Amanda Westergren Kungsör

Amanda Westergren Kungsör
Amanda Westergren Kungsör

Amanda Westergren Kungsör – Den 26 oktober firar vi Amandas födelsedag. Det är dags att engagera dig fullt ut för att ta hand om dina två fosterbarn. Det finns alltid mycket att göra i Stockholm, och ingen person skulle någonsin kunna avsluta allt på en dag.

Att jag glömmer saker hela dagen är något man inte har en aning om. Livsbejakande aktiviteter utförs i hela huset och till en tee i kylen. Vår fjärde och sista resa till Ica gjordes i ett försök att fylla på med lite bubbelvatten.

Önskar dig en trevlig kväll denna onsdag. Jag ser fram emot våra vanliga promenader nu när det är fint väder. Efter ett tag började Noah känna sig trött så vi stannade till vid en rastplats på vägen hem för att låta honom träna lite och återfå krafterna. När vi kom hem fick Nelly ett nervöst sammanbrott då allt rasade.

Eftersom hon var hungrig och trött fortsatte hon att fixa det jag gjort. I de tider när Nelly bara skriver och jag behöver hålla ett öga på henne har jag inte mycket tid för sömn. På måndag tänker jag först ringa BVC för att beställa lite formad droppar.

Hörde de hjälpa till med barnens kräsna ätare. Hon har dock varit ganska sjuk sedan igår, och jag vill inte ha henne kvar så länge, så jag håller tummarna för att mini-utländska dropparen kan göra susen. Från 19 april till 19 augusti arbetade jag med min avhandling vid Institutet för immunologi, genetik och patologi med Gunilla Enblad.

På senare tid har jag intresserat mig för stjärntecken. Det är jag som är hyresvärden och när jag läser om hur hyresvärden ska vara så är det väldigt vettigt för mig. Jag har kommit att tro att det är viktigt att hitta en partner som ens stjärntecken samverkar med för att få en relation att fungera. Enligt skyltarna ska jag ha en skytt.

Jag tycker att det här är riktigt intressant för tillfället. Jag har också läst om hur olika stjärntecken fungerar tillsammans, och beskrivningarna stämmer mycket väl överens med min egen erfarenhet. Jag är säker på att jag är kritisk till dem också, men jag tycker att det är intressant att se vad som står sig.

Sedan vi först började leka med smakförhållanden har Noahs magi varit i oordning, och nu måste vi börja om från början med allt. Dessutom kommer jag inte ge honom något förutom bröstmjölk. Jag har sett att han har varit ovillig att ta kexet de senaste dagarna, och jag har fått höra att det beror på att han bara inte vill vara en “bebis” längre.

Han skulle vilja ha något att äta samtidigt som jag gör det. Det skulle vara väldigt svårt att neka honom något. Jag såg att efter att han fått sin växtspurt blev han mer uppmärksam och kunde gå utan mat längre än han kunde tidigare, när han bara drack bröstmjölk. Vi återkommer till bvc om en vecka för att diskutera nästa steg. Då kan vi förhoppningsvis få våra smakförhållanden tillbaka på rätt spår. När han fyller ett halvår behöver han inte överleva enbart på bröstmjölk.

Jag tycker att det här är en riktigt stor affär… Det är ett stort problem när han vägrar äta, även när han svälter. För att göra honom glad igen måste jag verkligen tvenga honom ibland och sen på slutet. Det är irriterande att han vägrar äta någonstans du går för att det händer så ofta. Om jag ska försöka mamma till honom vill han att vi ska vara ensamma och tysta.

Om han är någonstans han inte känner igen, kommer han inte att känna för att stanna. Även om jag inte vet säkert, har jag funderat på om jag ska börja pumpa ut istället och försöka ge honom på det sättet. Eftersom den bara ska vara där i en vecka så håller jag tummarna för att jag inte behöver den. Enkelt uttryckt vill jag ha tillbaka min kropp.

Jag skulle vilja kunna lämna honom ett tag utan att oroa mig för att han ska gå hungrig. Just nu är det en stor utmaning, men vi försöker övervinna den. När han vägrar ta brödet och det blir en kamp bara för att han ska äta blir jag som mest irriterad. Det bästa, verkligen!

Vi får se hur det går på bvc nästa vecka; Jag håller tummarna för att vi kan börja göra framsteg då. Men det kommer att ta väldigt lång tid innan jag äntligen kan sätta stopp för mitt moderskap. Jag vill sluta vara mamma på vissa sätt men inte på andra. Nu växer min lilla kattunge upp!

Amanda Westergren Kungsör

I denna artikel citerar vi arbete av A. Westergren Jakobsson, S. Kundu, J. Guo, A. I. Chowdhury, M. Zhao, E. Lindell och X. Zhang (2022). Ökad medvetenhet och känslighet i odlade neuroblastomceller tillskrivs VLX600 janus kinashämmaren. Cancer, 14(13), 2014; sid.

Westergren Denna artikel skrevs av A. Jakobsson, B. Segerman, O. Wallerman, S. Bergström Lind, H. Zhao, C.-J. Rubin och G. Akusjärvi 2021. Transkriptomet av humant adenovirus 2 avslöjar extraordinär komplexitet i alternativ uppdelning. Journal of Virology, Volume 95, Issue 4, Pages e01869–e01820-.University of Uppsala, Uppsala, Medical Faculty, Immunology Institute.

I slutet av säsongen hade Amanda och Marcus visat sig värdiga ATG Riders League-mästerskapet. Inför en stor publik tävlade de bästa ryttarna i världen om mästerskapet på Jönköping Horse Show, men till slut domare lät hästarna avgöra vem som skulle vinna. Väldigt coolt! Amanda Landeblad, en 1,35-dom i ATG Riders Leagues, förväntar sig mycket action i dessa klasser.

Det var dubbelt så mycket folk som vanligt på banan inför torsdagskvällens semifinal. Malin Baryard Johnsson, segraren i ett eftermiddagsheat, sköt en runda på 1,35 poäng brett på H&M Reventon (förkortat som Stuteri Arch) för första gången.

Det fanns inget kvar att göra efter det! Min hund, Lilla Räkan, är blixtsnabb, men hon har svårt att göra skarpa svängar till höger, och de skarpaste kurvorna var till vänster, så vi gjorde en mindre gaffel med bananerna där, som dagens fjärde hund förklarade med en speciellt fin flin.

Alla hästarna loppade vackert och landskapet är hisnande. En riktigt cool hästkapplöpning. Att ha, som Malin Baryard Johnsson uttrycker det, “grunden bra och stuckaturen vacker” är “körsbäret p toppen” av allt. Malin Lilla Tingeling (alias Jacobsbergs stuteri) åkte idag en superrunda med OS-prinsessan och VM-guldmedaljören Amanda Landeblad i huvudstaden, vann plnboken och tog hem totalt 20 000 svenska kronor.

Vi kan förvänta oss en het debatt vid dessa presentationer om allmänheten har något att tillföra diskussionen om det aktuella ämnet. Hon gjorde ett jättebra jobb, och som Amanda Landeblad uttryckte det, “att vinna en klass av den storleken och i det lokala är en stor grej.” Tyvärr var den tid jag kunde tillbringa med henne ganska begränsad.

Tack vare sin prestation idag har hon tagit sig upp till tredje plats totalt och har en fantastisk chans att ta sig vidare till sista omgången av Göteborg Horse Show när de två semifinalerna börjar. Allmänheten blev snabbt medveten om konflikten mellan Landeblad och världens ledande journalister, och den dagliga verksamheten återupptogs, denna gång över 1 500 svenska kronor.

Peder Fredricson, fjolårsvinnare av ATG Riders League i Jönköping, satsade på svenskar efter att ha hämtat hem svensk sex med den splitternya och färdigtrimmade Tiamathara (ryttare: Martin Risberg). Ändå öppnade Klassen dörren för underdogs med att släppa två bomber, och Marcus Westergren hoppade på chansen att gå med i Crunch Air (ag: MW Collection AB).

Fantastisk möjlighet, och jag minns ryttarna som var där också. Efter att ha slutat tvåa efter norskan Mira Olivia Höidal i 1,50-klassen i ATG Riders League, kommenterade han: “Jag hade min plan och jag vet att han är en snabb häst i sig själv, så allt jag hade för att f den att flyga p.”

Efter att ha samlat in de femtio tusen svenska kronorna i prispengar, sa Westergren: “Alla troféer betyder mycket, men det här är helt klart en fantastisk tävling för oss att ha.” hans dag. Vilken fantastisk dag det har varit. Det är tydligt att han klarar höga hastigheter tack vare jämförelsen med Conrad, som har en högre maxhastighet än 1,35.

Allmänheten tycker att det skulle vara underhållande att se tävlingen. Grattis till Amanda, som har vunnit på lotteriet och nu har en ljus framtid framför sig. Niklas Arvidsson och Py Jägerden sitter just nu på toppen av ATG Riders Leagues topplista med 1,35 respektive 1,50 poäng. Semifinaler och finaler kommer att äga rum på Göteborg Horse Show 22-26 februari 2023.

Amanda Westergren Kungsör
Amanda Westergren Kungsör

Leave a Comment