Kristoffer Appelquist Fru

Kristoffer Appelquist Fru
Kristoffer Appelquist Fru

Kristoffer Appelquist Fru – Och i en av hans musikaliska kollegor också! För det var i detta särskilt anmärkningsvärda, högljudda muttlande som han träffade sin Isabelle och de två blev ett par. Det kändes så direkt efter första försöket. När vi var tillsammans var allt vi gjorde att skratta, prata och skrika. Vi kommer att fortsätta göra det. Det har gått fem år, och vi har nu en dotter; i april vill vi fira med en liten grabpåse.

Det är några allvarliga svårigheter. Kristoffer, Daniel Breitholtz och Vanessa Falk diskuterade nyligen huruvida de tyckte att duscha med sina betydande andra var romantiskt i sin podcast, Kompaniet. En av de vackraste kärleksförklaringarna jag någonsin hört är den som Kristoffer ger sin egen dotter, Isabelle.

Ja, men Isabelle ställer också extremt höga krav på mig. Hon har inställningen att livet är kort. I så fall finns det inget sätt att komma halvvägs. Jag visste att när det väl hade gått en tid var det oundvikligt att folk skulle börja slappna av lite i sitt arbete. Men hon var ganska snabb med att säga att hon inte ville spendera de kommande två dagarna med någon som irrar omkring och är sur.

Hennes förväntningar på hur ett förhållande ska vara är mycket högre än mina. Vänskap, avkoppling och trygghet bör följa med dig varje dag. Personligen ser han sig själv som en konservativ “pappadjur” som behöver strikta relationsregler och en lång inköpslista för att lyckas.

Förmågan att känna sig användbar, att plocka upp saker från golvet, att packa ryggsäckar och matsäckar, är avgörande för mig. Mina favoritdelar på dagen består av de vardagliga uppgifter som andra människor tar för givna, inklusive att laga mat, titta på TV och varva ner innan sänggåendet.

Kanske lite daterad och tinny, men det är min naturliga livsmiljö. Isabelle ger mig dagliga att-göra-listor att följa. Jag kan inte köra just nu eftersom Isabelle är gravid. Jag har dock inga problem med att sitta i köket och servera clementinlyftar.

Småbarnslivet är mycket enklare nu, tjugo år efter de två första barnens födelse, säger Kristoffer med ett brett leende. Tänk efter: Jag var bara 21 år när jag fick mitt första barn. Jag var tillsammans med en tjej som var åtta år äldre än vid den tiden.

Jag visste inte den fulla betydelsen av att vara så högt uppe vid den tiden. På föräldramöten var det ingen som tittade på mig. Vi var tvungna att kämpa för allt, och det gjorde vi; vi levde på gränsen till överlevnad, och vi slogs med hemgjorda vapen eftersom vi var på främmande mark. Där är att ha en bil ett måste för att ta sig någonstans.

Nu har jag en bra karriär och en social ställning; Jag bor i en storstad med alla bekvämligheter, inklusive ett dygnet runt-öppet gym och en kompetent personlig tränare; allt som saknas är gruset. Jag kan köpa mig från vissa oönskade saker, till exempel en stall. Jag kan resa med cykel och hålla släktträffar online.

Jag har varit där och gjort det, och jag är här för att berätta att det är så mycket lättare att vara medelålders och medelklass när man har barn. Det faktum att Kristoffer flyttade till Stockholm och återgick till ett litet barn är en sekundär orsak till det efterföljande blodbadet.

Min läkare sa till mig att gå ner 25 pounds skulle lägga till två år till min förväntade livslängd. När man är i medelåldern är det rätt antal år. Jag hoppas kunna bli 50 år gammal och vara med när mina barn blir tonåringar. Mitt hjärta måste hålla; Jag är bara ett litet barn.

Helt enkelt genom att sälja sin bil och börja cykla injicerade han sin dagliga rutin med stor spänning. Det skulle vara en hel del över två mil om dagen om jag cyklade från vårt lvsjöboende till SVT:s huvudkontor för att producera Svenska nyheter. Nu springer jag en gång i veckan, men det är främst för att komma i form så att jag kan leka med mina barn.

Din egen pappa var drogmissbrukare och alkoholist när du var ett litet barn. Vi diskuterade detta lite djupare under vår senaste intervju. Angående dåtid och nutid. Känns tankarna på din biologiska pappa närmare ytan nu när du är förälder igen?

Ja, barndomen är på väg tillbaka; det är så det är; även massiva syskoner återkommer när en person får barn. Min oväntade glädje är att få kontakt med min biologiska pappa för första gången. Jag hade glömt det ganska länge och var tvungen att gå tillbaka och leta upp det.

SVT “Svenska nyheter”-programledaren och komikern Kristoffer Appelquist, 46, öppnar upp om sitt liv med sin flickvän, skådespelerskan Isabelle Ahonen, 33, i en intervju som sänds året runt. I juni väntar de ytterligare ett barn tillsammans och redan i april, säger han till tidningen, ska de ha “lite måttlig bröllop i Stadshuset”.

Han utvecklar delikatessbutikens historia.

Okej då… Jag har gjort en av de där fruktsalladstabbarna här borta. Jag är verkligen orolig över det… Vi “kom överens” om tanken på att ge oss själva en present. Senare kom jag dock fram till att jag borde ha flugit in med en helikopter, kastat rosenblad över hela henne och sedan hukat mig ner för att kyssa henne.

De träffades på en föreställning av “The producers” på Stockholms Säffleoperan. Isabelle Ahonen ven i. Det kändes så direkt efter första försöket. Vi kommer att fortsätta göra det. Nu när vi varit gifta i fem år och har en dotter vill vi ta en kort semester i juni. Det är en allvarlig svårighet.

Kristoffer Appelquist Fru

Jag har nu tonårsbarn.

Det nya lilla barnets liv är “hundratals gånger tydligare”, som Kristoffer Appelquist uttrycker det. Han har nu vuxna barn från ett tidigare förhållande. Första gången han blev pappa var han 21 år. Hans familj bosatte sig så småningom i Sunne, Värmland.

Jag förstod inte hela betydelsen av det jag såg där uppe. På föräldramöten var det ingen som tittade på mig. Vi fick kämpa för allt, bara skrapa förbi på gränsen till överlevnad och nöja oss med hemgjorda verktyg och kläder innan vi kunde kalla landsbygden hem.

Han arbetar och bor för närvarande i Stockholm. Efter att ha varit gifta i två år välkomnade han och Isabelle Ahonen sitt första barn tillsammans, en dotter som heter Maggie. Det är mycket enklare att vara medelålders och medelklass när man har barn, säger han året runt.

Aftonbladet har upprätthållit kommunikationen med Kristoffer Appelquist, som varit tillgänglig för en intervju under hela året men inte har något annat att dela med sig av. Hans kommande son, som kommer i juni, kommer att heta Frasse, avslöjar han.

När Kristoffer Appelquist trodde att hans liv var över träffade han Isabelle, som var 13 år äldre. Han ryckte upp hela sitt liv, sålde sin bil och flyttade till Stockholm, där han snabbt gick ner 30 pund och förvandlades tillbaka till en liten bebis.

I april kommer vi att fira Maggies förestående syskons ankomst. Men jag känner mig som ett fruktlöst tjat eftersom jag inte frigjorde mig på det konventionella sättet. När jag ringer svarar Ristoffer Appelquist i telefonen med en lite spänd ton Han har äntligen haft en chans att se intervjun vi genomförde 2013.

Han vägde 135 kilo, opererades bort från gallblåsan och hade börjat samla in pension. Ja, det minns jag mycket väl. Du sa att du fick barn sent i livet och att det var ett bra sätt att hålla dig ung.

Idag har han förändrat sitt liv totalt. För närvarande är Kristoffer bosatt och verksam i Stockholm. Han har hittat en ny kärlek och gått ner 30 pund; han har börjat träna som en tokid; han och hans fru Maggie har en 2-årig dotter och de väntar snart ett barn till. Du hade ju börjat pensionsspara, Kristoffer. Exakt vad som hände där borta?

Ha ha. Mina barn växte upp och flyttade hem igen. Min fru och jag nådde en punkt i våra liv där vi insåg: “Här är det väldigt lätt att hoppa av”, så hon gjorde det. Det var då jag började ha några allvarliga existentiella tvivel och undrade om mitt liv var över vid den tidpunkten. Jag var bara 40 år gammal då. Men jag var redan redo, och det var så jag visste det.

En dag insåg han till sin stora fasa att han knappt var gammal nog för att sonen skulle låta honom klottra ihop en säng för att de trodde att han var Kristoffer. Jag hörde dem säga: “Låt pappa göra det, annars blir han så ledsen.” Men precis som Kristoffer trodde att hans liv var över, erbjöds han en musikalroll i The Producers på Stockholmsoperan.

Savoyoperan är en gammaldags institution där alla är överens om att musikteater är kul att hålla igång. Jag drömde att jag var Roger De Bris och att jag skulle träffa Hitler, bära högklackade stövlar och sjunga “I heal myself” och “Keep it gay”. Det var roligt! Jag blev plötsligt förtjust i både vardagen och teaterkonsten.

Kristoffer Appelquist Fru
Kristoffer Appelquist Fru

Leave a Comment