Cimberly Idol Familj

Cimberly Idol Familj
Cimberly Idol Familj

Cimberly Idol Familj – “Idol”-deltagaren Kimberly åkte hem direkt efter fredagsfinalen för att besöka sin mamma på sjukhuset. Från början insåg Cimberly inte hur illa det var och ställde frågan om hon borde lämna showen.

Hon säger till Aftonbladet att hon aldrig hade låtit sig älskas om hon hade stannat och något extremt illa hänt. I kvällens fredagsfinal av “Idol” på TV4 kommer 18-åriga Cimberly Wanyonyi att tillägna en av sina låtar till sin mamma, som nyligen genomgick en stor operation.

“Bed of roses” by Bon Jovi is her favorite song, and I have chosen it. Hon säger att hon är ganska dålig på att säga till mama hur tacksam jag är för allt hon har gjort för mig och vad hon faktiskt betyder mig.

Två veckor efter att ha genomgått en sju timmar lång hjärtoperation stannade Wanyonyis mamma kvar på sjukhuset. Efter beskedet att hennes mamma behövde opereras ombads Cimberly att överväga om hon skulle dra sig ur tävlingen.

Det gick light i tankar lika det. Till en början visste jag inte så mycket och det var också svårt att få kontakt med henne. Eftersom hon var så extremt trött och sjuk lyckades hon knappt svara. Om jag hade stannat och något extremt illa hade hänt hade jag slagit mig själv, det kan man väl säga. Då hade jag aldrig tagit hand om mig själv. Hela tiden kommer familjen först.

Wanyonyi åkte direkt hem till Skellefteå två veckor sedan för fredagsfinalen för att besöka sin mama på sjukhuset. Jag satte mig helt enkelt ner med henne och pratade. Örsta kvällen var hon mycket trött. Så hon inte orkade hela tiden. Men den andra dagen hade hon förbättrats mycket. Nu har Cimberly fått det tråkiga beskedet att hennes mamma kommer att återhämta sig, men det kommer att ta tid.

Efter det sade mom att nu ska du visa ditt bästa på Idol. Jag är ganska dålig på att säga till mamma hur uppenbar jag är för allt hon har gjort för mig och vad hon faktiskt betyder mig. Cimberly Wanyonyi säger att det är självklart för henne att ge henne låten som ett tecken på hennes tacksamhet. Idol-Cimberly delade sin sorg med världen förra veckan. Hon har faktiskt förlorat en nära släkting. Hon skrev på sin Instagram:

Min älskade mamma älskar dig väldigt mycket, min kära. En av de tävlande i årets “Idol” är Cimberly Wanyonyis. I veckan postade hon på Instagram att en närstående hade gått bort, vilket Norran var viktigt att rapportera över.

Tack pour toutes les bonnes commentaires.Inlägget följdes av en utgjutelse av kärlek från Cimberly Wanyonyis och hennes familj. Å andra sidan verkade det som om det fanns ett missförstånd.

Artisten skrev “Min älskade mummi, vila i frid, älkar dig för evigt” på sin Instagram-story. Det var faktiskt Cimberlys mormor som tyvärr hade gått bort, men några av hennes följare trodde att det var hennes mamma.

En släkting till Cimberly har gått bort. I samma berättelse där Cimberly tackade alla för deras kärlek förklarade hon också att “mummi” betyder mormor på finska och att det är hennes mormor som har gått bort.

På fredagskvällen, när Carola Häggkvist tillträdde rollen som gästdomare, var temat gospel och det var dags för Idol 2023. Tittarna var inte helt nöjda med det skulle de höra. Idol 2023 hade premiär i slutet av augusti och sedan dess har deltagarna börjat förbereda sig för den så kallade fredagsfinalen i TV4-programmet som leds av Pär Lernström och Amie Bramme Sey.

Varje fredagsfinal har ett tema och förra veckan, när Carola Häggkvist satt som gäst i jurypanelen, var temat gospel. Isak Uddström och Olivia Aliotti var de två tävlande som ombads lämna tävlingen denna kväll. Många av dem på sociala medier rapporterar att framtiden är ljus både. Så här har flera tittare på programmets Facebooksida skrivit:

Du ska veta att du är otroligt begåvad. Olivia är på samma sätt. “Lycka till med fortsättningen av ditt liv.” Flera tittare har uttryckt besvikelse i kommentarsfältet, dock inte om vem som blev utslagen från Idol 2023, utan snarare resultatet av fredagens gospeltema. “Enastående gospelsångare. Det lät bara så riktigt gospel. “Det var en tråkig kväll, men det var inte många riktiga gospellåtar. Av alla idoler var Simon den ende som sjöng gospel.

Cimberly Idol Familj

Jättefint var det. Den ende som sjöng gospel med en antydan till synd var Simon. Jag förstår inte hur viktigt det är att inte behöva ha ett tema. Det var inte gospel, men många av idolerna lät bra. Att det inte sjöngs gospel är fantastiskt. Warum valdes det helt annat om finns miljontals gospellåtar? Så de deltagarna måste göra något annat än det sägs. Det är mycket konstigt att dem inte sa ifrån.

Akin till att välja Ted Gärdestad? Härligt. Har inte alla era idoler avstått från gospelsånger? Jag hade lyssnat på klassiska gospelsånger. Blev lite besviken. Mais qué bon kör. Fantastiskt stark. “Varför skulle du inte sjunga gospelsånger? Det är alltid kul att spela gospelmusik.” När det ska vara gospel, varför skulle man välja poplåtar? Mycket tråkigt.

Simon was the only one with a genuine gospel voice. Enligt Aftonbladets uppgifter ska Jay Smith med ett bidrag skrivet av hans syster Maria Smith med i nästa års tävling. Som en popduo inkluderar Smith & Thell henne vanligtvis som en av sina medlemmar.

På väg mot segern i TV4:s tävling inledde 42-årige Jay Smith en romans med den andra finalisten, Minnah Karlsson, vilket ställde till stora problem i Idol 2010. Det avslöjades också att han fastade, men att TV4 lät honom stanna kvar i tävlingen. Jay Smith har fortsatt musikarriären sedan segerna i “Idol”, men utanför rampväxt. Han har släppt flera soloalbum och har spelat i flera rockband, inklusive Von Benzo och Smash Into Pieces.

Men under de följande åren har musik i en annan genre – country – producerats när han insåg att han inte längre lyssnade lika mycket på rock.fått lägga ner det hela.” Den 3 februari i Malmö börjar Melodifestivalen-turnén.

Hela startfältet avslöjas den 1 december. SVT har hittills inte bekräftat några medias stöd till aktuella artister. Under Idolfinalen den 1 december på Avicii-stadion i Stockholm kommer popdansaren Zara Larsson att vara gästdomare.

Temat för kvällen var duett och artister som Uno Svenningsson, Linnea Henriksson och Orup hade bjudits in att göra ett speciellt framträdande på scenen för “Idol”-deltagarna. Det var faktiskt mer sång på svenska än vad fredagsfinalerna brukar erbjuda.

Den tidigare “Idol”-deltagaren Caspar Camitz blev Simon Näslunds sångpartner. De sjöng Camitz låt “High up above” och fick stående ovationer från både publik och jury. Jurigt samspel, ni tog det till ett annat nivå, säger juryn.

Domarna kunde resa sig och applådera Louisa Hoxha som sjöng “Kärleksvisan” med Sarah Dawn Finer. Även Saga Ludvigssons skrällande scenröst i duetten med Orup prisades. Även denna fredag lämnade två deltagare programmet.

Vid ljudet av publikens förväntningar släppte Cimberly Wanyonyi, Jordan Rawling, Tilda Vodusek och Antranik Khantarashian taget och “Idol”-turnén avslutades för de två återstående deltagarna. David Sundin har haft en look som vi alla känner igen på årlen och är en av de mest folkkära programledare i landet. Åh, något hände tidigare i veckan.

De senaste åren, 47, har han blivit en av våra mest älskade komiker och programledare. Bland hans prestationer under sina år i branschen är att vara värd för shower som Idrottsgalan, Kristallen, Melodifestivalen och Bäst i test. Han är fortfarande programledare för Bäst i test, även om de nu har flyttat till TV4.

Sundin gjorde sin filmdebut 2020 i filmen “Se upp för Jönssonligan” i rollen som Dynamit-Harry. När Amie Bramme Sey var sjuk fick Sundin nyligen rollen som Pär Lernströms sidekick på Idol. Expressen rapporterar att Jenny Strömstedt fick lämna sin kollega efter att ha tvingats missa lördagens sändning av “Nyhetsmorgon” i TV4. Anledningen till att hon mådde dåligt meddelades under sändningen.

Chansen att vinna Stortrycksbokpriset 2023 har getts till Horace Engdahl. “Spårvagnsresor med Mr. Hume” är en av sexböcker som har känts akdemiledamoten över att nominera sig för priset.

De två nominerade till Augustpriset offentliggörs på måndag och två av böckerna är också anmälda i tävlingen. “av Eva Ekselius sindor. Boken “Det judiska Europa mellan den franska revolutionen och den ryska” är nominerad till Augustpriset i skönlitteratur.

Andra böcker som nominerats till Stortryckspriset är “Helgon och maktspelare: Dag Hammarskjöld som politiker” av Staffan Carlsson, “Världsandens partisaner: filosoferna, tredje riket och den liberala demokratin” av Svante Nordin, och “Jag är en olycklig spåman: poeten Lasse”. Lucidors liv och tid” av Annika Sandén. Dragningen kommer att hållas den 4 december.

Cimberly Idol Familj
Cimberly Idol Familj

Leave a Comment