Ash Pournouri Förmögenhet

Ash Pournouri Förmögenhet
Ash Pournouri Förmögenhet

Ash Pournouri Förmögenhet – Miljarder dollar i försäljning tack vare Aviciis produktioner När Tim “Avicii” Bergling avslutade “Levels” visste han och hans manager, Ash Pournouri, att de hade slagit guld. Men köksmästaren använde oortodoxa medel för att få andra att förstå det, och han skrev så lite på ett kontrakt med Universal att det knappt gick att läsa.

Ash Pounouri sa i den svenska talkshowen “Det svenska popundret” att folk inte borde hysa någon illvilja mot Universal eftersom “de får betalt för att vara fans av sallad.” På bara några korta år gick Tim “Avicii” Bergling från att sitta i sin lilla lägenhet och göra musik till att framträda på världens största scener och bli hyllad av Madonna.

Det råder ingen tvekan om att boken “Levels” startade ett kulturellt fenomen. En minnesvärd fras, verkligen. Tim satt på sitt kontor och skrev hastigt: “Asch, kom in här, du måste lyssna på det här.” Jag visste att det var enormt så fort jag gick in. SVT:s “Det svenska popundret”-programledaren Ash Pournouri tror att detta drag kan få enorma konsekvenser.

Under showen förklarar Per Sundin, vice VD för Universal Music, hur Pournouri kom in i musikbranschen och förväntade sig att Avicii skulle bli den största musikern i världen. Ash var en unik individ som jag aldrig hade tidigare eller sedan dess. komma att uppskatta. Han trodde att han var en av de största i världen, och Sundin säger att han var övertygad om att Avicii var den mest kända musikern på planeten.

Var aldrig svaghet

Ash Pournouri jämför sin tid i “Levels”-eran med att vara i en krigszon när han tänker tillbaka på det. Musikbranschen är mycket konkurrenskraftig, och jag kan se det när jag ser mig själv i spegeln: man måste vara ” scuren in halsen” för att göra det. Ingen får göra ett misstag eller visa svaghet. Allt ser ut som ett krig för honom, säger han.

Manager för Avicii, efter att ha insett de potentiella “Levels” som hölls, fick han att skriva på med Universal efter att ha hört om Per Sundin. Enligt Pournouri har en konkurrerande nyhetsorganisation erbjudit dem en halv miljon svenska kronor, eller cirka 500 tusen euro.

För att få ekonomisk hjälp var Per Sundin tvungen att ringa runt till chefen för Universal i Europa, men han bestämde sig till slut för att avsluta sitt kontrakt med Avicii. Enligt Ash Pournouri, “Jag visste vad jag kunde få globalt, så jag sa att det är vad budgeten är.”

Aviciis handledare konfronterades

När Per Sundin insåg att han hade blivit inlåst, konfronterade han chefen honcho. Till vilket han sa: “Det är bara så män gör affärer.” Det är dock inte så affärer bedrivs, enligt Per Sundin. Det har inte skett några betydande framsteg i Aviciis karriär ett år efter hans alltför tidiga död. Enligt SVT-dokumentären blev allt bra till slut. Pournouri varnar, “Ingen ska tvivla på Universal, de är listiga lögnare.”

Per Sundin fortsätter:

Hela min professionella framtid står på spel. Men vi lät det glida och lånade pengarna igen under loppet av sex veckor. I jakt på kommentarer har Expressen nått Ash Pournouri. Här är han, mannen bakom investeringar för en miljon dollar. Avicii har etablerat ett välmående affärsimperium med smart marknadsföring. Intäkterna på Hans företag har ökat med en faktor tre tusen på bara två år.

Tim känns som om han har bidragit avsevärt till gruppens framgång, och hans glädje över gåvan återspeglar det. Chefen, Arash “Ash” Pournouri, sammanfattade sina känslor i ett memo: “Jag har absolut inget mer att bevisa.” Manager Arash “Ash” Pournouri etablerade sitt affärsimperium på Avicii.

Det svenska i oss tror jag var den som kom på detta. Det är ens plikt att hjälpa andra om man är i stånd att göra det. Avicii-fenomenet är en täckmantel för två personer. Arash “Ash” Pournouri, som tidigare var Aviciis manager, är också medlem i Pandoraläckan, den senaste världen över känsla av en skattel.

Pournouri har anlitat samma rådgivare som hjälpte till med skapandet av ett skatteparadis till förmån för Swedish House Mafia DJ-team. Johan Lundberg, skatterådgivare, beskriver skatteplanering som en “big business” och säger att dess användning är allmänt accepterad av lag.

Ash Pournouri Förmögenhet

Expressen har fått ett brev från Pournouri om att han har betalat skatt på alla sina förvärvsinkomster i Sverige. Hela sommaren har jag jobbat med det här, och nu är det äntligen klart. Eftersom Augusti har kommit är det många som kommer tillbaka från sina terminsuppehåll och checkar in på kontoret.

När det inte finns en pandemi kan miljön verka normal, men om du har tillbringat de senaste veckorna i ett hö på bakgården eller en timmerstuga i fjällen, är det kanske inte din första prioritet att hålla dig informerad. Artikeln kommer därför att ge en sammanfattning av några av de mest anmärkningsvärda händelserna som inträffade i somras.

Det är viktigt att komma ihåg att bara för att nyhetscykeln saktar ner i Sverige under sommarmånaderna betyder det inte att resten av världen slutar vända. Det finns fortfarande betydande affärer och investeringar som görs. Mänskligheten ägnar sig åt experiment och accepterar lätt nya utmaningar. Du kanske missade några nyheter när du var utanför kretsen, men här är den äntligen. Säljer sitt doftimperium, Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso är inte bara bland Sveriges högst betalda influencers; hon fungerar också som ansikte och kreativ chef bakom sitt eget kosmetikamärke, Caia. Den senaste utvecklingen inkluderar att Bianca Ingrosso och de andra grundarna sålde sin andel till riskkapitalspelföretaget Verdane i en mycket publicerad affär. När det gäller själva influencers så gick affären ganska bra.

Daniel Wellingtons Sök efter sanningen

Filip Tysanders klocksuccé gjorde att Breakit slapp kostnaderna i början av sommaren. En av de sakerna du kan förlora om du gick på lång sikt. Tidigare i år viftade Daniel Wellington med flaggan för ökad effektivitet och som ett resultat lämnade ett antal anställda företaget. När de senaste blickarna vände sig mot Bolagsverket rapporterade de att Filip Tysanders verksamhet lidit sin värsta förlust i historien. Yubico fyllde ut fint, som en kistan, samtidigt som han blev lite mer svensk.

När det gäller internetsäkerhet gör Stina Ehrensvärds snabbt växande säkerhetsfirma Yubico skillnad. En av deras kunder, AMF Pension, är nöjd nog med deras arbete med att investera 300 miljoner svenska kronor (cirka 45 miljoner US-dollar) i verksamheten.

Både Sverige och USA har tillgång till Yubicos tjänster, men företagets huvudkontor ligger i Stockholm och en nyligen genomförd investering innebär att Yubico har fått ännu en stor svensk investerare. Om Ash Pournouri är “all in” på en massiv Tiktok-reklam. bot, så är det verkligen fallet.

Läs ett utdrag om Ash Pournouri och företaget han grundade för att utmana det globala fenomenet som är Tiktok på Breakit. En satsning som var särskilt spännande i ljuset av den pågående debatten i USA om huruvida Tiktok skulle läggas ner eller inte. Efter att Indien blockerat åtkomsten till Tiktok och andra kinesiska appar, klättrade Triller upp på taket av appbutiken. Den här intervjun dyker djupt ner i tankarna hos Ash Pournouri och andra framstående personer inom appbranschen.

Två år senare delade Yanzi och hans vänner en prispott på miljoner dollar. Många människor har varit intresserade av det så kallade “Internet of Things”-fältet de senaste åren. Det Kista, Sverige-baserade företaget Yanzi Network hade som mål att tillhandahålla en tjänst för “smarta kontor”, varav det senare skulle använda sig av sensorer och ett nätverk av datorer för att minska energianvändningen.

Halvvägs genom 2018 säkrade Yanzi hundratals miljoner dollar i riskkapital från amerikanska Pegasus, med en rapporterad värdering på mer över en miljard dollar. I somras kunde Breakit berätta att bolagets ägare försökt sälja verksamheten men inte fått den värdering de hoppats på. De bestämde sig istället för att anmäla sig till företaget i en tävling. Den största svenska näthandlaren, Komplett, har en helt ny hemsida.

Spännande är också det senaste beskedet att den norska ingenjörsfirman Komplett skulle öppna ett nytt kontor i Sverige efter många år borta. Det har varit en del tysk press om Jenny Zengs dubbla roller som Sverigechef och sandbagger på den danska marknaden. Fler av hennes tankar om planerna på att marknadsföra Komplett i Sverige delas här. Storytel Kitab Sawti hade ett stort inflytande på arabisk litteratur.

Detta är en enorm affärsuppgörelse för Storytel och kan leda till några spännande nya vägar för arabiska ljudböcker. Anton Pollak och Sebastian Bond, två svenska medborgare, grundade Kitab Sawti och var bolagets största aktieägare innan de slogs samman. Belöningen för att bryta utbrottet höjdes till 100 000 000 svenska kronor.

Dessutom, trots det låga kursfallet, steg Storytels aktiekurs med mer än 1,2 miljoner svenska kronor dagarna efter affären. Liknande mönster uppstod när BGH nyligen presenterade en kort om den börsnoterade internetåterförsäljaren Sleepo. Felix Herngrens jätteklipp så mycket dollar Bonnier betalade honom för hans framtidEn majoritetsandel i Felix Herngrens filmbolag såldes.

Ash Pournouri Förmögenhet
Ash Pournouri Förmögenhet

Leave a Comment