Petra Marklund Olycka

Petra Marklund Olycka
Petra Marklund Olycka

Petra Marklund Olycka – Petra “September” Marklund, 35, är en av dessa ursprungliga skådespelare. Under en gruppmåltid reflekterar sångerskan över vilken inverkan hennes medverkan har haft på hennes liv. Och det är tydligt att det inte bara var den professionella fronten som fick ett lyft, utan också den personliga fronten.

– För mig påverkade “Så mycket bättre” mig väldigt, väldigt, väldigt mycket innan jag träffade min pappa, säger hon i programmet.Gjorde sig ihop med sin produkt Petra Marklund föll för Niklas Bergwall, stjärnproducenten.

Jag hade träffat honom förut, men jag ringde för att fråga om han var intresserad av att spela in dessa nyare versioner med mig. Vintern 2011 släppte de en låt som proklamerade deras relationsstatus som ett par. De är nu ett sambopar med två barn.

Varje gång jag skriver en berättelse avslutar jag alltid med “men att det är mina barn”, en rad som jag har använt i flera år. Det senare för ens eget bästa; de badade som de ville. Men vi gjorde det! Vi gjorde riktiga bebisas, så man kan säga att hela “skjutdörrar”-scenen var en succé. I föreställningen säger Petra Marklund: “Vem vet, jag kanske inte hade min familj?” medan tårarna fyller hennes ögon.”

ANNONSA Ålder- eller livshotande nödsituationer som en katalysator för skapande? Petra Marklund har återigen fokuserat på vardagens enfald som involverar extremerna högt, lågt och alla punkter däremellan. Låten “Dom kallar mig för…” är hjärtskärande; det handlar om ett litet barns mammas liv av kräks i håret och sömnlöshet.

Receptet pumpar fortfarande neodisco någonstans mellan Veronica Maggio och Agnes senaste singlar. Hon arbetade med Kent-infödda Jocke Berg på sina tidigare två album. Ny på klubbscenen är hennes bollplank nu känd som Katharina Grubmüller.

Marklund använder sina egna idéer som inspiration för sina två fria märken. De önskar lycka, glädje, upprymdhet och inre frid. Det finns både spridda skurar av pur pop och lite mer vagt radioskval. “Panna mot panna (Forever Young)” är de bästa timmarna på grund av den intensiva kärlekshyllningen. Sedan höjer vi armarna igen mot himlen.

När de amerikanska skidlagen sänkte standarden var graviditet det värsta som kunde hända en kvinnas karriär. Men för Petra Marklund blev det början på en ny musikalisk riktning. Petra Marklund tar hand om andras barn. Damen vill övertalas att göra deOkej, jag förstår din poäng. Fotograf Gustaf Mnsson tar bilder under en intervju när han sitter vid ett lånat bord på restaurangens mezzaninplan vid Gamla Enskede.Petra Marklund känner krogers fru eftersom deras barn går i samma skola.

Tidigare i “Allsång på Skansen”, med Petra Marklund som programledare. She’s back with music “without krusiduller” after a rough patch.”Man får en nerv när saker och ting är på ett annorlunda sätt”, säger Petra Marklund om att uppträda utan publik i “Allsång på Skansen”. Arkivbild.

Petra Marklund har uppträtt med “Allsng p Skansen”-ensemblen i många år. Hon har uppträtt i 20 år, först under namnet September och sedan som sig själv. Det är långt ifrån vad hon är van att höra, men enligt Petra Marklund är det inte absolut nödvändigt för ondo.

Hon säger, “Jag kommer verkligen att sakna publiken, men jag kommer också att koncentrera mig på och förstå vad situationen har att bidra med.” Man får en nerv när saker och ting är på ett annorlunda sätt. Det är spännande eftersom att stimulera nerverna är hela poängen med spelet med en twist på slutet.

De senaste fem åren sedan Petra Marklund senast släppte ny musik har hon upplevt vad hon kallar “en turbulent tid”. Sedan hon blev mamma har hon fått en djupare förståelse för hur världen omkring henne påverkas av saker som klimatförändringar.

Det gjorde ont i mig att veta att om vi inte gör något just nu så finns det ingen framtid för det, säger hon. Musiken hon gör och vill göra nu formas av de tankar och känslor hon har just nu. Hennes sommarsingel “Djur” släpptes i juni och en EP och ett album kommer till hösten.

Hon säger: “Jag har skrivit själv, och jag känner mig lite lättare.” Enligt Petra Marklund är dagens musik mer existentiell och kraftfull än förr, när hon kunde anpassa sig till klassiska “poplet”-former. Hon har också hämtat kreativitet från oväntade källor, som Leonard Cohen, Emil Jensen och Thöström.

Nu spelar jag bara musik som jag känner igen minst 90 % av gångerna. Uttrycket “precis s här känner jag” beskriver henne perfekt; hon har inga krusidullers. Petra Marklund är en av artisterna som utför fenan.

Ja, jag tycker detta. Låten jag vill sjunga handlar om hur vi ska sammanfoga våra huvuden, hur vår samlade kraft är större än summan av dess delar. etra Marklund, 33, berättade i somras på “Allsong p Skansen” att hon och hennes man, Niklas Bergvall, ivrigt väntade på deras andra barns födelse.

– Jag tyckte det var svårt att slumra ner medan man är med i hela scenariot, så jag bestämde mig för att ta med mig något som ger näring åt kvinnokroppen istället, sa Petra Marklund från sommarscenen.

Sngerskan, som även fungerade som programledare för “Allsng p Skansen”, försökte länge hålla graviditeten hemlig och som ett resultat av det alienerade hon många av sina medmänniskor på Skansenscenen. Petra Marklund sa: “Det är för det bästa att jag kommer till rätta” och gestikulerade över sin mage på scenen innan hon fortsatte, “Det är nog bäst jag sätter mig ner.”

Petra Marklund Olycka

Det var utmanande att uthärda, och jag har hållit fast vid det förvånansvärt länge. På torsdagsmorgonen delade musikern nyheten om att bebisen hade kommit. Marklund skrev “Oslagbart” på Instagram bredvid ett foto på sig själv och den nya familjemedlem, tillsammans med en hjärtemoji.

Strömmen av gratulationer dränker kommentarerna. Paret har varit gifta sedan 2011 och de två artisterna jobbar tillsammans med Niklas Bergvall. Paret fick sitt första barn 2016 och har arbetat tillsammans sedan dess.

Niklas Bergvall producerade flera låtar för Petra Marklunds album “Love CPR”, när hon gick under artistnamnet “September”. Petra Marklund efterträdde Mans Zelmerlöw som programledare för SVT:s “Allsng p Skansen” 2014 och tog över rollen i två säsonger innan hon lämnade över den till Sanna Nielsen.

Hon medverkade även i TV4:s varieté “S mycket bättre” vintern 2010. Petra Marklund söks av Express.NHL är i Stockholm. Red Wings of Detroit och Maple Leafs of Toronto möts på Avicii Arena på en fredag. Emil Forsberg, landslagsspelare för Sverige, var på plats.

Det var sknt! Det var häftigt att se NHL-hockey i Sverige. Det var lika intensivt som en modefluga Efter förlusten mot Azerbajdzjan väntar Estland tålmodigt på det svenska fotbollslandslaget. Friends Arena-matchen på söndag blir EM-utslagsmatch, och Janne Anderssons tid som lagkapten.

Det är uppenbart att saker och ting kommer att bli känslomässiga. Jag har haft de bästa tiderna i landskapet när Janne har haft ansvaret. Vi har haft en fantastisk tid överlag och har haft många trevliga stunder tillsammans. Vi vill avsluta saker på hög nivå. Vi vill avsluta på en hög ton och Emil Forsberg insisterar på att vi måste göra det.

Det är vår moraliska skyldighet att gå ut med hög ton. Det blev en besvärlig paus där; nu är det dags att gottgöra sig genom att leverera säsongens sista starka markskörd. Kroppen av den svenske turisten Jonathan Jensen, 21 år, upptäcktes i den brasilianska semesterorten Balneario Camboriu. Hans gamla bästa vän och affärspartner har felaktigt anklagats för mord.

Sundsvalls äldre befolkning har panik. Han hade så storslagna framtidsdrömmar, konstaterade hans pappa Gunnar Jensen.Jonathan Jensens barndomsvän ringde sina föräldrar, Jonna Raje Jensen och Gunnar Jensen, i Sundsvall någonstans mellan tisdag kväll och onsdag morgon.

– Hon hittade honom död, sa Gunnars pappa. Jonathans kropp hittades i hemmet hos hans äldre svenska affärspartner i staden Balneario Camboriu. Han var täckt av ärr från topp till tå. Enligt rapporter från Brasilien hittades en kniv bredvid honom.

Jonathans affärspartners hade landat i hans limousine. Enligt brasilianska medier sa han till polisen att Jonathan ville avsluta deras förhållande, vilket han inte kunde acceptera. Svenska morföräldrar har panik hemma. Jonathans bästa vän sedan han var 14 år gammal, den felidentifierade mördaren beskrivs som hans bästa vän av de som kände honom.

De senaste åren, berättar Gunnar, har företaget fokuserat på digital marknadsföring och SEO, främst för svenska företag. Fadern susar om sin sons “väldigt modig själ”-egenskaper. Innan han slutade gymnasiet, 18 år gammal, lämnade han Sundsvall för att söka arbete i Brasilien.

Jonathan var sömnig. Pappan utbrast: “Jag har aldrig träffat en mildare själ, det fanns inte ett spår av bitterhet i honom.” Hans förebilder var entreprenörerna Elon Musk och Steve Jobs. Han var avsedd för storhet och att rädda världen. Han var en originell tänkare, en person som stack ut från mängden. Han hade så expansiva långsiktiga mål. Eftersom han var så imponerande att vara i närheten vann han mångas hjärtan.

Petra Marklund Olycka
Petra Marklund Olycka

Leave a Comment