Tove Dalsryd Pojkvän

Tove Dalsryd Pojkvän
Tove Dalsryd Pojkvän

Tove Dalsryd Pojkvän – En av deltagarna i årets Robinsonsäsong är Tove Dalsryd. Hon berättar nu mer om sitt liv utanför programmet, inklusive sin pojkvän, i en intervju med Nyheter24. En Robinsonvecka är i alla fall på väg att börja och från och med nu kan man lugnt säga att konflikterna har eskalerat. Säsongen möttes av blandade recensioner från tittare som i vissa fall i år tycker att produktionen borde ha satsat mer och gjort slut på ryktena bland deltagarna.

Många tror att det förekom rasmobbning tidigare, däribland Therese Tang som i slutändan bestämde sig för att lämna och då mellan Tove Dalsryd, Pelle Lilja och Charlie Wiberg. Det infekterade förhållandet mellan Pelle Lilja och Tove har hållit i sig efter inspelningen och på båda sociala medieplattformarna kan man säga att byxorna har blivit sladdade – och båda har mött stöd från tittare från olika håll.

På separata poddar har Pelle och Tove diskuterat konflikten ur sina egna perspektiv. “Man ska inte tro på allt man hör eller läser”, sa Pelle nyligen i Storfräsarpodden. Det sades att det var mycket obehagligt och skämt att produktionen inte har valt att innebära, In the podcast Nyheter24: Sanning & Konsekvens, Tove said it. Dessutom avslöjade Tove att hon bestämde sig för att öva på lite olika sätt inför inspelningen.

Måltiden som Robinson-Toves åt för att vinna tävlingarna. Jag klättrade fem kilometer innan inspelningen eftersom jag visste att det skulle bli Robinson. Jag tror att det är normalt, precis som du ser mig på stranden just nu. Hon berättar historien om hur hon försökte äta så mycket som möjligt för att hålla sig stark och inte lägga på sig för mycket, eftersom ingen någonsin ser henne utan en kokos i handen.

Hennes strategi fungerade perfekt, och det hände en hel del saker som ett resultat. Tove har faktiskt presterat exceptionellt bra under tävlingarna och hon såg alltid till att fylla magen med kokosnötter inför varje startvarv för att få energi.

För närvarande är Tove baserad i Stockholm, där hon arbetar som hår- och makeupartist. Man kan se henne klädd som en modell på presskonferenser för program och fotograferingar med en mängd kända ansikten.

Hon stylade Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt till presskonferensen i den nya serien “Börje”, som bland annat handlar om hockeyhjälten Börje Salmings liv. Som man kan se på hennes Instagram har Tove varit i ett förhållande med sin pojkvän ett bra tag.
– Västernor är det att vi har varit i snart tio år.

Är han bra på presentationer och sånt?

Haha, jag har oavsett fått samma gift tio år i rad. Jag behöver inte variera mig så mycket för jag är väldigt enkel och äter samma saker mycket, hehe. Varje födelsedag får jag en ny bok eftersom jag samlar på böcker. – Tove säger att det kanske låter lite läskigt, men det är egentligen allt jag vill ha, säger hon. Tittarna hemma framför tv:n är milt uttryckt hänförda av Robinson. Även vad som helst har de inte märkt en sak i lägre.

Det är uppenbarligen ingen rosenträdgård att vara en del av Robinson. Varje dag möter deltagarna gassande sol, packningar, spel, intriger, sandloppor, och viktigast av allt – en förlamande hunger.

Hur mycket mat som faktiskt finns på de främmande öarna är en fråga som många deltagare i programmet har undrat. Dessutom, för de som var där vid inspelningen av Haparanda 2021 borde det ha varit västerut. För alla deltagarna blev det svamp och nästan inga bär på en av strändna kritiskt.

Kakao har till exempel en hög fetthalt, medan korn och spenat också innehåller en hög vattenhalt. Det finns också bänkar och ett bord på de exotiska öarna. After the meal in Robinson 2021, the loving word from the mother to AlexanderNär flera inspelningar har varit utplockat på en viss kan det vara väldigt att lägga ut bananer och dylikt förproduktionen.

En kokosnöt laylade tio pers på de flesta dagar. Det var bara otroligt varmt. Enligt realitystjärnan Julia Franzén kan någon ha hittat en krabba, men vi hittade inget i närheten av en början. I Robinson 2023 har även detta mörker varit ett faktum. Tove Dalsryd var någon som försökte få sig så mycket som det bara gick.

I en intervju med podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens avslöjar hon att hon alltid försökt äta mindre för att hålla energinivån uppe och inte lägga på sig för mycket. Tove Dalsryd avslöjar vad som alltid ligger i byrålådan.

Tove informerar några av det alltid som deltagare alltid säger. – Det finns du solkräm och vatten för vi. Men så finns det också en liten lapp i gräsmattan där vi kan klippa och- Det är inte bra för kroppen att få svettas i synnerhet med lite salt.

Så vi kan ta små påsar med salt där. Hon sa att även om det är möjligt att göra sitt eget salt med hjälp av ett saltkar, verkade det som att produktionen inte skulle kräva det. När kamerorna inte rullar på Robinson Island, en av deltagarna.

Säsongen möttes av blandade recensioner från tittare som i vissa fall i år tycker att produktionen borde ha satsat mer och gjort slut på ryktena bland deltagarna. Många tror att det förekom rasmobbning tidigare, däribland Therese Tang som i slutändan bestämde sig för att lämna och då mellan Tove Dalsryd, Pelle Lilja och Charlie Wiberg.

Tove Dalsryd Pojkvän

Det infekterade förhållandet mellan Pelle Lilja och Tove har hållit i sig efter inspelningen och på båda sociala medieplattformarna kan man säga att byxorna har blivit sladdade – och båda har mött stöd från tittare från olika håll.

Situationen kommer sannolikt att eskalera under veckans avsnitt eftersom Tove också hamnar i konflikt med Karolina Tilander. I en trailer visas hur tjejerna slåss och Karoline knuffar undan Tove. En person som för närvarande är ganska aktiv i kommentarsfältet på Instagram.

Då och då säger Tove Dalsryd “Jag klev upp på nätterna…”

Nyligen gästade Tove podcasten Nyheter24: Sanning & Konsekvens där hon delade med sig av en rad hemligheter från ön. Inte minst bland hennes berättelser finns den om hur hon förberedde sig för Robinson.

Jag tränade mycket på att gråta och skratta när jag är dålig på det. Jag tog några bloss och provade flera strumpstoppare. Jag förstår inte att det är vissa ännu att verkligen sett en avsnitt av programmet.Then we’ll be back here with chocolate. Tove väntade några kilon på grund av matbristen innan tävlingen. Sedan försökte hon hålla nere vikten, och det hände.

Jag fem kilo gick upp eftersom jag visste att man skulle gå ned på Robinson. Jag tror att det är normalt, precis som du ser mig på stranden just nu. Hon berättar historien om hur hon försökte äta så mycket som möjligt för att hålla sig stark och inte lägga på sig för mycket, eftersom ingen någonsin ser henne utan en kokos i handen. “Inte överlycklig” är detaljen i “Börje”-serien som fick Margitta Wendin att reagera.

Det är i “Börje – En legends resa” som Börje Salmings karriär och liv med Margitta Wendin skiljs åt. Det finns dock en detalj om hockeyikonens första fru som inte helt stämmer överens med verkligheten.

Förra året den 24 november avled Börje Salming vid 71 års ålder. Han hade bara några månader innan fått beskedet att han fått diagnosen amyotrofisk lateralskleros (ALS). Inför sin död var hockeyikonen involverad i Viaplay-serien som precis har haft premiär och kommer att skilja hans karriär och liv åt.

I serien, som har titeln “Börje – En legends resa”, är huvudpersonerna inga mindre än Valter Skarsgård (Salming) och Hedda Stiernstedt (hans första fru Margitta Wendin).– Hon has en stor dignitet som är en person.

Hon gav mig små väldigt fina hållpunkter att ha med sig. I de små detaljerna som vi behövde, som smeknamnet “Smulan”. De var så stöttande för varandra, liksom otroligt kärleksfulla och lekfulla. Det låter som att de hade en underbar relation från vad jag har hört från dem båda. Filmtopp berättar hon att de försökte hålla fast vid den händelserna.

I serien, som regisserades av Amir Chamdin, spelar Valter Skarsgård en Kiruna dalekt. Detsamma kunde dock inte ha sagts om Margitta Wendin, som ursprungligen kommer från Gävle.

jag påstår att gävleborna ska såga mig. Jag arbetade nära vår dialektcoach, men då går halvmanuskriptet genom filtret och då måste man improvisera. Enligt Hedda Stiernstedt, som förklarar det för Filmtopp, “Man har inte en chans att veta exakt hur man gör, men man kan hitta de här små ledtrådarna som att det är ett stort “L” och sånt.”

Jag försökte också med Amir att behöva behöva Margittas dialekt. När Margitta själv hörde av sig blev hon inte glad. Hon säger att hon aldrig har låtit så och att hon slutade prata om tävlingsmål tidigt, haha!

Tove Dalsryd Pojkvän
Tove Dalsryd Pojkvän

Leave a Comment