-spelare hade Johnson precis passerat den blå linjen med pucken och in i Sheffields försvarszon. När Petgrave började kollapsa, sparkade bladet på hans vänstra skridsko upp och träffade Johnson i nacken.

Petgraves rosterstatus har inte uppdaterats av Steelers eller ligan. När Associated Press försökte kontakta hans representant tidigare i veckan, avböjde han att kommentera. Vissa människor är negativa, men alla hanterar det på sitt eget sätt. Vi gör alla vårt bästa för att se på den ljusa sidan av saker och ting”, sa Cartwright. Det var verkligen en fruktansvärd olycka”, sa han. Den stackars ansvariga själen kommer att få bära bördan för alltid. Det är mer än tillräckligt med straff, enligt mig.

Ingen, absolut ingen, skulle medvetet göra det. Det är bara hur saker och ting fungerade; på ett ögonblick gick allt fel och Adam fick betala priset. Efter att ha spelat i Tyskland och några matcher för Penguins 2018–19 och 2019–20, var Minnesota-infödingen i sin debutsäsong i Nottingham, en stad i centrala England känd som hemma för Robin Hood. Han och hans amerikanska flickvän hade satt upp hus i Nottingham.

I kölvattnet av Johnsons bortgång, beordrade det styrande organet för ishockey i England under Elite League att använda nackskydd för alla spelare från och med 2024. Pantern har nu dragit sig ur ligans Challenge Cup, motsvarigheten till brittisk fotbolls FA-cupturnering. Matchen i Sheffield var ursprungligen planerad som en del av Challenge Cup. Den 26:e november kommer de att återupptas mot Belfast Giants.

Adam Johnson gick ner efter att ha fått en skridskoskena i huvudet under en match i brittiska Premier League. Nu är en man sjuk i en mystisk sjukdom efter att ha blivit felaktigt beskylld av BBC för en 29-årig ringares död. Adam Johnson, en veteran från National Hockey League och Malmö Redhawks, drabbades av en skridskoskena i nacken när han spelade för Nottingham Panthers i British Elite League.

Johnson kollapsade senare på sjukhuset och polisen i South Yorkshire har bekräftat att en man felaktigt har anklagats för att ha dödat honom. Killen är riktigt skadad. Enligt BBC sa polisen Becs Horsfall: “Vi har genomfört omfattande undersökningar för att få ihop händelserna som ledde till Adams död under dessa aldrig tidigare skådade omständigheter.” Adam Johnson, en hockeyspelare, gick ner efter att ha blivit påkörd i huvudet med ett slagskott.

Polisen i South Yorkshire har rapporterat att mannen har slagits mot huset. Utredningen kommer att fortsätta och polisen kommer att ge uppdateringar när de blir tillgängliga, enligt ett pressmeddelande.

När han såg en match den 28 oktober mellan Nottingham Panthers och Sheffield Steelers i British High League, skadades Johnson allvarligt. Efter att en kollision på isen lämnat honom med en skridskoskena till glorian skickades han till sjukhus.

Enligt Sky News sa South Yorkshire Police Sergeant Becs Horsfall, “Vår utredning började omedelbart efter Vi har pratat med högt specialiserade experter inom sitt område för att få svar på våra frågor, och vi kommer att fortsätta arbeta nära med hälso- och säkerhetsavdelningen på Sheffield City Council, som stöder vår nuvarande studie.

Adams död har chockat många människor i samhället, från folket i Sheffield till hockeyfans över hela världen, vilket uttrycktes av Horsfall. Adam Johnson spelade med Malmö Redhawks säsongen 2020-21 Swedish Hockey League.

För klubben spelade han 21 matcher. I veckans matcher kommer både ordinarie spelare och avbytare att använda dekaler på sina hjälmarna. Det kommer också oroband, och Malmö håller en knapp tvåa i torsdagens hemmamatch mot rebro.

Adam Johnson Hockey Olycka

Efter att ha tagit ett slag i huvudet när han spelade för Nottingham Panthers i engelska ishockeyligan i söndags, bestämde sig Adam Johnson för att lägga av. Den tragiska olyckan har lämnat ett djupt intryck på hockeygemenskapen, där 29-åriga sinnen darrar.

Nu har SHL anslutit sig och kommer att styra den före detta Malmöforwarden under hela veckans matcher. På sin hemsida meddelade ligan att alla spelare och målvakter kommer att bära dekaler till veckans matcher. Brittiska EIHL har avancerat dekalerna.

Malmö Redhawks, Johnsons tidigare klubb, har meddelat att alla spelare kommer att bära bekymmersband till torsdagens bortamatch mot Leksand. Malmö planerar också att använda sina mentala förberedelser inför torsdagens hemmamatch mot rebro, där det bland annat hålls en spänd minut innan avspark.

AIK:s målvakt har kämpat för att få igång säsongen i HockeyAllsvenskan efter att både Tom Hedberg och Hampus Falk skadats och blir borta under en längre tid. Efter en olycka under träningen där han fick sin vad uppskuren av en skridsko riskerar Falk att missa hela grundserien.

AIK söker just nu förstärka sin backend för att ersätta sin långvarigt skadade backend. Klubben har meddelat på sin hemsida att den har påbörjat en insamlingssatsning där fansen kan bidra med pengar för att betala för en eventuell renovering.

Med den rådande skadesituationen vi nu har i truppen behöver vi därför se över vår backsida och komplettera densamma, säger AIK:s sportchef Niklas Persson.AIK driver också beslutet att organisera en fanklubb:

AIK Hockey har påbörjat en treårssatsning enligt ett avtal som gjordes innan säsongen. Under de här tre åren har hjältegruppens tillströmning av resurser fördelats jämnt. Årets budget är redan satt och det finns ett ytterst begränsat ekonomiskt utrymme varför AIK Hockey nu vänder sig till AIK:are att stöta kampen i jakten på en ny back, av ovan nämnda anledningar”, skriver klubben.

AIK Hockey-laget ligger för närvarande på andra plats i HockeyAllsvenskan med 16 poäng efter att ha vunnit fem av sina första fem matcher. Istället fortsatte den 30-årige kanadensaren karriären i tyska Löwen Frankfurt, där han äntligen fann sig själv.

Efter att ha gjort två poäng i en 6-3-seger över Köln på lördagen, vilket förde sin säsongssumma till 20 poäng på 15 matcher, är Cameron Brace nu överst på DEL-poängtavlan. Brace är för närvarande inblandad i en målserie på sex matcher och har gjort mål i Frankfurts två senaste matcher.

De taggiga matushkahattarna bakom öronen

Återvänder till laguppställningen är även svenske backen Maksim Matushkin, som precis som Brace har fått en stark start på säsongen. 33-åringens 17 poäng (9+8) över 15 matcher placerade honom i toppen av DEL:s backlinje-poäng- och poängtabeller i skrivande stund.

Löwen Frankfurt, som tog sig upp till högsta divisionen förra säsongen, ligger på åttonde plats i DEL efter 15 spelade matcher men har gjort fler mål (54) än något annat lag i ligan, endast efter Eisbären Berlin (59).

Enligt Valentina Lizana, hemma i MoDo, var Linus Ullmark inte en nyckelprioritet. Hans nyhet och vanlighet har emellertid nått toppen av absurditet i Amerika. Nu när jag har gått tillbaka och tittat är det klart att han skulle kunna gå längre än de allra flesta andra mlvaks, som Lizana sa till hockeysverige.se. I fotspåren av Henrik Lundqvist och Pelle Lindbergh som den senaste svenska Vezina Trophy-vinnaren , Linus Ullmark har tagit på sig ledningen av den svenska kretsen.

Han har även inlett den här säsongen på ett lika starkt sätt som han genomfört den senaste. Ullmark ligger nu tvåa i NHL i mål mot snitt och ligger delad på första plats bland svenska målvakter. Tre Kronors mångårige yttertränare Stefan Ladhe rankade nyligen honom som Sveriges nummer tre ytter i en intervju med hockeysverige.

Adam Johnson Hockey Olycka
Adam Johnson Hockey Olycka

Leave a Comment