Staffan Ling Familj

Staffan Ling Familj
Staffan Ling Familj

Staffan Ling Familj – Henne var glödhet i två sagamet som På rymmen, Sällskapsresan 2, Staffan & Bengt och Stadskampen. Men vart tar Staffan Ling vägen hela dagen när rampljuset fastnar? Han beskriver hur han övervann sin sorg och sin traumatiska historia där. Staffan Ling, 76, var en av våra folkkäraste tv-kändisar på 70-, 80- och 90-talet . Staffan berättar för Hänt vad han har tänkt på sedan dess.

Skapligt. Jag är i knäna. Artros. Man får hålla igång och bita ihop. I har slutat åka rollerblades och utförsåkning, men cykla går bra. Intressera sig för saker är försöka. Håll fast vid dig själv. Jag säger till min mamma att jag har svårt att se saker så tydligt. Man går fortare efter räta på sig. Det gäller det att hålla igång. Jag lägger pussel utav bara helvete och löser korsord.

Vi var på Kolmården en dag. Benget uppe på pucklarna och skulle rida på en kamel. Kammaren öppnades, bröt upp i lågor och skickade Bengt rusande mot himlen. Minns jag, han landade på rumpan. Det var egentligen ganska nära, (skratt). Båda, men ofta är det inte jag som ser tillbaka. Den heftighet är att du gör ett jävligt bra åk i Alperna pist. “Vad jag önskar att jag hade vetat i bergen”, tänker du för dig själv när du växer lite närmare och reser dig upp.

Då går det några sekunder, vilket är en borttagning av upplevelsen. I Norrland brukar ingenting vara hysteriskt. “Du är inte märkvärdig,” liksom. Man följde hysteri intet när vi åkte iväg någonstans. Det var ganska Bengt, så jag tog fram en experimentbok och signerade den på några varuhus i Stockholm. Folk var det djävulskt då. Okej, tänkte vi.

Ja, men han blev utkastad för en sekund dum på krogen. Jag var en gång på en företagsmiddag i Luleå. Så fort jag kom dit gick en grinig man fram till mig och sa: “Staffan, du verkar vara en riktigt trevlig kille. Jag tycker att vi ska lägga lite whisky på bordet så det går över.” Han fortsatte sedan med det. Jag stoppade sedan min hand i hans lappar och han kom och ställde sig bredvid mig, satte sig och sa: “Nu fan ber du om ursäkt.

Det gav honom och Sa något att tänka på när de insåg att jag hade fel att tänka så! Ja, verkligen. Jag hör att Han hade problem med matsmältningen och var ganska missnöjd. På huvudet inte fysiskt hyra. Ja, tror jag, hade han något slags hjärtfel också. “Han ligger dålig inne,” någon berättade. Jäger och hälsade på honom på sjukhuset då gick jag. Han var lågt och magert med slangar. Som gick ungefär så här var det en förmiddag och samtalet.

Så skrattade han satt i sängen och någon slang lossnade så han vek sig. Någon kom och fixade det. Det var första gången vi sa det. Jag var med och startade studentteatern i Umeå en gång i tiden. Maggan gick in i det. Hon bor det i ett studentrum, hvilket gjorde jag ledsaga hos stadsdel. Jag var oförskämd, jag visade mitt intresse, och det ledde till det andra…
Ja, hon är inte den enda som är rädd för ormar. Hon är en språklärare. Både franska och engelska.

Staffan Ling Familj

När jag satte mig och berättade mina gamla historier för henne berättade hon att hon hade hört så många historier om att vara mindre. Han lämnar rummet då. Anton Bergs marsipanbröd. Jag gick in i gymnastiksalen och började äta marsipannöt. I föllte ner i en glaciärspricka i Kebnekaise-massivet i gång, skickat 80-tal. Otto, jag var där med en kompis. Det var dramatiskt på alla fronter och i efterdyningarna. Vi skulle laga mat efteråt.

Jag kunde inte hålla i skeden och muggen, så mycket att Otto fick mata mig. Det var traumatiskt och varade bara i några år. Staffan, slutligen, vilken tält skulle du välja: bli prejad i joggingspåret av en flodhäst eller äta surströmming med kungen på slottet – iförd mjukisbyxor som det är hål i och kaffefläckar på?Det enda andra alternativet är ganska rimligt; det är ungefär så att jag måste använda det (skratt).

Jag och han är jämnårig och faktiskt har mötts en gång på ett väldigt märkligt sätt. Jag gick till en restaurang i Stockholm och åt en god måltid där. Utanför, snö överallt och trångt som fan det var skidtävling. Stepp i en av trapporna stod i vägen några karlar. “Ursäkta”, tog man helt ett steg ått sidan. Det var kallt, (skratt).

Den omakaon som blev SVT:s mest populära programledarpar på 1970-talet var Staffan Ling och Bengt Andersson. När de träffades på Bengts dödsbädd fick varandra att skratta in i det sista. Staffan Ling för Expressen trädde att jag hörde att han låg på sjukhuset och var dålig så jag för det och hittade honom i en sal.

Under 1970- och 1980-talen var Staffan och Bengt en del av folkkulturen i Sverige. Men det är ingen självklarhet i början att radioproducenten Staffan Ling och den 22 år äldre revyskådespelaren Bengt Andersson skulle jobba. Det var Ling som hade ett koncept för ett tvåprogram, och hon tog upp det till Bengt så att han trodde att han skulle klara, och de två klickade direkt. Vi visade att ha lätt att klappa in poänger på varandras upplägg när vi träffades

för att diskutera upplägget; det blev något slags naturligt pingpong när vi bara satt satt och spånade.Ling SVT lämnade sig i slutet av 1980-talet, och det blev också slutet för Staffan och Bengt. åldersskillnaden gör inte så mycket på fritiden på bloggarna. Men när Bengt stötte på svårigheter med trappan, snubblade han och ramlade på soffan.

Jag hörde att han var en liten gubbe på sjukhuset, och jag tyckte synd om honom, så jag slog honom i en sal. När han frågade: “Hur känner du dig, Benke?” han hade redan upplevt flest dödsfall sedan han var 65. Då sa han “Jag tycker det är en bra idé att dö”, till Staffan Ling i Expressen och andra fortsätter. Jag sa “hurså”, och han svarade: “Jag är ju bara 85.” Ja, jag trodde att du menade för lunch, sa jag då. Hans garvade så att slangarna lossnade då.

Han borde ha opererat detta problem, men det befriade honom inte från det så mycket som det gjorde. Men jag tror att han var nöjd med tillvaron väldigt. Det som var fel med staten var att den mobiliserade staterna. Staden kastade in en handske, och det måste vara att man skulle genomföra torget med grejer. Det möbler till hobbygrejer och annat kunde vara helt möbler. Folk som kom med grejer de hade förhållande till var roliga var de som ville berätta om.

De första två, tre åren fungerade bra. Sen upptäckte kidsen att man kunde hamna i tv om att det gick inte att prata med dem när man kom ner med någonting. Frölj rätt mycket där. I en efterföljande intervju med Nöjeslivet berättade Staffan Ling om de fem sexstunderna vi hade.
Han var en av TV4:s stora stjärnor av 1990-tallet, där han ledde populära underhållningsprogram som “Parlamentet” och “Stadskampen.”

Staffan Ling, en skådespelar och TV-programledaren, minns tillbaka på “Stadskampen” med värme.På 1980-talet grundade han Staffan och Bengt tillsammans med Bengt Andersson, och tillsammans skapade de bland annat julkalender för SVT. Han ledde också nöjessatsningar på public service-kanalen som ”Femettan”.

An längtar inte tillbaka nämnvärt och saknar inte i rampljuset på tv, så ska man som tittare kanske inte hoppas på en comeback?Alls har jag inga sådana ambitioner. Jag är inte intresserad av att engagera mig i någonting för att “bara” bli Staffan Ling för alltid. Jag har lyssnat på “Let’s dance” och så. Men det kan jag tänka mig att vara med på, eftersom det gör något av. Jag har en del information som jag tror är ogjort.

Staffan Ling sagt, Jag har gjort så mycket och så fruktansvärt länge. Som under 2020 ändå gjorde en överraskande och något överraskande återkomst till scenen. I SVT dramakomedin “Sommaren 85”, där Lotta Tejle spelade huvudrollen, hade Ling en mindre betydande roll. coronapandemin.

Staffan beskriver hemstaden Umeå som “skitroligt”, vilket han de senaste 15 åren arbetat som konsult åt Balticgruppen med vännen Krister Olsson för att utveckla. Staffan, som är 77 år, gick bort den 8 november. Vi på Nöjeslivet vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till dig!
Skicka in en hjärtlig kommentar på vår Facebooksida Staffan och tack! I mitten av 1980-talet var Staffan och Bengt mycket populära bland gräsklipparna “Julstrul” och “Snowroller.”

Nu narrarar Staffan Ling hur deras verkliga relation såg ut och varför duon splittrades strax därefter. Benke säger om sin bortgångne kollega att det var lite ömtålig.60 år ska vara en halvan av radarparet “Staffan och Bengt”, den första. Staffan Ling kompis med Sveriges barn i “Sant och sånt” på 1970-talet och sedan har han vuxit med dem. Hett ett bra tag framöver är almanackan, men närmast inte med tv.

Staffan Ling Familj
Staffan Ling Familj

Leave a Comment