Frida Karlsson Pojkvän

Frida Karlsson Pojkvän
Frida Karlsson Pojkvän

Frida Karlsson Pojkvän – Upplösning av Frida Karlsson och William Poromaas släktskap. Frida Karlsson har varit med skidåkaren William Poromaa sedan sekelskiftet. De träffades på en skidtävling och har varit ett par i Sollefte sedan en tid tillbaka. Frida bor nu i stersund medan William stannar i Sundsvall.

Både Frida och William var närvarande vid markplanen tills Frida slutligen bestämde sig för att lämna och träna ensam i fjol. Enligt Sportbladet sa de svenska kvinnorna Linn Svahn, Maja Dahlqvist och Frida Karlsson att de kommer att tillbringa sommarträningen utanför landet i år. Frida Karlsson om “Walk of shame-känsla”-incidenten med mördaren.

Trädgårdsplaneringen i Torsby avslutades i augusti med både Frida Karlsson och Maja Dahlqvist närvarande. Det är en scen i Viaplay-showen “Gulddrömmar – vinnare i längden” där Jonna Sundling, Ebba Andersson och resten av landslagskarna tränar på asfalten medan den första Maja Dahlqvist närmar sig.

Jag fick det ökända hotet “walk of shame”. Efter att ha hört att morgonens aktiviteter samlats på fotbollsplanen bestämde hon sig för att bege sig in i skidtunneln på egen hand. Orsaker bakom Mays uppbrott var så att jag framför allt kunde behålla min röda tråd.

Det har inte verkat för tungt och Frida Karlsson känner inget behov av att släpa runt på det när hon åker på jakt. William Poromaa hade ingen aning om vad flickvännen höll på med. Den här säsongen har varit ett stort genombrott för svenska skådespelerskan Frida Karlsson. 23-åringen dominerade världscupen och vann hela Tour de Ski tidigare under vintern.

VM-silver Fridas

Frida har också fått en bra start på årets skid-VM i slovenska Planica och tog hem silver i det första loppet, ett skiathlon. Ebba Anderssons blå gälar var det enda som stod mellan henne och VM-guldet. Men på andra sidan av utvecklingen inom VM har det avslöjats en hel del hominess kring Frida Karlsson, ett faktum som tidigare var okänt för den stora majoriteten av skidvärlden men som nu är allmänt känt. Svenska idrottare ska enligt uppgift använda en skräddarsydd släde för att hjälpa dem att ta sig in i tävlingen.

Karlssons sed

Någon som bara ville bli känd som “anonym källa” i ett mejlväxling med Expressen avslöjade att “Frida släpar med skeden över hela kroppen inför lopp” för att stimulera musklerna och göra i ordning kroppen. Karlsson ställer in ceremonin när hon konfronteras av norska medier om rorriten.

Jag har frågat runt lite, och jag tror verkligen att bara Maja (Dahlqvist) kunde ha sagt vad hon gjorde. Hon säger: “Jag har en släde som jag drar runt lite och jag tycker att musklerna ska lossna lite.” på norska till tidningen Nettavisen.

Frida Karlsson är medveten om att hon ofta frågar lagkamraters om de kan “skeda” henne i loppet eller inte, och hon reflekterar också över hur humoristiskt detta utbyte brukar vara. Detta bisarranystan har varit höljt i sådan hemlighet att till och med Pojkvännen William Poromaa har förhörts om det och han har ingen aning om vad det är.

Jag tror inte på en övernaturlig förklaring, ändå finns det många människor som agerar på ett sådant sätt. Om det blir en vana är det svårt att bryta sig loss, men vissa gremlins är bara för läskiga för att ignorera.

Utmärkt napp

Frida och William är två av de största namnen inom svensk skidåkning, och de har varit tillsammans i flera år. Tidigare bodde de tillsammans, men nu är de utspridda över hela landet för karriärens skull.

Karlssons hemgjorda ritual verkar ha blivit en snackis i skidlandslaget och landslagschefen Anders Byström har fått reda på det mystiska försvinnandet. Han tycker att det är avgörande att katter får behålla sina rutiner, oavsett hur märkbart det kan vara.

Om hennes ritual fungerar så är det definitivt bra för henne. Många människor sätter sin tilltro till sådana saker i hopp om framgång; i sådana fall måste man vara försiktig när man förkastar ett sådant hopp. Frida Karlsson har vid 23 års ålder etablerat sig som ett av sportens största namn, efter att ha vunnit medaljer på OS- och VM-nivå.

Karlssons prestationer i skidbacken har inte bara väckt stor uppmärksamhet i år, utan hennes relation med Sundsvallsbaserade långfärdsåkaren William Poromaa, 21, har det också. Detta medan Karlsson är stationerad vid stersund. På frågan om deras långdistansförhållande sa William Poromaa tidigare till SportExpressen, “Vi har försökt träffas så mycket vi kunnat och haft tid för.”

Frida Karlsson Pojkvän

Säger Frida Karlsson, “Va?! Varifrån kommer den?

Medan alla skidåkare får sina egna profilsidor på Fis hemsida, verkar bara William Poromaa vara i en tvist. Frida Karlsson tycker att det ska stå “singel”, men det vet hon inte förrän hon har en intervju med SportExpressen. Inte där har jag någonsin sett den! På frågan om hon gjorde slut med Poromaa svarar långfärdsslädaren “Det var ju roligt” med en medveten blinkning.

Detta är det exakt. Jag loggade in på Fis och gjorde ändringar, säger Karlsson hyggligt till tidningen, innan han tillägger att relationen är stabil och att hon borde uppdatera sin profil. Frida Karlsson, 23 år, har tidigare sagt att hon inte kommer att delta i några kommande världscuptävlingar före jul. Hon vill hellre ägna sin energi åt toppkondition inför den kommande Tour de Ski. Men är det inte en röd flagga som du borde avleda din uppmärksamhet någon annanstans?

Under helgen reste Frida Karlsson oväntat till Sundsvall för att ta hand om… sin häst. William Poromaa, 21, skidåkare och pojkvännen, har gått travhästträning med skidåkarna Johan Olsson och Anna Olsson sedan 2019, enligt Sportbibeln.

Släden är känd som Grisle Odin G.L. och körs av Team Tjomsland från Norska Lacrosseförbundet, med kapten av ystein Tjomsland. Travhästen är uppstallad på Wolmsta Grd i Sundsvall och när Karlsson hörde nyheten om sin häst blev hon nöjd. Skid-VM är nästan klart och det är också dags för Frida Karlsson och William Poromaa att träffas som skidåkare. De två åkarna, som båda hade framgångar på det slovenska VM i Planica, har varit vänner och träningspartners i många år, men de har precis gått skilda vägar.

Det var i vår budget som paret bestämde sig för att ta en resa utomlands och dela sin tid mellan två hem. Frida och William, som tidigare bodde i ett radhus i Sollefte, hamnade i stersund respektive Sundsvall. Paret bröt dock inte upp vid det tillfället utan inledde istället ett distansförhållande.

Det kan vara utmanande för andra att vara med, men just nu måste vi fokusera på backhoppningen. Och vi måste kunna göra allt vi vet är bäst för oss, sa Frida Karlsson till Expressen då. Frida Karlsson och William Poromaa har båda väldigt framåtblickande virtuella maskiner. Frida återvände hem med fyra medaljer, och William vann den första svenska guldmedaljen i VM i dess historia.

Frida bodde i Sollefte och jag i Fränsta; efteråt utbytte vi flera sms. Och så åkte jag till Sollefte, och det var då vi verkligen var på samma sida, som William Poromaa har berättat för mig tidigare. Det är där de bästa träningsmöjligheterna och tävlingarna finns, där vi nästan alltid börjar, enligt Frida Karlsson. Jag har tänkt på dig nästan varje vecka i år. Platsen där jag gör mina tester och där mina fysiska tillhörigheter förvaras är där vi reser ofta.

Det måste fixas! – Det ska vara kvar! En man kommer alltid att kunna ta sig hem efter att ha slagit den här. William Poromaa har också bestämt sig för att köpa ett nytt hus. Poromaa informerade alla om att ett flyg ut från Sollefte redan var på gång i samband med avslutningen av världscupen i Falun. Det är sant att jag känner mig väldigt bekant med Sollefte, eller Grejen. Jag funderar på att åka till Sundsvall där jag kan traska bra, sa 21-åringen.

Kallas ättling, William Poromaa

William Poromaa, expert för SportExpressen, kommer att ge dagliga uppdateringar från Smart Energy Cup i Sollefte under hela veckan. Och Poromaa sa i dagens brevväxling att han hade bosatt sig på Sundsvall. Två av Sveriges största enstörare på 2000-talet — Charlotte Kalla och Johan Olsson — kallar Sundsvall hem. Poromaa hävdar också att markägarna var med i beslutsprocessen.

Charlotte och Johan har gjort ett nummer på mig. Det kommer att kännas nästan som hemma för mig nu när jag har vuxit upp i Fränsta, säger Poromaa. Och det är oklart hur det nya bostadsarrangemanget kommer att påverka relationen mellan skidpatrullen. Ändå, enligt Frida Karlsson: Ord som, när de översatts ordagrant, betyder “det är precis vad en gammal kvinna behövde se”, kommer från Lolo Jones, den amerikanska prinsessan från förr.

Hon skrev det som en kommentar till en video av ett 100-meterslopp under European Masters Championships för veteraner i Pescara, Italien. I videon slår 45-årige svensken Lion Martinez sönder sin tävling totalt och triumferar på tiden 10:73.

Förutom Lolo Jones har den kanadensiske OS-sprintmedaljören Aaron Kingsley Brown också hyllat videon, som har blivit viral bland frisbeegemenskapen. Jag menar, allvarligt talat, det är ganska coolt. De är imponerande bragder av atleticism i sin egen rätt. Det krävs bara lite för att de ska bli imponerade, och då blir jag riktigt glad, säger han.

Frida Karlsson Pojkvän
Frida Karlsson Pojkvän

Leave a Comment