Rawa Majid Föräldrar

Rawa Majid Föräldrar
Rawa Majid Föräldrar

Rawa Majid Föräldrar – Hans föräldrar förbannade honom tills han var gammal nog att förstå, och de kallade honom Rawa Majid. I Sverige är Rawa Majid ledare för en kriminell organisation känd som “kurdiska korpen” och en efterlyst kille på den internationella efterlysta listan. Hans mamma och pappa har alltid funnits där för honom. Båda fick fängelsestraff med början i februari 2021 med ekonomisk ersättning.

Pari Lindblom Salehs mamma fick sin hovrätt installerad vid ett senare tillfälle. Den 59-åriga Pari Lindblom Saleh spelade en avgörande roll i den “kurdiska gangstern” Rawa Majids olagliga aktiviteter, vilket kulminerade i domen. Rawa Majids mamma reciterade den kurdiska dikten “Kurdiska räven” på begravningen.

Majids arrestering fick henne att fly, och polisen har precis hittat henne. Hon säger sig vara borta på universitet i ett annat land. Familjekunskaper säger att Majid är en mästerkonditor. Mamma till den kurdiska Majid-familjen, Pari Lindblom Saleh, minns sina barn under uppväxten.

Vid sex års ålder började Rawa Majids föräldrar agera annorlunda. Hans mamma uppfostrade honom själv. Allt gick smidigt tills Rawa fyllde artonen. Enligt Pari Lindblom Saleh drev Rawa i Sverige en glaskiosk, en telefonkortsverksamhet och en transporttjänst. Han behöver också veta hur pengar hanteras.

Den 23 februari 2010 dömdes Rawa till åtta och ett halvt års fängelse för många narkotikarelaterade brott. Något som tyder på att han var fattig medan han levde, enligt våra källor. Den 13 juli 2015 dömdes Rawa till ett år och två månaders fängelse för sin roll i mordet och dödandet av en get. Den 29 mars 2018 släpps Captive Rawa. Han hade tidigare fått en egen mugshot. Rawa, hans fru Emma och deras tre barn bodde i Uppsala när han upptäckte ett mystiskt fenomen.

Familjen Rawas provade på livet i Kurdistan ett tag innan de gjorde den transatlantiska flytten till England. Efter en kort återkomst till Sverige på grund av hälsoproblem bosatte han sig och hans familj permanent i Turkiet, där han nu är medborgare. Rawa Majid, den berömda kurdiska poeten.

Vilka äldre kurder känner du?

Foxtrot, ett kriminellt gäng med kopplingar till mord över hela Sverige, har en kurdisk ledare som har identifierats positivt. Den kurdiska guden heter Rawa Majid. Det har avslöjats att mannen som vanligen kallas den “kurdiska korpsen” går förbi. namnet Rawa Majid. Efter att Majids pseudonym “Foxkurdish” introducerades på Encrochat, myntades namnet “Kurdish Ravens” för att beskriva tjänstens användare.

Hem till en växande familj av kurdiska korpi, Uppsala

Rawa Majid och hennes familj bor för närvarande i Uppsala, Sverige. I en intervju med SVT:s Diamant Salihu diskuterade tidigare klasskamrater Majids förvandling från en tystlaton-mjölnare till en smugglare av alkohol, droger och förfalskade varor. UNT var inte den enda kanalen som täckte den här historien.

Vart tog alla kurdiska sablar vägen?

TV4 rapporterar att 19-åriga Rawa Majid redan fanns med i brottsregistret. Två av de många brott som kommer att begås bakom gallerier den här gången är smuggling och inbrott. Efter flera år av hårt narkotikabruk skickades han till källaren. Straffet för detta brott är åtta års fängelse.

Många brott kan ha sitt ursprung i foxtroten eller den kurdiska rullen. Enligt SVT sitter Rawa Majid för närvarande häktad på sin utevaro för olika grova brott, inklusive men inte begränsat till mord och vaping, och polisen tror att han är en av de stora narkotikasmugglare i Sverige.I augusti år 2020 anmäldes den kurdiska polisen till Interpol som möjliga narkotikasmugglare.

Turkiet är där Rawa Majid föddes. Kurder kan bli turkar, och SVT har redan bekräftat att Rawa Majid gjorde det genom finansiella investeringar. Det var därför det kurdiska folket började se upp till Rawa Majid som den “kurdiska korp” (kung).

Han uppges vara chef för den kriminella organisationen Foxtrot, vilket gör honom till en av Sveriges mest inflytelserika narkotikahandlare. När Majid, ledare för den “kurdiska kulten”, säger åt sina anhängare att sitta kvar när en gängkrigsföring bryter ut. Enligt Diamant Salihu, SVT:s brottskorrespondent, upplever brottslingar i Sverige att den nuvarande situationen har bestått för länge.

Det finns en strävan att behålla kommandot över materiella resurser. När den blodiga gängkrigen mellan Foxtrot och Dalennätverket blir varmare dyker det upp en spricka i Majids Foxtrot. Diamant Salihu sa det bäst när han sa att detta har fått många att undra om vi har sett slutet på Foxtrot eller början på ett nytt nätverk som kan ta dess plats.

Rawa Majid Föräldrar

Ta en titt på videon på toppen för att se hur Rawa “Kurdiska räven” Majid och Mikael “Greken” Tenezos hanterar folkmassan i deras frånvaro. Svaret är att Rawa Majid av misstag identifierades som en liten flicka på en stillbild tagen från en skolkatalog. SVT började omedelbart undersöka eventuella säkerhetsproblem efter att ha slutfört segeruppdraget. Kioskoperatören blev Sveriges mest kända spelare.

Uppsalabon och tidigare kioskägaren Rawa Majid anses allmänt vara Sveriges mest kända gängledare i dagsläget. Barn dödar barn, föräldrar utsätts för övergrepp och droger är vanliga. Kurdiska “reavers” är samtidigt knivförare, svärdsmän och plottrar. Vem är killen som från sin exil i Turkiet orkestrerar ett krig mot svenska alligatorer, och hur blev han föremål för så mycket hämnd?

Rawa Majid har ett omfattande rapblad för mordplaner och narkotikahandel, både nationellt och internationellt. Men antalet övergrepp på den 37:e ringledaren är för högt, säger polisen och åklagarmyndigheten. Föräldrar har gömt sig hemma eftersom de har kriminella band. En blunder har begåtts hittills, men det som hände inuti var helt oväntat. Barn dödar och dödas för rätt pris.

Kurdiska blodiga klor

En 34-årig kille från Uppsala bor sedan två år tillbaka i irakiska Kurdistan och svensk polis har översatt den anonyma Krypterade samtalen på internetanvändaren “foxkurdish” åt honom. Hans syster hade mördats och han ville lämna landet innan fler människor fastnade i knark- och prostitutionsnätverken. Han dömdes tidigare till åtta års fängelse för olika narkotikabrott, allt från grova till ringa.

Det var tre massiva bombdåd i Stockholm kopplade till denna person, förutom kidnappningen av en korp vid namn Einar. Han namnger också Sikandar Afridi och Adem Kuzey som deltagare i övningen som ledde till stölden av vape-pennor från kidnapparnas kylförråd. Den nuvarande perioden kryllar av hela familjer. De vuxna i familjen har tagit kort fängelsestrafik för att förhindra skjutvapenbrott. Vrbynätverket är involverat i båda dessa aspekter.

En man vid namn Rawa Majid ska ha varit ansvarig för att driva en betydande narkotikaverksamhet i stadens tredje ekonomiska sektor. Han överdoserade heroin och drunknade i en laglig kropp med varmt vatten. Han finns också med på den världsomspännande listan över mest eftersökta som sammanställts av Interpol.

Narkotikabrott

Sex personer har redan mist livet på grund av det pågående drogkriget. Föräldrar till Rawa Majid och två andra pensionärer, plus Anders Lindeberg och Sebastian Ottesen med var sitt litet paket knuckleheads. En av dem hittades med cirka ett kilo kokain och över en miljon svenska kronor i kontanter gömt på sitt hotellrum.

Den andra är kopplad till 100 kg cannabis som upptäckts i ett garage i Keremberg. Båda dessa knuckleheads fick långa fängelsestraff (mellan två och sju år) för vad som verkar vara narkotikahandel. Endast omkring fem män är inblandade i samtalet. Föräldrar är utestängda från sina samhällen för dålig förvaltning av sina barns betydande tillgångar.

Skatter värda tusentals dollar, inklusive ovärderliga guldmynt, upptäcktes i matriarkens hem. Hon var tvungen att bekämpa sjukdom för att lägga till benskydd till kronan. Min mormor, som klarade sig på bostadsbidrag och en irakisk pension, verkade ha ett lömskt sätt att öka sin magra inkomst. De erkände sig skyldiga till narkotikabrott trots bristen på bevis som kopplade dem till narkotikahandeln.

Två äldre män, 68 och 78 år, som var nära vänner med mamman, 56 år, hamnade i en klibbig situation. Det finns ett antal sätt på vilka de kan ha hjälpt henne att göra sig redo för och hålla reda på inkommande medel. Enligt Aftonbladet vill den 68-årige mannen ha en massa torra smyckens och klockorer i sitt hem.

En glaskiosk, eller tvättinrättning, användes för att tvätta pengar som gjorts vid försäljning av narkotika i Uppsala. Ringarna på en kiosk är 78 millimeter i diameter, medan de på en bok är 68 millimeter. I februari dömdes båda de äldre männen för ekonomisk misskötsel och fick samhällstjänst respektive en dag i fängelse.

Vriga, Talade

Ytterligare fem män, inklusive Haydar Abdulla, Yasin McHater, Hadiar Nazar Gli och Daniel Farokhizadeh, har utsetts som personer av intresse i samband med narkotikarelaterade brott. Totalt upptäcktes 56 kilo hasch, 5 kilo kokain, 15 kilo amfetamin, 2,7 kilo MDMA, 4 669 MDMA-tabletter, 20 650 ecstasytabletter och 810 gram heroin.

I sin renaste form är MDMA identisk med ecstasy; Men många tabletter märkta som MDMA innehåller endast amfetamin som har omvandlats med andra kemikalier. Haydar Abdulla och Yasin McHater, två beväpnade män, grips.

Rawa Majid Föräldrar
Rawa Majid Föräldrar

Leave a Comment