Lisa Marie Presley Sjuk

Lisa Marie Presley Sjuk
Lisa Marie Presley Sjuk

Lisa Marie Presley Sjuk – Lisa Marie Presley, 54, gick bort i januari efter att ha drabbats av en plötslig hjärtattack.Rättsläkaren har stängt dödsundersökningsfilen i väntan på fler tester, men TMZ har fått veta från en familjekälla att Lisa Marie följde en strikt diet under månaderna fram till hennes död.

Den där hedraden Elvis Presley

Lisa Marie Presley gjorde sin musikaliska debut 1997, men det dröjde ytterligare sex år innan hon släppte sitt debutalbum, “To whom it may concern”, som debuterade som nummer fem på Billboard 200-listan.

Enligt hemsidan försökte hon förhandla fram ett lägre pris för många “Elvis”-filmupplagor. Bara två dagar före sin alltför tidiga död deltog Lisa Marie Presley i Golden Globes, där hon såg Austin Butler vinna priset för bästa manliga huvudrollsinnehavare för sin skildring av Presleys frånvarande far.

Några av hennes släktingar tror att hon borde ha gått ner cirka 20 pund under de sex månaderna fram till Golden Globes. Började bli beroende av droger. Lisa Marie Presleys liv har också präglats av missbruk. Detaljer om hennes nära död upptäcktes i en försenad städning efter hennes konsert 2016 med musikern Michael Lockwood.

Hon sökte hjälp vid lämplig tidpunkt för sitt missbruksproblem. Även om TMZ hävdar att Lisa Marie hade slutat använda droger innan hennes hund dog, finns det inga bevis för detta. Lisa Marie Presleys familj hävdar att hon borde ha klappat samma morgon och dag som hon faktiskt gjorde.

Det kan dock ta flera månader att uppleva döden i sin fulla omfattning. Hon sjöng flera duetter med sin far, inklusive singeln “Don’t cry daddy” från 1997 för att hedra 20-årsdagen av Elvis död och 2007 års album “In the ghetto”. Båda gångerna sjöng Lisa Marie Presley i sin egen distinkta stil och blandade in delar av sin fars originalinspelningar. Gospellåten “Där ingen ställ ensam” släpptes som den senaste “duetten” 2018.

Elvis sista barn, Lisa Marie, bekräftades vara försvunnen på torsdagen av en talesman för familjen. Det gjorde henne 54 år gammal. Sam Mast, Priscilla Presleys talesman, skickade ett uttalande till ABC News på torsdagen där han sa att familjen är “chockad och förkrossad över den tragiska döden av deras älskade Lisa Marie”.

“De är djupt tacksamma för allas stöd, kärlek och böner och ber om integritet under denna mycket svåra tid”, sa Mast. Strax innan nyheten om hennes död bröt ut sa Priscilla Presley: “Min älskade dotter Lisa Marie färjades i värmen till sjukhuset.” Henne får den finaste sjukvården som finns vid denna tid. Lämna inte henne eller vår familj utanför dina böner. Världens böner och bers om integritet slår hem just nu.

När Austin Butler spelade Elvis Presley i den Baz Luhrmann-regisserade biografin “Elvis” var Lisa Marie Presley där för att ge honom priset för bästa manliga biroll i en film (drama). Hon följde med sin mamma till dansen. Lisa Marie Presley har varit en gåva fyra gånger, framför allt från 1994 till 1996 med samtidsmusikfenomenet Michael Jackson och från 2002 till 2004 med skådespelaren Nicolas Cage. Jag är och kommer för alltid att sörja förlusten av min son” , ha hon.

Med sin huvudroll i den kommande filmen “Zola” har Riley Keough gjort det stort som skatertjej. War Pony, hennes regidebut, hade premiär på filmfestivalen i Cannes 2022 och vann huvudpriset, Caméra d’Or. Tiden gick och hon följde i sin fars musikaliska fotspår och släppte ett album 2003 med titeln “To Whom It May Concern” som innehöll en låt med titeln “Savior” som hon skrev tillsammans med Billy Corgan från Smashing Pumpkins. Hon följde upp sitt album “What Now” från 2005 med “Storm & Grace” från 2012.

Presley beskrev sig själv som en “bra mamma för det mesta” och en “OK singer-songwriter” i en intervju med The Guardian 2012. Rättsläkaren i Los Angeles County beslutade att Lisa Marie Presley, det enda barnet till rock ‘n’ roll-legenden Elvis Presley, dog av en asfaltskörning.

På grund av ärrvävnad kvar från hennes tidigare viktminskningsoperation kunde hon inte äta och dricka fritt på ganska länge. Efter att ha förts till ett sjukhus i Kalifornien den 12 januari gick Presley, en sann artist i sin egen rätt, bort. Hans uppenbara ålder var 54.

Lisa Marie Presley Sjuk

Hennes sista offentliga framträdande var bara två dagar innan hon gick bort, vid Golden Globe Awards. Det rapporterades vid tidpunkten för Presleys död att räddningspersonal skickades till hennes hem i Calabasas och upptäckte henne i ett tillstånd av hjärtstillestånd. På torsdagen fastställde läkarmottagningen att hon hade dött av naturliga orsaker och att en “tunntarmsobstruktion” ” var skyldig till hjärtstoppet som till slut visade sig dödligt.

Detta händer när mat inte kan passera genom tunntarmen, vilket kan orsakas av tjocktarmscancer, medicin eller sammanväxningar (ärrvävnad) som bildas efter operationen. Tilltäppningar av tunntarmen kan vara en komplikation av många sjukdomar och störningar som orsakar tarminflammation.

Enligt resultaten av undersökningen orsakades Presleys sammanväxningar av den bariatriska operationen hon hade utfört för att gå ner i vikt för många år sedan. I rättsläkarens rapport angavs att detta är en känd långsiktig konsekvens av ingreppet.

Lisa Marie Presley: att förvandla sorg till hopp Dr Angelique Campen, en akutmottagningsläkare vid Providence Saint Joseph Medical Center i Burbank, Kalifornien, berättade för BBC:s amerikanska partner, CBS, att dödsfall från små tarmobstruktioner är ovanliga.

Patienter i sådana situationer uthärdar vanligtvis svår smärta och läggs in på sjukhuset för behandling. Det visade sig att sångerskan/låtskrivaren Presley lades till vila nära sin son Benjamin Keough, som begick självmord 2020.

Priscilla Presley, Lisa Maries mamma, ifrågasatte testamentet i domstolen efter hennes bortgång och hävdade att hon inte hade blivit medveten om en förändring 2016 som tog bort henne som förvaltare. Istället utsåg modifieringen Benjamin Keough och hans dotter, Riley, som gemensamma förvaltare.

Båda föddes till Lisa Marie och hennes första make, skådespelaren Danny Keough. Fallet avgjordes i rätten i maj. Det avslöjades aldrig för allmänheten vad som verkligen hände.
Lisa Marie Presley, som föddes 1968, gick i sin pappas musikaliska fotspår och gav ut tre album.

Hennes fyra kändisäktenskap med Keough, popkonstnären Michael Jackson, skådespelaren Nicolas Cage och musikern Michael Lockwood ökade hennes berömmelse. Sedan den 14 januari när obstruktionen inträffade har dödsattesten inte slutförts och rättsläkaren genomför nu ytterligare tester och samla in mer bevis. Sarah Ardalani, taleskvinna för LA County District Attorney’s Office, sa till CNN att när testteamet kommer tillbaka kommer läkaren att omvärdera fallet och fastställa dödsorsaken.

Den 54-åriga popsångerskans enda barn, Lisa Marie Presley, kollapsade hemma från hjärtstillestnd den 12 januari och skickades till sjukhuset, där hon förblev i kritiskt tillstånd men återhämtade sig till slut. Två dagar innan hon åkte var Lisa Marie Presley på Golden Globes och såg sin pappa, Austin Butler, vinna priset för bästa manliga huvudroll för sin roll som Elvis i filmen.

Strax innan dess, den 8 januari, reste hon till Memphis, Tennessee för att fira sin fars 88-årsdag genom att besöka Elvis Presleys hem i Graceland. Dessutom begravs Elvis och andra medlemmar av familjen Presley på Gracelands mark. På måndagen lämnade Turkiets president Recep Tayyip Erdogan in Sveriges NATO-ansökan till sitt lands parlament.

Den turkiska regeringen har indikerat att den formellt kommer att bjuda in Sverige att gå med i Natos försvarsallians om begäran godkänns. Nu förutspår dock turkiska AKP-regeringsinsiders att parlamentet kommer att gå snabbt för att ratificera Sveriges ansökan i slutet av året eller senast i början av år 2024. För det ändamålet har TV4 Nyheterna rapporterat om bl.a. band mellan turkiska medier.

Många AKP-medlemmar är optimistiska om att framsteg kommer att göras mot “Sveriges nästa steg” i den pågående processen. Medan många turkiska politiska partier är splittrade i frågan, satsar anhängare av det regerande partiet AKP på att parlamentet kommer att ratificera Sveriges Nato-ansökan med stor majoritet när val hålls. Detta enligt den turkiska tidningen Cumhuriyet.

I ett uttalande som tagits emot av AP, sa Priscilla Presley, “Det är med ett tungt hjärta som jag måste dela med mig av den förödande nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss.” “Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinnan jag någonsin har känt.” Representant för Lisa Maries dotter, skådespelerskan Riley Keough, informerade ABC News att Presley kommer att begravas på Graceland bredvid hennes son Ben.

Lisa Marie Presley Sjuk
Lisa Marie Presley Sjuk

Leave a Comment